egecim maşallah duru hanıma kocaman kız olmuş heee
enfeksiyon için en iyi çözüm bol su içmek biliyorsun
kuzuuuu güle güle kullanın cicilerinizi
canım benim hemşirem sakın alma ben aldım şimdi hep almam gerekiyor dedi
utanacak bişey yok herkeste oluyor bunu dr larda biliyor sakın alma dedi bende almıyorum
Günaydin hanimlar:)))
bebislerimiz nasil bakalim?? benimki acayip hareketli oluyor bazen...kipir kipir...bu sabah ta öyle...
yavas yavas hazirliklara basladik, bebek arabasini siparis verdik, yakinda gelir... yatagini alalim diyoruz simdide yani besigini... yavas yavas kuralim... hem ben belki son zamanlarda magzalara falan gidemem, simdiden halledelim...
günaydın kızlr
uyutmadı yaramaz kızım uyandırdı beni
kıpır kıpır yerinde duramıyor sıpam benim
geçmişi okuyup gelicem
balık yerken hangisini yiyorsunuz kızlar özellikle şunu yerim dediğiniz balık türü var mı
ben hamsiyi pek sevmiyorum
dün somon yedim gayet güzeldi
ay benimki de kıpır kıpır, gece ben yatınca hiç durmuyor..
sen diyetisyene gittin mi ki kuzu..
Günaydın canım, nasılsın..
aşkısı ; bebek arabası ne marka aldın? fiyatı ne kadar? yatağıda söylersen canım?
ben oyun alanı olandan düşünüyorum...bebek arabası almayın şimdi falan diyolar bize, bu yaz bebek arabası kullanamazmıyız acaba???
maşallahh bebişine...
özel olarak benim yediğim balık yokta; balık yemeğe gittiğimizde hep çupra yiyorum ( ızgara)
çok seviyorumm...bak şimdi bile canım çekti...zaten ben hep açım..sanki hiç doymuyorum
aynen, gece yatağa yattığım an başlıyor...kıpır kıpırrr...çok seviniyorumm öle olunca..2 gün önce kıpraşmadı hiç..ölüyodum meraktann..şükür sonra kıpraştı..rahatladım:26:
sağol cnmm.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ben sabah yarım ekmek yiyorum öğlen yemiyorum akşam hele sulu yemek varsa allah yarabbiii. çok ekmek yiyorum ama yemezsem 10 tabak yemek yesem doymam
iç cnm bişey olmaz. Dün özellikle sordum türk kahvesi içebilirmiyim deidm iç yaa bide fal bak dedi bana.. Hiç bişey olmaz dedi.
pilav makarna erişte krema kutu meyve suyu falan hepsi yasak dimii
ben arada dayanamayıp sprite içiyorum yaa hamileliliğin başından beri en kötü yaptığım şey
birazdan sakinleşir merak etme. Zaten işler aldı başını gidiyor dünde yoktum çıkıcam birazdan. Yemekten sonra geliirimkızlar size maşallah diyorum yaaa cevap yazana kadar sayfalar uçup gidiyor onu okumaya kalkınca yine 3-5 sayfa
tebrik ediyorum yani
Bana cinnet geldi bugünnnn
eve gitmek istiyorummmm
anaaaa ya bende bgn dayanamadım yarım sımıt yedım valla neyse aksama ekmek yemem bı daha:)):))))
kuzu pekı nası bu dıyet ıse yarıyomu doyuyomusun onun verdıklerıyle
Evet, pazartesi gönderdi hemen benim civan..Kan şekerim çok düşük çıktı...O yüzden sürekli hamur işi ve çiko tatlı yiyormuşum..Diyet verdi..Onu uyguluyorum 2 gündür..Ama çok zorlanıyorum, akşam bozuyorum biraz biraz...
Mesela bugünkü listem :
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği
domates
salatalık
2 veya 3 dilim peynir(yumurta yemediğim için çok)
zeytin yok çok canım çekerse 1 tane.
10.00 : 1 su bardağı yoğurt veya süt.
12.00 : 2 sap pırasayı 1 kaşık yağda kavuracam, içine 1 yumurta kıracam- 1 dilim kepek ekmeği + yarım su bardağı yoğurt.
14.00 : 1 meyve + 2 ceviz.
16.00 : 1 bardak süt veya yoğurt.
18.00 : Mercimek yemeği + yoğurt + salata..Ekmek yok.
20.00 : 1 meyve
Bu kadarcık..
birazdan sakinleşir merak etme. Zaten işler aldı başını gidiyor dünde yoktum çıkıcam birazdan. Yemekten sonra geliirim
bende yaa düneylülü okula hazıraldım yolladım bende gittim bugun kalkmış anne keşke işten atsalar seni anneannemde ölse sen baksan demezmi. Kal geldi bana:)
Evet, pazartesi gönderdi hemen benim civan..Kan şekerim çok düşük çıktı...O yüzden sürekli hamur işi ve çiko tatlı yiyormuşum..Diyet verdi..Onu uyguluyorum 2 gündür..Ama çok zorlanıyorum, akşam bozuyorum biraz biraz...
Mesela bugünkü listem :
domates
salatalık
12.00 : 2 sap pırasayı 1 kaşık yağda kavuracam, içine 1 yumurta kıracam- 1 dilim kepek ekmeği + yarım su bardağı yoğurt.
Bu kadarcık..
birazdan sakinleşir merak etme. Zaten işler aldı başını gidiyor dünde yoktum çıkıcam birazdan. Yemekten sonra geliirim
bende yaa düneylülü okula hazıraldım yolladım bende gittim bugun kalkmış anne keşke işten atsalar seni anneannemde ölse sen baksan demezmi. Kal geldi bana:)
kız bu nee allah yardı etsin. Ben hayatta uymam buna . Yemek nerde . :))))))))))evet, pazartesi gönderdi hemen benim civan..kan şekerim çok düşük çıktı...o yüzden sürekli hamur işi ve çiko tatlı yiyormuşum..diyet verdi..onu uyguluyorum 2 gündür..ama çok zorlanıyorum, akşam bozuyorum biraz biraz...
Mesela bugünkü listem :
domates
salatalık
18.00 : Mercimek yemeği + yoğurt + salata..ekmek yok.
bu kadarcık..
valla banada doktorum dedi ki diyetisyene git ama onun söyledikleri zaten şu olcak, pilav, makarna, ekmak, meyve suyu içme diycek.. Bende aynen senin gibiyim ege dedim ki pilav makarna sevmem zaten ama ekmekten vazgeçemiyorum. Ekmek yemeyince kendimi doymuş gibi hissetmiyorum..
ilk bebişini doğuracak anneler ikinci bebeği ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
ilkini bi doğuralım da ikinciye sıra gelsin dediğinizi duyar gibiyimama merak ettim
sizde iki bebek arasında kaç yaş olması gerekiyor
can sıkıntısından aklıma türlü türlü şeyler geliyor bi sorim dedim sizlere
Kızlar şu sabah yoğunluğunu atlatayım akşam üstü gelirim yine öpüldünüz
Mesela bugünkü listem :
domates
salatalık
Bu kadarcık..
ayyyyyyy ben bunlarla hayatta doymammmmm heralde 30 kılo alcam hehehehhehehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?