2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy o zman almayım ben hiç.napam kalsın böyle.yeni bi tarzı oldu göbeğimin hem)

aşkısı ; bebek arabası ne marka aldın? fiyatı ne kadar? yatağıda söylersen canım?
ben oyun alanı olandan düşünüyorum...bebek arabası almayın şimdi falan diyolar bize, bu yaz bebek arabası kullanamazmıyız acaba???

günaydın kızlr
uyutmadı yaramaz kızım uyandırdı beni
kıpır kıpır yerinde duramıyor sıpam benim
geçmişi okuyup gelicem

maşallahh bebişine...

balık yerken hangisini yiyorsunuz kızlar özellikle şunu yerim dediğiniz balık türü var mı

ben hamsiyi pek sevmiyorum

dün somon yedim gayet güzeldi

özel olarak benim yediğim balık yokta; balık yemeğe gittiğimizde hep çupra yiyorum ( ızgara)
çok seviyorumm...bak şimdi bile canım çekti...zaten ben hep açım..sanki hiç doymuyorum

ay benimki de kıpır kıpır, gece ben yatınca hiç durmuyor..

aynen, gece yatağa yattığım an başlıyor...kıpır kıpırrr...çok seviniyorumm öle olunca..2 gün önce kıpraşmadı hiç..ölüyodum meraktann..şükür sonra kıpraştı..rahatladım:26:

sen diyetisyene gittin mi ki kuzu..

Evet, pazartesi gönderdi hemen benim civan..Kan şekerim çok düşük çıktı...O yüzden sürekli hamur işi ve çiko tatlı yiyormuşum..Diyet verdi..Onu uyguluyorum 2 gündür..Ama çok zorlanıyorum, akşam bozuyorum biraz biraz...
Mesela bugünkü listem :
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği
domates
salatalık
2 veya 3 dilim peynir(yumurta yemediğim için çok)
zeytin yok çok canım çekerse 1 tane.

10.00 : 1 su bardağı yoğurt veya süt.

12.00 : 2 sap pırasayı 1 kaşık yağda kavuracam, içine 1 yumurta kıracam- 1 dilim kepek ekmeği + yarım su bardağı yoğurt.

14.00 : 1 meyve + 2 ceviz.

16.00 : 1 bardak süt veya yoğurt.

18.00 : Mercimek yemeği + yoğurt + salata..Ekmek yok.

20.00 : 1 meyve

Bu kadarcık..

ayy neden kullanamayalım bebek arabası asıl bu yaz kullanıcaz seneye yürümüş olacaklar arabada oturmak istemeyecekler sıkılacaklar

en çok bu yaz ve önümüzdeki kış lazım olacak
birde biz çok gezeriz avm felan kucakta taşımak zor olur

Valla banada doktorum dedi ki diyetisyene git ama onun söyledikleri zaten şu olcak, pilav, makarna, ekmak, meyve suyu içme diycek.. Bende aynen senin gibiyim Ege dedim ki pilav makarna sevmem zaten ama ekmekten vazgeçemiyorum. Ekmek yemeyince kendimi doymuş gibi hissetmiyorum..

kızlar size maşallah diyorum yaaa cevap yazana kadar sayfalar uçup gidiyor onu okumaya kalkınca yine 3-5 sayfa
tebrik ediyorum yani
birazdan sakinleşir merak etme. Zaten işler aldı başını gidiyor dünde yoktum çıkıcam birazdan. Yemekten sonra geliirim

Bana cinnet geldi bugünnnn
eve gitmek istiyorummmm

bende yaa düneylülü okula hazıraldım yolladım bende gittim bugun kalkmış anne keşke işten atsalar seni anneannemde ölse sen baksan demezmi. Kal geldi bana:)

Ay anacım çok azmış ya, bakalım benimki ne vercek..

ayy kıyamam kuzuma yaaa benim annemde çalışıyordu ama öğretmendi yani yarım gün ama sizinkiler için çok daha zor

ama anlat ona onun geleceği için çalıştığını

ilk bebişini doğuracak anneler ikinci bebeği ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz

ilkini bi doğuralım da ikinciye sıra gelsin dediğinizi duyar gibiyim ama merak ettim

sizde iki bebek arasında kaç yaş olması gerekiyor

can sıkıntısından aklıma türlü türlü şeyler geliyor bi sorim dedim sizlere

ayyyyyyy ben bunlarla hayatta doymammmmm heralde 30 kılo alcam hehehehhehehe:)

Ay canım ya hoşuna gitmiş demek ki... canım benim... aman boşver kız benimki de diyor ki oooooh hayat sana güzel anne evde oturup duruyorsun.. Ben de çocuğa kötü örnek oluyorum.

kız bu nee allah yardı etsin. Ben hayatta uymam buna . Yemek nerde . :))))))))))
bunları yemekten sonramı yiycem.
Bide işteyken 2 sap pırasayı nasıl yapcam hemideeeeeeeee yumurtalı tövbe ama iğrenççç bir liste.
Adam resmen bebeğide diyete sokmuş.

bacım herşeyi yiyorum kiloda alırım vermezsemde veremem. Strese sokmam kendimi kocam zaten 100 kilonun üzernde. Ben incecik olursam yanında çirkin kalıyorum minik kalıyorum:))))))

valla ben sımdı hıcccc 2. felan dusunemıyorummmm buna kım bakcak dıe karalar bağldaımmm

Kızlar şu sabah yoğunluğunu atlatayım akşam üstü gelirim yine öpüldünüz

Bekliyoruz ama

Bak yine aynı şey.. Ben bizim şirket diyetisyeniyle kavga ettim bu yüzden, bi daha da gitmedim. Yaaaaa hamile kadına bu mevsimde domates salatalık verilmez, o kadar zararlı ki sırf hormon!!! normal insana bile zarar, bi de hamileyken daha beter. Sakın yemeyin kızlar, diyetisyenleriniz söyleyince de uyarın!!! Bu adamlar hiiiç bilmiyorlar işlerini!!!!

Oyyyy kıyamam ben ona çok kötü oldum yaaa

ayyyyyyy ben bunlarla hayatta doymammmmm heralde 30 kılo alcam hehehehhehehe:)

Ya ama bu normal liste değil, ben kan şekeri düşük olduğu için 2 saate bir beslenme listesine geçtim..Kan şekerini ani yükselten gıdalar yasak..Sen normal yemene bak yani.. Ben de sürekli sebze bakliyat nerden bulacam..2-3 güne eski düzenime dönerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…