Ege geçmiş olsun canım enfeksiyon çıkmış herhalde, bide ben şeyi merak ettim elevit i sordun mu doktora... Bu arada doktor bana da dedi, artık hareketlerini dinle, günde en az 15 kez hareket etmesi lazım dedi..
bır yarım saat yok oldum bol bol cene yapmıssınız..
kızlar balık yagı alıyor musunuz benım doktorum vermedı gerek yok haftada bır ye dısarıdan takvıyeye gerek yok dedı bırde cevız ye hergun ıkı tane dedı.
sızler ne yapıyorsunuz.?
bır yarım saat yok oldum bol bol cene yapmıssınız..
kızlar balık yagı alıyor musunuz benım doktorum vermedı gerek yok haftada bır ye dısarıdan takvıyeye gerek yok dedı bırde cevız ye hergun ıkı tane dedı.
sızler ne yapıyorsunuz.?
hay allah desenize bu ayki kontrollerde moral pek iyi değil..
şeker için de takılma diyet verirler.
Maşallahhh tosunuma yaa 970 olmuş hee .. şekerle alakası yoktur bencede zten nette yazıyor 720-1000 arası diye.
bebektir oo banada yapıyor elimle kovalıyorum o bölgeden gidiyor:)))))
ayrı al dalin şamp. Popolin pişik kremi ama cildi için yüz için seba med al.
Bebek.comda sebamed çantası 58 tl. Dışarda ne kadar bilmediğim için almadım
öykümün dediği gibi okadar uzun gidiyorki sadece pişik kremi çok gider.
Ben 3.aydan beri kullanıyorum.. Doktor dün dedi ki 4 hafta sonra kesicez.. En çok ben kullandım herhalde..bır yarım saat yok oldum bol bol cene yapmıssınız..
sızler ne yapıyorsunuz.?
evet bence de yapısal, çünkü boyu da uzun.. Bu arada geçen gün Gülben ergen in programına bebek koçu katıldı... Bebek yıkanmasını falan anlattı... Şampuana falan hiç gerek yok dedi, bebeği suyla yıkayın dedi.. Zaten hergün şampuan yapmamak lazımmış.. Bende bilmiyordum bunu.. Köpürte köpürte yıkamayın dedi.. Onun için çok az gidiyor.. Birde İstanbul da olanlar için Kadıköy de, Eminönü nde falan parfümerilerde baya bir indirimli seba med.. Bu arada Mustela bizim zamanımızda yoktu ama o da çok iyiymiş, aslında önemli olan medical olması mustela da seba med de öyle.. Ortak özellikleri bu..
Günaydin hanimlar:)))
bebislerimiz nasil bakalim?? benimki acayip hareketli oluyor bazen...kipir kipir...bu sabah ta öyle...
yavas yavas hazirliklara basladik, bebek arabasini siparis verdik, yakinda gelir... yatagini alalim diyoruz simdide yani besigini... yavas yavas kuralim... hem ben belki son zamanlarda magzalara falan gidemem, simdiden halledelim...
günaydın kızlr
uyutmadı yaramaz kızım uyandırdı beni
kıpır kıpır yerinde duramıyor sıpam benim
geçmişi okuyup gelicem
Ya bana hareket dinle falan demedi ama bende dinleyeyim bari..
Gerçi benimki kuduruk, hiç durmuyo ama...
evitim bitmişti tekrar yazdı bana. Ama ne dei biliyormusun bunlara hiç gerek yok ozaman içmiyim dedim bişey demdi.:) iştahını arttırır dedi. Banda dedi hareketlerini dinle diye 10-15 geçerse problem yokmuş.ege geçmiş olsun canım enfeksiyon çıkmış herhalde, bide ben şeyi merak ettim elevit i sordun mu doktora... Bu arada doktor bana da dedi, artık hareketlerini dinle, günde en az 15 kez hareket etmesi lazım dedi..
söyleidn cnm ben 3 kilo aldım bu ay 76 olmuşum:) kapı maşallahhhhhevet ya, doktorlar bu ay mahvetti herkesi..
Ege kız, dün ben sana söyledim mi..diyetisyene gidiyorum ben artık...
şeker yüksek çıkanı da diyete sokuyorlar, az çıkanı da...anlamadım gitti...
ya bana hareket dinle falan demedi ama bende dinleyeyim bari..
Gerçi benimki kuduruk, hiç durmuyo ama...
balık yerken hangisini yiyorsunuz kızlar özellikle şunu yerim dediğiniz balık türü var mı
ben hamsiyi pek sevmiyorum
dün somon yedim gayet güzeldi
ay benimki de kıpır kıpır, gece ben yatınca hiç durmuyor..
ayyy bıde mınıcık bebelerı nasıl yıkayacagız yaa elımızden kaymasınlar:))
evitim bitmişti tekrar yazdı bana. Ama ne dei biliyormusun bunlara hiç gerek yok ozaman içmiyim dedim bişey demdi.:) iştahını arttırır dedi. Banda dedi hareketlerini dinle diye 10-15 geçerse problem yokmuş.
söyleidn cnm ben 3 kilo aldım bu ay 76 olmuşum:) kapı maşallahhhhh
sende say işte illa hepsi diycek değil. Bak burda herbişeyi öğreniyoruz.
Hep öyle olsunlar yaa, ben çok seviniyorum kıpırdadığında..
evitim bitmişti tekrar yazdı bana. Ama ne dei biliyormusun bunlara hiç gerek yok ozaman içmiyim dedim bişey demdi.:) iştahını arttırır dedi. Banda dedi hareketlerini dinle diye 10-15 geçerse problem yokmuş.
söyleidn cnm ben 3 kilo aldım bu ay 76 olmuşum:) kapı maşallahhhhh
sende say işte illa hepsi diycek değil. Bak burda herbişeyi öğreniyoruz.
Günaydın kızlar...Maşallah kıpır kıpırmış bebeler..Hep öyle olsunlar inşalalh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?