2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bana cinnet geldi bugünnnn
eve gitmek istiyorummmm

canımmm ya
sabret az kaldı izin zamanınına

benim de doktor zamanım geldi herhalde ya sabah karın ağrısından bahsetmiştim ya şimdi de böbreklerin olduğu yer ve belim ağrıyor karnıma da vuruyor
sizce normal mi yoksa randevu alayım mı

Valla yaptım getirdim, mecbur yiyecem...Ama eskisi kadar aç hissetmiyorum kendimi..Diyetisyen dedi zaten, dedim ben 1 tam ekmek yiyorum sbah bunla doymam, gör bak doyacaksın, ama şişkinlik olmayacak..Bebek için de yeterli bu liste merak etme dedi..Ne bileyim, başladık bakalım...

ayy kıyamam kuzuma yaaa benim annemde çalışıyordu ama öğretmendi yani yarım gün ama sizinkiler için çok daha zor

ama anlat ona onun geleceği için çalıştığını
anlatmam mı ama çocuk işte bi an tamam diyor. Sonra diğer anneleri görünce üzülüyor. Alışacak.

yetişemiyorum kızlar, bugün maşallahımız var..
ben geldim ya:))))) yada sen geldin..

ay canım ya hoşuna gitmiş demek ki... Canım benim... Aman boşver kız benimki de diyor ki oooooh hayat sana güzel anne evde oturup duruyorsun.. Ben de çocuğa kötü örnek oluyorum.

ahahahahah kız sus yaaaaaaaaaaa. Kötü örneğe bak bankacı..
Ama ne yalan söyliyim aslı doğru söylemiş hayat evdekilere güzel.
Minikmucizem kızacak bana şimdi.

Ben büyük konuşmiyim de ikinciyi düşünmüyorum. Eve sığdıramam zaten bi de yaş olmuş 32, ikinciyi ne ara düşünücem

Ay aynen katılıyorummmm.. Ben hayatta bunlarla yetinemem. Bu da yeni trend hamileyken az yemek ama çok abarttılar. Ben bi kaç sene sonra bu furyanın da geçeceğini düşünüyorum.

Arayıp bi sorsana doktoruna, belki gelmene gerek yok der..

bu kış günü domates salatalık olayına bende çok karşıyım
eskiden de almazdım mevsimi olmayan meyve sebzeyi şimdi daha dikkatliyim
dışarıda yemek yediğimizde felan yemiyorum hiç
sırf hormon kilolarımıza kızacaklarına bunları yememize kızmalılar bece kilodan daha zararlı bunlar

ahh ege bende kocam nasılsa kılolu dıodummm adam rejıme basladı of kı offff:):):):)

evet kızacam
canıum benim davulun sesi uzaktan hoş gelir
şimdi çocukların felan var o yüzden sen evde olmak istiyorsun ben üniversiteden sonra hemen evlendim birde küçük bir şehire gelin gittim çok zorlandım
şimdi bile anneme yakınım artık ama arkadaşım yok
çalışıyor olsam arkadaş çevrem olurdu en azından ekonomik özgürlüğüm olurdu
en önemlisi sabahları bir amaçla uyanırdım

Ben de domatesi salatalığı yemedim zaten..Ama listede var, listeler genelde standart oluyor kahvaltı bölümü...Hepsine tamamen uyamıyoruz ki zaten..Ama öyle olunca da sırf peynir-ekmek yemiş oluyorum bu seferde doyamıyorum...

Kız ilerde beni örnek alırsa kötü yaaaa.. okumak istemez valla..

canım istersen ara sor o sana gel veya gelme der zaten

sanada kal geldi demi

allah kolaylık versin

ahh ege bende kocam nasılsa kılolu dıodummm adam rejıme basladı of kı offff:):):):)

amaninnnn yapılırmı kız kadın hamileyken rejim..
Benimki yapamaz ekmek yemeden duramaz..

belkı yemekler farklı ama ben gebe dıyet lıstelerıne baktım cogu aynıııı.bende 2 gundur azıma tatlı koymuyom neysee:) sımıt koysamda

belkı yemekler farklı ama ben gebe dıyet lıstelerıne baktım cogu aynıııı.bende 2 gundur azıma tatlı koymuyom neysee:) sımıt koysamda

Valla ben tatlı sayıklıyorum resmen...En son pazartesi öğlen şeker tahlilinden sonra yemiştim..Sonra da şekerin düşük olduğunu öğrendik..Yasaklandı...
Bi de doktorla pazarlık ediyorum, şeker düşük işte, sırf tatlı yiyeyim yükselsin diyorum, olmaz öyle diyor..

Bence de.. Hamileyken gidilen diyetisyen yediklerinin miktarına takılacağına içeriğine takılmalı bence.. Burda hepimizin amacı sağlıklı bebekler doğurmak sonuçta, hiçbirimiz takmıyoruz 10 kilo fazla 10 kilo az.. Bebeğe ne iyi gelir, ne yararlıdır, ne zararlıdır (tabii bizim de sağlığımızı bozmadan) önemli olan bu

Benim adam da 110 kiloydu, geçen hafta bi baktım karın marın dümdüz olmuş.... sen kaç kilo verdin dedim söylemiyor.
Hayır sağlığı için o kadar yalvarıyordum dinlemiyordu şimdi benim şişmemimi beklemiş nedir
HAyır kıllanmıyorum desem yalan olur.. Ay Allah korusun yaa

sanada kal geldi demi

allah kolaylık versin

Benim kocamda çok zayıftı, sinir oluyordum ben senelerce kilolarla uğraştım durdum baktım bu iş böyle olmuycak, ben kilo veremiyorum ona kilo aldırdım, şimdi o da şişko, beni anlıyor artık
Kötüyüm ben kötüyüm

sanada kal geldi demi

allah kolaylık versin

bnmkıde duramıyordu cnm da abısı seker komasına gırınce buda gıttı olcturdu sonucları yuksek cıkıncaa basladııı yapmayaa... ama ben kocamı bılırımm sımdı verır 15-20 kılo sonra 2-3 ayda hepsını gerı alırrr:))::):))

ayyy canım benım cıdden ınsanın aklına bısı dusmesın onu yemeden rahat edemıyorrr:)

benim kocişte benle aşeriyor
ahtta benim yerime o eşeriyor
çarşıya çıkıyoruz hemen o koktu yiyeli bu koktu yiyelim moduna geçiyor adam

al bı ortak nokta daha kocaların kıloları ve bız hamıleyken resıme baslamalarıı::):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…