2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım, iyiyiz, sen nasılsın?
Hoşbuldum canım iyiyiz çok şükür sizlerinde iyi olmasına sevindikk :))

durum iyi çok şükür teyzesi. Büyümüş. Yüzünü göremedim amabacakları ayakları gördüm. Sağlıklı olsunda. Sende yarın güzel haberler getir bize.
Maşallah maşallah duru kızımıza :) inşallah bakalım güzel haberleriniz getiririm Allah'ın izniyle...
mervee nasıl oldun bugün iyimisin

çok şükür iyiyim canım, çok dikkat ediyorum yediklerime, gittim light peynir aldım göbek, domates, etimek falan yedim kahvaltıda...

dikkat ediyorum tansiyonum heran çıkabiliyor ama bugun iyiyiz çok şükür

Hoşgeldin Merve..........

Kızlarrrrrrrrr en kullanışlı ne bebek nakliyede:)))))) bide çanta gibi oluyor bebek içine konuyor onun adı ne bebek bakım çantası ile birlikte satılıyor..........

Port bebe senin dediğin herhalde..Ben de seviyorum onu..Bebek rahat rahat yatıyor içinde...

egecimmm, naber canım? Duru hanım büyümüş maşallah Seninki de göstermemiş yüzünü, bu hafta bebekler hep saklamış yüzlerini:))

birce cim nasılsın biz iyiyiz dün biraz korkuttular dr lar ama ben sanırım panikledim. Kıızm genç kız olmuş ama ayakları alttaymış. Sürekli altıma baskı yapması o sebepdenmiş. Yamanım nasıl büyümüş mü. Gittinmi kontrole ne kadar olmuş kız

Hoşgeldin Merve...........
Hoşbuldukk canımmm...

Büyüdü büyüdü teyzesiii, göbişim öne öne gidiyo her geçen gün
diyetisyene yönlendiriyorlar evet kuzu, dikkat etmek lazım az kaldı ya... İNŞALLAH düzelirrsin ama önlenebiliyor bu tarz durumlar... izliyorum ben BebeğimTV'de... bakıcam bakıcam fiyatlara... uygun bulduklarımı yazarım buraya sizinde fikriniz olur...

canım ya devam ediyor mu seninde ben de az hissediyorum oğlumu

ya deli ediyor sonunda doktoru arıcam hadi sabır diyorum dün öğlen çok az gece çok az oynadı bugün yine aynı oynmadı sabahtan beri yani okadar hareketliydiki haftası ilerledikçe insan daha canlanır değilmi?sende az hissediyon değilmi bugün bakalımda yarın arayım doktoru diyorum

Evet evet o..Biz ana kucağı dediğimizden direk öyle yazdım..Kanguru denen şey..

Onda tutmayın diyorlar 1-2 saatten fazla aklında olsun canım..

ya bu slıng dediğiniz pek rahat değil gibi geldi bana

yazık çocuk zaten 9 ay boyunca içerde iki büklüm duruyor bu slıngın içinde de öle iki büklüm garibim

sere serpe yatsın isterim ben kuzumu

Onlar seviyorlarmış iki büklüm olmayı ilk zamanlar, anne karnında da öyleler ya rahat rahat uyuyorlarmış :) Ama sıcakta zor olur tabii hiç onu düşünmemiştim, ter içinde kalırız walla
Ben geceleri de hafif bişeyle kundaklıycam, öyle daha rahat uyuyorlarmış

uyuyo olabilir kızlar, hareketli olmasını istiyorsanız bi çikolata yiyip sol tarafınıza yatmanız gerkiyor... öyle biliyorum ben... bebek büyüdükçe alanı da daralıyor , çok sık hareket etmemesi doğal... panik yapmayın... benim genelde geceleri tepiniyor gündüzleri uykuda ...

Zaten araba var bizde, çok fazla kalmaz çocuk onun içinde..Alttan da elimle destek yaparım ben ona, bacakları falan sıkışmaz..

biz hemen panikliyoruz canım, bir şey olsa söylerdi doktorlar. bazen yaman da alt tarafları tekmeliyor ama genelde ortalarda:)) ben iyiyim, 4 günlük tatilim başladı kontrole bu hafta çağırmıştı, şeker yüklemesi için. cuma gidecektik ama müfettişler eşimin okulunda bu hafta. izin alması mümkün değil. inşallah cumartesi görürüm oğluşumu. çook özledim keratayı:))

güzelim benimde bazen az oynuyor korkma. Say . 10-15 kere hareket ederse seyirmelerde dahil sorun değil 28-30 arası netleşir zaten. Geçen gün benimde hareket etmedi çiko ye yat tatlı şeylerle sevindir..

çok rüşvetçi olacak bizim bebekler çiko ya da tatlı yemeden kılını kıpırdatmıyo hiçbiri benimkide durulmuştu merak ettim meyve suyu içtim coştu sıpam

aynenn o kadar güçlü tekmelerken bu kafdar az ve seyrek olması ben bazen karnımı yırtacak sanıyordum benimde eşim aradı nasl hareketi diye yok gibi dedim uyuyordur diyor ama yarın dayanamayıp bende gdebilirim

sabhatna çikolata yedim pekmez yedim ama çare etmedi ya ben biraz yorgunum acaba ondan olabilir mi uyusam uyurum yani o durumdayım

Aaaa kuzuuuu ne güzel haber... Peki bu özel sektördekiler için de geçerli mi?
Bi de süt izni 3 saat olacaktı günlük oldu mu acaba?

Olmuş, ve ayrıca 24 ay ücretsiz izin alınabiliyormuş..Ama özel sektörde zanetmiyorum olsun..Patronun insiyatifine kalmış canım...Devlette çalışmak bu bakımdan iyi..Her hakkını sonuna kadar kullanabiliyorsun..

sabhatna çikolata yedim pekmez yedim ama çare etmedi ya ben biraz yorgunum acaba ondan olabilir mi uyusam uyurum yani o durumdayım

Yorgunluktandır tabi, sen yorulursan bebeğe de yansır canım,, sen dün sağlık ocağına gitcektin naptın gittin mi? neymiş durum_?

çok rüşvetçi olacak bizim bebekler çiko ya da tatlı yemeden kılını kıpırdatmıyo hiçbiri benimkide durulmuştu merak ettim meyve suyu içtim coştu sıpam

Valla benimki sürekli pıt pıt..Hiç durmuyo bu aralar...2 saatte bir bişeyler yiyorum onun da mı etkisi var bilmiyorum da, kuduruk kudurdu karnımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…