kıslar bu oğluşumun 22 haftalık haliEki Görüntüle 149532
ozaman oradadır o ya sürekli hareket halindeler onlar dönüyordur muhtemelenbneim bebeğinde başı aşağıda yaa yani ultrasonda dr lar bakarken başı için aşağıya götürüyo şeyi normal mi bu
valla ezan vakit beni güldürdün Allah da seni güldürsün resmen koptum ya bi de benim masa pencerenin orda geçenler delirdi bu kıs dicekler dedimneden mi kızdı ????
Ben öğle insan gibi 1 tabak yeseydim bişey demezdi de. 2 dolu tabak yedim oda ohaaaaaa elif yaa hayvani duyguların kabardı şeklinde azarladı:)))))
bizimde böyle ilkk resmi teyzesi inşallah sizinde oluryaaa bende istiyorum böle resmi yaa :84::84:
ya ben genelde sağda hisediyorum bazende iki kasıgıoma birden vuruyo
ayyy yavrum benimm canım sağollKız yüzü ne kadar belli yaa...Maşallah kuzucuğuma..
Gözü burnu ne kadar belli çıkmış..
sağol teyzesi bizim dr koca burunlu bişi olcak deyip duruyo amaayyy masallahh sıpayaaa burnuda cok guzel gozukuyor cnmmmm
[
maşallah kuzumaaa yakışıklım
:)))))))))))))) bilmem ben anlamam baskı yapıyor anasına.. Babası bişey yapamıyor ya kızı içten hallediyor:))))))))))
[
maşallah kuzumaaa yakışıklım
:)))))))))))))) bilmem ben anlamam baskı yapıyor anasına.. Babası bişey yapamıyor ya kızı içten hallediyor:))))))))))
gelin tabi buyrun şimdi toplansak ekşili bi ksır yapsak yanında yaprak yada lahana off:)
benim bebekte hep aşağılara vuruyor.bende en son giitğimde aşağıda başı demişti doktor hep böylemi başı duyuo demişti bilmiyorumki hareket ediyor ama başı mı ayağı mı kolumu
gerçekten mii anasının bodyguardı olacak oğlum bodruma birlikte akacağız tabi beni yanında isterse taliplerimi engelliyosun anne deme ihtimali çok yüksekErkek oldugu resmınden bellı valla :)masallah cnm
Eki Görüntüle 149524
ben bu besıkten almak ıstıyorum 2-3 ay ıcın yatak odasınaa benımde ancak bunu alır yatak odam baska bısı sıgmazz.. ole buyuk bı yatagım varkı odayı kaplıyorrr. sonrada park yatak verecek abımler onu kullanıcamm
hahahahah ben yedim dün dr ggitiim günler dönüşte yapıp yiyorum annem kızdı yeter dedi.sonrada su içmekten geberdim..
kıslar bu oğluşumun 22 haftalık haliEki Görüntüle 149532
allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin cnm çok güzel uyumlu renkli bir ev
hahahaha yedik içtik kalkalım artıkayyy güle güle otur beni ev hakkt öğrenci vi gibi kalıyo :d:d:d:d:d ayy sanada geldik misafirliğe görüyon mu
hahah allah hepimizi güldürsün cnm. Gülmekten ayırmasınvalla ezan vakit beni güldürdün allah da seni güldürsün resmen koptum ya bi de benim masa pencerenin orda geçenler delirdi bu kıs dicekler dedim
sağol teyzesii gelin adayı arıyoruz artık kız annelerine duyrulur:)))
ayyyy egeee yaaaaaaaaaa bgn supersın vallla kızı ıcten baskı heeeee:):)))::):)kahkaha attırdın bana yaaaa
Benimkinin de başı sağ göğsümün altında göbek hizasında duruyo..Ayaklar sol tarafta.Tekmeler hep soldan soldan geliyor..
Ya ben diyetteyim yaaa....
Siz kısırları yersiniz, ben de inek gibi marulları yerim artık...
Ay çooook zariffff Channelll bayıldım zevkineee, mışıl mışıl uyusun meleğin :)
Bak benim de canım istedi, saatim geldi zaten :)
Oyyyyyyybu çok güzel suratlı olacak maşallah yaaaa
Ya ben diyetteyim yaaa....
Siz kısırları yersiniz, ben de inek gibi marulları yerim artık...
kuzuuuu senın lıstede bulgurda yasakmı??????**
ya bacagını kolunu nasıl hıssedıyorsunuzzzz
gerçekten mii anasının bodyguardı olacak oğlum bodruma birlikte akacağız tabi beni yanında isterse taliplerimi engelliyosun anne deme ihtimali çok yüksek
canım çok güzel yeni gelin evi dimi senin de yepyeni herşeyin güzel günlerde oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?