2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:)) canım.. cumartesi taşıdık evi... telaşesi anca bitti sayılır.. bugünde arkadaşa geldim oturmaya.. onun evde net var, çocuğu uyutcam dedi bende hemen burda aldım soluğu.. sen napiyosunnn..

Hayırlı olsun güle güle otur.
Ben aynı işte işler güçler. bir yaramazlık yok.
Netide bağlat bacım olmuyo böyle :)

iyidir kısssss maç falan yoktur yaaa yoksa gıcık olurum heeeeeeee

İnşallah yoktur. Kavga çıkarırım valla maç varsa

Görmemişim kız mesajını...İyi bari sevindim yaa, sen mesaiye kalıyon, benim içim sızlıyo...
Ben de kaldım ya, biliyorum çok zorr oluyor ya..

havalara uçtum sülümanı izlicem ohhoooooo.....
Canım geçen haftada ben sana çok üzüldüm. çok zor oluyo valla.

valla delimavi havale ile yolladı banka hesabıma 1 tabak kısır kek börek çay sonra ev gezmeleri yaptık ee akşam oldu artık. Biz kalktık sen geldin..
ee banka hesap numaranı gönder sanada gönderlim fmg
iyidir kısssss maç falan yoktur yaaa yoksa gıcık olurum heeeeeeee

var üzgünüm galatasaray-gençlerbirliği yada gaziantep maçı saat 20 de trt den uzak tutun kumandanızı hatta try yi silin bu gece

Benim herifim Allahtan maç falan seyretmiyor...Gerçi seyretse de, o da ben gibi çetrefilli şeylere meraklıdır, sülümanı tercih ederdi..

Ayy sen ne diyosun kuzu benimki sabah bana tembih ediyo tlfnun saatini kur eğer maçı unutursam bana haber ver saat 8de evdeym diyor dedim unutabilirim bilmiyorum bozuşuruzz hiiiççç işim olmaz diyo

Hoşgeldin suzii yoktun ne zamandır özlettin kendini :)

saol canım.. hoşbuldukkk... senin bbeiş nasıl bakalımmm.. geçende korkutmustu beni burdaki herkes gibi.. ondan sora görüşemedik senle..şimdi iyi dimi...

12 sinde gitcem nasipse, şeker yüklemesi var bendede.. haber veririm tabi kuzumm.. hatta ozamana kadar bağlatırız bizde neti..inşallah..
olsun canım sabret.. öykü hanım iyi olsunda..
ayyy az da kalmış kuzuuum.. doğum tarihinin belli olmasıda çok güzel olmuş, ayyy inannamıyorum.. heyecan yaptım senin adına.. 3 ay kalmış hemen hemen.. gün sayarsın artık ne güzel.. Allahım sağlıklı mutlu doğumlar versin sanaaa...vee burdaki herkese
kuzuumm bitaraftanda geçmişi okumaya uğraşıyom sende evinimi ekledin ben görmedimmmmm.(((

tamam dünürüm artık adını koyduk bu işin nasipse bir 25-56 sene sonra geliriz nisanlamaya
Hadi hayırlı olsunn

canım sevindim yaa hürrem yine gebe galiba karı 2.doğurcak biz hala doğuramadık..

kızlar üzgünüm ama bugunnnn maçççççççççç varrrrrrrrrr

ahahahahah galatasaryın dandik maçı varmış.

Son düzenleme:
saol canım.. hoşbuldukkk... senin bbeiş nasıl bakalımmm.. geçende korkutmustu beni burdaki herkes gibi.. ondan sora görüşemedik senle..şimdi iyi dimi...

iyiyiz canım tansiyon sorunum var ama idare ediyoruz, yarın kontrolumuz var bakalım ne var ne yok görücez :))

GalataSarayın maçı var kızlar TRT1 de...

Ayy sen ne diyosun kuzu benimki sabah bana tembih ediyo tlfnun saatini kur eğer maçı unutursam bana haber ver saat 8de evdeym diyor dedim unutabilirim bilmiyorum bozuşuruzz hiiiççç işim olmaz diyo

Oooo,seninki baya baya fanatik..Kimisi öyle oluyor ya, maç olsun da hangi takımın olursa olsun izlemek istiyorlar...
Benimki izlemek istese bile öbür odaya gitmesi lazım, klimalı odada ben oturuyorum, tek başına salonda maç seyretmez..

ee banka hesap numaranı gönder sanada gönderlim fmg

var üzgünüm galatasaray-gençlerbirliği yada gaziantep maçı saat 20 de trt den uzak tutun kumandanızı hatta try yi silin bu gece

Bana kısır gönder bacıııııııım.
gs maçıysa izletmem beşiktaş olsaydı hiç kurtuluş yoktu.

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım yaa..Şekerin de normal çıkar inşallah..Yaman da tosuncuk olmuş olur..
Az kaldı evet, tarih belli olana kadar içimden çıkacağına kafam basmıyordu, şimdi yavaştan yavaştan tırsmaya başladım heyecan da yaptım..
Ekledim mutfakla salondan bikaç kare ama, dur bulayım yeni ekledim..Bulamazsam senin için tekrar eklerim kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…