güzelim benimde bazen az oynuyor korkma. Say . 10-15 kere hareket ederse seyirmelerde dahil sorun değil 28-30 arası netleşir zaten. Geçen gün benimde hareket etmedi çiko ye yat tatlı şeylerle sevindir..
torba yasa onaylanmış..
Babaya doğum izni 10 gün olmuş...
Vergi borcunuz falan varsa cezasız faizsiz taksitlendirin kızlar..
olmuş, ve ayrıca 24 ay ücretsiz izin alınabiliyormuş..ama özel sektörde zanetmiyorum olsun..patronun insiyatifine kalmış canım...devlette çalışmak bu bakımdan iyi..her hakkını sonuna kadar kullanabiliyorsun..
nerede okudun ya merak ettim baktım gazetelere bulamadım
sağol canım ya bugün sayıyım ne bileyim kritih fataları atlatmama az kaldıya stres oluyorum galiba doktor 32 kadar sık dişini 32 sonra heran alırız demişti ben şimdi ondanda çok dinler oldum..
Egecim torba onaylanmış erken doğumda hadi izinlerin yanmıcak artık gözün aydın....:)))))))
vergi dairesinden, sskdan tanıdıklardan haber geldi...aradılar şimdi..
Sordum bende doğumla ilgilli neler var diye..
Valla benimki sürekli pıt pıt..Hiç durmuyo bu aralar...2 saatte bir bişeyler yiyorum onun da mı etkisi var bilmiyorum da, kuduruk kudurdu karnımda...
Sağol canım ya bugün sayıyım ne bileyim kritih fataları atlatmama az kaldıya stres oluyorum galiba doktor 32 kadar sık dişini 32 sonra heran alırız demişti ben şimdi ondanda çok dinler oldum..
Egecim torba onaylanmış erken doğumda hadi izinlerin yanmıcak artık gözün aydın....:)))))))
selam kızlar ne var ne yok bakalım?
cilekcilekin nikini görünce canım malum meyveden istiyoooooo...
hımmm hadi hayırlısı .. Gzetelerde de çıkar bir kaç güne kadar..
hımmm hadi hayırlısı .. Gzetelerde de çıkar bir kaç güne kadar..
dimi yaa endişe etmeyeyim ben gittim sağolsunlar orada ultrason cihazı varmış bana göstermediler ekranı ama kalbi atıyor dedi ben de bakayım dedim bakıp napacaksın dediler :)))Yorgunluktandır tabi, sen yorulursan bebeğe de yansır canım,, sen dün sağlık ocağına gitcektin naptın gittin mi? neymiş durum_?
Oy maşallahhh oynası oynasınnnnn
Yaaa gerçekten o zaman özel sektör için de geçerli di mii? Bu durumda 37de doğursak mesela yanmayacak di mi bizim o 3 hafta?
Bak çok heyecanlandımmmmm biri beni aydınlatsınn :)))
Kuzum değiştiremiyorum da nickimi çook özür dilerim yaa
Vergi dairesinden, sskdan tanıdıklardan haber geldi...Aradılar şimdi..
Sordum bende doğumla ilgilli neler var diye..
dimi yaa endişe etmeyeyim ben gittim sağolsunlar orada ultrason cihazı varmış bana göstermediler ekranı ama kalbi atıyor dedi ben de bakayım dedim bakıp napacaksın dediler :)))
selam canım hastaydın değil mi sen? nasıl oldun? bir de hep soracağım unutuyorum profilindeki kim? çokk güzel bir bebek.
çok da sevmem ama bi erik bide çilek istiyom.neyse şunun şurasında ne kaldı 1 aya çıkar hepsi hep meyve yicem valla bi yaz gelsin..
onaylandı canım 15 güne resmi gazetede çıkar muhtemelen adı üsütünde torba biçok güzel durumun yanında işçi emekçilerin belediye çalışanlarının hakkının alındığı bir yasa zamlar %100 siliniyor faizlerin ise %60ı taksitlendirme olanağı sağlanıyor bağkur ssk vergi dairesine su borçları emlak borçalrı trafik cezaları motorlu taşıtlar vergisi gbi ama tabi yasa metni tam çıkmadan bilemeyiz bi seminerde böyle anlatmışlardı bakalım ne getirecek ne götürecek
Çok şükür canım rahat ol yorgunluktandır o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?