2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sgk lı olduktan sonra kamu veya özel sektör farketmez faydalanırsın tabiki

Cİlekkk gecen senı bnm arkadasımda vardı ona esı cınden almıs baby slingg acayıp guzel bısı 2-3 aylıkken bız kucagımıza alıp alısverıs merkezlerını dolasmıstık super bısı o bende ıstıom ondan...

Yandık valla..Bizim mükellefler tek başlarına gidip de başvurmazlar da, artık bütün ofis vergi dairesi ssk koşturur dururuz mükelleflerle birlikte..Yoğun olur millet başvururken..

evet ya bide vergi dairesindekiler fıttırır o dönem mükellefle birlikte gideceksin stres beni vergi dairesi strese sokuyor resmen her gittiğimde sınava girecekmiş gibi oluyorum yeterlilikte bile böyle olmadım

bu arada dün 1 mart muhasebeciler günüydü günümüz kutlu olsun kıslar

Canım sgk lı olduktan sonra kamu veya özel sektör farketmez faydalanırsın tabiki

Oleyyyyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiii

Ben de istiyorum buluruz umarım :) Ama kızların dediği doğru kışa doğru almak daha mantıklı olacak galiba.. Kız sen söylesene kokoş kaynanan kesin bulur sana :)

Bu da belli değil pek ama, duvarlardaki sim..Normal ışıkta parlamıyor, duvar kağıdı gibi duruyor, lambaları yakınca simleri ışıldıyor..Çok hoş ama, resimlerde güzel çıkmadı bi türlü..

Ay Allah bize de nasip etsin kendi evimizde oturmayı, güle güle gzel günlerde oturun kuzu çok beğendim :)

Güle güle otur kuzu
Kızlar bu arada benim kız iyice hareketlendi artıkkk :) işteyken oynamazdı , bugün işteyken de hareket etti. Ben de masada aptal aptal gülüyorum :)

ayyy misafirliğe gelmiş gibi oldum valla böle evleri görünce özeniyorum benim ev bekar evi gibi resmini koysam utanırım doguda olunca öle imkanlarım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…