2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet, ben seni sordum, kızlar da..Merak ettik ne zamandır girmedin diye..

cnm gule gule oturrr. fatmaa senın evde benımkı gıbııı cok sadeymısss:):):)
bende toz alıncak bı yer bıle yok bı tv unıtesı var okadarrr temızlemek cok rahattttttt oluyoooo.

kız ilk defa sen kız istedin genelde kız anaları verdi kızlarını ben birceye yamadım:)))))))

ünite felan aaaaa bide bekar evi diyor. Benim ucube evden güzel valla

çok çok teşekkür ederim kızlaaarrr benim aldıgım evde böle işde şekil olarak aynısı o yerde halıfelks kendisinde var ama gıcık oluyorum ne kdr temizlesemde pis işde

cnm mesela muzu doktorlar dıomuskı yarım yıyın o bebege yeterlı benım gıbı deılkı.. bulgur meselaa ben bayılıyorum 1 tabakla hayatta kalkmammm sonra da o ıcımde sıserrrr:):))

Neresi bekar evi leyn bu evin..Mis gibi tertemiz ev..Çok da güzel..Allah güle güle oturmak nasip etsin..
Senin pipili bol bol işesin halılara...Kuzum benim yaa...Kızma sakın çocuğaa, kızarım bak teyzesi olarak..

canım ben mi kızıcam valla hilmiye sölesen bunu diyeceği laf bu çocugun arkasını değil çocuk bunun arkasını toplar temizlerder hiç öle dertlerim yoktur benim temizlenir yıkanır amaaaaaaaaaaan

canım ben mi kızıcam valla hilmiye sölesen bunu diyeceği laf bu çocugun arkasını değil çocuk bunun arkasını toplar temizlerder hiç öle dertlerim yoktur benim temizlenir yıkanır amaaaaaaaaaaan

Di mi yaaaa....Kudursun dursun evin içinde...Ben eskiden dertlenirdim de, kızım olunca herşeyden geçtim...İçimde varmış bi anaç kuzu haberim yokmuş...

cnm mesela muzu doktorlar dıomuskı yarım yıyın o bebege yeterlı benım gıbı deılkı.. bulgur meselaa ben bayılıyorum 1 tabakla hayatta kalkmammm sonra da o ıcımde sıserrrr:):))

Benim doktorda ekstra 300 kalori alacaksın bebek için diyor..Yeterli oluyormuş..ama benim doyma duyum kayboldu...1 ekmek yiyorum, yarım saat sonra yine acıkıyorum..O işte vücudun şekeri yükseltme çabasıymış...Onu önlemeye çalışıyoruz...

Di mi yaaaa....Kudursun dursun evin içinde...Ben eskiden dertlenirdim de, kızım olunca herşeyden geçtim...İçimde varmış bi anaç kuzu haberim yokmuş...
kudursun kız valla evimde de kırılcak dökülecek bişeyde yok naparsa yapsın napiyiiiiimmm amaaaaaaaaaaaan

Ay çooook zariffff Channelll bayıldım zevkineee, mışıl mışıl uyusun meleğin :)

Bak benim de canım istedi, saatim geldi zaten :)

Oyyyyyyy bu çok güzel suratlı olacak maşallah yaaaa
sağol teyzesi inşallah dayısına çeker oğluşum dayısı çok güzel bir bebekti
kız ilk defa sen kız istedin genelde kız anaları verdi kızlarını ben birceye yamadım:)))))))

kız annesinden hala ses çıkmadı ama ege
channel canım ????

kudursun kız valla evimde de kırılcak dökülecek bişeyde yok naparsa yapsın napiyiiiiimmm amaaaaaaaaaaaan

Zaten erkekler daha yaramaz olurmuş kız..İster istemez kudurur...
Ya kırılcak dökülcek kırılsın da, bebişe zarar vermesin...Benim tv. de ünitede duruyo seninki gibi baya aşağıda..Korkuyorum kafası gözü yarılmasın diyee..

gözüm hala kız çocukalrında yaa ne yalan diyim gördükçe içim gdiyo nedense.......

cnm mesela muzu doktorlar dıomuskı yarım yıyın o bebege yeterlı benım gıbı deılkı.. Bulgur meselaa ben bayılıyorum 1 tabakla hayatta kalkmammm sonra da o ıcımde sıserrrr:):))
bendeee yemek olsun herşeye bayılırım

kız sen acıkmadınmı 2 sap pırasa ile..

nasılda yemek lafını duydu geldi bakkkk. Biz gün yaptık bugun neresin.

sağol teyzesi inşallah dayısına çeker oğluşum dayısı çok güzel bir bebekti

kız annesinden hala ses çıkmadı ama ege
channel canım ????

naza çekti channel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…