kız sen acıkmadınmı 2 sap pırasa ile..
Hoşgeldin...
Kız bugün yine mesai mi var sana öyle okudum sanki, sülüümann var ya bugün..Patrona öyle de, bugün sülüman günü mesaiye kalamam de...
hiii hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasılda yemek lafını duydu geldi bakkkk. Biz gün yaptık bugun neresin.
hoşbulduk canımmm... arka arkaya haberler geliyo hee..mutlu mutlu haberlerle gelsin herkes inşşş..bende anlamıyom ki bu karılar coştu valla. Yakında burnunu da sıkarsınız siz..
bizde snei andık bugun. Hoşgeldinn. Valla önemli bişey yok şükür ama kontrollerimiz var hergün bir habaer geliyor. Arka arkaya herkesinki
senin evde güzel miş.. Niye hakkını yiyorsun.. Mutlusun ya..
Ben kalkıyım kızım okuldan gelicek:)))))))))
hoşşşbulduk kuzummmmmmmm...:)))Nerdesin sen kız diye kızacaktım ama açıklamışsın..Daha bugün seni konuştuk, duydun da mı geldin...
Herkes iyi fmg nin bebiş 1008 gr. olmuş..duru da büyümüş, 870 di herhalde..Benim cimcimem de 852 gr. olmuş..Oykumun kızı 900 küsur gr..Rakamlarla aram pek iyi değil, biraz oynayabilir aklımda bu şekilde kaldı...Özledik ya senii..Çabucak bağlatın neti...
güle güle tatlımmmm...Kızlaar ben kaçar,
Yarın görüşürüz, akşam da kocam iş yemeğinde olabilir , olursa girerim evden
Çok öpüyorum hepiniziii
saol channelcim.. bitti sayılır, ama tam deil.. bugün kaçamak yaptım sadece.. :)) kaba iş bittide ufak tefek işler kaldı..hosgeldınnnnn cnmmm. ohh telase bıtmıss ne guzel mutlu gunlerde sağlıcakla yaman beyle otur evınde cnmm
ayyy kuzum kıyamam sana ben.. diyet mi verdi dr un.. olsun yaaa.. az kaldı zaten.. ama muzu çok severdin çok yerdin.. az az da olsadamı yemicen..Güzelim bulgur yararlı...Sen kesinlikle benim listeme uyma..Benim kan şekeri düşük ani yükselmesin diye yapılan bi liste..Bulgurun faydalı olduğunu herkes biliyo..Bana mesela meyvelerden muz da yasaklandı, ee muz meyve yararsız mı, değil..Meyve suyu yasaklandı, meyveyi posasıyla yiyeceğim..Yani sen bana bakma gönül rahatlığıyla ye bulgurunu...
canımsınnn... saol tatluuummm...Evet, ben seni sordum, kızlar da..Merak ettik ne zamandır girmedin diye..
kız egeee hıcc kıs anaları naza cekermı::):))):):)kuzu ayrı ama:):)):
bendeee yemek olsun herşeye bayılırım
kız sen acıkmadınmı 2 sap pırasa ile..
nasılda yemek lafını duydu geldi bakkkk. Biz gün yaptık bugun neresin.
naza çekti channel
pırasanın üstüne yoğurt yedim..meyve yedim..ceviz yedim..
Ama açım yaaa...
kız egeee hıcc kıs anaları naza cekermı::):))):):)kuzu ayrı ama:):)):
yok gidicem azad etti beni
Sülümanı izliycem feci mutluyum maç neyin yok dimi kızlar.
Naber deli bacım
acıktım valla ne günü yaaa canımı kısır çektirdiniz.
egeeeeeeee bu kuzu kızını fıt bır anne olarak karsılamaya nıyetlıı :):):):)baksna cevız meyveee:):):)
valla delimavi havale ile yolladı banka hesabıma 1 tabak kısır kek börek çay sonra ev gezmeleri yaptık ee akşam oldu artık. Biz kalktık sen geldin..
hoşşşbulduk kuzummmmmmmm...:)))
içime mi doğmuşş kız valla.. bende napsam da şu nete girsem die sızlanıyodum..kaçak net aradım onuda bulamadımm ..:))) ahahahahah şimdilik yaniiii.. herkesin şifreliiii:))) şaka bi yana bağlatcaz yakında.. yoksa çok büyük bi eksiklikmiş gerçektenn.. bende çooook özledimm kzuuummm siziiii...
hepinizin bebişi kocama olmuşşş desenee.. ayyyy ne güzelll.maşaallahhh...kuzularımaaa...
benim paşa oğlumda büyümüştür ozaman teyzesi..bende merak ediyodum.. hafta hafta gebeliğe bakmadım ne zamandırr...
ayyy kuzum kıyamam sana ben.. diyet mi verdi dr un.. olsun yaaa.. az kaldı zaten.. ama muzu çok severdin çok yerdin.. az az da olsadamı yemicen..
gizliden gizliden rejim mi yapıyordu acaba kızz
egeeeeeeee bu kuzu kızını fıt bır anne olarak karsılamaya nıyetlıı :):):):)baksna cevız meyveee:):):)
yok yok yapmamıs ta artık yapar baksanaa kızı ııcn yapmıycagı sey yok bu kuzunun sınırlerını bılem aldırcakk::):):)
aaaa suzi nerlerdesin kız...
Yok gidicem azad etti beni
sülümanı izliycem feci mutluyum maç neyin yok dimi kızlar.
Naber deli bacım
Acıktım valla ne günü yaaa canımı kısır çektirdiniz.
Yok gidicem azad etti beni
sülümanı izliycem feci mutluyum maç neyin yok dimi kızlar.
:))Canım.. Cumartesi taşıdık evi... Telaşesi anca bitti sayılır.. Bugünde arkadaşa geldim oturmaya.. Onun evde net var, çocuğu uyutcam dedi bende hemen burda aldım soluğu.. Sen napiyosunnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?