2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle otur kuzu
Kızlar bu arada benim kız iyice hareketlendi artıkkk :) işteyken oynamazdı , bugün işteyken de hareket etti. Ben de masada aptal aptal gülüyorum :)

Sağol fıstık..
Artık büyüyor ya annesi, daha çok hissedeceksin..Sürekli oynayacak...Kuzucum yaa, oynasın dursun hep inşallah..

ayyy misafirliğe gelmiş gibi oldum valla böle evleri görünce özeniyorum benim ev bekar evi gibi resmini koysam utanırım doguda olunca öle imkanlarım olmadı

Olsun canım , önemli olan içindekilerin mutluluğu , sağlığı sıhhati
benim ev de inanılmaz küçük ama sağlıklıyız mutluyuz ya :) olsun

fatma misafirliğie gitmiş gibi oldum dedin ya aklıma hemen gün geldi ayyy biri hazırlasa da biri bzi güne çağırsa kekler vs vs vs hayal gücüm durmuyo ama yazmiyim

ya civalı balıklar hangileri oluyor biliomusunuz
levrekde galba varmıs civa off hep levrek yiyordum 3 haftadır balık yemedim zaten (

olsun canım , önemli olan içindekilerin mutluluğu , sağlığı sıhhati

fatma çileğe katılıyorum .
Benim şimdiki evde inanılmaz bakımsız ama sağlıklıyız şükür sonra inşallah borcumuz bitince evimize gidicez.

benim evde küçük yeni taşındım ama ilk gelin girdiğim ev 180 m2 di ama bi türlü ısınmadı

bebiş olacağı için anneme yakın bi eve taşındık baya küçük 80 m2 biraz zorlandım ama alıştım artık bu evde daha mutluyum

fatma misafirliğie gitmiş gibi oldum dedin ya aklıma hemen gün geldi ayyy biri hazırlasa da biri bzi güne çağırsa kekler vs vs vs hayal gücüm durmuyo ama yazmiyim

evet yaaaa hele benim için ne kadr iyi olur biliyonmu çok sıkılıyorum burda ben koyayımmı evimin resimlerini

biz burdan anca havale olarak gün yaparız. Hesap numarını ver bankaya havale çıkaralım:))))))
düşünsene fatmada gün var ardahana gidiyoruz

Olsun canım , önemli olan içindekilerin mutluluğu , sağlığı sıhhati

katılıyorum çileğe ben de evimi sevmiyorum hatta bu yüzden kocişi üzüyorum çünkü resmen varlık içinde yokluk çekiyoruz ama o zamanlarda çok mutsuz oluyorum önemli olan sağlık ağız tadı

ayyy misafirliğe gelmiş gibi oldum valla böle evleri görünce özeniyorum benim ev bekar evi gibi resmini koysam utanırım doguda olunca öle imkanlarım olmadı

masallahhhhhhhhhhhh

kuzum çok güzel iyi günlerde oturun. Allah ağız tadı versin.

Sağolun kızlar...Fatma öyle deme, ben izmirde küçükken imkanımız yoktu bi evde oturuyorduk, gece tuvalete kalkamazdık, dışardaydı tuvalet..Şimdi imkanlar her yerde iyi..Benim de eşyam falan hiçbiri yeni değil zaten..5 senelik hepsi de..
Sağlık sıhhat olsun da, bunlar hepsi olur zamanla, Allah huzur versin sağlık versin ilk önce...
5 senedir bu eşya duruyo ama, evin içini dolduramadık biz, aile olamadık ne zor zamanlar yaşadık...Şimdi bebişim gelecek ya, o zaman işte dünyanın en zengini,en mutlusu,en huzurlusu ben olacağım..

katılıyorum çileğe ben de evimi sevmiyorum hatta bu yüzden kocişi üzüyorum çünkü resmen varlık içinde yokluk çekiyoruz ama o zamanlarda çok mutsuz oluyorum önemli olan sağlık ağız tadı

Üzme kız adamı yazık.O vakit o ev denk gelmiş, ilerde değişir herşey olur..Sağlık olsun önce...

ya civalı balıklar hangileri oluyor biliomusunuz
levrekde galba varmıs civa off hep levrek yiyordum 3 haftadır balık yemedim zaten (
midyede var onu biliyorum
biz burdan anca havale olarak gün yaparız. Hesap numarını ver bankaya havale çıkaralım:))))))

:)))) ee ben sana havale olarak yazcam canın isticek gönderiyorum afiyet olsun:))))banka hesaplarına bakarsınn

Çok doğru konuştun kuzu... herşeyin başı huzur evet , eşyan 5 senelik gibi durmuyor ayrıca... güle güle oturmak nasip etsin Rabbim...

ne ii olur kızzz.. ama şuanda feci kar yagı tipi şeklinde uff hergün kar yagıyo yaaaa

Allah herkesin gönlündekini versin öncelikle bizlere sağlıklı sıhatli tatlı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı ve ardından herkesin gönlündekini...
herkesin baska baska
kimisi yokluk içinde umulmayan mutlulukları yaşıyor
kimisi varlık içinde yapayalnızları oynuyor
hayatta hiç birimiz için hiç birşey dört dörtlük değil
4 duvarda olsa içinde huzurla oturup, sevdiğin eşin hele ki evlatla o evi taçlandırabildinse paha biçilemez bencede

canım ben birebir yaşadım kocaman dekorasyonlu evim var ama şu an kirada üçgen bir evdeyim. Başımdan inanılmaz olaylar geçti. Ama düzenimizi tekrar kurduk. çok şükür sadece 3 senem kaldı. O yüzden allah önce huzur versin huzur olmazsa sağlıkta olmuyor..

Çok doğru konuştun kuzu... herşeyin başı huzur evet , eşyan 5 senelik gibi durmuyor ayrıca... güle güle oturmak nasip etsin Rabbim...

Biraz titizlik var da bende..Ondan...Eski halim olsa hergün tozları alınır, temizlenir falan ama...Şimdi herşeyden önce kızım geliyor, kızım iyi olsun diye, yiyip içip yatıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…