Yasak anam yasak...Ot yicem bi öğün, bi öğün de bakliyat o kadar..Gerisini de süt-yoğurt-meyve...
allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin cnm çok güzel uyumlu renkli bir ev
hahahaha yedik içtik kalkalım artık
hahah allah hepimizi güldürsün cnm. Gülmekten ayırmasın
valla güzelim kerttik biz çoktan bebeleri. Ama buluruz channel in kız var. Olman mı?
Gül annem hep gülelimmm
kızlarrrrrr ben geldimmmben geldimmmm çok özledim sizi çokta merak ettim.. ne var ne yok, herkes iyimi... geçen hafta hiç fırsatını bulamadım girmek için, ayyyy ne zor şeymiş şu taşınma işi.. cumarteside taşındık.. bi arkadaşıma oturmaya geldim, evinde net var, hemen sizin için daldım nete fırsat bu fırsat deyipteee.... eve bağlatcaz tez zamanda net.. ayyy çok özledim yaa gerçekten , havadis varmı bana özetleyinnnn.. arkadaş bebişini uyutuyo.. o uyuyuncaya kadar sizleyimmm
Ahahaha şimdi de bu dert başladı :) Hareket etmeme krizini yeni atlatmıştık halbuki :))
Ben neresi nerededir hiiiç anlamıyorum
Aman olsun susalım channel ruhsuz karılar olarak Ege'den dayak yemeyleim şimdi :)
bir kaşık yersin canım sen istemesen öykü hanım ister :))))
kuzu doktor sana liste vermiş baya demekki o kadar yenilse 1 günde bebek için yeterli demek.
kızlarrrrrr ben geldimmmben geldimmmm çok özledim sizi çokta merak ettim.. ne var ne yok, herkes iyimi... geçen hafta hiç fırsatını bulamadım girmek için, ayyyy ne zor şeymiş şu taşınma işi.. cumarteside taşındık.. bi arkadaşıma oturmaya geldim, evinde net var, hemen sizin için daldım nete fırsat bu fırsat deyipteee.... eve bağlatcaz tez zamanda net.. ayyy çok özledim yaa gerçekten , havadis varmı bana özetleyinnnn.. arkadaş bebişini uyutuyo.. o uyuyuncaya kadar sizleyimmm
yaaaaaa ama bulgur hanı yararlıydıı ben sımdı aksama nohut yapacam eee hıcmı pılav olmucak yanında(
zaten sımıt yedım dıe oglen yemek yemedım oluom aclıktan valla
Hiç de bekar evi gibi değil Fatma, belli kadın eli değdiğii :) Güle güle oturun canım, yatak örtünüz de çok güzelmiş :))evt öle oldu yaa n üzel bulaşık kalsın ev sahibinebanada gelseniz yaa hadiiiii
evt öle oldu yaa n üzel bulaşık kalsın ev sahibinebanada gelseniz yaa hadiiiii
bende anlamıyom ki bu karılar coştu valla. Yakında burnunu da sıkarsınız siz..ahahaha şimdi de bu dert başladı :) hareket etmeme krizini yeni atlatmıştık halbuki :))
ben neresi nerededir hiiiç anlamıyorum
aman olsun susalım channel ruhsuz karılar olarak ege'den dayak yemeyleim şimdi :)
bizde snei andık bugun. Hoşgeldinn. Valla önemli bişey yok şükür ama kontrollerimiz var hergün bir habaer geliyor. Arka arkaya herkesinkikızlarrrrrr ben geldimmmBen geldimmmm çok özledim sizi çokta merak ettim.. Ne var ne yok, herkes iyimi... Geçen hafta hiç fırsatını bulamadım girmek için, ayyyy ne zor şeymiş şu taşınma işi.. Cumarteside taşındık.. Bi arkadaşıma oturmaya geldim, evinde net var, hemen sizin için daldım nete fırsat bu fırsat deyipteee.... Eve bağlatcaz tez zamanda net.. Ayyy çok özledim yaa gerçekten , havadis varmı bana özetleyinnnn.. Arkadaş bebişini uyutuyo.. O uyuyuncaya kadar sizleyimmm
senin evde güzel miş.. Niye hakkını yiyorsun.. Mutlusun ya..evt öle oldu yaa n üzel bulaşık kalsın ev sahibineBanada gelseniz yaa hadiiiii
evt öle oldu yaa n üzel bulaşık kalsın ev sahibinebanada gelseniz yaa hadiiiii
Kızlaar ben kaçar,
Yarın görüşürüz, akşam da kocam iş yemeğinde olabilir , olursa girerim evden
Çok öpüyorum hepiniziii
kız ilk defa sen kız istedin genelde kız anaları verdi kızlarını ben birceye yamadım:)))))))niye öyle diyosun kıs gayet güzel işte evin güzel günlerde kullan inşallah istediğiniz yere çıkar tayinin ozaman gönlünde ne varsa onu yaparsın
heee senin damadın var dimi ege
channel canım merhaba ben oğlan annesi oğlum inşlallah iyi huylu olacak merhametli olacak çalışkan olacak hayırlısıyla sizin kıza talip olmak istiyoruz bi maniniz yoksa
Eki Görüntüle 149557 Eki Görüntüle 149559 ..................................................
yaaaaaa ama bulgur hanı yararlıydıı ben sımdı aksama nohut yapacam eee hıcmı pılav olmucak yanında(
zaten sımıt yedım dıe oglen yemek yemedım oluom aclıktan valla
kıııızz esimizi mi duydun hoşgeldiiiiiiiiiin.. bu resimlerin niye 3 tanesi çıktı yaaa:84::84:
Aaa hoşgeldin Suziiiii :)
Ay abartma yarım simitten nolucak yaaa.. Aç bırakma bebeği günahh
Hiç de bekar evi gibi değil Fatma, belli kadın eli değdiğii :) Güle güle oturun canım, yatak örtünüz de çok güzelmiş :))
Eki Görüntüle 149557 Eki Görüntüle 149559 ..................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?