2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Doğar doğmaz konabiliyormuş kuzu.
ama senin ana kucağı dediğini çıkaramadım ben, kanguru mu?

cnm hayırlı olsun hoşgeldin

gaz bende de oluyor . Yemekle alakalı diye düşünüyorum ben

kimse kalmadı mı yaa herkes mi yemekte

Ya kızıma bi isim düşündüm nasıl sizce nilsu

Nil li bişeyler istiyordum bu hoşuma gitti yada nil sahra da olabilir

Ama eşim nil sahra yı beğenmiyor
bence nil kendi başına daha güzel

sling nerden buldun canım sen? Ben arıyorum arıyorum bulamıyorum, bi jokerde saçma sapan bi model var ondan da istemiyorum.

sling ban zaten çok çirkin geliyr:))))))))))))
ben olsam bişey almam zaten onlar dışarı çıkana kadar 1,5-2 aylık olacak yazda arbaya koyarsınız. Olmadı portbebe koy önünü açık tut . Senin ısın ona geçmesin diye daha mantıklı

ya bu slıng dediğiniz pek rahat değil gibi geldi bana

yazık çocuk zaten 9 ay boyunca içerde iki büklüm duruyor bu slıngın içinde de öle iki büklüm garibim

sere serpe yatsın isterim ben kuzumu

ben de aynı şeyi düşünüyorum. hatta indirimde uyku tulumları denk gelmişti izmirdeyken, kışa kadar bebeğin boyutu nasıl olur diye kesiremediğimden almadım.
bunda da aynı düşünüyoruz:)) 5li set almadım ben de. yaz bebeği olacağı için portbebe almak mantıklı gelmiyor. hatta benim yeğenim kışın doğduğu halde ablam bir-iki kere kullandı. ben de çanta ve alt açma aldım ayrı ayrı. alt açma ayılı falan çok içime sindi. aldığım çantanın içinde de basit bir alt açma var acil durumlarda o da iş görür.

iyi bari rahatladım herkes sling yazınca dedim o da ne. foto.lara baktım da çevremde de görmemişim hiç:) benim eşim de ne zamandır kanguru alalım diye sayıklıyor:) adam bebeğin beşiği, kıyafetleri gibi gerekli şeyleriyle hiç ilgilenmiyor ama kanguruya takmış kucakta taşımam zor olur diye:) ben de şu slingleri araştırayım bari:)

ben kaçtım kızlar iyi bakın kendinize..
görüşürüz yavruuu

selam hanımlar biz geldik oğlumlaaa...

Nasılsınız? :79:
iyi sen nasılsın .. Oğluşunu yerim

ya bu slıng dediğiniz pek rahat değil gibi geldi bana

yazık çocuk zaten 9 ay boyunca içerde iki büklüm duruyor bu slıngın içinde de öle iki büklüm garibim

sere serpe yatsın isterim ben kuzumu

aynen katılıyorum o ne öyle askıda durcak ben korkarım. Sonuçta bi açılsa ayyy düşünmesi bile kötü

doğrusu sevindim aynı fikirde olmamıza yazdıktan sonra pişman olmuştum insanların işine karışıyorum diye

benim eşimde ben bişey alacağım zaman gerek varmı felan diye soruyor yeni çıktı bu önceden ne kadar harcasam karışmazdı
ama kendi beğendiği bişey olunca parayı hiç gözü görmüyor

iyiyim , iyiyiz kuzucum napalım öyle bildiğin gibi işte... büyüyüp duruyor oğluşkumm... yarın görücez oğlumla birbirimizi onun heyecanı içersindeyz konumuz ne acep?

Ohh, ohh..Büyüsün...
Yarın da inşallah çok güzel haberlerle gelin...Hiç bi sorun olmasın, tosun paşa olsun bebişimiz..
Konumuz sling mi kanguru mu canım..Hangisi daha iyi diye soruyor kızlar..Ama ben 5 li set aldım zaten, içinde kanguru falan var, o yüzden kanguru taraftarıyım..

anladım canım, sağol. görüntüsü çok hoş değil gerçekten ama sağlıklı olanı araştırmak lazım tabii.
Selam hanımlar biz geldik oğlumlaaa...

nasılsınız? :79:

hoşgeldin canım, iyiyiz, sen nasılsın?

öyle düşünme cnm. Burda niye varız birbirimize yön veriyoruz ben istemem boşuna alığta kullanmadan atılsın diye.. Akıl akıldan üstündür...

ben de iyiyim egecimmm... Oğlusum da seni yermiş öyle diyo
Senin durucuk da iyimiş, hadi gözünaydın, kilosuna da maşallah
Nasıl gösterdi mi sana yüzünü falan ? :)))

durum iyi çok şükür teyzesi. Büyümüş. Yüzünü göremedim amabacakları ayakları gördüm. Sağlıklı olsunda. Sende yarın güzel haberler getir bize.

inşallah canımm, bakalım kaç gram olmuş tosuncuğum benim... büyük ihtimal şeker yüklemem de yarın yapılcak... inşallah sorun olmaz...

kanguru daha derli toplu evet ben daha bakmadım yarın gezicez eşimle çocuk mağazalarını bakalım... hastanenin karşısında var hemen bakıyım fiyatlar ne alemde, daha doğru durust bişey almadım paşam'a...

iyiyim , iyiyiz kuzucum napalım öyle bildiğin gibi işte... büyüyüp duruyor oğluşkumm... yarın görücez oğlumla birbirimizi onun heyecanı içersindeyz konumuz ne acep?

Hoşgeldin Merve..........

Kızlarrrrrrrrr en kullanışlı ne bebek nakliyede:)))))) bide çanta gibi oluyor bebek içine konuyor onun adı ne bebek bakım çantası ile birlikte satılıyor..........

Büyüüştür annesi, tosun olmuştur inşallah...Şekerde de inşallah sorun çıkmaz, oykumun yüksek benim de düşük çıktı, ikimizi de diyetisyene yönlendirdiler...
Bak bakalım, ben 5 li seti pazartesi günü % 50 indirimliymiş 70,00 tl.ye aldım..Antibakteriyel falan dedi satıcı..Daha ona niyetimiz yoktu, hastane çıkışı alacaktık sadece..Eşim de bu fiyata inmiş alalım falan dedi aldık..Sen de inşallah uygun bişeyler bulursun..

egecimmm, naber canım? duru hanım büyümüş maşallah seninki de göstermemiş yüzünü, bu hafta bebekler hep saklamış yüzlerini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…