2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şaka maka çok açım yaaaa....
Noolcak bu halim açıııııım açımmmmm çok açıııııımmmmm
aç kalıp akşam daha çok yiyosun dikkat et ben öyle oluyorum saldırıyorum..

kayınvaliden benzetir kesin kendi tarafına:) gıcıklar

kız doğurcan yakında hala pantolona girmeyimi düşünüyorsun

saol canımmmm iyi dileklerin için:)
heyecan yaparsın ytabi kuzu tarih belliolmuş daha varmı ötesiii.. ama bu tatlı heyecan, keşke belli olsada bende bilsem,böle tatlı tatlı heyecan yapsam..ama benim dr. kendini normale alıştır dedi.. yani,paşa oğlumun keyfini beklicez gibiiii:)) sende heyecanı paniğe çevirme sakın ama tamammıı.. sen bilinçl, annesin yapmassın da.. ben sölimm dedim işte..
buaradaaaaaa.. evinee bayıldımmm..cook güzelllll.. zevkllii hatunsun vallaaa...Allah iyi günlerde mutlu mutlu sağlıklı sıhhatli güle güle oturmayı nasip etsinnn.. öykü hanımda içini vakti zamanında bi güzel doldursun inş..

kayınvalidemin kardeşini benim doktoruma götürdüm. Kayınvalidemde geldi tabi bizimle. Teyzem muayne olduktan sonra dedi isterseniz babanneyede gösterelim bebişi.Benimde işime geldiğinden olur dedim. Gösterirken pek bakmadı orası ayrıcana bi mevzu zatende. Yani benim kontrölüm yoktu ekstra bişidi bu.Normalde bende eşim olmadan gitmem.İkimiz gider geliriz hep. Zaaten kayınvalidemde çok meraklısı diildir. Bi kere teklif ettim gelmek istersen gel gidiyoruz diye (bi önceki kontrolde benim annem gelmişti çünkü ayıp olmasın die yani) yok bi dahakine gelirim boşver falan dedi geçiştirdi. yani meraklısı diil ama böle ona benziyo buna benziyo yorumlarına uyuz oluyom ben..

:))))))))))) aferin kız akıllı herzaman mesafeli olcan

yemekte konserve tazefasulye vardı yemedim. Ben de doymadım ondan mızmızlanıyorum

çok açımmmmm. Bende avcum kdar köfte yedim üstünde püre vardı. Ama doymadım ki...
Akşamada izmir köftesi yapmıştım bugun hep et yedik sebze olsaydı birinde iyi olacaktı.

ahh canım yaa ben sen gibi olamıyorum işte sabırlısın sen ben hemen patlarım ters bişey derim sabırsızım o yüzden sınır koyuyorum zaten kayınvalidemle arama

En güzeli normal doğum zaten..Keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin süpermenim benim...
Panik olmam inşallah doktorum rahatlatıyor beni..
Evim eksik canım yaa, 5 senedir bekliyo öyküyü..Bi gelsin, kızımın ağlama ve kahkaha sesleriyle çınlayacak her yer, pıt pıt minicik ayaklarıyla her yerde gezicek, işte o zaman tam olacak..

kuzucum ben bu boğazla sonumu hiç iyi görmüyorum bakma tartının iki gösterdiğine göbüş büyüdü ben tıka basa yiyorum son aylarda bi rekora imza atmazsam iyidir gözüme kötü görünüyorum yahu incecik bi bel basensiz bir vücud varken koca bir göbek var şimdi içinde kızım oldugunu düşününce rahatlıyorum tabi topiğin anormalide benim heralde ağada var o potansiyel eylüldede 25 ten fazla almıştı yanılmıyorsam, nasılsa veriyor yarasın öykümüzede yarasın ye kız boşver kiloyu falan doğumdan sonra veririz kiloları can boğazdan gelir bugün iki koca tabak kısırı götürdüm hala gözüm aç

evde yemekte yok. hazırlayana kadar 9 olur bayılmazsam iyi açlıktan kafam dönüyo.
ben böyle deli gibi acıkmazdım yaaa bebişten oluyo heralde.

kızlarrrrr size doyum olmuyor çıkmak istemiyorum ama çıkmakta zorundayımm.. son son arkadaşla laflayalımda sonrada eve kaçarım..öpüyorum siziiiiii.. dikkat edin kendinizeee.. bebişlerinizeee... ben fırsatını buldukça gircem nete böle.. ama tez zamanda da bağlatcaz zaten.. iyi akşamlarrrrrr...

ahh canım yaa ben sen gibi olamıyorum işte sabırlısın sen ben hemen patlarım ters bişey derim sabırsızım o yüzden sınır koyuyorum zaten kayınvalidemle arama

benim anam babam kimsem yok burda.Aramı iyi tutmak zorundayım. Ne olursa olsun iyidir benim kayınvalidem. Laf söylemem böyle şeylerde. Garip huyları vardırda yine korur kollar beni. O yüzden ters davranmam. Hem davransam nolucak olan benim huzuruma olucak kocam arada kalcak vs. Kendi huzurum için saygımı korurum daha iyi..

:))))))) potansiyele bak yaaa.
Ağa yı örnek almayın kızlar.

evde yemekte yok. Hazırlayana kadar 9 olur bayılmazsam iyi açlıktan kafam dönüyo.
Ben böyle deli gibi acıkmazdım yaaa bebişten oluyo heralde.
hazır alın lahmacun yada dürüm. Ben bayılıyorum yemek olmasada hergün yesem
:))))) diyorum ki kızlarımı adana yada antepliyemi versem eylüle diyorum ki kebapçıyla evlen bana gelrikende kebap yaptır. Ben ona hamişken lahmacun yerdim kız şimdi bayılıyor lahmacuna:))))))

aferin akıllı kuzuma

chanell nasıl verdin kız kızını...
Bu hatunun oğlu bodrum yakışıklısı olacak, kızın kıskanç olursa kıskanır durur bak...Psikolojisi bozulur
bodrumda bikinili hatunları gördükçe..
o yüzden 30una kadar hayatını yaşasın oğlum ondan sonra evlenir bodrumun erkekleri eşlerine çok bağlı olur hem
yemekte konserve tazefasulye vardı yemedim. ben de doymadım ondan mızmızlanıyorum

evde yemekte yok. hazırlayana kadar 9 olur bayılmazsam iyi açlıktan kafam dönüyo.
ben böyle deli gibi acıkmazdım yaaa bebişten oluyo heralde.

canımm benim yaa hazır yıkanmış ıspanaklardan al 2 kere daha yıkarsın tarsın ocağa hemen yersin gidince biraz peynir falan atıştır

doğru canım en iyisini sen yapıyorsun ama ben yapamıyorum senin gibi olmak isterdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…