Güle güle otur kuzu
Kızlar bu arada benim kız iyice hareketlendi artıkkk :) işteyken oynamazdı , bugün işteyken de hareket etti. Ben de masada aptal aptal gülüyorum :)
ayyy misafirliğe gelmiş gibi oldum valla böle evleri görünce özeniyorum benim ev bekar evi gibi resmini koysam utanırımdoguda olunca öle imkanlarım olmadı
olsun canım , önemli olan içindekilerin mutluluğu , sağlığı sıhhati
benim ev de inanılmaz küçük ama sağlıklıyız mutluyuz ya :) olsun
fatma misafirliğie gitmiş gibi oldum dedin ya aklıma hemen gün geldi ayyy biri hazırlasa da biri bzi güne çağırsa kekler vs vs vs hayal gücüm durmuyo ama yazmiyim
fatma misafirliğie gitmiş gibi oldum dedin ya aklıma hemen gün geldi ayyy biri hazırlasa da biri bzi güne çağırsa kekler vs vs vs hayal gücüm durmuyo ama yazmiyim
Olsun canım , önemli olan içindekilerin mutluluğu , sağlığı sıhhati
benim ev de inanılmaz küçük ama sağlıklıyız mutluyuz ya :) olsun
ayyy misafirliğe gelmiş gibi oldum valla böle evleri görünce özeniyorum benim ev bekar evi gibi resmini koysam utanırımdoguda olunca öle imkanlarım olmadı
masallahhhhhhhhhhhh
kuzum çok güzel iyi günlerde oturun. Allah ağız tadı versin.
katılıyorum çileğe ben de evimi sevmiyorum hatta bu yüzden kocişi üzüyorum çünkü resmen varlık içinde yokluk çekiyoruz ama o zamanlarda çok mutsuz oluyorum önemli olan sağlık ağız tadı
midyede var onu biliyorumya civalı balıklar hangileri oluyor biliomusunuz
levrekde galba varmıs civa off hep levrek yiyordum 3 haftadır balık yemedim zaten(
biz burdan anca havale olarak gün yaparız. Hesap numarını ver bankaya havale çıkaralım:))))))
düşünsene fatmada gün var ardahana gidiyoruz
Sağolun kızlar...Fatma öyle deme, ben izmirde küçükken imkanımız yoktu bi evde oturuyorduk, gece tuvalete kalkamazdık, dışardaydı tuvalet..Şimdi imkanlar her yerde iyi..Benim de eşyam falan hiçbiri yeni değil zaten..5 senelik hepsi de..
Sağlık sıhhat olsun da, bunlar hepsi olur zamanla, Allah huzur versin sağlık versin ilk önce...
5 senedir bu eşya duruyo ama, evin içini dolduramadık biz, aile olamadık ne zor zamanlar yaşadık...Şimdi bebişim gelecek ya, o zaman işte dünyanın en zengini,en mutlusu,en huzurlusu ben olacağım..
kızlar bana müsade uzanıcam biraz
sonra görüşürüz
biz burdan anca havale olarak gün yaparız. Hesap numarını ver bankaya havale çıkaralım:))))))
düşünsene fatmada gün var ardahana gidiyoruz
ne ii olur kızzz.. ama şuanda feci kar yagı tipi şeklinde uff hergün kar yagıyo yaaaa
katılıyorum çileğe ben de evimi sevmiyorum hatta bu yüzden kocişi üzüyorum çünkü resmen varlık içinde yokluk çekiyoruz ama o zamanlarda çok mutsuz oluyorum önemli olan sağlık ağız tadı
Çok doğru konuştun kuzu... herşeyin başı huzur evet , eşyan 5 senelik gibi durmuyor ayrıca... güle güle oturmak nasip etsin Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?