öyle buldum bi yerden
hastayım hala geçmio bu hastalık gerçekten de keçi gribi yaa..:26::26:
allahtan ateşim düştü artık..
Oy maşallahhh oynası oynasınnnnn
Yaaa gerçekten o zaman özel sektör için de geçerli di mii? Bu durumda 37de doğursak mesela yanmayacak di mi bizim o 3 hafta?
Bak çok heyecanlandımmmmm biri beni aydınlatsınn :)))
Kuzum değiştiremiyorum da nickimi çook özür dilerim yaa
Oy maşallahhh oynası oynasınnnnn
Yaaa gerçekten o zaman özel sektör için de geçerli di mii? Bu durumda 37de doğursak mesela yanmayacak di mi bizim o 3 hafta?
Bak çok heyecanlandımmmmm biri beni aydınlatsınn :)))
Kuzum değiştiremiyorum da nickimi çook özür dilerim yaa
kuzuuuu evinde iyi günlerde otur sekerim mutfağına bayıldııııııııııııııım
kuzuuuu evinde iyi günlerde otur sekerim mutfağına bayıldııııııııııııııım
Yandık valla..Bizim mükellefler tek başlarına gidip de başvurmazlar da, artık bütün ofis vergi dairesi ssk koşturur dururuz mükelleflerle birlikte..Yoğun olur millet başvururken..
resimler nerdeee ben kaçırdımmı hani hani
resimler nerdeee ben kaçırdımmı hani hani
Sana bi daha yüklerim kız..Ayıp ettin...
cok gerilerde buldum ben :)))) ama sayfa no aklımda diil seker
Canım sgk lı olduktan sonra kamu veya özel sektör farketmez faydalanırsın tabiki
Cİlekkk gecen senı bnm arkadasımda vardı ona esı cınden almıs baby slingg acayıp guzel bısı 2-3 aylıkken bız kucagımıza alıp alısverıs merkezlerını dolasmıstık super bısı o bende ıstıom ondan...
Eki Görüntüle 149497 Eki Görüntüle 149495 Eki Görüntüle 149496 Eki Görüntüle 149498 Eki Görüntüle 149491 Eki Görüntüle 149492 Eki Görüntüle 149493 Eki Görüntüle 149494
Al hem mutfak hem de salondan kareler..
Ama mutfağın rengi çıkmıyor ya, fayanslar lila, dolaplar mor..Kahverengi falan değil yani...Koyu çıkıyor.
Ay Allah bize de nasip etsin kendi evimizde oturmayı, güle güle gzel günlerde oturun kuzu çok beğendim :)
Eki Görüntüle 149497 Eki Görüntüle 149495 Eki Görüntüle 149496 Eki Görüntüle 149498 Eki Görüntüle 149491 Eki Görüntüle 149492 Eki Görüntüle 149493 Eki Görüntüle 149494
Al hem mutfak hem de salondan kareler..
Ama mutfağın rengi çıkmıyor ya, fayanslar lila, dolaplar mor..Kahverengi falan değil yani...Koyu çıkıyor.
Eki Görüntüle 149499
Bu da belli değil pek ama, duvarlardaki sim..Normal ışıkta parlamıyor, duvar kağıdı gibi duruyor, lambaları yakınca simleri ışıldıyor..Çok hoş ama, resimlerde güzel çıkmadı bi türlü..
al hem mutfak hem de salondan kareler..
Ama mutfağın rengi çıkmıyor ya, fayanslar lila, dolaplar mor..kahverengi falan değil yani...koyu çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?