2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebefon da alcam çünkü 40 günden fazla yanımda yatırmayı düşünmüyorum. O yüzden bebefon çok işime yarar..

neden yanında yatırmıcan canım..
kırada olmasaydım ayrı oda yapardım minnoşuma. ama kıracı olunca maleseff erteliyosun bazı şeyleri!

canım bence iyi bir liste
ama bana kalırsa şu hava nemlendiriciyle 5 li port bebe setini çıkarırdım
nemlendirici yerine odasına ıslak havlular koyabilirsin bence

port bebe setinede gerek olmaz bence madem araba alacaksın port bebeye gerek yok çünkü zaten yaz bebeği olacak sıcakta port bebe içinde daha çok bunalır bebek kanguruyu sağlıklı bulmuyorum açıkçası
ana kucağıda alacağın travel sistem bebek arabasının oto koltuğu olanını evde anakucağı olarak kullanabilirsin bence yani ben öyle yapıcam enazından

eğer çantanı iyi bir marka alırsan içinden altaçma minderide çıkıyor yani sadecec çanta ya da çanta +altaçma minderi alman yeterli olur gibi

tabii bunlar sadece benim fikrim yani kendi bebeğime yapacağım alışverişi böyle planladım ben
kiracı olduğum ve tek maaşlı olduğumuz için daha az masraflı ve daha az kalabalık olacak çözümler bulmaya çalışıyorum

neden yanında yatırmıcan canım..
kırada olmasaydım ayrı oda yapardım minnoşuma. ama kıracı olunca maleseff erteliyosun bazı şeyleri!

açıkçası alışsın istemediğimden yanımda çok yatırmıcam. Kısmet olursa odası olucak zaten kendi yatağında yatması daha mantıklı geliyo bana. Sonra ilerde daha çok zorlanırım ayırmakta..
Bende kiracıyım ama ev müsait allahtan o yüzden oda yapabilicem. Bide eşim mobilyacı olduğundan oda büyüklüğüne göre falan yapçak..

kimse kalmadı mı yaa herkes mi yemekte

ya kızıma bi isim düşündüm nasıl sizce NİLSU

nil li bişeyler istiyordum bu hoşuma gitti yada NİL SAHRA da olabilir

ama eşim NİL SAHRA yı beğenmiyor

kimse kalmadı mı yaa herkes mi yemekte

ya kızıma bi isim düşündüm nasıl sizce NİLSU

nil li bişeyler istiyordum bu hoşuma gitti yada NİL SAHRA da olabilir

ama eşim NİL SAHRA yı beğenmiyor

ben burdayııııııııııımmmmmmmm:80:

onu da düşündüm ama dil diye dalga geçerlerse ilerde kızımla

ohoooh her isme göre bi dalga geçme şekli bulabilirim istersen sana :) ona göre isim düşünme bence. Açıkçası ben 2li isimleri sevmediğimden sadce nil daha güzel dedim. Karar senin yine tabisi

ya ıste bırazcık degısıklık olsun kızlar sole pelin karahan gıbı bı kızz ahhhhh::):):):):):)saka bı yana tovbee tovbeee sağlıklı sıhatlı olsundaaa baska bısı ıstemıommmm

Ahaha sen de bana benziyorsun.. Şöyle olsun böyle olsun diyorum sonra başlıyorum tövbeye, sağlıklı olsun diyee..

bende metrocıtynın oradayım buralara gelırsenız bana ugramadan gecmeyın:))

Aa çok yakınız canım seninleee

ben bebefon da alcam çünkü 40 günden fazla yanımda yatırmayı düşünmüyorum. O yüzden bebefon çok işime yarar..

Ben de kendi listemi ekliyorum belki faydası olur. Ama bu liste benim aldığım bi sürü şeyden sonra eksik kalanlar için hazırlandı, o yüzden tam alışveriş listesi değil. Ama yine de bi faydası olur belki.. Ben senin yerinde olsam buhar makinası, port bebe , kanguru almazdım. Gereksiz bence. yaz sıcağında portbebeye mi koyacaksın bebeği? zaten araba koltuğu ana kucağı olarak kullanılıyor. bi de yaz yaz buhar makinası alerji yapar bebekte..

• Emzirme Önlüğü
• Hastane çıkışı
• Bebek eşyalarını yıkamak için deterjan
• Bebek askısı
• Uyku tulumu
• Alt değiştirme örtüsü ya da minderi ya da bezi
• Cam Rende (bu daha sonrası için gerekli gerçi acelesi yok)
• Biberon fırçası
• Banyo süngeri
• Sling
• Ateş ölçer (kulaktan ya da popodan)
• Cam saklama kapları (küçük)
• Süt saklama poşetleri
• Emzirme yastığı
• Unibaby yenidoğan ıslak mendil
• Bez

ayrıcana portbebe ve kanguru almak yerine sling almak daha mantıklı ve daha kullanışlı bence..bide zaten anakucağı var port bebeyi ne kadar kullanabilceksinki...

sende haklısın tabi..bu yaz tayin yazmayı düşünüyoruz..hayırlısıyla çıkarsa inşallah , gittiğim yerde oda alırım diye burda pek bişey yapmıycam oyüzden..bi oyun alanı alcam ilk önce okadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…