2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahh be güzelim her ay 500 havaya gidiyor

öyküm iyi haberlerle gel inşallah

Hamişlerin duası kabul olur kız, ben hepimize dua ediyorum allah olmayan herkese versin..
Şu ağaya da piyangodan para çıksın, çalışmasın diye..İnşallah siz de alırsınız, bizim de hiç hesapta yokken oldu...

Ben de ev borcu bitince bırakmak istiyorum, 41 yaşında Bakalım Allah nasip ederse tabii.. Evde olunca eğer zamanını iyi değerlendirip kendine meşgale bulursan asla körelmiyorsun bence.. İşte ne yapıyoruz ki zaten, ben hergün aynı işleri yapa yapa daha çok köreldiğimi hissediyorum..

:))::) duvarlar bellı zaten canım mor oldugu ayna felan cok sık olmus... off bende sole cuma gunune bı kadın bulabılsem cok ıyı olacakkk h.sonu sevmıom temızlıgı ozaman bende evde baglanıyorummmm

valla cılek saabhın korunde kalkmak okadar kotu kı ben bgn 8 gıbı kalktımm daha dıncımmm. hade sımdı ıdare edıozda ılerde zaten sureklı uykusuz olucazzz bebeklerden dolatı nası ıse gelcez bılmıommm(

aaa ne guzellllllll kız bellı mı olurr ınsallah renklı gozlu olurr bnmde tek kayınvalıdem mavı gozlu kı ondan almazz heraldee ((

Evet yaa 2de yatiyim 8de kalkiyim gayet yetiyor o uyku bana ama 11de yatiyim 6da kalkiyim sürünüyorum
hiç belli olmaz ondan alabilir canım göz rengini :)

Kuzu çok güzel mutfagın kızınla kocanla agız tadıyla otur.... güle güle kullan

:))::) duvarlar bellı zaten canım mor oldugu ayna felan cok sık olmus... off bende sole cuma gunune bı kadın bulabılsem cok ıyı olacakkk h.sonu sevmıom temızlıgı ozaman bende evde baglanıyorummmm

Ben 40 tl.ye gelen kadın buldum..Ama tanıdık..İyi kötü yapacak bundan sonra..Normalde gelmiyordu da..Arık ağırlaştım iyice, zor oluyor..Dediğin gibi haftasonu temizlik yapmak çok ağır geliyor insana..Eskiden ben akşamları oda oda yapardım, hafta sonu boş olurdum..Ama nerde ,artık çok zor..Hamilelik bitse bile, bebek varken yine zor olacak...

güle güle otur evinde canımmmmm..

Sağol cnım,teşekkürler..

Son düzenleme:
hahahhaha super yaaa merak etme aynı seylerı bende yasıyorummm tosunum dıe cagırıyorrrr:))sen yemeye devam et dıo bana::):)))

bana da pehlivan diyo özellikle badem yağını sürdükten sonraa haa bi de halterci diyo ya sinir şeyy

kuzum güle güle oturun çok güzel olmuş mutfağın yepyeni tertemiz eşinle kızınla birlikte güzel günlerde oturun kiracılık çok zormuş gerçekten benim evim çok karanlık hep eşime kiraya çıkalım diyordum yapamayız diyordu şimdi bürom kiralık ayda 450 tl o kadar zor ki

Kuzu çok güzel mutfagın kızınla kocanla agız tadıyla otur.... güle güle kullan

Sağol canım, daha iyileri güzelleri size inşallah..
O mutfakta ben yemek yaparken kızım da koşturacak bıcır bıcır, hayallerini kuruyorum..Sırf kızım için duvarı kırdırttım kemer yaptırdım oturma odasıyla mutfak birleşiyor, arkamdan ağlamasın kuzucuk diyee..

benımde ust katta oturan komsumla anlastık saolsun aylık150 tlye haftada bır supuruyor vıledayla sılıyor bırde havalandırıyor detay temızlıge 3 ayda bır baskası gelıyor cunku yetısemıyorum, zor oluyor.
dun yemek yaparken tezgaha yanasamadım gobekten cok komıktı

selam kızlarrr keyifler iyidir inşallahhh
benim midem çok kaynıyo ve bulanıyo...İnci midemle mi oynuyo, saçları mı çıkıyo napıyo anlayamadım bu arada maşallah bugün 26 haftalık olduk tam, bi ara şeker yüklememi de yaptırmam gerekecek ama o glukozu içmekten neffret ediyorummm
eşim de yeni işine alışıyo çok şükür ama çalışma saatleri biraz uzun, beni az görebiliyo diye üzülüyo; ben de moral veriyom ona sonuçta ben de 1,5 ay sonra izne ayrılacam çalışmamız ve fedakarlıklar yapmamız lazım ailemiz için
neyse benden şimdilik bu kadar hepinizi öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…