sabahın 6 sında uyandırdı beni daha uyutmadı bu kıpırdak oğlan
somon hamsiyi biliyorum birde ton balığı 26. haftadan sonra ve uskumru
ege sana da geçmiş olsun canım enfeksiyon olmuşsun ağrın falan varmıydı
birde dr um bana eleviti bıraktırdı decavit pronatal kullanıyorum artık
ya bir de bu haftadan sonra hareketleri iyice sertleşti
dün alta baskı yaptı benim bebişim bi an çıkıcak artık dedim sizinde öle oluyor mu
insallah hep kipir kipir olsunlar, bazen hissetmiyorum kipirdamasini ve endiseleniyorum, oturup dinliyorum...
Kız uykudan uyandırıyo mu...
Benimki şiddetli vuruyo ama, benim uykum ağır olduğundan mı bilmem daha hiç uykumdan uyanmadım..
Fmg ninki de uyandırıyormuş...Ben gece yatıyorum, sabah kalkıyorum..Bi ara tuvalete kalkıyordum gece, artık o da yok, deliksiz uyuyorum...Benim kızım vurmuyo herhalde geceleri anacığımm dinlensin diye..
allah korusun cnm. Annem yıkıyordu benim:))ayyy bıde mınıcık bebelerı nasıl yıkayacagız yaa elımızden kaymasınlar:))
olsun ya öyküm kıpır kıpır olsun dün çok ağladım ben korkudan allah hepimizinkini bağışlasınay benimki de kıpır kıpır, gece ben yatınca hiç durmuyor..
somon hamsiyi biliyorum birde ton balığı 26. Haftadan sonra ve uskumru
ege sana da geçmiş olsun canım enfeksiyon olmuşsun ağrın falan varmıydı
birde dr um bana eleviti bıraktırdı decavit pronatal kullanıyorum artık
Kız uykudan uyandırıyo mu...
Benimki şiddetli vuruyo ama, benim uykum ağır olduğundan mı bilmem daha hiç uykumdan uyanmadım..
Fmg ninki de uyandırıyormuş...Ben gece yatıyorum, sabah kalkıyorum..Bi ara tuvalete kalkıyordum gece, artık o da yok, deliksiz uyuyorum...Benim kızım vurmuyo herhalde geceleri anacığımm dinlensin diye..
allah korusun cnm. Annem yıkıyordu benim:))
olsun ya öyküm kıpır kıpır olsun dün çok ağladım ben korkudan allah hepimizinkini bağışlasın
ağrım yoktu akıntım ve kaşıntı oluyordu bazen..
Kızlar bişey sorcam bebeğin boyunu nasıl hesaplıyorduk,
benimde gece tuvalete kalkmalarım azaldı çok şükür...
evitim bitmişti tekrar yazdı bana. Ama ne dei biliyormusun bunlara hiç gerek yok ozaman içmiyim dedim bişey demdi.:) iştahını arttırır dedi. Banda dedi hareketlerini dinle diye 10-15 geçerse problem yokmuş.
söyleidn cnm ben 3 kilo aldım bu ay 76 olmuşum:) kapı maşallahhhhh
sende say işte illa hepsi diycek değil. Bak burda herbişeyi öğreniyoruz.
allah korusun cnm. Annem yıkıyordu benim:))
olsun ya öyküm kıpır kıpır olsun dün çok ağladım ben korkudan allah hepimizinkini bağışlasın
ağrım yoktu akıntım ve kaşıntı oluyordu bazen..
kızlarrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnn
egeeeeeeeeeee ne enfeksıyonu cnm???
kızlarrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnn
egeeeeeeeeeee ne enfeksıyonu cnm???
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
egecimmmmmm gözün aydınnnnnnnnn kızın kocaman olmusssss :))))))))))))
herkes iyidir umarmmmmm
İnan ben de ağlamak istiyorum yorgunluktan. bazen kopuyorum. ağlayıp ağlayıp devam ediyorum işlere :) şizofrene bağladım.
Ne güzel bakmışlar herşeye. İdrar yollarında mı enfeksiyon. Geçmiş olsun.
Dün iyiydi kızlarla kaynattım akşama kadar.
Ama genel bir yorgunluk var üstümde. Bu gün yoğun olur büyük ihtimalle mesaiye kalırım.
uff o dün aglama faslı bende de vardı yaa canım çok sıkılıyo bu günlerde de öle eşim bişey dedi normalde olsa hiç takmam bil ama ben başladım aglamaya aadamda şaşırdı falan uffff
oyyy kuzuuuum güle gülegiysn o eldivenin içindekileri yerimmm
Hem cilek hem channel nerdeler bu sabah ???
İkisi buluştular mı ne yaptılar...
ben de okudum ton balığı hakkında ama izmirdeki dr sayarken ton balığını 26. haftadan sonra yiyebilirsin dedi o dr a güvenirim ama aklınızda soru şareti kalmasın kendi dr unuza da danışın uzun burunlu balıklar yeniliyormuş geneldesomon çok iyiymiş ama hamsi artık marttan sonra kurtlanır yenmez kızlar, birde ton balığı demişsiniz ya benim bildiğim hamilelikte ton balığı vermezler, konservesini tabi.. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum.. Doğrusunu bilen varsa söylesin canım.. Çinekop, sardalya, çupra falan iyiymiş herhalde..
ben gece kalktığımda baskı ile uyanıyorum sanki bebiş doğacak gibi dr a sordum normal demiştiinanirmisin banada oluyor öyle cok... acayip baski yapiyor, ilk zamanlar alttan oluyordu simdi ise göbek tarafindan yani biraz daha yukaridan sikistiriyor ve acitiyor...ne yapiyor icerde anlamadim!!! bu sabah iki sefer oldu canim kizim kipir kipir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?