2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrr ben geldimmm ben geldimmmm çok özledim sizi çokta merak ettim.. ne var ne yok, herkes iyimi... geçen hafta hiç fırsatını bulamadım girmek için, ayyyy ne zor şeymiş şu taşınma işi.. cumarteside taşındık.. bi arkadaşıma oturmaya geldim, evinde net var, hemen sizin için daldım nete fırsat bu fırsat deyipteee.... eve bağlatcaz tez zamanda net.. ayyy çok özledim yaa gerçekten , havadis varmı bana özetleyinnnn.. arkadaş bebişini uyutuyo.. o uyuyuncaya kadar sizleyimmm

evt öle oldu yaa n üzel bulaşık kalsın ev sahibine banada gelseniz yaa hadiiiii

kıııızz esimizi mi duydun hoşgeldiiiiiiiiiin.. bu resimlerin niye 3 tanesi çıktı yaaa:84::84:

Ahahaha şimdi de bu dert başladı :) Hareket etmeme krizini yeni atlatmıştık halbuki :))
Ben neresi nerededir hiiiç anlamıyorum
Aman olsun susalım channel ruhsuz karılar olarak Ege'den dayak yemeyleim şimdi :)

yok yokkk artıkkkk hıcc panık yapmıom canımmm bak bız cok gerıden bunaları takıp ettıgımız ıcın anlamıoz bısıı:):):

yaa ege felan 24. hafta dıodu yaaa ay dıom tam 24 oldum bunlar oluyo 27 ne zor bısımıs gerıden takıp etmek ::):))):)

bir kaşık yersin canım sen istemesen öykü hanım ister :))))

Zaten kaçamak yapıyorum ya, doyamıyorum ki..2 sap pırasayla kızım bile doymaz ki ben doyayım...

kuzu doktor sana liste vermiş baya demekki o kadar yenilse 1 günde bebek için yeterli demek.

Verdi evet, kan şekerim ani yükselmesin diye g.i.yüksek besinler yemem yasak..Ama uyamıyorum o ayrı konu..Şimdi burda siz varken dayanıyorum, eve gidince açlık başıma vuruyo bozuyorum..

Aaa hoşgeldin Suziiiii :)

yaaaaaa ama bulgur hanı yararlıydıı ben sımdı aksama nohut yapacam eee hıcmı pılav olmucak yanında(

zaten sımıt yedım dıe oglen yemek yemedım oluom aclıktan valla

Ay abartma yarım simitten nolucak yaaa.. Aç bırakma bebeği günahh

Hiç de bekar evi gibi değil Fatma, belli kadın eli değdiğii :) Güle güle oturun canım, yatak örtünüz de çok güzelmiş :))

ahahaha şimdi de bu dert başladı :) hareket etmeme krizini yeni atlatmıştık halbuki :))
ben neresi nerededir hiiiç anlamıyorum
aman olsun susalım channel ruhsuz karılar olarak ege'den dayak yemeyleim şimdi :)
bende anlamıyom ki bu karılar coştu valla. Yakında burnunu da sıkarsınız siz..

bizde snei andık bugun. Hoşgeldinn. Valla önemli bişey yok şükür ama kontrollerimiz var hergün bir habaer geliyor. Arka arkaya herkesinki

evt öle oldu yaa n üzel bulaşık kalsın ev sahibine Banada gelseniz yaa hadiiiii
senin evde güzel miş.. Niye hakkını yiyorsun.. Mutlusun ya..
Ben kalkıyım kızım okuldan gelicek:)))))))))

niye öyle diyosun kıs gayet güzel işte evin güzel günlerde kullan inşallah istediğiniz yere çıkar tayinin ozaman gönlünde ne varsa onu yaparsın

heee senin damadın var dimi ege

channel canım merhaba ben oğlan annesi oğlum inşlallah iyi huylu olacak merhametli olacak çalışkan olacak hayırlısıyla sizin kıza talip olmak istiyoruz bi maniniz yoksa

Nerdesin sen kız diye kızacaktım ama açıklamışsın..Daha bugün seni konuştuk, duydun da mı geldin...
Herkes iyi fmg nin bebiş 1008 gr. olmuş..duru da büyümüş, 870 di herhalde..Benim cimcimem de 852 gr. olmuş..Oykumun kızı 900 küsur gr..Rakamlarla aram pek iyi değil, biraz oynayabilir aklımda bu şekilde kaldı...Özledik ya senii..Çabucak bağlatın neti...

Kızlaar ben kaçar,
Yarın görüşürüz, akşam da kocam iş yemeğinde olabilir , olursa girerim evden
Çok öpüyorum hepiniziii

hosgeldınnnnn cnmmm. ohh telase bıtmıss ne guzel mutlu gunlerde sağlıcakla yaman beyle otur evınde cnmm

kız ilk defa sen kız istedin genelde kız anaları verdi kızlarını ben birceye yamadım:)))))))

Eki Görüntüle 149557 Eki Görüntüle 149559 ..................................................

ünite felan aaaaa bide bekar evi diyor. Benim ucube evden güzel valla

yaaaaaa ama bulgur hanı yararlıydıı ben sımdı aksama nohut yapacam eee hıcmı pılav olmucak yanında(

zaten sımıt yedım dıe oglen yemek yemedım oluom aclıktan valla

Güzelim bulgur yararlı...Sen kesinlikle benim listeme uyma..Benim kan şekeri düşük ani yükselmesin diye yapılan bi liste..Bulgurun faydalı olduğunu herkes biliyo..Bana mesela meyvelerden muz da yasaklandı, ee muz meyve yararsız mı, değil..Meyve suyu yasaklandı, meyveyi posasıyla yiyeceğim..Yani sen bana bakma gönül rahatlığıyla ye bulgurunu...

kıııızz esimizi mi duydun hoşgeldiiiiiiiiiin.. bu resimlerin niye 3 tanesi çıktı yaaa:84::84:

hoşbulduk canımmmm
nie kızz... benden mi bahsettiniz yoksa.. anlamadımmmmmm( sesimizimi duydun deyinceee(
çokta güzel evin var fatmacım.. hepmutlu olu güle güle oturun inş.. bide paşa oğluusn bi doldurur o evi ki sormaaa

saol canım hoşşşbuldukkk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…