bana cinnet geldi bugünnnn
eve gitmek istiyorummmm
bende yaa düneylülü okula hazıraldım yolladım bende gittim bugun kalkmış anne keşke işten atsalar seni anneannemde ölse sen baksan demezmi. Kal geldi bana:)
kız bu nee allah yardı etsin. Ben hayatta uymam buna . Yemek nerde . :))))))))))
bunları yemekten sonramı yiycem.
Bide işteyken 2 sap pırasayı nasıl yapcam hemideeeeeeeee yumurtalı tövbe ama iğrenççç bir liste.
Adam resmen bebeğide diyete sokmuş.
anlatmam mı ama çocuk işte bi an tamam diyor. Sonra diğer anneleri görünce üzülüyor. Alışacak.ayy kıyamam kuzuma yaaa benim annemde çalışıyordu ama öğretmendi yani yarım gün ama sizinkiler için çok daha zor
ama anlat ona onun geleceği için çalıştığını
ben geldim ya:))))) yada sen geldin..yetişemiyorum kızlar, bugün maşallahımız var..
ay canım ya hoşuna gitmiş demek ki... Canım benim... Aman boşver kız benimki de diyor ki oooooh hayat sana güzel anne evde oturup duruyorsun.. Ben de çocuğa kötü örnek oluyorum.
ilk bebişini doğuracak anneler ikinci bebeği ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
ilkini bi doğuralım da ikinciye sıra gelsin dediğinizi duyar gibiyimama merak ettim
sizde iki bebek arasında kaç yaş olması gerekiyor
can sıkıntısından aklıma türlü türlü şeyler geliyor bi sorim dedim sizlere
kız bu nee allah yardı etsin. Ben hayatta uymam buna . Yemek nerde . :))))))))))
Bide işteyken 2 sap pırasayı nasıl yapcam hemideeeeeeeee yumurtalı tövbe ama iğrenççç bir liste.
bacım herşeyi yiyorum kiloda alırım vermezsemde veremem. Strese sokmam kendimi kocam zaten 100 kilonun üzernde. Ben incecik olursam yanında çirkin kalıyorum minik kalıyorum:))))))
canımmm ya
sabret az kaldı izin zamanınına
benim de doktor zamanım geldi herhalde ya sabah karın ağrısından bahsetmiştim ya şimdi de böbreklerin olduğu yer ve belim ağrıyor karnıma da vuruyor
sizce normal mi yoksa randevu alayım mı
bacım herşeyi yiyorum kiloda alırım vermezsemde veremem. Strese sokmam kendimi kocam zaten 100 kilonun üzernde. Ben incecik olursam yanında çirkin kalıyorum minik kalıyorum:))))))
anlatmam mı ama çocuk işte bi an tamam diyor. Sonra diğer anneleri görünce üzülüyor. Alışacak.
ben geldim ya:))))) yada sen geldin..
ahahahahah kız sus yaaaaaaaaaaa. Kötü örneğe bak bankacı..
Ama ne yalan söyliyim aslı doğru söylemiş hayat evdekilere güzel.
Minikmucizem kızacak bana şimdi.
bu kış günü domates salatalık olayına bende çok karşıyım
eskiden de almazdım mevsimi olmayan meyve sebzeyi şimdi daha dikkatliyim
dışarıda yemek yediğimizde felan yemiyorum hiç
sırf hormon kilolarımıza kızacaklarına bunları yememize kızmalılar bece kilodan daha zararlı bunlar
anlatmam mı ama çocuk işte bi an tamam diyor. Sonra diğer anneleri görünce üzülüyor. Alışacak.
ben geldim ya:))))) yada sen geldin..
ahahahahah kız sus yaaaaaaaaaaa. Kötü örneğe bak bankacı..
Ama ne yalan söyliyim aslı doğru söylemiş hayat evdekilere güzel.
Minikmucizem kızacak bana şimdi.
canım istersen ara sor o sana gel veya gelme der zatencanımmm ya
sabret az kaldı izin zamanınına
benim de doktor zamanım geldi herhalde ya sabah karın ağrısından bahsetmiştim ya şimdi de böbreklerin olduğu yer ve belim ağrıyor karnıma da vuruyor
sizce normal mi yoksa randevu alayım mı
sanada kal geldi demi
allah kolaylık versinvalla yaptım getirdim, mecbur yiyecem...ama eskisi kadar aç hissetmiyorum kendimi..diyetisyen dedi zaten, dedim ben 1 tam ekmek yiyorum sbah bunla doymam, gör bak doyacaksın, ama şişkinlik olmayacak..bebek için de yeterli bu liste merak etme dedi..ne bileyim, başladık bakalım...
ahh ege bende kocam nasılsa kılolu dıodummm adam rejıme basladı of kı offff:):):):)
Ya ama bu normal liste değil, ben kan şekeri düşük olduğu için 2 saate bir beslenme listesine geçtim..Kan şekerini ani yükselten gıdalar yasak..Sen normal yemene bak yani.. Ben de sürekli sebze bakliyat nerden bulacam..2-3 güne eski düzenime dönerim..
belkı yemekler farklı ama ben gebe dıyet lıstelerıne baktım cogu aynıııı.bende 2 gundur azıma tatlı koymuyom neysee:) sımıt koysamda
bu kış günü domates salatalık olayına bende çok karşıyım
eskiden de almazdım mevsimi olmayan meyve sebzeyi şimdi daha dikkatliyim
dışarıda yemek yediğimizde felan yemiyorum hiç
sırf hormon kilolarımıza kızacaklarına bunları yememize kızmalılar bece kilodan daha zararlı bunlar
ahh ege bende kocam nasılsa kılolu dıodummm adam rejıme basladı of kı offff:):):):)
canım istersen ara sor o sana gel veya gelme der zaten
sanada kal geldi demi
allah kolaylık versin
amaninnnn yapılırmı kız kadın hamileyken rejim..
Benimki yapamaz ekmek yemeden duramaz..
canım istersen ara sor o sana gel veya gelme der zaten
sanada kal geldi demi
allah kolaylık versin
amaninnnn yapılırmı kız kadın hamileyken rejim..
Benimki yapamaz ekmek yemeden duramaz..
Valla ben tatlı sayıklıyorum resmen...En son pazartesi öğlen şeker tahlilinden sonra yemiştim..Sonra da şekerin düşük olduğunu öğrendik..Yasaklandı...
Bi de doktorla pazarlık ediyorum, şeker düşük işte, sırf tatlı yiyeyim yükselsin diyorum, olmaz öyle diyor..
Bence de.. Hamileyken gidilen diyetisyen yediklerinin miktarına takılacağına içeriğine takılmalı bence.. Burda hepimizin amacı sağlıklı bebekler doğurmak sonuçta, hiçbirimiz takmıyoruz 10 kilo fazla 10 kilo az.. Bebeğe ne iyi gelir, ne yararlıdır, ne zararlıdır (tabii bizim de sağlığımızı bozmadan) önemli olan bu
Benim adam da 110 kiloydu, geçen hafta bi baktım karın marın dümdüz olmuş.... sen kaç kilo verdin dedim söylemiyor.
Hayır sağlığı için o kadar yalvarıyordum dinlemiyordu şimdi benim şişmemimi beklemiş nedir
HAyır kıllanmıyorum desem yalan olur.. Ay Allah korusun yaa
Benim kocamda çok zayıftı, sinir oluyordum ben senelerce kilolarla uğraştım durdum baktım bu iş böyle olmuycak, ben kilo veremiyorum ona kilo aldırdım, şimdi o da şişko, beni anlıyor artık
Kötüyüm ben kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?