Benimde iki gündür kabızlık ve bebeğimin hareketleri çok az keyifsizim oyüzden oda oda gezip yatıp duruyorum...
sende haklısın tabi..bu yaz tayin yazmayı düşünüyoruz..hayırlısıyla çıkarsa inşallah , gittiğim yerde oda alırım diye burda pek bişey yapmıycam oyüzden..bi oyun alanı alcam ilk önce okadar :)
Benimde iki gündür kabızlık ve bebeğimin hareketleri çok az keyifsizim oyüzden oda oda gezip yatıp duruyorum...
ayrıcana portbebe ve kanguru almak yerine sling almak daha mantıklı ve daha kullanışlı bence..bide zaten anakucağı var port bebeyi ne kadar kullanabilceksinki...
Ahaha sen de bana benziyorsun.. Şöyle olsun böyle olsun diyorum sonra başlıyorum tövbeye, sağlıklı olsun diyee..
Aa çok yakınız canım seninleee
Ben de kendi listemi ekliyorum belki faydası olur. Ama bu liste benim aldığım bi sürü şeyden sonra eksik kalanlar için hazırlandı, o yüzden tam alışveriş listesi değil. Ama yine de bi faydası olur belki.. Ben senin yerinde olsam buhar makinası, port bebe , kanguru almazdım. Gereksiz bence. yaz sıcağında portbebeye mi koyacaksın bebeği? zaten araba koltuğu ana kucağı olarak kullanılıyor. bi de yaz yaz buhar makinası alerji yapar bebekte..
• Emzirme Önlüğü
• Hastane çıkışı
• Bebek eşyalarını yıkamak için deterjan
• Bebek askısı
• Uyku tulumu
• Alt değiştirme örtüsü ya da minderi ya da bezi
• Cam Rende (bu daha sonrası için gerekli gerçi acelesi yok)
• Biberon fırçası
• Banyo süngeri
• Sling
• Ateş ölçer (kulaktan ya da popodan)
• Cam saklama kapları (küçük)
• Süt saklama poşetleri
• Emzirme yastığı
• Unibaby yenidoğan ıslak mendil
• Bez
ayrıcana portbebe ve kanguru almak yerine sling almak daha mantıklı ve daha kullanışlı bence..bide zaten anakucağı var port bebeyi ne kadar kullanabilceksinki...
oo geçmiş olsun yaaa allaha şükür tütütü maşallah diyim hiç kabız olmadım ben daha dr da şaşırıyo her gittiğimde kabızlık şikayetin varmı diyorum oda normalde hapların yapması gerek ama dio sonrdan kendisi tütütütü maşallah diyo
canım bence iyi bir liste
ama bana kalırsa şu hava nemlendiriciyle 5 li port bebe setini çıkarırdım
nemlendirici yerine odasına ıslak havlular koyabilirsin bence
port bebe setinede gerek olmaz bence madem araba alacaksın port bebeye gerek yok çünkü zaten yaz bebeği olacak sıcakta port bebe içinde daha çok bunalır bebek kanguruyu sağlıklı bulmuyorum açıkçası
ana kucağıda alacağın travel sistem bebek arabasının oto koltuğu olanını evde anakucağı olarak kullanabilirsin bence yani ben öyle yapıcam enazından
eğer çantanı iyi bir marka alırsan içinden altaçma minderide çıkıyor yani sadecec çanta ya da çanta +altaçma minderi alman yeterli olur gibi
tabii bunlar sadece benim fikrim yani kendi bebeğime yapacağım alışverişi böyle planladım ben
kiracı olduğum ve tek maaşlı olduğumuz için daha az masraflı ve daha az kalabalık olacak çözümler bulmaya çalışıyorum
ben kabızlık olayını kiviyle çözdün aklında olsun. Her gün bi tane yemek rahatlatıyo gerçekten.. Kuru incir vs. de denedim onlarda kesinlikle işe yarıyo ama kivi daha bi faydalı diye ondan yiyorum..
Sling nerden buldun canım sen? Ben arıyorum arıyorum bulamıyorum, bi jokerde saçma sapan bi model var ondan da istemiyorum.
canımcım uyku tulumunu kışa girerken al bence çünkü yenidoğan döneminde dönemedikleri için üstünü açama gibi problemleri olmayacak ki zaten yaz bebeği olacaklar uyku tulumu kalın gelir yaz günü
naçizane fikrim
çok karışıyormuşum gibi hissetim şimdi
ayyy evet aslında dediğin doğru portbebe konusunda.alt açmalı çanta seti olan neler var mesela markalardan biliyo musunuz???
buhar mak.mecbur alcam cnm çünkü benim yaşadığım şehir de hava çok kötü.camı açtğında içerisi resmen kömür kokuyo is içinde kalıyo oda.
Bana da etrafımdaki bütün doğum yapanlar port bebeyi önerdi...Arabayı her yere tşıyamıyoruz çok ağır ve zor oluyor, ama küçükken port bebe kullanmak çok rahat diyorlar..Bi de arabada huzursuzluk yapan çocuklar port bebede daha uslu duruyorlarmış, beşik gibi mi geliyo kimbilir..
Sling nerden buldun canım sen? Ben arıyorum arıyorum bulamıyorum, bi jokerde saçma sapan bi model var ondan da istemiyorum.
ayyy evet aslında dediğin doğru portbebe konusunda.alt açmalı çanta seti olan neler var mesela markalardan biliyo musunuz???
buhar mak.mecbur alcam cnm çünkü benim yaşadığım şehir de hava çok kötü.camı açtğında içerisi resmen kömür kokuyo is içinde kalıyo oda.
internette var daha almadım ben gerçi de hediye falan gelir diye sonradan alcam. Burdaki jokerde çok model gördüydüm (İzmirdeyim) bide markafoni diye bi site var orda çok oluyo indirime girince falan 25 liraya düşüyo.. Bunun gibi 2 site daha var oralarda da denk geldim.. onlar dışında hepsiburada da var geçen gün gördüm.. kısacası alcam dersen her yerdden bulurum ben sana :))
ya kendimi çok cahil hissttim slingi duymamıştım ben.şimdi netten baktım da görüntüsü çok basit gibi kangurudan daha mı iyiymiş??
ya kendimi çok cahil hissttim slingi duymamıştım ben.şimdi netten baktım da görüntüsü çok basit gibi kangurudan daha mı iyiymiş??
bende çok istiyordum sling ama yaz günü benim teniminde sıcağı çocuk iyice pişer sıcaktan rahatsız olur diye korkuyorum hala kararsızım alıp almamakta
taşıma gereci olarak travel sistem bir araba alıcam o kadar zaten emeklemeye ya da yürümeye başladığında hiçbişeyin içinde durmak istemicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?