Yok kız, kuzuydum dana oldum, fil olmayayım diye uğraşıyo doktorum..
suzcim nasıl oldu evin sende resim koyda sanada gelelim. Ama bugun çok gezdik yarın geliriz. Hazırlık yap ..
aaaa kız verdım gıttı ben kız anasıyım hemen olur derım bak dunurum:)
:))canım.. cumartesi taşıdık evi... telaşesi anca bitti sayılır.. bugünde arkadaşa geldim oturmaya.. onun evde net var, çocuğu uyutcam dedi bende hemen burda aldım soluğu.. sen napiyosunnn..
iyidir kısssss maç falan yoktur yaaa yoksa gıcık olurum heeeeeeee
Görmemişim kız mesajını...İyi bari sevindim yaa, sen mesaiye kalıyon, benim içim sızlıyo...
Ben de kaldım ya, biliyorum çok zorr oluyor ya..
hahaha delüüü:):))
ya sen oykuye hıc kızmıycan herseye ok dıcen ye o ancak sınırlerını aldırmakla olur bacım:)
kızlar üzgünüm ama BUGUNNNN MAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ VARRRRRRRRRR
kızlar üzgünüm ama BUGUNNNN MAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ VARRRRRRRRRR
ee banka hesap numaranı gönder sanada gönderlim fmgvalla delimavi havale ile yolladı banka hesabıma 1 tabak kısır kek börek çay sonra ev gezmeleri yaptık ee akşam oldu artık. Biz kalktık sen geldin..
iyidir kısssss maç falan yoktur yaaa yoksa gıcık olurum heeeeeeee
bence çok hoş fatma evin.
acıktım bende yaa..
Benim herifim Allahtan maç falan seyretmiyor...Gerçi seyretse de, o da ben gibi çetrefilli şeylere meraklıdır, sülümanı tercih ederdi..
Hoşgeldin suzii yoktun ne zamandır özlettin kendini :)
Evet büyümüş kuzular..Senin yaman da tosun gibi olmuştur artık annesi...Ne zaman senin kontrol..Kontrolden sonra gir bizi de haberdar et...Sevinelim hep beraber..
Diyet verdi yaa, kan şekerim düşük çıktı, diyet yapıyorum artık...Olsun ne yapalım kızım için..
Kız benim doğum tarihhim de belli oldu..Doğuruyom bacım...
4 haziranda 3.250 gr. doğuracakmışım bi terslik olmazsa...
Yalan de kimin maçı var noooolur beşiktaş olmasın allahım
tamam dünürüm artık adını koyduk bu işin nasipse bir 25-56 sene sonra geliriz nisanlamaya
canım sevindim yaa hürrem yine gebe galiba karı 2.doğurcak biz hala doğuramadık..hayırlı olsun güle güle otur.
Ben aynı işte işler güçler. Bir yaramazlık yok.
Netide bağlat bacım olmuyo böyle :)
inşallah yoktur. Kavga çıkarırım valla maç varsa
Havalara uçtum sülümanı izlicem ohhoooooo.....
Canım geçen haftada ben sana çok üzüldüm. çok zor oluyo valla.
kızlar üzgünüm ama bugunnnn maçççççççççç varrrrrrrrrr
saol canım.. hoşbuldukkk... senin bbeiş nasıl bakalımmm.. geçende korkutmustu beni burdaki herkes gibi.. ondan sora görüşemedik senle..şimdi iyi dimi...
yalan de kimin maçı var noooolur beşiktaş olmasın allahım
Ayy sen ne diyosun kuzu benimki sabah bana tembih ediyo tlfnun saatini kur eğer maçı unutursam bana haber ver saat 8de evdeym diyordedim unutabilirim bilmiyorum bozuşuruzz hiiiççç işim olmaz diyo
ee banka hesap numaranı gönder sanada gönderlim fmg
var üzgünüm galatasaray-gençlerbirliği yada gaziantep maçı saat 20 de trt den uzak tutun kumandanızı hatta try yi silin bu gece
12 sinde gitcem nasipse, şeker yüklemesi var bendede.. haber veririm tabi kuzumm.. hatta ozamana kadar bağlatırız bizde neti..inşallah..
olsun canım sabret.. öykü hanım iyi olsunda..
ayyy az da kalmış kuzuuum.. doğum tarihinin belli olmasıda çok güzel olmuş, ayyy inannamıyorum.. heyecan yaptım senin adına.. 3 ay kalmış hemen hemen.. gün sayarsın artık ne güzel.. Allahım sağlıklı mutlu doğumlar versin sanaaa...vee burdaki herkese
kuzuumm bitaraftanda geçmişi okumaya uğraşıyom sende evinimi ekledin ben görmedimmmmm.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?