2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Zor valla,ay dediğin hemen geliyor..Karanlık maranlık kendi evin olsun da ne olursa olsun boşver..Allah ilerde daha iyisini büyüğünü de nasip eder..

Ben de bulaşık yıkayamıyorum, göbekle mermer tokuşuyor..

:)) artık göbişler büyüdü çok zor oluyor.. bi de ben nefes nefese kalıyorum hemen, tam penguen oldum. Aynı penguuenler gibi yürüyorum çünkü ağrım var :)
bebekler olunca bakalım vakit bulacak mıyız temizlik yapmaya ..

bırak temızlıgı sacımızı zor yıkarız gıbı gelıyor:)))

Canım ben de kötü olurum diyordum ama, içince o kadar kötü olmadı...Bebişler için içicez ne yapalım..İnşallah iyi sonuçlarla gelrisin..Eşin de hiç üzülmesin, mecburiyetten, keyiften bırakmıyor ki seni yalnız..Benim eşim bazen gececi oluyor, bütün gece gelmiyor, tek başıma kalıyorum..İdare edicez başka çare yok ki..

delii kız ela gözlü sarısın ne guzel bebek olur :)

Evet yaa 2de yatiyim 8de kalkiyim gayet yetiyor o uyku bana ama 11de yatiyim 6da kalkiyim sürünüyorum
hiç belli olmaz ondan alabilir canım göz rengini :)

ne güzel iştee, ela gözlü sarışın akça pakça bi bebek :) ben bayılırım öyle bebekleree :)

ya ıste bırazcık degısıklık olsun kızlar sole pelin karahan gıbı bı kızz ahhhhh::):):):):):)saka bı yana tovbee tovbeee sağlıklı sıhatlı olsundaaa baska bısı ıstemıommmm

Kızlar bizim bebeklerimiz haziran kuzuları olucak kısmetse.ben bi alışveriş listesi yaptım hem büyüklere hem yeni annelere danışarak gereksizleri çıkardım gereklileri ekledim falan.tek eksiğim tekstil kısmı.bununla ilgili hazır listesi olan yada alışverişini tamamlayan var mı???hastane çıkışları,pijama vs.?????

Haftaya cumartesi alışveriş yapıcam da toplu.listemle gideyim diyorum.mağazada her gördüğüme saldırmak istemedim))))

BU ARADA DİĞER LİSTEM DE ŞÖYLE:

BAMBU BEŞİK(SİPARİŞİ VERDİM-DAHA SONRA ODA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM)

SEBAMED BAKIM SETİ

TIRNAK MAKAS FIRÇA SETİ

BANYO MALZEMELERİ(KÜVET-FİLE-KOVA SETİ)

YENİDOĞAN ISLAK PAMUK

BİBERON EMZİK VS.(AVENT EN İYİSİ DEDİLER)

ATEŞÖLÇER(KULAKTAN ÖLÇEN İYİYMİŞ)

BURUN ASPİRATÖRÜ

Chicco Easy Neb Soğuk Buhar Makinesi TERMOMETRE HEDİYELİ

Graco Ultima + TS Travel System Bebek Arabası (UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU KARAR VERDİM.HAFİF ALIN DEDİLER.HALA FİKRİM NET DEĞİL.AMA BU ŞEKİLDE 2 Lİ OLUCAK.)

Baby Mol 5`li Set(anakucağı-portbebe-çanta-kanguru-altaçma minderi)

BUNLARIN İÇİNDE GEREKSİZ BULDUĞUNUZ YADA EKSİK BULDUKLARINIZ VAR MI.STELİZATÖRÜ ÇOK SÖYLEDİLER.AMA ANNEM KAYNATIRSIN NE GEREK VAR DİYE ENGELLEDİ.))BİR TEK TEKSTİL LİSTESİ LAZIM BANA NELER ALMAM LAZIM HELE Bİ EL ATIVERİN...

Son düzenleme:

cnm yaaa ne o ole 150 tll haftada 1 mı cok pahalı nerde oturuyorsun sennn. ben 90na alıodum ama kdının sımdı bebegı oldu ıstedıgım gıbı baska bırınıde bulamadımm

yaptıgın lısteyı eklersen bızede faydası dokunur..Ne alacagımı ve en önemlısı nerden baslayacagımı bılemıyorum

Kuzu mutfağın çok güzel güle güle kullan..

Gökyüzü gelmiş nasılsın cnm...

Bende yemeğe çıkıyım gelirim..

cnm yaaa ne o ole 150 tll haftada 1 mı cok pahalı nerde oturuyorsun sennn. ben 90na alıodum ama kdının sımdı bebegı oldu ıstedıgım gıbı baska bırınıde bulamadımm

her hafta sılıyor supuruyor aylık 150 tl alıyor, her gunde duzenlı olarak evı havalandırıyor mcdkoyde oturuyorm.

Son düzenleme:
selam kızlar
dün giremediğimden okuyabildiğim kadarını okudum ancak geçmişin.,
Kuzu bebişin gayet iyimiş çok sevindim :)
Ege seninkiside gayet iyimiş onada çok sevindim. Kan tahlili sonuçlarından ne çıktı onu merak ettim..Evham yapçak bişi yoktur herhalde

bu arada buluşma mı ayarlanıyor gecmıste oyle bulusalım lafı gordum de okuyamadım sayfanın ılerısını.Eğer ayarlanırsa haberım olsun forumda yoksam ozelden msj atmayı unutmayın bana..

cnm aslında kan sonucuundan değil evham dr kalbe bakarken 4 odacık oluşmuş ama beyazlık dedi. Sonra öbürü de ultrasonu kıs rengşni açmışsın karartınca kemikler gözüküyor dedi bak ordaki beyazlık gidiyor dedi. Anladığım kadarıylada bi yorum yaptım bişey mi var diyorum yok npormal diyorlar ona takıldım.. Danışırız biz birbirimize dediler sonra:)) kan idrar her ay yapıyorlar enfeksiyon idrar yollarımda çıktı . şase verdi suda eritip içicem ama kültürde ne çıkar bilmiyorum ona göre verir ilaç herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…