aç kalıp akşam daha çok yiyosun dikkat et ben öyle oluyorum saldırıyorum..şaka maka çok açım yaaaa....
Noolcak bu halim açıııııım açımmmmm çok açıııııımmmmm
kayınvaliden benzetir kesin kendi tarafına:) gıcıklaryine geldim benn
sağolsun doktorcum kıyak yaptı gösterdi bebişimi.kayınvalidem hiç girmemişti yanımda oda görsün diye gösterdi. Ordanda görüümceme gittik elimde resimlerde var tabi. Nedense herkes ya kendine benzetiyo yada kendi tarafından birine... Ya bu çocuğun anası benim bide babası var yani.bırakında birazda bize benzesin.. Uyuz oluyorum bu muhabbete. Yine bişi demedim tabide çok gıcık bi durum. Daha doğmadı bile çocuk ultrason görüntüsünden bile kendilerine benzettiler ya doğunca nolcak çok merak ediyorum..
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Okuldan geldim bende kızım artık baya belli oluyor göbüş kocaman oldu gibi geliyor gözüme bugün eski pantolonlarımdan birini gyeyim dedim 2 ay önce olan pantolon olmadı düğmesi kapanmıyorMoralim bozuldu hala alışamadım galiba hamileliğe ben
yemekte konserve tazefasulye vardı yemedim. ben de doymadım ondan mızmızlanıyorum
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım yaa..Şekerin de normal çıkar inşallah..Yaman da tosuncuk olmuş olur..
Az kaldı evet, tarih belli olana kadar içimden çıkacağına kafam basmıyordu, şimdi yavaştan yavaştan tırsmaya başladım heyecan da yaptım..
Ekledim mutfakla salondan bikaç kare ama, dur bulayım yeni ekledim..Bulamazsam senin için tekrar eklerim kız..
aç kalıp akşam daha çok yiyosun dikkat et ben öyle oluyorum saldırıyorum..
Kıyamam..aç kaldı bugün kuzular...
kız kayınvalidenle mi girrin doktora
ben sevmem öle yaa kadına bi kere bile gidelim demedim demem de
sevmem ben öle şeyleri kocamla gider gelirim
doktorum verirse fotoğrafını gösteririm canım istemezse onu da göstermem
yani kadın bana beni götür bile diyemez
biraz kötü gelinim yaa sevmiyorum bu huyumu ama öleyim napim
aslında aramızda kavga bişey olmadı allah korusun olmasında
ama ben pek sık olmak istemiyorumböle daha iyi
:))))))))))) aferin kız akıllı herzaman mesafeli olcankız kayınvalidenle mi girrin doktora
ben sevmem öle yaa kadına bi kere bile gidelim demedim demem de
sevmem ben öle şeyleri kocamla gider gelirim
doktorum verirse fotoğrafını gösteririm canım istemezse onu da göstermem
Yani kadın bana beni götür bile diyemez
biraz kötü gelinim yaa sevmiyorum bu huyumu ama öleyim napim
Aslında aramızda kavga bişey olmadı allah korusun olmasında
ama ben pek sık olmak istemiyorumböle daha iyi
yemekte konserve tazefasulye vardı yemedim. Ben de doymadım ondan mızmızlanıyorum
kayınvalidemin kardeşini benim doktoruma götürdüm. Kayınvalidemde geldi tabi bizimle. Teyzem muayne olduktan sonra dedi isterseniz babanneyede gösterelim bebişi.Benimde işime geldiğinden olur dedim. Gösterirken pek bakmadı orası ayrıcana bi mevzu zatende. Yani benim kontrölüm yoktu ekstra bişidi bu.Normalde bende eşim olmadan gitmem.İkimiz gider geliriz hep. Zaaten kayınvalidemde çok meraklısı diildir. Bi kere teklif ettim gelmek istersen gel gidiyoruz diye (bi önceki kontrolde benim annem gelmişti çünkü ayıp olmasın die yani) yok bi dahakine gelirim boşver falan dedi geçiştirdi. yani meraklısı diil ama böle ona benziyo buna benziyo yorumlarına uyuz oluyom ben..
saol canımmmm iyi dileklerin için:)
heyecan yaparsın ytabi kuzu tarih belliolmuş daha varmı ötesiii.. ama bu tatlı heyecan, keşke belli olsada bende bilsem,böle tatlı tatlı heyecan yapsam..ama benim dr. kendini normale alıştır dedi.. yani,paşa oğlumun keyfini beklicez gibiiii:)) sende heyecanı paniğe çevirme sakın ama tamammıı.. sen bilinçl, annesin yapmassın da.. ben sölimm dedim işte..
buaradaaaaaa.. evinee bayıldımmm..cook güzelllll.. zevkllii hatunsun vallaaa...Allah iyi günlerde mutlu mutlu sağlıklı sıhhatli güle güle oturmayı nasip etsinnn.. öykü hanımda içini vakti zamanında bi güzel doldursun inş..
Naber fıstık ya,denk gelemiyoruz senle hiç..Özledim..
Kızım otur oturduğun yerde, 2 kilo almışsın topu topu, pantolon olmuyo diyorsun, ben 9 kilo almışım, ağa 15 kilo..Beni diyetisyene gönderdi doktorum...
Bi de diyorsun moralim bozuldu..Biz ne halt edek...
Nasıl beceriyon şu işin formülünü bize de anlat...
:))))))))))) aferin kız akıllı herzaman mesafeli olcan
çok açımmmmm. Bende avcum kdar köfte yedim üstünde püre vardı. Ama doymadım ki...
Akşamada izmir köftesi yapmıştım bugun hep et yedik sebze olsaydı birinde iyi olacaktı.
ahh canım yaa ben sen gibi olamıyorum işte sabırlısın sen ben hemen patlarım ters bişey derim sabırsızım o yüzden sınır koyuyorum zaten kayınvalidemle arama
:84::84::84: Dilim damağım kurudu bende bari su içiyim(((( sonrada akşam zincirden salınmış gibi yiyorum:))
Biz kaçıyoruz kızımla..
Hepiniz de Allaha emanet olun kızlar..Yarın görüşürüz..
:))))))) potansiyele bak yaaa.kuzucum ben bu boğazla sonumu hiç iyi görmüyorum bakma tartının iki gösterdiğine göbüş büyüdü ben tıka basa yiyorum son aylarda bi rekora imza atmazsam iyidirGözüme kötü görünüyorum yahu incecik bi bel basensiz bir vücud varken koca bir göbek var şimdi Içinde kızım oldugunu düşününce rahatlıyorum tabi topiğin anormalide benim heralde Ağada var o potansiyel eylüldede 25 ten fazla almıştı yanılmıyorsam, nasılsa veriyor yarasın öykümüzede yarasın ye kız boşver kiloyu falan doğumdan sonra veririz kiloları can boğazdan gelir bugün iki koca tabak kısırı götürdüm hala gözüm aç
hazır alın lahmacun yada dürüm. Ben bayılıyorum yemek olmasada hergün yesemevde yemekte yok. Hazırlayana kadar 9 olur bayılmazsam iyi açlıktan kafam dönüyo.
Ben böyle deli gibi acıkmazdım yaaa bebişten oluyo heralde.
aferin akıllı kuzumabenim anam babam kimsem yok burda.aramı iyi tutmak zorundayım. Ne olursa olsun iyidir benim kayınvalidem. Laf söylemem böyle şeylerde. Garip huyları vardırda yine korur kollar beni. O yüzden ters davranmam. Hem davransam nolucak olan benim huzuruma olucak kocam arada kalcak vs. Kendi huzurum için saygımı korurum daha iyi..
o yüzden 30una kadar hayatını yaşasın oğlum ondan sonra evlenir bodrumun erkekleri eşlerine çok bağlı olur hemchanell nasıl verdin kız kızını...
Bu hatunun oğlu bodrum yakışıklısı olacak, kızın kıskanç olursa kıskanır durur bak...Psikolojisi bozulur
bodrumda bikinili hatunları gördükçe..
yemekte konserve tazefasulye vardı yemedim. ben de doymadım ondan mızmızlanıyorum
evde yemekte yok. hazırlayana kadar 9 olur bayılmazsam iyi açlıktan kafam dönüyo.
ben böyle deli gibi acıkmazdım yaaa bebişten oluyo heralde.
benim anam babam kimsem yok burda.Aramı iyi tutmak zorundayım. Ne olursa olsun iyidir benim kayınvalidem. Laf söylemem böyle şeylerde. Garip huyları vardırda yine korur kollar beni. O yüzden ters davranmam. Hem davransam nolucak olan benim huzuruma olucak kocam arada kalcak vs. Kendi huzurum için saygımı korurum daha iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?