2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

egee dun doktorlar senıde aglatmıslar bu ay doktor-hasta ılıskılerı gozyaslarıyla gecıyor:))
gecmıs olsun canım enfeksıyon ıcınde..

ben de 67 olmuşum..kızıp duruyo civanım...
Bu gidişle istediğimiz tarihte istediğimiz kiloda doğuramıcan diyor...4 haziranda 3.250 gr.doğuracakmışım ortalama olarak... Sanki benim elimde...
ay oadam beni hasta ediyor. Ne alaka yaa.
Boşver kuzu fit hamile yapmak istiyor seni.

aman içme o zaman c vitamini falan al hasta olmamak için yeter.. Gerek yokmuş madem:)))) bende 3 kilo almışım son 5 haftada, aman bence çok değil artık normal..
bende aynen 3 kilo almışım
zaten düzenli içmiyorum öyküm:) bugun hala içmedim ilaçlarımı

ya bir de bu haftadan sonra hareketleri iyice sertleşti

dün alta baskı yaptı benim bebişim bi an çıkıcak artık dedim sizinde öle oluyor mu
banada yapıyor alta baskı meğer makat pozisyon diyorlar ayaklar aşşada..

benimde gece tuvalete kalkmalarım azaldı çok şükür...
benimde fena çoğaldı

fl uzunlugunu 7 ile çarpıyordun canım benim 30 cm falan bebikin

fl yok femur uzunluğu var. Fc yazıyor 46x7 322 yapıyor. Bumudur.
Benim ölçüler
bpç 64
abdemen çevresi 214
baş çevresi 247
netten baktım orta değer hepdi. Ama fl yok acamba fc mi

evt canım femur uzunluğunu 7 ile çarpıyorsun maşallah kuzucuga benim oğlanın kafası büyük olucak yaa

Yine internetim gitti. dağ başı anasını satıyım.

Ne güzel benimde akıntım var ama tahlil yaptırmadım. idare ediyorum.
Zor gelio uğraşmak.

Dün öykümden duydum 15 kez oynaması gerekiyormuş ben bu tempoda sayamamki zaten benimki biraz kuduruk maşallah. pek durmuyo. Ama oynamazsa çok tedirgin oluyorum. Allah korusun.

Ben bakım ürünlerini kesinlikle sebamed alacağım. Başka marka önermediler. ucuz bulabileceğim bir yer arıyorum araştırmalarım devam ediyor. bulunca size söylerim.

Uyandırınca çok güzel oluyo ama yaa kızım benim ben burdayım anne diyor. Yavrum benim.
Geceleri uyumuycak galiba doğunca.

Sorma benim de aklıma sen geldin dün. bu kız nasıl mesaiye kalıp dayanıyor diye

Ahhh bacım ahhhh dayanıyorum ama nesıl. allah hepimizin yardımcısı olsun.

hahahah gecmısı okudum geldımmm..
aksam kayınvalıdemler cenaze evınde kaldılarr erbakan yuzunden adamcagızı defnedememısler bgn defnetceklermıs esımde aksam yoktu bende arkadasımda kaldım servıs olmadııg ıcın gec geldım ondan

ya CILEKKKKK 6da kalkmamak ne kadar guzel bır duyguymussss:)

Ben bilmemm..İkiniz aynı anda kayboluyorsunuz....
Sağol tatlım, daha iyileri senin bebişe inşallah..

ya bu göbek kıllarını ağdayla alsak bi zararı olur mu ki.zaten ince bi çizgi gibi ben sinir oluyorum o kıllara.doktora açınca utanıyorum.her yerim tertemiz orası kıllı.

canım bence alma zaten hamilelikten sonra dökülüyormuş diyorlar o tüyler için zaten bi dolu yer var ağda için bi de orayı çıkarma kendine bir kere yapınca hep yapmak zorunda kalırsın

bulusalımmm canımmmmmmmmmmmm ya zaten hanı ıstanbullularrr bulusacaktıkkkkkkkk???????????

ya bu göbek kıllarını ağdayla alsak bi zararı olur mu ki.zaten ince bi çizgi gibi ben sinir oluyorum o kıllara.doktora açınca utanıyorum.her yerim tertemiz orası kıllı.

Onlar doğumdan sonra dökülüyor kızlar, normal bu durum bence... Ben almak iyi değil diye duymuştum ama bilemiyorumi batıl inanç mı yoksa doğruluk payı var mı bilemiyorum.

Sen İstanbul da değil miydim fmg kadıköydeki parfümerilerde çok uygun oluyor fiyatlar bir bakarsın..

egecim maşallah duru hanıma kocaman kız olmuş heee
enfeksiyon için en iyi çözüm bol su içmek biliyorsun

kuzuuuu güle güle kullanın cicilerinizi

canım benim hemşirem sakın alma ben aldım şimdi hep almam gerekiyor dedi
utanacak bişey yok herkeste oluyor bunu dr larda biliyor sakın alma dedi bende almıyorum

Yaa ben de istiyorummm.. neyse doğum izninde artık diycem ama bebek kaçta kaldıracak acaba

Ben bilmemm..İkiniz aynı anda kayboluyorsunuz....
Sağol tatlım, daha iyileri senin bebişe inşallah..

Aminnn hepimize inşallahhh :) daha çok eksik var ama olacak işte bi şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…