Sağol canım..Allah olmayan herkese versin..2 aydır kira vermiyoruz, toparlamaya başladık durumu..Kiracı olmak çok zor..
Kolay gelsin Öyküm.. Yarın için de güzel haberlerini bekliyoruz..
ahh be güzelim her ay 500 havaya gidiyor
öyküm iyi haberlerle gel inşallah
Yani çalışmak zaten zor artık benim için... anlasa da anlamasa da yapçak bişi yok zaten... Ben zaten memnunum şu anki hayatımdan.. O gün özellikle ajite etmiştim olayları... Zaten ben çok çalıştım valla yoruldum.. Darısı senin başına canım.. iki çocuk olunca daha zor olur.. Allah herkese gönlüne göre versin..
cılek aılede renkılı gozlu varmı hande hanımın goz sansı kac?:)
Ya valla çekiyorum çekiyorum ya bordo gibi, ya da kahve gibi çıkıyor...Ama patlıcan moru ya zaten, koyu mor, ondan herhalde..Ama fayansın rengi belli bak, lila olduğu belli olmuş yıldızlı aynalı resimde..Çok uğraştım kaç poz çektim hiç biri olmadı, sildim en iyi gene bunlar çıkmış..
Güle güle kirletiyorum zaten hiç merak etme, eve girdiğimizden beri tam 1 aay oldu, mutfak dolaplarını hiç silmedim...Temizlikçi gelecek haftaya...İş falan yapmıyorum artık evde..
cılek aılede renkılı gozlu varmı hande hanımın goz sansı kac?:)
Ben de ev borcu bitince bırakmak istiyorum, 41 yaşındaBakalım Allah nasip ederse tabii.. Evde olunca eğer zamanını iyi değerlendirip kendine meşgale bulursan asla körelmiyorsun bence.. İşte ne yapıyoruz ki zaten, ben hergün aynı işleri yapa yapa daha çok köreldiğimi hissediyorum..
Sizde durum nasıl? Var mı renkli göz?
valla cılek saabhın korunde kalkmak okadar kotu kı ben bgn 8 gıbı kalktımm daha dıncımmm. hade sımdı ıdare edıozda ılerde zaten sureklı uykusuz olucazzz bebeklerden dolatı nası ıse gelcez bılmıommm(
aaa ne guzellllllll kız bellı mı olurr ınsallah renklı gozlu olurr bnmde tek kayınvalıdem mavı gozlu kı ondan almazz heraldee((
Ya valla çekiyorum çekiyorum ya bordo gibi, ya da kahve gibi çıkıyor...Ama patlıcan moru ya zaten, koyu mor, ondan herhalde..Ama fayansın rengi belli bak, lila olduğu belli olmuş yıldızlı aynalı resimde..Çok uğraştım kaç poz çektim hiç biri olmadı, sildim en iyi gene bunlar çıkmış..
Güle güle kirletiyorum zaten hiç merak etme, eve girdiğimizden beri tam 1 aay oldu, mutfak dolaplarını hiç silmedim...Temizlikçi gelecek haftaya...İş falan yapmıyorum artık evde..
:))::) duvarlar bellı zaten canım mor oldugu ayna felan cok sık olmus... off bende sole cuma gunune bı kadın bulabılsem cok ıyı olacakkk h.sonu sevmıom temızlıgı ozaman bende evde baglanıyorummmm
güle güle otur evinde canımmmmm..
bızım aıledede herkes ela gozlu ve sarısın ama ben de mavı ve esmer bır kız ısterdım:):):):)
ama IMKANSIZZZZZZZZZ::)):)
hahahhaha super yaaa merak etme aynı seylerı bende yasıyorummm tosunum dıe cagırıyorrrr:))sen yemeye devam et dıo bana::):)))
Kuzu çok güzel mutfagın kızınla kocanla agız tadıyla otur.... güle güle kullan
Ben 40 tl.ye gelen kadın buldum..Ama tanıdık..İyi kötü yapacak bundan sonra..Normalde gelmiyordu da..Arık ağırlaştım iyice, zor oluyor..Dediğin gibi haftasonu temizlik yapmak çok ağır geliyor insana..Eskiden ben akşamları oda oda yapardım, hafta sonu boş olurdum..Ama nerde ,artık çok zor..Hamilelik bitse bile, bebek varken yine zor olacak...
Sağol cnım,teşekkürler..
bızım aıledede herkes ela gozlu ve sarısın ama ben de mavı ve esmer bır kız ısterdım:):):):)
ama IMKANSIZZZZZZZZZ::)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?