Netten baktım da bu sling ana kucağı gibi bişey..
Ama ana kucağına 6 aylığa kadar falan koymayın diyorlar, bunda da bebek oturuyo gibi duruyo..Sizce hemen kullanılır mı..Zaten büyüyünce ana kucağına koyulabilir, küçükken de kullanılmaz gibi geldi bana..
Doğar doğmaz konabiliyormuş kuzu.
ama senin ana kucağı dediğini çıkaramadım ben, kanguru mu?
cnm hayırlı olsun hoşgeldinselam güsel hamişler.ben bu topiği yeni buldum.bende haziran annesi olacağım allahın izniyle.25 hafta 3 günlük oldu kızımm.
Amniyon sıvım az olduğuğu için raporluyum.dinlenmem ve su içmem gerekiyormuş
ankaradayım buarada varmı ankara da olan
gaz bende de oluyor . Yemekle alakalı diye düşünüyorum beniyiyim çok şükür ya. Bende çok fazla gaz oluyo heralde çok sert karnım çünkü devamlı. En son doktora gittiğimde söyledim bunu 2 gündür çok sert karnım falan diye ntsye bağladı yok bişi dedi. Nerden geliyosa bu gaz çıkmıyoda deli ediyo beni. Zor yürüyorum bazen o derece yani...dünden beride yine öyleyim.ama başka sorun olmasında gaza yine razıyım...bi saat sonra benim doktoruma teyzemi götürücem. özellikle ben götürüyorum ki belki bebişi gösterir diye :)
bence nil kendi başına daha güzelkimse kalmadı mı yaa herkes mi yemekte
Ya kızıma bi isim düşündüm nasıl sizce nilsu
Nil li bişeyler istiyordum bu hoşuma gitti yada nil sahra da olabilir
Ama eşim nil sahra yı beğenmiyor
sling nerden buldun canım sen? Ben arıyorum arıyorum bulamıyorum, bi jokerde saçma sapan bi model var ondan da istemiyorum.
Selam hanımlar biz geldik oğlumlaaa...
nasılsınız? :79:
ben de aynı şeyi düşünüyorum. hatta indirimde uyku tulumları denk gelmişti izmirdeyken, kışa kadar bebeğin boyutu nasıl olur diye kesiremediğimden almadım.canımcım uyku tulumunu kışa girerken al bence çünkü yenidoğan döneminde dönemedikleri için üstünü açama gibi problemleri olmayacak ki zaten yaz bebeği olacaklar uyku tulumu kalın gelir yaz günü
naçizane fikrim
çok karışıyormuşum gibi hissetim şimdi
bunda da aynı düşünüyoruz:)) 5li set almadım ben de. yaz bebeği olacağı için portbebe almak mantıklı gelmiyor. hatta benim yeğenim kışın doğduğu halde ablam bir-iki kere kullandı. ben de çanta ve alt açma aldım ayrı ayrı. alt açma ayılı falan çok içime sindi. aldığım çantanın içinde de basit bir alt açma var acil durumlarda o da iş görür.canım çanta için marka ismi aklımda yok ama arama motoruna bebek bakım çantası yazarsan çıkar
onlar pahalı gelirse tek çanta ayrıca da alt açma almak daha mantıklı bence
eğer sanayi bölgesinde yaşamıyorsan buhar makinasını kışa girerken alabilirsin çünkü biz doğum yaptığımızda soba kalorifer işi bitmiş olacak yani is kokusu olmayacak
:)) yok kıs cahil diilsin zaten türkiyeye daha yeni gelen bişi merak etme. Ya bu sling bebeği iyice kavradığından falan bebekler çok huzurlu oluyomuş. Araştırdım ettim herkes çok memnun yani. onun içinde uyutan bile var.. Sadece seçim yaparkaen kumaşı çok elastik olmayan bişi alın diyolar o kadar. Elastik kumaşta çocuk çok hareket ediyomuş raha edemiyomuş.
Hoşgeldiniz..İyiyiz biz,sen nasılsın...Oğluş nasıl..
görüşürüz yavruuuben kaçtım kızlar iyi bakın kendinize..
iyi sen nasılsın .. Oğluşunu yerimselam hanımlar biz geldik oğlumlaaa...
Nasılsınız? :79:
ya bu slıng dediğiniz pek rahat değil gibi geldi bana
yazık çocuk zaten 9 ay boyunca içerde iki büklüm duruyor bu slıngın içinde de öle iki büklüm garibim
sere serpe yatsın isterim ben kuzumu
ben de aynı şeyi düşünüyorum. hatta indirimde uyku tulumları denk gelmişti izmirdeyken, kışa kadar bebeğin boyutu nasıl olur diye kesiremediğimden almadım.
bunda da aynı düşünüyoruz:)) 5li set almadım ben de. yaz bebeği olacağı için portbebe almak mantıklı gelmiyor. hatta benim yeğenim kışın doğduğu halde ablam bir-iki kere kullandı. ben de çanta ve alt açma aldım ayrı ayrı. alt açma ayılı falan çok içime sindi. aldığım çantanın içinde de basit bir alt açma var acil durumlarda o da iş görür.
iyi bari rahatladımherkes sling yazınca dedim o da ne. foto.lara baktım da çevremde de görmemişim hiç:) benim eşim de ne zamandır kanguru alalım diye sayıklıyor:) adam bebeğin beşiği, kıyafetleri gibi gerekli şeyleriyle hiç ilgilenmiyor ama kanguruya takmış kucakta taşımam zor olur diye:) ben de şu slingleri araştırayım bari:)
iyiyim , iyiyiz kuzucum napalım öyle bildiğin gibi işte... büyüyüp duruyor oğluşkumm... yarın görücez oğlumla birbirimizi onun heyecanı içersindeyzkonumuz ne acep?
iyi sen nasılsın .. Oğluşunu yerim
anladım canım, sağol. görüntüsü çok hoş değil gerçekten ama sağlıklı olanı araştırmak lazım tabii.Yok ne cehaletii.. Kanguru çocuğun omurgasını bozuyor diyorlar, kullanılması sakıncalıymış. Sling'de bildiğimiz hani çingeneler sarar ya çocukları ondan..
Tutuş açısından çok sağlıklı diyorlar
Selam hanımlar biz geldik oğlumlaaa...
nasılsınız? :79:
öyle düşünme cnm. Burda niye varız birbirimize yön veriyoruz ben istemem boşuna alığta kullanmadan atılsın diye.. Akıl akıldan üstündür...doğrusu sevindim aynı fikirde olmamıza yazdıktan sonra pişman olmuştum insanların işine karışıyorum diye
benim eşimde ben bişey alacağım zaman gerek varmı felan diye soruyor yeni çıktı bu önceden ne kadar harcasam karışmazdı
ama kendi beğendiği bişey olunca parayı hiç gözü görmüyor
ben de iyiyim egecimmm... Oğlusum da seni yermiş öyle diyo
Senin durucuk da iyimiş, hadi gözünaydın, kilosuna da maşallah
Nasıl gösterdi mi sana yüzünü falan ? :)))
Ohh, ohh..Büyüsün...
Yarın da inşallah çok güzel haberlerle gelin...Hiç bi sorun olmasın, tosun paşa olsun bebişimiz..
Konumuz sling mi kanguru mu canım..Hangisi daha iyi diye soruyor kızlar..Ama ben 5 li set aldım zaten, içinde kanguru falan var, o yüzden kanguru taraftarıyım..
iyiyim , iyiyiz kuzucum napalım öyle bildiğin gibi işte... büyüyüp duruyor oğluşkumm... yarın görücez oğlumla birbirimizi onun heyecanı içersindeyzkonumuz ne acep?
inşallah canımm, bakalım kaç gram olmuş tosuncuğum benim... büyük ihtimal şeker yüklemem de yarın yapılcak... inşallah sorun olmaz...
kanguru daha derli toplu evet ben daha bakmadım yarın gezicez eşimle çocuk mağazalarını bakalım... hastanenin karşısında var hemen bakıyım fiyatlar ne alemde, daha doğru durust bişey almadım paşam'a...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?