ben bebefon da alcam çünkü 40 günden fazla yanımda yatırmayı düşünmüyorum. O yüzden bebefon çok işime yarar..
Kızlar bizim bebeklerimiz haziran kuzuları olucak kısmetse.ben bi alışveriş listesi yaptım hem büyüklere hem yeni annelere danışarak gereksizleri çıkardım gereklileri ekledim falan.tek eksiğim tekstil kısmı.bununla ilgili hazır listesi olan yada alışverişini tamamlayan var mı???hastane çıkışları,pijama vs.?????
Haftaya cumartesi alışveriş yapıcam da toplu.listemle gideyim diyorum.mağazada her gördüğüme saldırmak istemedim))))
BU ARADA DİĞER LİSTEM DE ŞÖYLE:
BAMBU BEŞİK(SİPARİŞİ VERDİM-DAHA SONRA ODA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM)
SEBAMED BAKIM SETİ
TIRNAK MAKAS FIRÇA SETİ
BANYO MALZEMELERİ(KÜVET-FİLE-KOVA SETİ)
YENİDOĞAN ISLAK PAMUK
BİBERON EMZİK VS.(AVENT EN İYİSİ DEDİLER)
ATEŞÖLÇER(KULAKTAN ÖLÇEN İYİYMİŞ)
BURUN ASPİRATÖRÜ
Chicco Easy Neb Soğuk Buhar Makinesi TERMOMETRE HEDİYELİ
Graco Ultima + TS Travel System Bebek Arabası (UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU KARAR VERDİM.HAFİF ALIN DEDİLER.HALA FİKRİM NET DEĞİL.AMA BU ŞEKİLDE 2 Lİ OLUCAK.)
Baby Mol 5`li Set(anakucağı-portbebe-çanta-kanguru-altaçma minderi)
BUNLARIN İÇİNDE GEREKSİZ BULDUĞUNUZ YADA EKSİK BULDUKLARINIZ VAR MI.STELİZATÖRÜ ÇOK SÖYLEDİLER.AMA ANNEM KAYNATIRSIN NE GEREK VAR DİYE ENGELLEDİ.))BİR TEK TEKSTİL LİSTESİ LAZIM BANA NELER ALMAM LAZIM HELE Bİ EL ATIVERİN...
neden yanında yatırmıcan canım..
kırada olmasaydım ayrı oda yapardım minnoşuma. ama kıracı olunca maleseff erteliyosun bazı şeyleri!
kimse kalmadı mı yaa herkes mi yemekte
ya kızıma bi isim düşündüm nasıl sizce NİLSU
nil li bişeyler istiyordum bu hoşuma gitti yada NİL SAHRA da olabilir
ama eşim NİL SAHRA yı beğenmiyor
hoşgeldinnnnnnselaaam ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
kimse kalmadı mı yaa herkes mi yemekte
ya kızıma bi isim düşündüm nasıl sizce NİLSU
nil li bişeyler istiyordum bu hoşuma gitti yada NİL SAHRA da olabilir
ama eşim NİL SAHRA yı beğenmiyor
selaaam ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
hoşgeldinnnnnn
sadece nil çok güzel bence yanına bişi koyma :)
hoşbuldukhoşgeldinnnnnn
sadece nil çok güzel bence yanına bişi koyma :)
nilay nasıl bi isim önceki çalıştıgım yerde patoloji uzmanımızın adı nilay dı kızının adı nil di nilay hanımı acaip çok severimo zaman bana bi akıl ver delircem isim bulamıyorum
hoşbuldukhoşgeldinnnn pipilinin anasııııı
onu da düşündüm ama dil diye dalga geçerlerse ilerde kızımla
ya ıste bırazcık degısıklık olsun kızlar sole pelin karahan gıbı bı kızz ahhhhh::):):):):):)saka bı yana tovbee tovbeee sağlıklı sıhatlı olsundaaa baska bısı ıstemıommmm
bende metrocıtynın oradayım buralara gelırsenız bana ugramadan gecmeyın:))
Yaşadığım şehrin havası iğrenç canım.kömür kullanıldığı için havalandırdığın zaman evi resmen is doluyo odalarao yüzden buhar mak.düşünmüştüm.
listenin geneli hakkında ne düşünüyosun eksik bişey var mı tekstil hariç??
ben bebefon da alcam çünkü 40 günden fazla yanımda yatırmayı düşünmüyorum. O yüzden bebefon çok işime yarar..
selaaam ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
sadece sahra koy o zaman güzel isim pek yaygın değil hem
nil çok duydum ben
Hoşgeldin Fatma..........bende şimdi yemek yedim bi bakayım diye geldim...........
Yaşadığım şehrin havası iğrenç canım.kömür kullanıldığı için havalandırdığın zaman evi resmen is doluyo odalarao yüzden buhar mak.düşünmüştüm.
listenin geneli hakkında ne düşünüyosun eksik bişey var mı tekstil hariç??
hoşbulduuuuuuukk benimde işler vardı pek gşremedim sabah
açıkçası alışsın istemediğimden yanımda çok yatırmıcam. Kısmet olursa odası olucak zaten kendi yatağında yatması daha mantıklı geliyo bana. Sonra ilerde daha çok zorlanırım ayırmakta..
Bende kiracıyım ama ev müsait allahtan o yüzden oda yapabilicem. Bide eşim mobilyacı olduğundan oda büyüklüğüne göre falan yapçak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?