ay oadam beni hasta ediyor. Ne alaka yaa.ben de 67 olmuşum..kızıp duruyo civanım...
Bu gidişle istediğimiz tarihte istediğimiz kiloda doğuramıcan diyor...4 haziranda 3.250 gr.doğuracakmışım ortalama olarak... Sanki benim elimde...
bende aynen 3 kilo almışımaman içme o zaman c vitamini falan al hasta olmamak için yeter.. Gerek yokmuş madem:)))) bende 3 kilo almışım son 5 haftada, aman bence çok değil artık normal..
banada yapıyor alta baskı meğer makat pozisyon diyorlar ayaklar aşşada..ya bir de bu haftadan sonra hareketleri iyice sertleşti
dün alta baskı yaptı benim bebişim bi an çıkıcak artık dedim sizinde öle oluyor mu
benimde fena çoğaldıbenimde gece tuvalete kalkmalarım azaldı çok şükür...
fl uzunlugunu 7 ile çarpıyordun canım benim 30 cm falan bebikin
sabahları gırıyorum ya senı bayadır goremıyordum zınkerbel nasılsın?
evt canım femur uzunluğunu 7 ile çarpıyorsun maşallah kuzucuga benim oğlanın kafası büyük olucak yaaay oadam beni hasta ediyor. Ne alaka yaa.
Boşver kuzu fit hamile yapmak istiyor seni.
bende aynen 3 kilo almışım
zaten düzenli içmiyorum öyküm:) bugun hala içmedim ilaçlarımı
banada yapıyor alta baskı meğer makat pozisyon diyorlar ayaklar aşşada..
benimde fena çoğaldı
fl yok femur uzunluğu var. Fc yazıyor 46x7 322 yapıyor. Bumudur.
Benim ölçüler
bpç 64
abdemen çevresi 214
baş çevresi 247
netten baktım orta değer hepdi. Ama fl yok acamba fc mi
Aynen aynenn...Benim de göbek kılları çok uzadı yaa...
güzel baktılar hep öyle tahlil veriyorum her ay. Idrar yolu enfeksiyonu muhtemelen idrar kültüründe mantar çıkacak akıntım koyu olarak var.
Sende sülümanın olduğu günler mesai kalıyorsun yaa.
Fmg dr bana dediki gün içinde 10 kere oynuyormu bebeğin. Evet dedim. Buna dikkat edin dedi.
sebamed pahalı ama kimyasal değil. Yani ben kullanamadım ama çantası güzel:))) belki cildi hassastı benimkinin bilemiycem
Kız uykudan uyandırıyo mu...
Benimki şiddetli vuruyo ama, benim uykum ağır olduğundan mı bilmem daha hiç uykumdan uyanmadım..
Fmg ninki de uyandırıyormuş...Ben gece yatıyorum, sabah kalkıyorum..Bi ara tuvalete kalkıyordum gece, artık o da yok, deliksiz uyuyorum...Benim kızım vurmuyo herhalde geceleri anacığımm dinlensin diye..
Sorma benim de aklıma sen geldin dün. bu kız nasıl mesaiye kalıp dayanıyor diye
evt canım femur uzunluğunu 7 ile çarpıyorsun maşallah kuzucuga benim oğlanın kafası büyük olucak yaa
Kuzuuu çok güzel aldıkların, güle güle sağlıklı günlerde kullanın :) Kız biz ne zaman kaybolsak channel'le buluştuğumuzdan şüpheleniliyor, herkesin aklına aynı şey geliyor kooptum :)
sabah burdaydım da sonra birden yoğunluk oldu...
Channeellllll arkadaşım bi gün buluşalım bari seninle gerçektennn
Egeee geçmiş olsun canım enfeksiyon için. İlaçla hemen geçiyor muymuş?
ya bu göbek kıllarını ağdayla alsak bi zararı olur mu ki.zaten ince bi çizgi gibi ben sinir oluyorum o kıllara.doktora açınca utanıyorum.her yerim tertemiz orası kıllı.
Sorma benim de aklıma sen geldin dün. bu kız nasıl mesaiye kalıp dayanıyor diye
Hormonlar delirtti bizi :)
Kuzuuu çok güzel aldıkların, güle güle sağlıklı günlerde kullanın :) Kız biz ne zaman kaybolsak channel'le buluştuğumuzdan şüpheleniliyor, herkesin aklına aynı şey geliyor kooptum :)
sabah burdaydım da sonra birden yoğunluk oldu...
Channeellllll arkadaşım bi gün buluşalım bari seninle gerçektennn
Egeee geçmiş olsun canım enfeksiyon için. İlaçla hemen geçiyor muymuş?
ya bu göbek kıllarını ağdayla alsak bi zararı olur mu ki.zaten ince bi çizgi gibi ben sinir oluyorum o kıllara.doktora açınca utanıyorum.her yerim tertemiz orası kıllı.
Yine internetim gitti. dağ başı anasını satıyım.
Ne güzel benimde akıntım var ama tahlil yaptırmadım. idare ediyorum.
Zor gelio uğraşmak.
Dün öykümden duydum 15 kez oynaması gerekiyormuş ben bu tempoda sayamamki zaten benimki biraz kuduruk maşallah. pek durmuyo. Ama oynamazsa çok tedirgin oluyorum. Allah korusun.
Ben bakım ürünlerini kesinlikle sebamed alacağım. Başka marka önermediler. ucuz bulabileceğim bir yer arıyorum araştırmalarım devam ediyor. bulunca size söylerim.
Uyandırınca çok güzel oluyo ama yaa kızım benim ben burdayım anne diyor. Yavrum benim.
Geceleri uyumuycak galiba doğunca.
Ahhh bacım ahhhh dayanıyorum ama nesıl. allah hepimizin yardımcısı olsun.
Onlar doğumdan sonra dökülüyor kızlar, normal bu durum bence... Ben almak iyi değil diye duymuştum ama bilemiyorumi batıl inanç mı yoksa doğruluk payı var mı bilemiyorum.
bulusalımmm canımmmmmmmmmmmm ya zaten hanı ıstanbullularrr bulusacaktıkkkkkkkk???????????
canım benim hemşirem sakın alma ben aldım şimdi hep almam gerekiyor dediya bu göbek kıllarını ağdayla alsak bi zararı olur mu ki.zaten ince bi çizgi gibi ben sinir oluyorum o kıllara.doktora açınca utanıyorum.her yerim tertemiz orası kıllı.
hahahah gecmısı okudum geldımmm..
aksam kayınvalıdemler cenaze evınde kaldılarr erbakan yuzunden adamcagızı defnedememısler bgn defnetceklermıs esımde aksam yoktu bende arkadasımda kaldım servıs olmadııg ıcın gec geldım ondan
ya CILEKKKKK 6da kalkmamak ne kadar guzel bır duyguymussss:)
Ben bilmemm..İkiniz aynı anda kayboluyorsunuz....
Sağol tatlım, daha iyileri senin bebişe inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?