Oooo,seninki baya baya fanatik..Kimisi öyle oluyor ya, maç olsun da hangi takımın olursa olsun izlemek istiyorlar...
Benimki izlemek istese bile öbür odaya gitmesi lazım, klimalı odada ben oturuyorum, tek başına salonda maç seyretmez..
iyiyiz canım tansiyon sorunum var ama idare ediyoruz, yarın kontrolumuz var bakalım ne var ne yok görücez :))
GalataSarayın maçı var kızlar TRT1 de...
beşiktaş yarın oleyyyyyyyyyy kurtlar vadisi var..
Benmkide beşiktaşlı hemde vadi manyağı.. Kafayı yesin:)))))))) bende eylüşle takılırım
Kız beşiktaşın maçlarını fatmagülle çakıştırıyorlar..Başkadır o...
canım sevindim yaa hürrem yine gebe galiba karı 2.doğurcak biz hala doğuramadık..
beşiktaş yarın oleyyyyyyyyyy kurtlar vadisi var..
Benmkide beşiktaşlı hemde vadi manyağı.. Kafayı yesin:)))))))) bende eylüşle takılırım
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım kontrolden..
suzcim nasıl oldu evin sende resim koyda sanada gelelim. Ama bugun çok gezdik yarın geliriz. Hazırlık yap ..
iyiyiz canım tansiyon sorunum var ama idare ediyoruz, yarın kontrolumuz var bakalım ne var ne yok görücez :))
GalataSarayın maçı var kızlar TRT1 de...
e heralde klimalı odada sen oturcaksıneşin gitsin soğuk odada seyretsin şaka bi yana evet benim eşim maç olsun da nolursaa olsun diyenlerden ama Galatasaray konusunda çok hassas... Allahtan aynı takmlıyız gerçi bende FBli bi insanla nasıl anlaşırdım bilmiyorum şaka maka bende maç hastasıyım da ama böyle güzel dizilerle çakışınca sinir oluyorum
Bana kısır gönder bacıııııııım.
gs maçıysa izletmem beşiktaş olsaydı hiç kurtuluş yoktu.
Niye kız çekişme olurdu, fb-gs maçında, küserdiniz birbirinize..Sonra daaa, barışma faslı olurdu...
Eskiden sırf hafta sonu olurdu ya, ya da trt falan vermezdi..Şimdi yok kupa maçı, yok lig maçı her zaman maç oluyor..Biz sevmeyiz ailecek...Netten izlersin yarın olmazsa diziyi, nasılsa nette oluyor tekrarı..Ben bazen öyle yapıyorum..
göndermem mi bacım havaleyi geçtim bile.....
ege teşekkür ederim işte bizde oğlanı kerttik
ayy yok ben o çekişmeyi almıyım sinir olurum patlatırım yumruğu ağzına
ben canlı seyredicem ya tivibu'ye üyeyz
şaka maka çok açım yaaaa....
noolcak bu halim açıııııım açımmmmm çok açıııııımmmmm
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl? okuldan geldim bende kızım artık baya belli oluyor göbüş kocaman oldu gibi geliyor gözüme bugün eski pantolonlarımdan birini gyeyim dedim 2 ay önce olan pantolon olmadı düğmesi kapanmıyormoralim bozuldu hala alışamadım galiba hamileliğe ben
yine geldim benn
sağolsun doktorcum kıyak yaptı gösterdi bebişimi.Kayınvalidem hiç girmemişti yanımda oda görsün diye gösterdi. Ordanda görüümceme gittik elimde resimlerde var tabi. Nedense herkes ya kendine benzetiyo yada kendi tarafından birine... ya bu çocuğun anası benim bide babası var yani.Bırakında birazda bize benzesin.. uyuz oluyorum bu muhabbete. yine bişi demedim tabide çok gıcık bi durum. daha doğmadı bile çocuk ultrason görüntüsünden bile kendilerine benzettiler ya doğunca nolcak çok merak ediyorum..
Açım deme bana yyaaa...
2 sap pırasa yedim öğle yemeği diyee...Kzım bile doymadı onla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?