2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde iki gündür kabızlık ve bebeğimin hareketleri çok az keyifsizim oyüzden oda oda gezip yatıp duruyorum...

oo geçmiş olsun yaaa allaha şükür tütütü maşallah diyim hiç kabız olmadım ben daha dr da şaşırıyo her gittiğimde kabızlık şikayetin varmı diyorum oda normalde hapların yapması gerek ama dio sonrdan kendisi tütütütü maşallah diyo

en mantıklısı yine o park yataklar zaten.. bende burdan başka bi yere taşınırsam illaki zorlanırım. Ama dediğim gibi mobilyacı olduğumuzdan en azından eşiyalarla oynama gibi bi lüksümüz olabiliyo. En fazla büyük olan bişi kesilip küçültülüyo yani...

Benimde iki gündür kabızlık ve bebeğimin hareketleri çok az keyifsizim oyüzden oda oda gezip yatıp duruyorum...

ben kabızlık olayını kiviyle çözdün aklında olsun. Her gün bi tane yemek rahatlatıyo gerçekten.. Kuru incir vs. de denedim onlarda kesinlikle işe yarıyo ama kivi daha bi faydalı diye ondan yiyorum..

canımcım uyku tulumunu kışa girerken al bence çünkü yenidoğan döneminde dönemedikleri için üstünü açama gibi problemleri olmayacak ki zaten yaz bebeği olacaklar uyku tulumu kalın gelir yaz günü

naçizane fikrim
çok karışıyormuşum gibi hissetim şimdi

ayrıcana portbebe ve kanguru almak yerine sling almak daha mantıklı ve daha kullanışlı bence..bide zaten anakucağı var port bebeyi ne kadar kullanabilceksinki...

Bana da etrafımdaki bütün doğum yapanlar port bebeyi önerdi...Arabayı her yere tşıyamıyoruz çok ağır ve zor oluyor, ama küçükken port bebe kullanmak çok rahat diyorlar..Bi de arabada huzursuzluk yapan çocuklar port bebede daha uslu duruyorlarmış, beşik gibi mi geliyo kimbilir..

sağol canım benimde hiç yoktu bu iki gündür oldu hap dedin içmedim onları ben kalkıp içeyim iyi aklıma getirin

ayyy evet aslında dediğin doğru portbebe konusunda.alt açmalı çanta seti olan neler var mesela markalardan biliyo musunuz???

buhar mak.mecbur alcam cnm çünkü benim yaşadığım şehir de hava çok kötü.camı açtğında içerisi resmen kömür kokuyo is içinde kalıyo oda.

ben kabızlık olayını kiviyle çözdün aklında olsun. Her gün bi tane yemek rahatlatıyo gerçekten.. Kuru incir vs. de denedim onlarda kesinlikle işe yarıyo ama kivi daha bi faydalı diye ondan yiyorum..

sağol anım ya aklımda olsun bugüne kadar hiç olmamıştı oyüzden doktorada sormamıştım artık kivi aldırayımdeneyim

Sling nerden buldun canım sen? Ben arıyorum arıyorum bulamıyorum, bi jokerde saçma sapan bi model var ondan da istemiyorum.

internette var daha almadım ben gerçi de hediye falan gelir diye sonradan alcam. Burdaki jokerde çok model gördüydüm (İzmirdeyim) bide markafoni diye bi site var orda çok oluyo indirime girince falan 25 liraya düşüyo.. Bunun gibi 2 site daha var oralarda da denk geldim.. onlar dışında hepsiburada da var geçen gün gördüm.. kısacası alcam dersen her yerdden bulurum ben sana :))

Aşkolsunnn ne karışması olur mu öyle şey :) birbirimize fikir veriyoruz ne güzel.
Dıoğru söylüyorsun, peki yazın bu çocukları nasıl yatırıcaz, üstlerine battaniye mi örtülüyor?

canım çanta için marka ismi aklımda yok ama arama motoruna bebek bakım çantası yazarsan çıkar
onlar pahalı gelirse tek çanta ayrıca da alt açma almak daha mantıklı bence

eğer sanayi bölgesinde yaşamıyorsan buhar makinasını kışa girerken alabilirsin çünkü biz doğum yaptığımızda soba kalorifer işi bitmiş olacak yani is kokusu olmayacak

bende portbebeyi çok sevmiyorum onun için onun yerine sling almayı düşünüyorum. Slingte elin kolun rahat oluyo en azından bide uzun süre kullanılıyo yaşına bile girse kullanıyosun yani..

Canım yaz günü kömür falan olmaz ki rahat ol..

Allah allah jokere falan gidip kaç kere baktım ama bulamadım.. iyi rahat bulanabiliyorsa sevindim , ben kesin alıcam çünkü

ya kendimi çok cahil hissttim slingi duymamıştım ben.şimdi netten baktım da görüntüsü çok basit gibi kangurudan daha mı iyiymiş??

:)) yok kıs cahil diilsin zaten türkiyeye daha yeni gelen bişi merak etme. Ya bu sling bebeği iyice kavradığından falan bebekler çok huzurlu oluyomuş. Araştırdım ettim herkes çok memnun yani. onun içinde uyutan bile var.. Sadece seçim yaparkaen kumaşı çok elastik olmayan bişi alın diyolar o kadar. Elastik kumaşta çocuk çok hareket ediyomuş raha edemiyomuş.

ya kendimi çok cahil hissttim slingi duymamıştım ben.şimdi netten baktım da görüntüsü çok basit gibi kangurudan daha mı iyiymiş??

Yok ne cehaletii.. Kanguru çocuğun omurgasını bozuyor diyorlar, kullanılması sakıncalıymış. Sling'de bildiğimiz hani çingeneler sarar ya çocukları ondan..
Tutuş açısından çok sağlıklı diyorlar

bende çok istiyordum sling ama yaz günü benim teniminde sıcağı çocuk iyice pişer sıcaktan rahatsız olur diye korkuyorum hala kararsızım alıp almamakta
taşıma gereci olarak travel sistem bir araba alıcam o kadar zaten emeklemeye ya da yürümeye başladığında hiçbişeyin içinde durmak istemicek

Netten baktım da bu sling ana kucağı gibi bişey..
Ama ana kucağına 6 aylığa kadar falan koymayın diyorlar, bunda da bebek oturuyo gibi duruyo..Sizce hemen kullanılır mı..Zaten büyüyünce ana kucağına koyulabilir, küçükken de kullanılmaz gibi geldi bana..

biz aldık bile travel sistem bişi de tek başına markete falan giderken anakucağıyla bebek arabasıyla falan götürmek dert bence. ben o yüzden böyle bişi istiyorum. Hani saatlerce kullanmak için değilde yakın bi yere giderken falan kullanmalık bişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…