2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Üzme kız adamı yazık.O vakit o ev denk gelmiş, ilerde değişir herşey olur..Sağlık olsun önce...

canım benim evimin bir odasını kayınpeder kendisine ofis yaptı açıkmutfak salon yatakodası 60 m2 yer kaldı bize karanlık bide kayınvalidem üst katta kendisi ve 5 yıl sadece yazları 2 ay geldiler bi oda resmen boş hiçbişey yok ben şimdi bazı eşyalarımı anneme götüreceğim ki bebeğin yatağını koyacak yer açılsın annemlerin evleri var ama orayada kociş gelmez bu evde rutubetten heryer kokuyor her sene 2 kere yıkanır çeyizlikler yeşilleniyor resmen dolapdaki askıdaki eşyalarımız bile rutubet kokuyor en dertli olduğum konulardan biri takaınca çok üzülüyorum ve mutsuz ediyorum

amin canım çok güzel özetlemişsin

midyede var onu biliyorum

:)))) ee ben sana havale olarak yazcam canın isticek gönderiyorum afiyet olsun:))))banka hesaplarına bakarsınn
kız banka hesabıma baktım 1 tabak kısır,börek kek ve çay var. Senmi yolladın

ne ii olur kızzz.. Ama şuanda feci kar yagı tipi şeklinde uff hergün kar yagıyo yaaaa
bıktım senin karından yaaaaaaaaaaa. Sırf senin yüzünden kardan nefret ettim..

Olsun canım , önemli olan içindekilerin mutluluğu , sağlığı sıhhati
benim ev de inanılmaz küçük ama sağlıklıyız mutluyuz ya :) olsun

masallahh canım allah kımseye huzursuzluk vermesınnn
cnm bnm kayınvalıde onu kullandırmazkı hehhehe sağlıksız dıee ama ınsallah o arkadaslar gelebılırse cınden bana getırcekler kucagı:)

Olsun kız sen üzme kocanı böyle şeyler için...Sonuçta kendi eviniz..İdare edersiniz bi şekilde, bol bol dolap yaptırırsın tepelere falan, eşyanı koyarsın..Bak ben vakumlu hurç kullanıyorum, onlardan çok memnunum..Hiç yer kaplamıyo eşyalar..Küçük evler için bence şart bişey..
Herşey olup bitiyo da, kırılan kalpler onarılmıyor...Ben küçükken çok çektim, benim annem babam ayrı, babam bizi döverdi,annemi döverdi falan, o yüzden bende panik atak var, ilaç tedavisi falan gördüm.. O zamandan beri kimseyi kırmamaya çalışırım, özellikle de eşimle çok iyi anlaşmaya çalışırım... Sen parasal mevzular için üzme adamı, o da herşeyin farkındadır da, bi çıkış yolu bulana kadar idare etmeye çalışıyordur..Bak kendin de mutsuz ve huzursuz oluyorsun ki, eşimi üzüyorum diyorsun..

uff bende nefret ediyorum artık :84::84:

hadi bana müsade biraz yürüyüş yapıp sosyalleşmeye gidiyorum )
bebeklerinize iyi bakın hatunlar
opucukleeeeeeeeeeeer

görüşürüz canım

off ya herkes bi yerlere gidiyor ben de gitmek istiyorummmmmmmm

canım sıkılıyor kimseyi görmek istemiyorum alıp başımı gidesim var

hava çok güsel millet dışarda ben çalışıyom offfffff

ya bısı dıcem sız bebekler ne zaman kendı yatak odanzıdan ayırcaksınız????
bıde su bebek telsızlerıne guven oluurmu?
bnm yatak odamla bebk odası arasında 1 oda var duymam sesını dıe cok korkuyommm
(gecen aksam ben gıttım yatak odasına esıme dedımkı gıt bebek odasına bebek gıbı agla bakım duycakmıyım ben:))

kuzuuucummmm evın heryerı cok guzelll oyku hanım o evın heryerını doldururr :)

Evet dolduracak..
Şimdiden hayaller kuruyorum, duvarları boyayacağız,koltuklara çikolatalı ağzımızı sileceğiz, perdeleri çekeceğiz..Tv.ye vuracağız pat pat...Kızım ne isterse onu yapacak, evin içinde koşacak...Ben de deli gibi peşinden...Eşime diyorum duvarları boyucaz biz diye, defter niye boyamıyorsunuz diyo..diyorum kzım ne isterse o olacak bu evde..Mutfağın bile bi duvarını kırdırdım, kızım ben mutfaktayken içerde sıkılmasın diye..
İnşallah sağ salim gelir kuzucuklarımız...

canımm dicek bişey bırakmamışsın haklısın zor günler yaşamışsın gerçekten Allah göstermesin başka sıkıntılı gün zaten onun çıkmazda olduğunu görünce daha da üzülüyorum ama ben onu direk üzmek için davranmıyorum ama gerçekten söyleneck söz bırakmamışsın inşallah senin eşinin ve kızının günleri hep huzur içinde geçer

Ben bebek olunca oturma odasında yatıcam bebekle..Eşim yatak odasında..Yatak odasında beşik için falan yer yok..Klima da oturma odasında var sadece..Yazın sıcak olur burası, çocuk pişer..
Ama sonrası ne yapacaz hiç bilmiyorum, belki bi müddet sonra eşim de gelir yanımıza, yatak odası yerine oturma odasını kullanırız uyumak için..

evet tam da içimden onlar geçti yaa yemin ederim özellikle kısırr afiyet olsun şekerim
ahahaha kalp kalbe karşı diycektim ki burada hep pis boğazlar olduğumuzu unuttum:)))))

bende bende bendeeeeeeeeeeee

yaaa kuzuuuuuuu ne guzel hayallerdeeee snırım bunlar sımarık oykunun hayalleriiii bas edemessın sonraaa yaaa:):):):))

kızlar bana müsade uzanıcam biraz
sonra görüşürüz

Görüşürüz canım

Sıkma canını, sağlık olsun daha ne evler görürüz ne güzel yerlerde yaşarız inşallah, hayat uzun, bize ne getireceğini de bilmiyoruz. İyi günde kötü günde adamların yanında olmak önemli.. Tabii kıymet biliyorlarsa :)

Alemsin Ege gelişin hemen belli oluyor walla, kahkaha attım bilgisayarın başındaa

Ben ilk günden odasında yatırıcam canım

ahahaha gece uykuda duyarsın bekle:))))))))) yorgunluk uykusuzluk 2 oda yandan ...sanmam..
Sen de babyfon alırsın..

bu sabrının ve enerjinin ozamanda olmasını temenni ediyorum..
Saygılar,
çalışan 1 çocuk annesi ege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…