2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pekı sızler gıbı 25. haftadan ıtıbaren mı 10-15 hareket olmalı yoksa benım haftalarımdada aynı sayıda hareket eder mı?Eğer oyleyse benım sıpa net hareket etmıyor sayamıyorum o yuzden ya da yatıp dınlenmem gerek ıyıce anlamam ıcın o da gunduz mumkun degıl(

sabahın 6 sında uyandırdı beni daha uyutmadı bu kıpırdak oğlan

Kız uykudan uyandırıyo mu...
Benimki şiddetli vuruyo ama, benim uykum ağır olduğundan mı bilmem daha hiç uykumdan uyanmadım..
Fmg ninki de uyandırıyormuş...Ben gece yatıyorum, sabah kalkıyorum..Bi ara tuvalete kalkıyordum gece, artık o da yok, deliksiz uyuyorum...Benim kızım vurmuyo herhalde geceleri anacığımm dinlensin diye..

somon çok iyiymiş ama hamsi artık marttan sonra kurtlanır yenmez kızlar, birde ton balığı demişsiniz ya benim bildiğim hamilelikte ton balığı vermezler, konservesini tabi.. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum.. Doğrusunu bilen varsa söylesin canım.. Çinekop, sardalya, çupra falan iyiymiş herhalde..

ya bir de bu haftadan sonra hareketleri iyice sertleşti

dün alta baskı yaptı benim bebişim bi an çıkıcak artık dedim sizinde öle oluyor mu

inanirmisin banada oluyor öyle cok... acayip baski yapiyor, ilk zamanlar alttan oluyordu simdi ise göbek tarafindan yani biraz daha yukaridan sikistiriyor ve acitiyor...ne yapiyor icerde anlamadim!!! bu sabah iki sefer oldu canim kizim kipir kipir...

insallah hep kipir kipir olsunlar, bazen hissetmiyorum kipirdamasini ve endiseleniyorum, oturup dinliyorum...

evet o hissedememek çok kötü inşallah kıpır kıpır olurlar hareket etmediğinde hemen dr a gitmek lazımmış zaten artık dün hemşire söyledi ben 2 gün bekledim deyince

evt uyandırıyo sert harekeleri bazen sıçrıyorum noluyo diye gerinip gerinip bi çakıyo herhalde dünde karnımı açtım hilmi de gördü vurdugunu gözleri doldu adamcağızın

ayyy bıde mınıcık bebelerı nasıl yıkayacagız yaa elımızden kaymasınlar:))
allah korusun cnm. Annem yıkıyordu benim:))

ay benimki de kıpır kıpır, gece ben yatınca hiç durmuyor..
olsun ya öyküm kıpır kıpır olsun dün çok ağladım ben korkudan allah hepimizinkini bağışlasın

ağrım yoktu akıntım ve kaşıntı oluyordu bazen..

Kızlar bişey sorcam bebeğin boyunu nasıl hesaplıyorduk,

benimde gece tuvalete kalkmalarım azaldı çok şükür...

FL uzunlugunu 7 ile çarpıyordun canım benim 30 cm falan bebikin

kızlarrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnn
egeeeeeeeeeee ne enfeksıyonu cnm???

FL yi 7 ile çarparak canımcım.. Evet ya kıpırdasınlar, sağlıklı olsunlarda ...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
egecimmmmmm gözün aydınnnnnnnnn kızın kocaman olmusssss :))))))))))))
herkes iyidir umarmmmmm

Sorma benim de aklıma sen geldin dün. bu kız nasıl mesaiye kalıp dayanıyor diye

Hormonlar delirtti bizi :)

Hem cilek hem channel nerdeler bu sabah ???
İkisi buluştular mı ne yaptılar...

Kuzuuu çok güzel aldıkların, güle güle sağlıklı günlerde kullanın :) Kız biz ne zaman kaybolsak channel'le buluştuğumuzdan şüpheleniliyor, herkesin aklına aynı şey geliyor kooptum :)
sabah burdaydım da sonra birden yoğunluk oldu...

Channeellllll arkadaşım bi gün buluşalım bari seninle gerçektennn

Egeee geçmiş olsun canım enfeksiyon için. İlaçla hemen geçiyor muymuş?

ben de okudum ton balığı hakkında ama izmirdeki dr sayarken ton balığını 26. haftadan sonra yiyebilirsin dedi o dr a güvenirim ama aklınızda soru şareti kalmasın kendi dr unuza da danışın uzun burunlu balıklar yeniliyormuş genelde
ben gece kalktığımda baskı ile uyanıyorum sanki bebiş doğacak gibi dr a sordum normal demişti
Kızlar bişey sorcam bebeğin boyunu nasıl hesaplıyorduk,

fl ile 7 çarpılıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…