2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bneim bebeğinde başı aşağıda yaa yani ultrasonda dr lar bakarken başı için aşağıya götürüyo şeyi normal mi bu
ozaman oradadır o ya sürekli hareket halindeler onlar dönüyordur muhtemelen
neden mi kızdı ????
Ben öğle insan gibi 1 tabak yeseydim bişey demezdi de. 2 dolu tabak yedim oda ohaaaaaa elif yaa hayvani duyguların kabardı şeklinde azarladı:)))))
valla ezan vakit beni güldürdün Allah da seni güldürsün resmen koptum ya bi de benim masa pencerenin orda geçenler delirdi bu kıs dicekler dedim
yaaa bende istiyorum böle resmi yaa :84::84:

ya ben genelde sağda hisediyorum bazende iki kasıgıoma birden vuruyo
bizimde böyle ilkk resmi teyzesi inşallah sizinde olur
Kız yüzü ne kadar belli yaa...Maşallah kuzucuğuma..
Gözü burnu ne kadar belli çıkmış..
ayyy yavrum benimm canım sağoll
ayyy masallahh sıpayaaa burnuda cok guzel gozukuyor cnmmmm
sağol teyzesi bizim dr koca burunlu bişi olcak deyip duruyo ama
[
maşallah kuzumaaa yakışıklım

:)))))))))))))) bilmem ben anlamam baskı yapıyor anasına.. Babası bişey yapamıyor ya kızı içten hallediyor:))))))))))

sağol teyzesii gelin adayı arıyoruz artık kız annelerine duyrulur:)))

gelin tabi buyrun şimdi toplansak ekşili bi ksır yapsak yanında yaprak yada lahana off:)

benim bebekte hep aşağılara vuruyor.bende en son giitğimde aşağıda başı demişti doktor hep böylemi başı duyuo demişti bilmiyorumki hareket ediyor ama başı mı ayağı mı kolumu

Ya ben diyetteyim yaaa....
Siz kısırları yersiniz, ben de inek gibi marulları yerim artık...

Erkek oldugu resmınden bellı valla :)masallah cnm
gerçekten mii anasının bodyguardı olacak oğlum bodruma birlikte akacağız tabi beni yanında isterse taliplerimi engelliyosun anne deme ihtimali çok yüksek

canım çok güzel yeni gelin evi dimi senin de yepyeni herşeyin güzel günlerde oturun

Ay çooook zariffff Channelll bayıldım zevkineee, mışıl mışıl uyusun meleğin :)

hahahahah ben yedim dün dr ggitiim günler dönüşte yapıp yiyorum annem kızdı yeter dedi.sonrada su içmekten geberdim..

Bak benim de canım istedi, saatim geldi zaten :)

kıslar bu oğluşumun 22 haftalık haliEki Görüntüle 149532

Oyyyyyyy bu çok güzel suratlı olacak maşallah yaaaa

allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin cnm çok güzel uyumlu renkli bir ev

ayyy güle güle otur beni ev hakkt öğrenci vi gibi kalıyo :d:d:d:d:d ayy sanada geldik misafirliğe görüyon mu
hahahaha yedik içtik kalkalım artık

hahah allah hepimizi güldürsün cnm. Gülmekten ayırmasın
valla güzelim kerttik biz çoktan bebeleri. Ama buluruz channel in kız var. Olman mı?

ayyyy egeee yaaaaaaaaaa bgn supersın vallla kızı ıcten baskı heeeee:):)))::):)kahkaha attırdın bana yaaaa

Gül annem hep gülelimmm

sağol cnm hep birlilte inş.20 haziranda 2 yıl olacak evleneli işte.doğum tarihide 25 haziran belkide evlilik yıldönümümze denk gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…