2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr. ya şu tv de sürekli reklamları dönen bübchen ürünlerini merak ediyorum, nasıldır acaba? etrafınızda varmı kullanan?

Son düzenleme:
merhaba kızlar selam verip yemeğe gidicem, nasılsınız? nasıl gidiyo?
kuzucum mutfağını gördüm çok güzel, mesajları görünce hızlıca geri dönüp baktım :) güle güle kullan Allahım bize de nasip etsin gönlümüze göre evler..
egecim durucuk minik bi tosuncuk olmuş:) maşallah ona yerim ben onları
benim de oğluşum tekme atağına geçti :) yerimden kalkmak istemiyorum onu hissetmek için :)
hayatımda sahip olduğum en güzel şey o...doğsa da canım desem öpsem koklasam..

]

bende tam yemeğe çıkıcaktım seni gördüm..
Duru büyümüş teyzesi sorma yaa:)))))
ben onun tekmeleyen ayaklarını ısırırım. çok güzel bir duygu cnm allah hayırlı evlat versin. Hadi bende kaçtım yemeğe görüşürüz

Kızlar bizim bebeklerimiz haziran kuzuları olucak kısmetse.ben bi alışveriş listesi yaptım hem büyüklere hem yeni annelere danışarak gereksizleri çıkardım gereklileri ekledim falan.tek eksiğim tekstil kısmı.bununla ilgili hazır listesi olan yada alışverişini tamamlayan var mı???hastane çıkışları,pijama vs.?????

Haftaya cumartesi alışveriş yapıcam da toplu.listemle gideyim diyorum.mağazada her gördüğüme saldırmak istemedim))))

BU ARADA DİĞER LİSTEM DE ŞÖYLE:

BAMBU BEŞİK(SİPARİŞİ VERDİM-DAHA SONRA ODA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM)

SEBAMED BAKIM SETİ

TIRNAK MAKAS FIRÇA SETİ

BANYO MALZEMELERİ(KÜVET-FİLE-KOVA SETİ)

YENİDOĞAN ISLAK PAMUK

BİBERON EMZİK VS.(AVENT EN İYİSİ DEDİLER)

ATEŞÖLÇER(KULAKTAN ÖLÇEN İYİYMİŞ)

BURUN ASPİRATÖRÜ

Chicco Easy Neb Soğuk Buhar Makinesi TERMOMETRE HEDİYELİ

Graco Ultima + TS Travel System Bebek Arabası (UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU KARAR VERDİM.HAFİF ALIN DEDİLER.HALA FİKRİM NET DEĞİL.AMA BU ŞEKİLDE 2 Lİ OLUCAK.)

Baby Mol 5`li Set(anakucağı-portbebe-çanta-kanguru-altaçma minderi)

BUNLARIN İÇİNDE GEREKSİZ BULDUĞUNUZ YADA EKSİK BULDUKLARINIZ VAR MI.STELİZATÖRÜ ÇOK SÖYLEDİLER.AMA ANNEM KAYNATIRSIN NE GEREK VAR DİYE ENGELLEDİ.))BİR TEK TEKSTİL LİSTESİ LAZIM BANA NELER ALMAM LAZIM HELE Bİ EL ATIVERİN...

selam kızlarrr. Ya şu tv de sürekli reklamları dönen bübchen ürünlerini merak ediyorum, nasıldır acaba? Etrafınızda varmı kullanan?

ben bi ara kullandım çok güzel pahalı ama kozmetik olduğundan tercih etmek istemedim. Seba med daha çok tavsiye ediliyor. Ama bübchen bana almanyadan gelmişti papatya özlü felandı gayet güzeldi.

Anladım canım bebişte bişi olmamasına sevindim.Sende kendine dikkat et idrar yolu enfeksiyonu gıcık bişi..Geçer işallah kısa zamanda

ben bi ara kullandım çok güzel pahalı ama kozmetik olduğundan tercih etmek istemedim. Seba med daha çok tavsiye ediliyor. Ama bübchen bana almanyadan gelmişti papatya özlü felandı gayet güzeldi.

kullananlar baya bi çoğaldı çünkü ege, dikkatimi çekti benimde. araştırayım biraz daha

soğuk buhar makinasını hiç alma bence. Onun yerine camları açıp evi havalandırın diyolar yada (varsa) kalorifer peteğinin üzerine ıslak havlu koy.. Bakteri barındırıyomuş daha çok bu makinalar..BEn öyle duydum

canım şimdi gördüm mesajını, dün fmgden almıştık haberleri, bişey yokmuş onlar araştırma hastanesi olduğu için birbirlerine konuşup yorum yapıyolardır. evham yapma, olsa söylemezler mi..
idrar yolları enfeksiyonu ilacı var zaten, ayaklarını sıcak tut, daha çok su iç geçer bi tanem, öpüyorum

selam güsel hamişler.ben bu topiği yeni buldum.bende haziran annesi olacağım allahın izniyle.25 hafta 3 günlük oldu kızımm.
amniyon sıvım az olduğuğu için raporluyum.dinlenmem ve su içmem gerekiyormuş
ankaradayım buarada varmı ankara da olan

sen nasılsın cnmm..
Burcu nasıl

iyiyim çok şükür ya. Bende çok fazla gaz oluyo heralde çok sert karnım çünkü devamlı. En son doktora gittiğimde söyledim bunu 2 gündür çok sert karnım falan diye ntsye bağladı yok bişi dedi. Nerden geliyosa bu gaz çıkmıyoda deli ediyo beni. Zor yürüyorum bazen o derece yani...Dünden beride yine öyleyim.Ama başka sorun olmasında gaza yine razıyım...Bi saat sonra benim doktoruma teyzemi götürücem. Özellikle ben götürüyorum ki belki bebişi gösterir diye :)

Yaşadığım şehrin havası iğrenç canım.kömür kullanıldığı için havalandırdığın zaman evi resmen is doluyo odalarao yüzden buhar mak.düşünmüştüm.

listenin geneli hakkında ne düşünüyosun eksik bişey var mı tekstil hariç??

Selam hosgeldin dilek kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsıninşaallah ben ankaradayım :)))))

ben bebefon da alcam çünkü 40 günden fazla yanımda yatırmayı düşünmüyorum. O yüzden bebefon çok işime yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…