günaydın
canım benim nivea atta çantasını içinde malzemeleri ile aldım kızımda ama inan nivea çok kötü bir ürün alerji yaptı kremleri kızımın yüzü kıpkırmızı yara lardan oldu banyodan sonra. Hatta kremyada şampuandanmı diye annem yüzünü yıkadı aynısı oldu. Ben şiddetle tavsiye etmiyorum. Tecrübeeme güvenirsen seba med al derim.
yoo gayet güzel çıkmış..hepsi çok güzelll..güle güle kullansın bebişin...bizde maaşı 15 inde alıyoruz..martın 3 üncü haftası Allah nasip ederse bizde çıkcaz..şimdiden heyecanlıyım..foto eklemeyi öğretirsen bende çekip eklerim buraya....
hadi ya, çok üzüldüm canım...okadar da övmüşlerdi..nıvea nın o çantalı setini dün okadar araştırdım bide..
sebamed en iyisiymiş, ama çok pahalı ....offffff bilmiyorum kii..napsakk
ayy heyecanlandım bak şimdi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Amin.sağol ağam yaa, daha iyileri senin kıza...
Pazartesi aldık 5 li set aldık ama rahat olacak mı bilmiyorum..ana kucağı falan olanlardan...millet ne gerek var diyor, çoğunu kullanmazsınız bile diyor..hastane çıkışımızı da aldık, doğum da belli oldu, şaka maka doğuracaz artık yaa..heyecan basıyor düşününce..
güzel baktılar hep öyle tahlil veriyorum her ay. Idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen idrar kültüründe mantar çıkacak akıntım koyu olarak var.inan ben de ağlamak istiyorum yorgunluktan. Bazen kopuyorum. Ağlayıp ağlayıp devam ediyorum işlere :) şizofrene bağladım.
Ne güzel bakmışlar herşeye. Idrar yollarında mı enfeksiyon. Geçmiş olsun.
Dün iyiydi kızlarla kaynattım akşama kadar.
Ama genel bir yorgunluk var üstümde. Bu gün yoğun olur büyük ihtimalle mesaiye kalırım.
inşallah yoktur cnmminşallah öyledir yaa..
Bi de sorunlu falan lafı duyunca insan merak ediyor...sonradan problem yok dedi doktoru ama, ne bileyim gelse içimiz rahat edecek..kimbilir, bugün andık ya, belki çıkar gelir..
yoo gayet güzel çıkmış..hepsi çok güzelll..güle güle kullansın bebişin...bizde maaşı 15 inde alıyoruz..martın 3 üncü haftası allah nasip ederse bizde çıkcaz..şimdiden heyecanlıyım..foto eklemeyi öğretirsen bende çekip eklerim buraya....
Hadi ya, çok üzüldüm canım...okadar da övmüşlerdi..nıvea nın o çantalı setini dün okadar araştırdım bide..
Sebamed en iyisiymiş, ama çok pahalı ....offffff bilmiyorum kii..napsakk
oyyy kuzuuuum güle gülegiysn o eldivenin içindekileri yerimmm
yoo gayet güzel çıkmış..hepsi çok güzelll..güle güle kullansın bebişin...bizde maaşı 15 inde alıyoruz..martın 3 üncü haftası Allah nasip ederse bizde çıkcaz..şimdiden heyecanlıyım..foto eklemeyi öğretirsen bende çekip eklerim buraya....
hadi ya, çok üzüldüm canım...okadar da övmüşlerdi..nıvea nın o çantalı setini dün okadar araştırdım bide..
sebamed en iyisiymiş, ama çok pahalı ....offffff bilmiyorum kii..napsakk
günaydınn hanımlar
herkes iyidr umarım bende sabah kalktım kahvaltı hazırlayayım diye bütün karnıma bi ağrı girdi adet sancısı gibi çok korktum belli bir süre dinlendim geçti gibi ama kasıklarda ağrım var hala
Allah giydirmeyi de nasip eder inşallah..Bi de bunların içinde kızım varken eklerim resmini sonra..
son aylarda sürmek lazımmış canım bende deniycem yani, kapsül şeklinde satılıyor eczanelerde ondan işte..
Canım Öykücüğün cicileri hayırlı olsun.. Hepsi çok tatlı.. Güle güle eskitsin bebeğin..
hay allah desenize bu ayki kontrollerde moral pek iyi değil..egecim dün okudum seniin durumunu, bence bişey olsa kesin söylerlerdi kızım, zaten devlet hastanesi doktoru kızım onlar, kibarlık etmezler bence, hemen herşeyi söylerler.. Birde zaten kötü bir durum olsa tekrar perinatolojiye falan yönlendirirlerdi bence.. Takma kafana bence, doktor yanlış görmüştür.. Birşey olsa ayrıntılı da çıkardı zaten.. Benimde sorma sinirlerim bozuldu dün, ama boşverdim atlattım.. Ben yarın tekrar 3 saatlik şeker yüklemesi yaptırcam, tsh ım düşük çıktı, endokrinoloji ye gitçem, sonra da diyetisyene... Of of bunlar için sinir oldum.. çok uğraşçam.. 10 kilo almışım, doktor pek takılmadı ama bebek 970 gr. Olmuş, çok iri falan dedi sinir etti beni, şekerden olabilir falan dedi.. Aman sinir oldum.. Ama bebek çok tatlıydı ve bence şekerle de ilgisi yok bunun burda da bisürü bebek var iri ama şekerle hiç alakası yok..
bebektir oo banada yapıyor elimle kovalıyorum o bölgeden gidiyor:)))))günaydınn hanımlar
herkes iyidr umarım bende sabah kalktım kahvaltı hazırlayayım diye bütün karnıma bi ağrı girdi adet sancısı gibi çok korktum belli bir süre dinlendim geçti gibi ama kasıklarda ağrım var hala
canım yaa ben de nıvea atta çantasını almayı düşünüyordum almim mi yani
Yoksa sadece o zamanda üretilen ürünlerde mi bi sıkıntı oldu ki :44:
Sebamed ürünleri çok güzel ama biraz pahalı yaa napsam ki
aklımda olsun..kullanalım..dün bi arkadaş badem yağıda iyi geliyor demişti..
hem cilek hem channel nerdeler bu sabah ???
Ikisi buluştular mı ne yaptılar...
ayy heyecanlandım bak şimdi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Amin.
Ana kucağı felan kullanışlı işini yapıyorsun içine yatırıp ben baya kullandım sonra duru kullanacak inşallah. Kraftınkiler çok güzel sallanıyor felan..
güzel baktılar hep öyle tahlil veriyorum her ay. Idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen idrar kültüründe mantar çıkacak akıntım koyu olarak var.
Sende sülümanın olduğu günler mesai kalıyorsun yaa.
Fmg dr bana dediki gün içinde 10 kere oynuyormu bebeğin. Evet dedim. Buna dikkat edin dedi.
inşallah yoktur cnmm
sebamed pahalı ama kimyasal değil. Yani ben kullanamadım ama çantası güzel:))) belki cildi hassastı benimkinin bilemiycem
hay allah desenize bu ayki kontrollerde moral pek iyi değil..
şeker için de takılma diyet verirler.
Maşallahhh tosunuma yaa 970 olmuş hee .. şekerle alakası yoktur bencede zten nette yazıyor 720-1000 arası diye.
Yani aslında maksat nemlendirmek ama bana bunu pedagog bir arkadaş önermişti.. Ben şimdi de banyo sonrası bebeyağı falan sürüyorum göğüslerime çünkü cildim çok kuru.. Ama badem yağı falan de iyi gelir canım..
Sen al resimleri çek, ben o zaman sana ayrıntılı anlatırım, çok basit, kesin yüklersin..Ben gibi teknoloji özürlü bile yükleyebiliyorsa, herkes yükler merak etme...Yaa, alışverişe çıkınca insan kendini kaybediyor, herşey almak istiyor..Biz sırf hastane çıkışı alacaz diye gittik, eşim dayanamadı, bunları da aldı..
Allah giydirmeyi de nasip eder inşallah..Bi de bunların içinde kızım varken eklerim resmini sonra..
sebamed pahalı ama kimyasal değil. Yani ben kullanamadım ama çantası güzel:))) belki cildi hassastı benimkinin bilemiycem
Canım pahalı değil sebamed ya, zaten o kadar az kullanıyorsun ki şampuan falan çok çok az kullanıyorsun uzun süre gidiyo.. Benim kızıma da dokunda nivea, hemde 2-3 yaşında denedim yine de dokundu.. Valla bende ısrarla seba med diyorum.. Ege ye katılıyorum bende canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?