2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn hanımlar

herkes iyidr umarım bende sabah kalktım kahvaltı hazırlayayım diye bütün karnıma bi ağrı girdi adet sancısı gibi çok korktum belli bir süre dinlendim geçti gibi ama kasıklarda ağrım var hala

canım yaa ben de nıvea atta çantasını almayı düşünüyordum almim mi yani

yoksa sadece o zamanda üretilen ürünlerde mi bi sıkıntı oldu ki :44:

sebamed ürünleri çok güzel ama biraz pahalı yaa napsam ki

Sen al resimleri çek, ben o zaman sana ayrıntılı anlatırım, çok basit, kesin yüklersin..Ben gibi teknoloji özürlü bile yükleyebiliyorsa, herkes yükler merak etme...Yaa, alışverişe çıkınca insan kendini kaybediyor, herşey almak istiyor..Biz sırf hastane çıkışı alacaz diye gittik, eşim dayanamadı, bunları da aldı..

ayy heyecanlandım bak şimdi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Amin.
Ana kucağı felan kullanışlı işini yapıyorsun içine yatırıp ben baya kullandım sonra duru kullanacak inşallah. Kraftınkiler çok güzel sallanıyor felan..

güzel baktılar hep öyle tahlil veriyorum her ay. Idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen idrar kültüründe mantar çıkacak akıntım koyu olarak var.
Sende sülümanın olduğu günler mesai kalıyorsun yaa.
Fmg dr bana dediki gün içinde 10 kere oynuyormu bebeğin. Evet dedim. Buna dikkat edin dedi.

inşallah öyledir yaa..
Bi de sorunlu falan lafı duyunca insan merak ediyor...sonradan problem yok dedi doktoru ama, ne bileyim gelse içimiz rahat edecek..kimbilir, bugün andık ya, belki çıkar gelir..
inşallah yoktur cnmm

sebamed pahalı ama kimyasal değil. Yani ben kullanamadım ama çantası güzel:))) belki cildi hassastı benimkinin bilemiycem

Canım pahalı değil sebamed ya, zaten o kadar az kullanıyorsun ki şampuan falan çok çok az kullanıyorsun uzun süre gidiyo.. Benim kızıma da dokunda nivea, hemde 2-3 yaşında denedim yine de dokundu.. Valla bende ısrarla seba med diyorum.. Ege ye katılıyorum bende canım..

arkadaslar sebamed de guzel ama bir de MUSTELA diye bi marka var.. pisik kremi olarakta DESiTiN mavi ve mor renkli.. bilginize sunulur

hay allah desenize bu ayki kontrollerde moral pek iyi değil..
şeker için de takılma diyet verirler.
Maşallahhh tosunuma yaa 970 olmuş hee .. şekerle alakası yoktur bencede zten nette yazıyor 720-1000 arası diye.

bebektir oo banada yapıyor elimle kovalıyorum o bölgeden gidiyor:)))))

ayrı al dalin şamp. Popolin pişik kremi ama cildi için yüz için seba med al.
Bebek.comda sebamed çantası 58 tl. Dışarda ne kadar bilmediğim için almadım

öykümün dediği gibi okadar uzun gidiyorki sadece pişik kremi çok gider.

aklımda olsun..kullanalım..dün bi arkadaş badem yağıda iyi geliyor demişti..

Yani aslında maksat nemlendirmek ama bana bunu pedagog bir arkadaş önermişti.. Ben şimdi de banyo sonrası bebeyağı falan sürüyorum göğüslerime çünkü cildim çok kuru.. Ama badem yağı falan de iyi gelir canım..

Ege geçmiş olsun canım enfeksiyon çıkmış herhalde, bide ben şeyi merak ettim elevit i sordun mu doktora... Bu arada doktor bana da dedi, artık hareketlerini dinle, günde en az 15 kez hareket etmesi lazım dedi..

hay allah desenize bu ayki kontrollerde moral pek iyi değil..
şeker için de takılma diyet verirler.
Maşallahhh tosunuma yaa 970 olmuş hee .. şekerle alakası yoktur bencede zten nette yazıyor 720-1000 arası diye.

Evet ya, doktorlar bu ay mahvetti herkesi..
Ege kız, dün ben sana söyledim mi..Diyetisyene gidiyorum ben artık...
Şeker yüksek çıkanı da diyete sokuyorlar, az çıkanı da...Anlamadım gitti...

bır yarım saat yok oldum bol bol cene yapmıssınız..
kızlar balık yagı alıyor musunuz benım doktorum vermedı gerek yok haftada bır ye dısarıdan takvıyeye gerek yok dedı bırde cevız ye hergun ıkı tane dedı.
sızler ne yapıyorsunuz.?

Bebe yağı kesinlikle iyi geliyor..Ben de sürüyorum banyodan sonra hep...

Allah giydirmeyi de nasip eder inşallah..Bi de bunların içinde kızım varken eklerim resmini sonra..

tamamdır..alışveriş yapalım hayırlısıyla, fotoları çekince bana öğretırsın...bende yüklerim bıdığımın eşyalarını...inşallahh canımm,kızında hayırlısıyla doğsun gelsin cicilerine kavuşsun

sebamed pahalı ama kimyasal değil. Yani ben kullanamadım ama çantası güzel:))) belki cildi hassastı benimkinin bilemiycem

anladım kızlarr... bir an gaza geldım veee dediğiniz doğru, el kadar bebek ne kadar harcanacak ki şampuan falan..pişik kremi çok kullanılır sanırım..onuda alırız napalım...karar verdim sebamed alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…