hoşbulduk canımmmm
nie kızz... benden mi bahsettiniz yoksa.. anlamadımmmmmm( sesimizimi duydun deyinceee (
çokta güzel evin var fatmacım.. hepmutlu olu güle güle oturun inş.. bide paşa oğluusn bi doldurur o evi ki sormaaa
neresi bekar evi leyn bu evin..mis gibi tertemiz ev..çok da güzel..allah güle güle oturmak nasip etsin..
Senin pipili bol bol işesin halılara...kuzum benim yaa...kızma sakın çocuğaa, kızarım bak teyzesi olarak..
cnm gule gule oturrr. fatmaa senın evde benımkı gıbııı cok sadeymısss:):):)
bende toz alıncak bı yer bıle yok bı tv unıtesı var okadarrr temızlemek cok rahattttttt oluyoooo.
kız ilk defa sen kız istedin genelde kız anaları verdi kızlarını ben birceye yamadım:)))))))
ünite felan aaaaa bide bekar evi diyor. Benim ucube evden güzel valla
kuzu bu deli karı çocuğun adını pipili yaptı bıraktı valla..
Güzelim bulgur yararlı...Sen kesinlikle benim listeme uyma..Benim kan şekeri düşük ani yükselmesin diye yapılan bi liste..Bulgurun faydalı olduğunu herkes biliyo..Bana mesela meyvelerden muz da yasaklandı, ee muz meyve yararsız mı, değil..Meyve suyu yasaklandı, meyveyi posasıyla yiyeceğim..Yani sen bana bakma gönül rahatlığıyla ye bulgurunu...
Neresi bekar evi leyn bu evin..Mis gibi tertemiz ev..Çok da güzel..Allah güle güle oturmak nasip etsin..
Senin pipili bol bol işesin halılara...Kuzum benim yaa...Kızma sakın çocuğaa, kızarım bak teyzesi olarak..
Olsun kız, bize de konu oldu baksanaa..Hiç kimse unutmaz fatmanın bebişin cinsiyetini...Hoşuma gdiyo benim o yazıyı görünce..
canım ben mi kızıcam valla hilmiye sölesen bunu diyeceği laf bu çocugun arkasını değil çocuk bunun arkasını toplar temizlerder hiç öle dertlerim yoktur benim temizlenir yıkanır amaaaaaaaaaaan
cnm mesela muzu doktorlar dıomuskı yarım yıyın o bebege yeterlı benım gıbı deılkı.. bulgur meselaa ben bayılıyorum 1 tabakla hayatta kalkmammm sonra da o ıcımde sıserrrr:):))
kudursun kız valla evimde de kırılcak dökülecek bişeyde yok naparsa yapsın napiyiiiiimmm amaaaaaaaaaaaanDi mi yaaaa....Kudursun dursun evin içinde...Ben eskiden dertlenirdim de, kızım olunca herşeyden geçtim...İçimde varmış bi anaç kuzu haberim yokmuş...
sağol teyzesi inşallah dayısına çeker oğluşum dayısı çok güzel bir bebektiAy çooook zariffff Channelll bayıldım zevkineee, mışıl mışıl uyusun meleğin :)
Bak benim de canım istedi, saatim geldi zaten :)
Oyyyyyyybu çok güzel suratlı olacak maşallah yaaaa
kız ilk defa sen kız istedin genelde kız anaları verdi kızlarını ben birceye yamadım:)))))))
kudursun kız valla evimde de kırılcak dökülecek bişeyde yok naparsa yapsın napiyiiiiimmm amaaaaaaaaaaaan
hu huuuuuuu
Zaten erkekler daha yaramaz olurmuş kız..İster istemez kudurur...
Ya kırılcak dökülcek kırılsın da, bebişe zarar vermesin...Benim tv. de ünitede duruyo seninki gibi baya aşağıda..Korkuyorum kafası gözü yarılmasın diyee..
sağol teyzesi inşallah dayısına çeker oğluşum dayısı çok güzel bir bebekti
kız annesinden hala ses çıkmadı ama ege
channel canım ????
bendeee yemek olsun herşeye bayılırımcnm mesela muzu doktorlar dıomuskı yarım yıyın o bebege yeterlı benım gıbı deılkı.. Bulgur meselaa ben bayılıyorum 1 tabakla hayatta kalkmammm sonra da o ıcımde sıserrrr:):))
kız sen acıkmadınmı 2 sap pırasa ile..benim doktorda ekstra 300 kalori alacaksın bebek için diyor..yeterli oluyormuş..ama benim doyma duyum kayboldu...1 ekmek yiyorum, yarım saat sonra yine acıkıyorum..o işte vücudun şekeri yükseltme çabasıymış...onu önlemeye çalışıyoruz...
nasılda yemek lafını duydu geldi bakkkk. Biz gün yaptık bugun neresin.hu huuuuuuu
sağol teyzesi inşallah dayısına çeker oğluşum dayısı çok güzel bir bebekti
kız annesinden hala ses çıkmadı ama ege
channel canım ????
Hoşgeldin...
Kız bugün yine mesai mi var sana öyle okudum sanki, sülüümann var ya bugün..Patrona öyle de, bugün sülüman günü mesaiye kalamam de...
bendeee yemek olsun herşeye bayılırım
kız sen acıkmadınmı 2 sap pırasa ile..
nasılda yemek lafını duydu geldi bakkkk. Biz gün yaptık bugun neresin.
naza çekti channel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?