2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa kuzuuuuuuu ne guzel hayallerdeeee snırım bunlar sımarık oykunun hayalleriiii bas edemessın sonraaa yaaa:):):):))

Olsun kız, şımarık olsun... 5 senede buldum ben onu...Şımarsın dursun..Kıpır kıpır olsun..ama tabi şımarıklık yaparken kendine zarar vermesin..Zaten kredi borcum bitince işten de ayrılırım,kızımla ikimiz eşime şımarıklık yaparız artık...Adam kafayı yer..

ben bu besıkten almak ıstıyorum 2-3 ay ıcın yatak odasınaa benımde ancak bunu alır yatak odam baska bısı sıgmazz.. ole buyuk bı yatagım varkı odayı kaplıyorrr. sonrada park yatak verecek abımler onu kullanıcamm

kız valla duymam ıste oyuzden korkuyom 2 tane megefon alırızz artıkk

ege gecen bı yerde okudum eger 2.ye hamıleysenız sureklı o malum yere baskı yapar dıooo sende ole hıssedııosun yaa aklıma sen geldın

cılekkkkkkkkk bak gordunmu nasıl tepıklıyoooo.. bnmkıde sabahtan berı hareket halındeeee...

ınsallah canımmm allah gonlune gore verır ınsallah 5 senenın sonunda ama ege de haklı olabılır hee sabır konusunda:)

dimi yaa napalımmm zaten yapaca da bişey yok ben sadece hakkına biraz daha sahip çıksın istiyorum

çok güzelmiş bu yaa ayy bayldım bana bi arkadaş sözünden dönmezse beşiğini erecek
hahahahah ben yedim dün dr ggitiim günler dönüşte yapıp yiyorum annem kızdı yeter dedi.sonrada su içmekten geberdim..

neden kızdı annen ege:)))

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel hatta bayıldımmm. Güzel seçim .sonrası park yatak bende alcam park yatak.

olmaz mı dersin ege, hep böyle hayaller kuruyorum ben..hiç öyle uslu duran yaramazlık yapmayan bi bebek hayal etmiyorum nedense...hep kuduruk bi kız var hayallerimde...
yavrum yaramaz olur garanti veririmde sendeki sabır nasıl olur tahammül sınırını bilemem. Hadi karalayalım hadi kıralım zor valla.

benimki resmen ayakta duruyor ya. Ne meraklı oraya vurmaya. Bi doğsun bende onun ........ Vurcam:)))))))))

Çok güzelmiş bu beşik yaa...Harika bişey bence..

bneim bebeğinde başı aşağıda yaa yani ultrasonda dr lar bakarken başı için aşağıya götürüyo şeyi normal mi bu

aaaaaaaaaaa ege begendınnnnn demektır guzel besık:) yaa valla geldıgın bellı heee salak bı gulme var suratımda sureklı:)yapma yegenımıze yaaa hepsı ablası yuzundennnnn:)

neden mi kızdı ????
Ben öğle insan gibi 1 tabak yeseydim bişey demezdi de. 2 dolu tabak yedim oda ohaaaaaa elif yaa hayvani duyguların kabardı şeklinde azarladı:)))))

aaaaaaaaaaa ege begendınnnnn demektır guzel besık:) yaa valla geldıgın bellı heee salak bı gulme var suratımda sureklı:)yapma yegenımıze yaaa hepsı ablası yuzundennnnn:)

[
kıslar bu oğluşumun 22 haftalık haliEki Görüntüle 149532
maşallah kuzumaaa yakışıklım

:)))))))))))))) bilmem ben anlamam baskı yapıyor anasına.. Babası bişey yapamıyor ya kızı içten hallediyor:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…