Benimkini de ölçüverin yaaa, 47,7 yazıyor 7 ile çarpınca 333,9 çıkıyor ???
egecim maşallah duru hanıma kocaman kız olmuş heee
enfeksiyon için en iyi çözüm bol su içmek biliyorsun
kuzuuuu güle güle kullanın cicilerinizi
canım benim hemşirem sakın alma ben aldım şimdi hep almam gerekiyor dedi
utanacak bişey yok herkeste oluyor bunu dr larda biliyor sakın alma dedi bende almıyorum
komsum ya bısı sorcam senın doktor balık yagınımı bıraktırcakkk ee bu omega en cok son 3 aygereklı deılmıymıs?
işte 33,3 cm. kocaman abla olmuş Öykücük...
kuzuuuuuuuuuuuu senın dıyette sımıtte yasakmı:)
Doğurmadan toplansak bir gün diyorum
Son üç ay gerekli olduğunu bilmiyordum ama bebeğin daha çok beyin gelişimi için gerekli diye biliyordum ben, eeee bizim bebelerde beyin gelişiminin büyük bir kısmını tamamlamış oluyorlar zaten 30. haftaya kadar falan ondandır diye düşündüm ama bende emin değilim yani mantık yürütüyorum..
Ayy, büyümüş değil mi..Normal değil mi bu haftalarda bu boy olması...Bilmiyorum ki kaç olması gerekiyor....Sıpam benim yaaa....
Cetvel kadar olmuş kızımmm..
günaydın kaçakkkızlarrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnn
egeeeeeeeeeee ne enfeksıyonu cnm???
sağol cnm büyütüyoruz bakalım. Ama burdakilerin yanında benimki normal kalıyor. Tosun yetiştiryorlar maşallahgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
egecimmmmmm gözün aydınnnnnnnnn kızın kocaman olmusssss :))))))))))))
herkes iyidir umarmmmmm
geçemedi yaa minimuma düşüyr tekrar oluyor. ıslak kalıyor akıntı oluyor sonra değişemiyoruz burda bide wc ler çok temiz değil normal yani enfeksiyon olmasıegeee geçmiş olsun canım enfeksiyon için. Ilaçla hemen geçiyor muymuş?
fc uzunluğu ise eğer. 32,2 cnmegecim boyu kaçmışşşşşşşş.....
sorma bu ay millet sapır sapır geldi kontrollerden. Hayırlısı bakalım..egee dun doktorlar senıde aglatmıslar bu ay doktor-hasta ılıskılerı gozyaslarıyla gecıyor:))
gecmıs olsun canım enfeksıyon ıcınde..
sakın alma benimde öyle ama dökülür doğumdan sonra.ya bu göbek kıllarını ağdayla alsak bi zararı olur mu ki.zaten ince bi çizgi gibi ben sinir oluyorum o kıllara.doktora açınca utanıyorum.her yerim tertemiz orası kıllı.
maşlallahhhhhhhhhhhhbende baktım 35,5 muş... Bacaklar çok uzun zaten.. Iki hafta önde..
sağol cnmm . Enfeksiyon sardı başımı valla dadandı gitmiyor..egecim maşallah duru hanıma kocaman kız olmuş heee
enfeksiyon için en iyi çözüm bol su içmek biliyorsun
kuzuuuu güle güle kullanın cicilerinizi
canım benim hemşirem sakın alma ben aldım şimdi hep almam gerekiyor dedi
utanacak bişey yok herkeste oluyor bunu dr larda biliyor sakın alma dedi bende almıyorum
Ne simiti kızz..Ben ekmek bile yemiyom...
Kepek ekmeği o da sabah 1 dilim öğle 1 dilim..Akşam yok...
Günaydın Kızlar.....
Egecim hosgeldin kızın büyümüşiyimiş maaşallah gözün aydın
Sen İstanbul da değil miydim fmg kadıköydeki parfümerilerde çok uygun oluyor fiyatlar bir bakarsın..
Ayy, büyümüş değil mi..Normal değil mi bu haftalarda bu boy olması...Bilmiyorum ki kaç olması gerekiyor....Sıpam benim yaaa....
Cetvel kadar olmuş kızımmm..
sağol cnmm.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahgünaydın kızlar.....
Egecim hosgeldin kızın büyümüşiyimiş maaşallah gözün aydın
ben sabah yarım ekmek yiyorum öğlen yemiyorum akşam hele sulu yemek varsa allah yarabbiii. çok ekmek yiyorum ama yemezsem 10 tabak yemek yesem doymamne simiti kızz..ben ekmek bile yemiyom...
Kepek ekmeği o da sabah 1 dilim öğle 1 dilim..akşam yok...
pilav makarna erişte krema kutu meyve suyu falan hepsi yasak dimii
ben arada dayanamayıp sprite içiyorum yaa hamileliliğin başından beri en kötü yaptığım şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?