bana da pehlivan diyo özellikle badem yağını sürdükten sonraa haa bi de halterci diyo ya sinir şeyy
kuzum güle güle oturun çok güzel olmuş mutfağın yepyeni tertemiz eşinle kızınla birlikte güzel günlerde oturun kiracılık çok zormuş gerçekten benim evim çok karanlık hep eşime kiraya çıkalım diyordum yapamayız diyordu şimdi bürom kiralık ayda 450 tl o kadar zor ki
Evet yaa 2de yatiyim 8de kalkiyim gayet yetiyor o uyku bana ama 11de yatiyim 6da kalkiyim sürünüyorum
hiç belli olmaz ondan alabilir canım göz rengini :)
benımde ust katta oturan komsumla anlastık saolsun aylık150 tlye haftada bır supuruyor vıledayla sılıyor bırde havalandırıyor detay temızlıge 3 ayda bır baskası gelıyor cunku yetısemıyorum, zor oluyor.
dun yemek yaparken tezgaha yanasamadım gobekten cok komıktı
benımde ust katta oturan komsumla anlastık saolsun aylık150 tlye haftada bır supuruyor vıledayla sılıyor bırde havalandırıyor detay temızlıge 3 ayda bır baskası gelıyor cunku yetısemıyorum, zor oluyor.
:)) artık göbişler büyüdü çok zor oluyor.. bi de ben nefes nefese kalıyorum hemen, tam penguen oldum. Aynı penguuenler gibi yürüyorum çünkü ağrım var :)
bebekler olunca bakalım vakit bulacak mıyız temizlik yapmaya ..
selam kızlarrr keyifler iyidir inşallahhh
benim midem çok kaynıyo ve bulanıyo...İnci midemle mi oynuyo, saçları mı çıkıyo napıyo anlayamadımbu arada maşallah bugün 26 haftalık olduk tam, bi ara şeker yüklememi de yaptırmam gerekecek ama o glukozu içmekten neffret ediyorummm
eşim de yeni işine alışıyo çok şükür ama çalışma saatleri biraz uzun, beni az görebiliyo diye üzülüyo; ben de moral veriyom ona sonuçta ben de 1,5 ay sonra izne ayrılacam çalışmamız ve fedakarlıklar yapmamız lazım ailemiz için
neyse benden şimdilik bu kadar hepinizi öptümmm
delii kız ela gözlü sarısın ne guzel bebek olur :)
Evet yaa 2de yatiyim 8de kalkiyim gayet yetiyor o uyku bana ama 11de yatiyim 6da kalkiyim sürünüyorum
hiç belli olmaz ondan alabilir canım göz rengini :)
ne güzel iştee, ela gözlü sarışın akça pakça bi bebek :) ben bayılırım öyle bebekleree :)
Kızlar ben yemeğe gidiyorum.. Bi geziyim İstinye Park'ı, yürüyüş olur hem.. Öptüm herkesi çok..
Kızlar bizim bebeklerimiz haziran kuzuları olucak kısmetse.ben bi alışveriş listesi yaptım hem büyüklere hem yeni annelere danışarak gereksizleri çıkardım gereklileri ekledim falan.tek eksiğim tekstil kısmı.bununla ilgili hazır listesi olan yada alışverişini tamamlayan var mı???hastane çıkışları,pijama vs.?????
Haftaya cumartesi alışveriş yapıcam da toplu.listemle gideyim diyorum.mağazada her gördüğüme saldırmak istemedim))))
cnm yaaa ne o ole 150 tll haftada 1 mı cok pahalı nerde oturuyorsun sennn. ben 90na alıodum ama kdının sımdı bebegı oldu ıstedıgım gıbı baska bırınıde bulamadımm
her hafta sılıyor supuruyor aylık 150 tl alıyor
heeee aylık supermıs canım ben haftalık sandımda dedım bu neee:):):):)
selam kızlar
dün giremediğimden okuyabildiğim kadarını okudum ancak geçmişin.,
kuzu bebişin gayet iyimiş çok sevindim :)
ege seninkiside gayet iyimiş onada çok sevindim. Kan tahlili sonuçlarından ne çıktı onu merak ettim..evham yapçak bişi yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?