2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben size mor mutfağımdan resimler çekicem demiştim yaa..
Ama renk çıkmıyor yaa, koyu bi renk gibi görünüyor cep telefonuyla çektiğimden mi bilmem..Aslında fayanslar lila, dolaplar patlıcan moru..

canım benim çok güzelmiş mutfağın, güle güle kullan...Ohhhh mis tertemiz yepyeni herşey yeni evin hali de bir başkadır yani..

Güle güle oturunn zuuzuuu :) Fayanslar belli lila çoook güzel..
Ama mutfak dolapları dediğin gibi koyu çıkmış, anlaşılmıyor mor olduğu. Gelenler ne tepki veriyor?

kız ilerde beni örnek alırsa kötü yaaaa.. Okumak istemez valla..
:))))))))) öykümcüm nereye kadar çalışıcan durumun müsait bakacak kişi yok ne yapsaydın. Sende bunu anlatırsın

haklısın hele üniversite okumuş bir insan için gerçekten kötü ama herkesin bi sebebi var. çalışanında çalışmayanında. Ama çocuk olunca + vicdan oluyor

canım benim çok güzelmiş mutfağın, güle güle kullan...Ohhhh mis tertemiz yepyeni herşey yeni evin hali de bir başkadır yani..

Sağol canım..

Güle güle oturunn zuuzuuu :) Fayanslar belli lila çoook güzel..
Ama mutfak dolapları dediğin gibi koyu çıkmış, anlaşılmıyor mor olduğu. Gelenler ne tepki veriyor?

Valla gelenler benim deliliklerime alışık olduklarından mor mutfak tuhaf gelmiyor...Beğeniyorlar da..
Ankastreler gri ya, onlarla uyumlu duruyor bence, gelenler de beğeniyorlar hep...

kuzuuu güle güle oturun yeni ev çok severim ben yaaa herşeyin tertemiz oldu taşınınca ne güzel evin de yeni
oohhh allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah

kızlar valla tam çıkcam yeni bir konu oluyor çıkamıyorum.. Artık çıkmam lazım evi topluycam, akşama Aslı nın okuluna gidip onu alcam, dişçide kontrolü ver kızımın... Offff yorucu bir gün olcak bugün.. Yarın sabahta şeker yüklemem var.. Merak etmeyin beni anacım... byeee

haklısın hele üniversite okumuş bir insan için gerçekten kötü ama herkesin bi sebebi var. çalışanında çalışmayanında. Ama çocuk olunca + vicdan oluyor

Evet, ecenin annesi bu ay işe başladı mesela..Maddi olarrak sıkıştılar, mecburen başladı..Daha 2,5 aylık kuzum yazık..Sabah geliyor, öğlen bi daha eve gidiyor, akşam da 4 gibi çıkıyor ama yine de çok zormuş diyor..Çocuk da maşallah doymuyor, sütünü sağıyor ama yetmiyormuş..Çok ağlamış yavrum yazık..

kuzuuu güle güle oturun yeni ev çok severim ben yaaa herşeyin tertemiz oldu taşınınca ne güzel evin de yeni
oohhh allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah

Sağol canım..Allah olmayan herkese versin..2 aydır kira vermiyoruz, toparlamaya başladık durumu..Kiracı olmak çok zor..

Kolay gelsin Öyküm.. Yarın için de güzel haberlerini bekliyoruz..

Yani çalışmak zaten zor artık benim için... anlasa da anlamasa da yapçak bişi yok zaten... Ben zaten memnunum şu anki hayatımdan.. O gün özellikle ajite etmiştim olayları... Zaten ben çok çalıştım valla yoruldum.. Darısı senin başına canım.. iki çocuk olunca daha zor olur.. Allah herkese gönlüne göre versin..

Görüşürüz canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin..

kuzuuuuuuuu ılk mutfak resmını goruce dedımkı """ ee bu kuzunun nıe mor deıll"" evet kahve gıbı duruyorr ama bence super olmus fayanslar felan canımm ne guzel yepyenı pırıl pırıllll. gule gule kırlettt canımmmm

cnm kolay gelsın guzel haberlerle rın beklıyoruz senı:)

Ya valla çekiyorum çekiyorum ya bordo gibi, ya da kahve gibi çıkıyor...Ama patlıcan moru ya zaten, koyu mor, ondan herhalde..Ama fayansın rengi belli bak, lila olduğu belli olmuş yıldızlı aynalı resimde..Çok uğraştım kaç poz çektim hiç biri olmadı, sildim en iyi gene bunlar çıkmış..
Güle güle kirletiyorum zaten hiç merak etme, eve girdiğimizden beri tam 1 aay oldu, mutfak dolaplarını hiç silmedim... Temizlikçi gelecek haftaya...İş falan yapmıyorum artık evde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…