2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ege geçmiş olsun canım enfeksiyon çıkmış herhalde, bide ben şeyi merak ettim elevit i sordun mu doktora... Bu arada doktor bana da dedi, artık hareketlerini dinle, günde en az 15 kez hareket etmesi lazım dedi..

Ya bana hareket dinle falan demedi ama bende dinleyeyim bari..
Gerçi benimki kuduruk, hiç durmuyo ama...

bende pazrtes aldım ben balık yemiyordum zaten

Bna da günde 2-3 ceviz yeterli dedi canım...

evet bence de yapısal, çünkü boyu da uzun.. Bu arada geçen gün Gülben ergen in programına bebek koçu katıldı... Bebek yıkanmasını falan anlattı... Şampuana falan hiç gerek yok dedi, bebeği suyla yıkayın dedi.. Zaten hergün şampuan yapmamak lazımmış.. Bende bilmiyordum bunu.. Köpürte köpürte yıkamayın dedi.. Onun için çok az gidiyor.. Birde İstanbul da olanlar için Kadıköy de, Eminönü nde falan parfümerilerde baya bir indirimli seba med.. Bu arada Mustela bizim zamanımızda yoktu ama o da çok iyiymiş, aslında önemli olan medical olması mustela da seba med de öyle.. Ortak özellikleri bu..

Günaydin hanimlar:)))
bebislerimiz nasil bakalim?? benimki acayip hareketli oluyor bazen...kipir kipir...bu sabah ta öyle...
yavas yavas hazirliklara basladik, bebek arabasini siparis verdik, yakinda gelir... yatagini alalim diyoruz simdide yani besigini... yavas yavas kuralim... hem ben belki son zamanlarda magzalara falan gidemem, simdiden halledelim...

günaydın kızlr
uyutmadı yaramaz kızım uyandırdı beni
kıpır kıpır yerinde duramıyor sıpam benim
geçmişi okuyup gelicem

balık yerken hangisini yiyorsunuz kızlar özellikle şunu yerim dediğiniz balık türü var mı

ben hamsiyi pek sevmiyorum

dün somon yedim gayet güzeldi

Ben 3.aydan beri kullanıyorum.. Doktor dün dedi ki 4 hafta sonra kesicez.. En çok ben kullandım herhalde..

ayyy bıde mınıcık bebelerı nasıl yıkayacagız yaa elımızden kaymasınlar:))

günaydın kızlr
uyutmadı yaramaz kızım uyandırdı beni
kıpır kıpır yerinde duramıyor sıpam benim
geçmişi okuyup gelicem

Günaydın kızlar...Maşallah kıpır kıpırmış bebeler..Hep öyle olsunlar inşalalh..

ege geçmiş olsun canım enfeksiyon çıkmış herhalde, bide ben şeyi merak ettim elevit i sordun mu doktora... Bu arada doktor bana da dedi, artık hareketlerini dinle, günde en az 15 kez hareket etmesi lazım dedi..
evitim bitmişti tekrar yazdı bana. Ama ne dei biliyormusun bunlara hiç gerek yok ozaman içmiyim dedim bişey demdi.:) iştahını arttırır dedi. Banda dedi hareketlerini dinle diye 10-15 geçerse problem yokmuş.

evet ya, doktorlar bu ay mahvetti herkesi..
Ege kız, dün ben sana söyledim mi..diyetisyene gidiyorum ben artık...
şeker yüksek çıkanı da diyete sokuyorlar, az çıkanı da...anlamadım gitti...
söyleidn cnm ben 3 kilo aldım bu ay 76 olmuşum:) kapı maşallahhhhh

ya bana hareket dinle falan demedi ama bende dinleyeyim bari..
Gerçi benimki kuduruk, hiç durmuyo ama...

sende say işte illa hepsi diycek değil. Bak burda herbişeyi öğreniyoruz.

balık yerken hangisini yiyorsunuz kızlar özellikle şunu yerim dediğiniz balık türü var mı

ben hamsiyi pek sevmiyorum

dün somon yedim gayet güzeldi

somon hamsiyi biliyorum birde ton balığı 26. haftadan sonra ve uskumru

ege sana da geçmiş olsun canım enfeksiyon olmuşsun ağrın falan varmıydı

birde dr um bana eleviti bıraktırdı decavit pronatal kullanıyorum artık

Ben de 67 olmuşum..Kızıp duruyo civanım...
Bu gidişle istediğimiz tarihte istediğimiz kiloda doğuramıcan diyor...4 haziranda 3.250 gr.doğuracakmışım ortalama olarak... Sanki benim elimde...

Aman içme o zaman c vitamini falan al hasta olmamak için yeter.. Gerek yokmuş madem:)))) Bende 3 kilo almışım son 5 haftada, aman bence çok değil artık normal..

ya bir de bu haftadan sonra hareketleri iyice sertleşti

dün alta baskı yaptı benim bebişim bi an çıkıcak artık dedim sizinde öle oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…