Üzme kız adamı yazık.O vakit o ev denk gelmiş, ilerde değişir herşey olur..Sağlık olsun önce...
Üzme kız adamı yazık.O vakit o ev denk gelmiş, ilerde değişir herşey olur..Sağlık olsun önce...
Allah herkesin gönlündekini versin öncelikle bizlere sağlıklı sıhatli tatlı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı ve ardından herkesin gönlündekini...
herkesin baska baska
kimisi yokluk içinde umulmayan mutlulukları yaşıyor
kimisi varlık içinde yapayalnızları oynuyor
hayatta hiç birimiz için hiç birşey dört dörtlük değil
4 duvarda olsa içinde huzurla oturup, sevdiğin eşin hele ki evlatla o evi taçlandırabildinse paha biçilemez bencede
fatma ya ablanı ziyaret bahanesi ile bizi ziyarete gel en iyisi sen :)
kız banka hesabıma baktım 1 tabak kısır,börek kek ve çay var. Senmi yolladınmidyede var onu biliyorum
:)))) ee ben sana havale olarak yazcam canın isticek gönderiyorum afiyet olsun:))))banka hesaplarına bakarsınn
bıktım senin karından yaaaaaaaaaaa. Sırf senin yüzünden kardan nefret ettim..ne ii olur kızzz.. Ama şuanda feci kar yagı tipi şeklinde uff hergün kar yagıyo yaaaa
allah herkesin gönlündekini versin öncelikle bizlere sağlıklı sıhatli tatlı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı ve ardından herkesin gönlündekini...
Herkesin baska baska
kimisi yokluk içinde umulmayan mutlulukları yaşıyor
kimisi varlık içinde yapayalnızları oynuyor
hayatta hiç birimiz için hiç birşey dört dörtlük değil
4 duvarda olsa içinde huzurla oturup, sevdiğin eşin hele ki evlatla o evi taçlandırabildinse paha biçilemez bencede
kız banka hesabıma baktım 1 tabak kısır,börek kek ve çay var. Senmi yolladın
Olsun canım , önemli olan içindekilerin mutluluğu , sağlığı sıhhati
benim ev de inanılmaz küçük ama sağlıklıyız mutluyuz ya :) olsun
canım benim evimin bir odasını kayınpeder kendisine ofis yaptı açıkmutfak salon yatakodası 60 m2 yer kaldı bize karanlık bide kayınvalidem üst katta kendisi ve 5 yıl sadece yazları 2 ay geldiler bi oda resmen boş hiçbişey yok ben şimdi bazı eşyalarımı anneme götüreceğim ki bebeğin yatağını koyacak yer açılsın annemlerin evleri var ama orayada kociş gelmez bu evde rutubetten heryer kokuyor her sene 2 kere yıkanır çeyizlikler yeşilleniyor resmen dolapdaki askıdaki eşyalarımız bile rutubet kokuyor en dertli olduğum konulardan biri takaınca çok üzülüyorum ve mutsuz ediyorum
bıktım senin karından yaaaaaaaaaaa. Sırf senin yüzünden kardan nefret ettim..
hadi bana müsade biraz yürüyüş yapıp sosyalleşmeye gidiyorum)
bebeklerinize iyi bakın hatunlar
opucukleeeeeeeeeeeer
kuzuuucummmm evın heryerı cok guzelll oyku hanım o evın heryerını doldururr :)
Olsun kız sen üzme kocanı böyle şeyler için...Sonuçta kendi eviniz..İdare edersiniz bi şekilde, bol bol dolap yaptırırsın tepelere falan, eşyanı koyarsın..Bak ben vakumlu hurç kullanıyorum, onlardan çok memnunum..Hiç yer kaplamıyo eşyalar..Küçük evler için bence şart bişey..
Herşey olup bitiyo da, kırılan kalpler onarılmıyor...Ben küçükken çok çektim, benim annem babam ayrı, babam bizi döverdi,annemi döverdi falan, o yüzden bende panik atak var, ilaç tedavisi falan gördüm.. O zamandan beri kimseyi kırmamaya çalışırım, özellikle de eşimle çok iyi anlaşmaya çalışırım... Sen parasal mevzular için üzme adamı, o da herşeyin farkındadır da, bi çıkış yolu bulana kadar idare etmeye çalışıyordur..Bak kendin de mutsuz ve huzursuz oluyorsun ki, eşimi üzüyorum diyorsun..
ya bısı dıcem sız bebekler ne zaman kendı yatak odanzıdan ayırcaksınız????
bıde su bebek telsızlerıne guven oluurmu?
bnm yatak odamla bebk odası arasında 1 oda var duymam sesını dıe cok korkuyommm
(gecen aksam ben gıttım yatak odasına esıme dedımkı gıt bebek odasına bebek gıbı agla bakım duycakmıyım ben:))
ahahaha kalp kalbe karşı diycektim ki burada hep pis boğazlar olduğumuzu unuttum:)))))evet tam da içimden onlar geçti yaa yemin ederim özellikle kısırr afiyet olsun şekerim
görüşürüz canım
Off ya herkes bi yerlere gidiyor ben de gitmek istiyorummmmmmmm
Canım sıkılıyor kimseyi görmek istemiyorum alıp başımı gidesim var
Hava çok güsel millet dışarda ben çalışıyom offfffff
Evet dolduracak..
Şimdiden hayaller kuruyorum, duvarları boyayacağız,koltuklara çikolatalı ağzımızı sileceğiz, perdeleri çekeceğiz..Tv.ye vuracağız pat pat...Kızım ne isterse onu yapacak, evin içinde koşacak...Ben de deli gibi peşinden...Eşime diyorum duvarları boyucaz biz diye, defter niye boyamıyorsunuz diyo..diyorum kzım ne isterse o olacak bu evde..Mutfağın bile bi duvarını kırdırdım, kızım ben mutfaktayken içerde sıkılmasın diye..
İnşallah sağ salim gelir kuzucuklarımız...
kızlar bana müsade uzanıcam biraz
sonra görüşürüz
canım benim evimin bir odasını kayınpeder kendisine ofis yaptı açıkmutfak salon yatakodası 60 m2 yer kaldı bize karanlık bide kayınvalidem üst katta kendisi ve 5 yıl sadece yazları 2 ay geldiler bi oda resmen boş hiçbişey yok ben şimdi bazı eşyalarımı anneme götüreceğim ki bebeğin yatağını koyacak yer açılsın annemlerin evleri var ama orayada kociş gelmez bu evde rutubetten heryer kokuyor her sene 2 kere yıkanır çeyizlikler yeşilleniyor resmen dolapdaki askıdaki eşyalarımız bile rutubet kokuyor en dertli olduğum konulardan biri takaınca çok üzülüyorum ve mutsuz ediyorum
bıktım senin karından yaaaaaaaaaaa. Sırf senin yüzünden kardan nefret ettim..
ya bısı dıcem sız bebekler ne zaman kendı yatak odanzıdan ayırcaksınız????
bıde su bebek telsızlerıne guven oluurmu?
bnm yatak odamla bebk odası arasında 1 oda var duymam sesını dıe cok korkuyommm
(gecen aksam ben gıttım yatak odasına esıme dedımkı gıt bebek odasına bebek gıbı agla bakım duycakmıyım ben:))
ahahaha gece uykuda duyarsın bekle:))))))))) yorgunluk uykusuzluk 2 oda yandan ...sanmam..ya bısı dıcem sız bebekler ne zaman kendı yatak odanzıdan ayırcaksınız????
Bıde su bebek telsızlerıne guven oluurmu?
Bnm yatak odamla bebk odası arasında 1 oda var duymam sesını dıe cok korkuyommm
bu sabrının ve enerjinin ozamanda olmasını temenni ediyorum..evet dolduracak..
şimdiden hayaller kuruyorum, duvarları boyayacağız,koltuklara çikolatalı ağzımızı sileceğiz, perdeleri çekeceğiz..tv.ye vuracağız pat pat...kızım ne isterse onu yapacak, evin içinde koşacak...ben de deli gibi peşinden...eşime diyorum duvarları boyucaz biz diye, defter niye boyamıyorsunuz diyo..diyorum kzım ne isterse o olacak bu evde..mutfağın bile bi duvarını kırdırdım, kızım ben mutfaktayken içerde sıkılmasın diye..
Inşallah sağ salim gelir kuzucuklarımız...
ahahaha kalp kalbe karşı diycektim ki burada hep pis boğazlar olduğumuzu unuttum:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?