2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım, daha iyileri senin bebeğine inşalalh..

komsum ya bısı sorcam senın doktor balık yagınımı bıraktırcakkk ee bu omega en cok son 3 aygereklı deılmıymıs?

Son üç ay gerekli olduğunu bilmiyordum ama bebeğin daha çok beyin gelişimi için gerekli diye biliyordum ben, eeee bizim bebelerde beyin gelişiminin büyük bir kısmını tamamlamış oluyorlar zaten 30. haftaya kadar falan ondandır diye düşündüm ama bende emin değilim yani mantık yürütüyorum..

eve
evet cnm son 3 ay beyın gelısımı ıcın gereklı dıye okudum bendee offfff onu ye bunu ye ne zormus yaaaaaaa.

kızlarrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnn
egeeeeeeeeeee ne enfeksıyonu cnm???
günaydın kaçakk
idrar yolu ef. Hiç geçmedi ki 2kutu fitil 2 kutu suda eriyen ilaç içtim. B..k var anasını satayım üretiyoruz sanki

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
egecimmmmmm gözün aydınnnnnnnnn kızın kocaman olmusssss :))))))))))))
herkes iyidir umarmmmmm
sağol cnm büyütüyoruz bakalım. Ama burdakilerin yanında benimki normal kalıyor. Tosun yetiştiryorlar maşallah

egeee geçmiş olsun canım enfeksiyon için. Ilaçla hemen geçiyor muymuş?
geçemedi yaa minimuma düşüyr tekrar oluyor. ıslak kalıyor akıntı oluyor sonra değişemiyoruz burda bide wc ler çok temiz değil normal yani enfeksiyon olması

egecim boyu kaçmışşşşşşşş.....
fc uzunluğu ise eğer. 32,2 cnm

egee dun doktorlar senıde aglatmıslar bu ay doktor-hasta ılıskılerı gozyaslarıyla gecıyor:))
gecmıs olsun canım enfeksıyon ıcınde..
sorma bu ay millet sapır sapır geldi kontrollerden. Hayırlısı bakalım..

ya bu göbek kıllarını ağdayla alsak bi zararı olur mu ki.zaten ince bi çizgi gibi ben sinir oluyorum o kıllara.doktora açınca utanıyorum.her yerim tertemiz orası kıllı.
sakın alma benimde öyle ama dökülür doğumdan sonra.
Dr biliyor utanmana gerek yokk

bende baktım 35,5 muş... Bacaklar çok uzun zaten.. Iki hafta önde..
maşlallahhhhhhhhhhhh

sağol cnmm . Enfeksiyon sardı başımı valla dadandı gitmiyor..

Benimkini de ölçüverin yaaa, 47,7 yazıyor 7 ile çarpınca 333,9 çıkıyor ???

33 cm işte tatlım :) maşallah

Sen İstanbul da değil miydim fmg kadıköydeki parfümerilerde çok uygun oluyor fiyatlar bir bakarsın..

avrupa yakasındayım canım. orası ters kalıyor bana. bakırköyde tınaztepe çarşısının arkasında T-shop var orda uygun oluyomuş. bir bakıcam haftasonu. Sağol.

kızlar size maşallah diyorum yaaa cevap yazana kadar sayfalar uçup gidiyor onu okumaya kalkınca yine 3-5 sayfa
tebrik ediyorum yani

günaydın kızlar.....

Egecim hosgeldin kızın büyümüşiyimiş maaşallah gözün aydın
sağol cnmm.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ne simiti kızz..ben ekmek bile yemiyom...
Kepek ekmeği o da sabah 1 dilim öğle 1 dilim..akşam yok...
ben sabah yarım ekmek yiyorum öğlen yemiyorum akşam hele sulu yemek varsa allah yarabbiii. çok ekmek yiyorum ama yemezsem 10 tabak yemek yesem doymam

pilav makarna erişte krema kutu meyve suyu falan hepsi yasak dimii
ben arada dayanamayıp sprite içiyorum yaa hamileliliğin başından beri en kötü yaptığım şey

iç cnm bişey olmaz. Dün özellikle sordum türk kahvesi içebilirmiyim deidm iç yaa bide fal bak dedi bana.. Hiç bişey olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…