2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

e heralde klimalı odada sen oturcaksın eşin gitsin soğuk odada seyretsin şaka bi yana evet benim eşim maç olsun da nolursaa olsun diyenlerden ama Galatasaray konusunda çok hassas... Allahtan aynı takmlıyız gerçi bende FBli bi insanla nasıl anlaşırdım bilmiyorum şaka maka bende maç hastasıyım da ama böyle güzel dizilerle çakışınca sinir oluyorum

Kız beşiktaşın maçlarını fatmagülle çakıştırıyorlar..Başkadır o...

ne biliyim kupa maçları oluyodu çarşambaları. tırstım o yüzden.

canım sevindim yaa hürrem yine gebe galiba karı 2.doğurcak biz hala doğuramadık..

Kız hala lohusa değilmi bu ne ara hamile kaldı yaaaa.
anaaaaam azim diye buna derim

beşiktaş yarın oleyyyyyyyyyy kurtlar vadisi var..
Benmkide beşiktaşlı hemde vadi manyağı.. Kafayı yesin:)))))))) bende eylüşle takılırım

aaaa benimkiyle aynı model. öyle olunca manyak oluyo zaplamaktan çok gülüyorum heeee,
eğlence var desene yarın.

suzcim nasıl oldu evin sende resim koyda sanada gelelim. Ama bugun çok gezdik yarın geliriz. Hazırlık yap ..
gilin tabi canım beklerimm herzaman...
çok güzel oldu canım,içime sindi herşey, ufak tefek ekiskler var ama onlarda zamanla olcak şeylerr..resimlerini eklerim, salonumun bi duvarını duvar kağıdı yaptırdık, yatak odasının da bi duvarını yaptırdık.. güzel oldu .. resimleri eklerim banada beklerimm:)

iyiyiz canım tansiyon sorunum var ama idare ediyoruz, yarın kontrolumuz var bakalım ne var ne yok görücez :))

GalataSarayın maçı var kızlar TRT1 de...

güzel haberlerle gelirsin inş canım.. ben yarın evde olcam giremicem nete de kızlardan alırım haberlerini bi ara girdiğimde..

Niye kız çekişme olurdu, fb-gs maçında, küserdiniz birbirinize..Sonra daaa, barışma faslı olurdu...
Eskiden sırf hafta sonu olurdu ya, ya da trt falan vermezdi..Şimdi yok kupa maçı, yok lig maçı her zaman maç oluyor..Biz sevmeyiz ailecek...Netten izlersin yarın olmazsa diziyi, nasılsa nette oluyor tekrarı..Ben bazen öyle yapıyorum..

ayy yok ben o çekişmeyi almıyım sinir olurum patlatırım yumruğu ağzına

ben canlı seyredicem ya tivibu'ye üyeyz

chanell nasıl verdin kız kızını...
Bu hatunun oğlu bodrum yakışıklısı olacak, kızın kıskanç olursa kıskanır durur bak...Psikolojisi bozulur
bodrumda bikinili hatunları gördükçe..

yine geldim benn
sağolsun doktorcum kıyak yaptı gösterdi bebişimi.Kayınvalidem hiç girmemişti yanımda oda görsün diye gösterdi. Ordanda görüümceme gittik elimde resimlerde var tabi. Nedense herkes ya kendine benzetiyo yada kendi tarafından birine... ya bu çocuğun anası benim bide babası var yani.Bırakında birazda bize benzesin.. uyuz oluyorum bu muhabbete. yine bişi demedim tabide çok gıcık bi durum. daha doğmadı bile çocuk ultrason görüntüsünden bile kendilerine benzettiler ya doğunca nolcak çok merak ediyorum..

merve tansiyon problemi bende yaşadım nişastayı kes dedi dr um birde kalp dr u bol bol yürü dedi tansiyonu dengeler dedi ama benimki çıkıyordu senin düşüyor mu

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl? okuldan geldim bende kızım artık baya belli oluyor göbüş kocaman oldu gibi geliyor gözüme bugün eski pantolonlarımdan birini gyeyim dedim 2 ay önce olan pantolon olmadı düğmesi kapanmıyor moralim bozuldu hala alışamadım galiba hamileliğe ben

ayy yok ben o çekişmeyi almıyım sinir olurum patlatırım yumruğu ağzına

ben canlı seyredicem ya tivibu'ye üyeyz

Ciddi mi diyon kızzz..Yeni çıktı ya o..
eşim de alalım uygunmuş diyor da, sonra pahalanır diye canım istemiyor benim..Zaten evde durmuyoz, bi de ona mı para vercez diyorum ben...
Ama güzel bişey bi yandan da...

Naber fıstık ya,denk gelemiyoruz senle hiç..Özledim..
Kızım otur oturduğun yerde, 2 kilo almışsın topu topu, pantolon olmuyo diyorsun, ben 9 kilo almışım, ağa 15 kilo..Beni diyetisyene gönderdi doktorum...
Bi de diyorsun moralim bozuldu..Biz ne halt edek...
Nasıl beceriyon şu işin formülünü bize de anlat...

kız kayınvalidenle mi girrin doktora

ben sevmem öle yaa kadına bi kere bile gidelim demedim demem de

sevmem ben öle şeyleri kocamla gider gelirim

doktorum verirse fotoğrafını gösteririm canım istemezse onu da göstermem

yani kadın bana beni götür bile diyemez

biraz kötü gelinim yaa sevmiyorum bu huyumu ama öleyim napim

aslında aramızda kavga bişey olmadı allah korusun olmasında

ama ben pek sık olmak istemiyorum böle daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…