bu arada buluşma mı ayarlanıyor gecmıste oyle bulusalım lafı gordum de okuyamadım sayfanın ılerısını.eğer ayarlanırsa haberım olsun forumda yoksam ozelden msj atmayı unutmayın bana..
:)))haftalık olsa aldıgım maas oraya gıderdı
merhaba kızlar selam verip yemeğe gidicem, nasılsınız? Nasıl gidiyo?
Kuzucum mutfağını gördüm çok güzel, mesajları görünce hızlıca geri dönüp baktım :) güle güle kullan allahım bize de nasip etsin gönlümüze göre evler..
Egecim durucuk minik bi tosuncuk olmuş:) maşallah ona yerim ben onları
Benim de oğluşum tekme atağına geçti :) yerimden kalkmak istemiyorum onu hissetmek için :)
hayatımda sahip olduğum en güzel şey o...doğsa da canım desem öpsem koklasam..
selam kızlarrr. Ya şu tv de sürekli reklamları dönen bübchen ürünlerini merak ediyorum, nasıldır acaba? Etrafınızda varmı kullanan?
cnm aslında kan sonucuundan değil evham dr kalbe bakarken 4 odacık oluşmuş ama beyazlık dedi. Sonra öbürü de ultrasonu kıs rengşni açmışsın karartınca kemikler gözüküyor dedi bak ordaki beyazlık gidiyor dedi. Anladığım kadarıylada bi yorum yaptım bişey mi var diyorum yok npormal diyorlar ona takıldım.. Danışırız biz birbirimize dediler sonra:)) kan idrar her ay yapıyorlar enfeksiyon idrar yollarımda çıktı . şase verdi suda eritip içicem ama kültürde ne çıkar bilmiyorum ona göre verir ilaç herhalde..
ben bi ara kullandım çok güzel pahalı ama kozmetik olduğundan tercih etmek istemedim. Seba med daha çok tavsiye ediliyor. Ama bübchen bana almanyadan gelmişti papatya özlü felandı gayet güzeldi.
anladım canım bebişte bişi olmamasına sevindim.sende kendine dikkat et idrar yolu enfeksiyonu gıcık bişi..geçer işallah kısa zamanda
Kızlar bizim bebeklerimiz haziran kuzuları olucak kısmetse.ben bi alışveriş listesi yaptım hem büyüklere hem yeni annelere danışarak gereksizleri çıkardım gereklileri ekledim falan.tek eksiğim tekstil kısmı.bununla ilgili hazır listesi olan yada alışverişini tamamlayan var mı???hastane çıkışları,pijama vs.?????
Haftaya cumartesi alışveriş yapıcam da toplu.listemle gideyim diyorum.mağazada her gördüğüme saldırmak istemedim))))
BU ARADA DİĞER LİSTEM DE ŞÖYLE:
BAMBU BEŞİK(SİPARİŞİ VERDİM-DAHA SONRA ODA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM)
SEBAMED BAKIM SETİ
TIRNAK MAKAS FIRÇA SETİ
BANYO MALZEMELERİ(KÜVET-FİLE-KOVA SETİ)
YENİDOĞAN ISLAK PAMUK
BİBERON EMZİK VS.(AVENT EN İYİSİ DEDİLER)
ATEŞÖLÇER(KULAKTAN ÖLÇEN İYİYMİŞ)
BURUN ASPİRATÖRÜ
Chicco Easy Neb Soğuk Buhar Makinesi TERMOMETRE HEDİYELİ
Graco Ultima + TS Travel System Bebek Arabası (UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU KARAR VERDİM.HAFİF ALIN DEDİLER.HALA FİKRİM NET DEĞİL.AMA BU ŞEKİLDE 2 Lİ OLUCAK.)
Baby Mol 5`li Set(anakucağı-portbebe-çanta-kanguru-altaçma minderi)
BUNLARIN İÇİNDE GEREKSİZ BULDUĞUNUZ YADA EKSİK BULDUKLARINIZ VAR MI.STELİZATÖRÜ ÇOK SÖYLEDİLER.AMA ANNEM KAYNATIRSIN NE GEREK VAR DİYE ENGELLEDİ.))BİR TEK TEKSTİL LİSTESİ LAZIM BANA NELER ALMAM LAZIM HELE Bİ EL ATIVERİN...
cnm aslında kan sonucuundan değil evham dr kalbe bakarken 4 odacık oluşmuş ama beyazlık dedi. Sonra öbürü de ultrasonu kıs rengşni açmışsın karartınca kemikler gözüküyor dedi bak ordaki beyazlık gidiyor dedi. Anladığım kadarıylada bi yorum yaptım bişey mi var diyorum yok npormal diyorlar ona takıldım.. Danışırız biz birbirimize dediler sonra:)) kan idrar her ay yapıyorlar enfeksiyon idrar yollarımda çıktı . şase verdi suda eritip içicem ama kültürde ne çıkar bilmiyorum ona göre verir ilaç herhalde..
sen nasılsın cnmm..
Burcu nasıl
soğuk buhar makinasını hiç alma bence. Onun yerine camları açıp evi havalandırın diyolar yada (varsa) kalorifer peteğinin üzerine ıslak havlu koy.. Bakteri barındırıyomuş daha çok bu makinalar..BEn öyle duydum
selam güsel hamişler.ben bu topiği yeni buldum.bende haziran annesi olacağım allahın izniyle.25 hafta 3 günlük oldu kızımm.
amniyon sıvım az olduğuğu için raporluyum.dinlenmem ve su içmem gerekiyormuş
ankaradayım buarada varmı ankara da olan
Selam hosgeldin dilek kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsıninşaallah ben ankaradayım :)))))
Yaşadığım şehrin havası iğrenç canım.kömür kullanıldığı için havalandırdığın zaman evi resmen is doluyo odalarao yüzden buhar mak.düşünmüştüm.
listenin geneli hakkında ne düşünüyosun eksik bişey var mı tekstil hariç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?