2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bende hiç yemediğim kadar lahmacun dürüm yedim hamileliğimde çok canım istiyo. önceden aramazdım. bizim kız da onları sevecek demek ki :)

canımm benim yaa hazır yıkanmış ıspanaklardan al 2 kere daha yıkarsın tarsın ocağa hemen yersin gidince biraz peynir falan atıştır

olabilir pratik bişeyler uydurmam lazım.
kesin atıştırıcam gidince. yemeği beklersem yanarım.

valla bravo sen kıymet bilen, yapılan iyiliği anlayan, adaletli davranan bir insansın anladığım kadarıyla. ama kayınvalidende iyi bir insan sanırım ,sen böyle dediğine göre.ne güzel denkgelmişsiniz

ayy aynen ya lahmacun kebap çiğköfte bayılırım bende, hele lahmacun antepliyle evlendim ama hayrı yok dışardan yiyoruz yine bizde vereceksen kebapçıya ver garanti olsun işin hakkını yemiyim arada çiğköfte mangal filan yapıyor tabi ben yetinmediğim için dışardaki lahmacunlara dadanıyorum

şuan da sinirden köpürüyorummm hilmiye acaip gıcık oldum canım sıkılıyo evde yemeyelim bugün dedim adam evdeki dolmaya kendini hazırlamış şimdi dışarda yiyemezmiş nasıl gıcıııııııııııık oldum anlatamam konuşmuyorum dolmayı koydum ocakta pişiyo benim adamsa şuanda yanı başımda kös kös uyuyooo bense sinirden kuduruyorummm :84::84::84::84::84:

kıslar bizde çıkıyoruz görüşürüz yarına inşallah kendinize ii bakın
görüşürüz cnm byeee

ben herzaman severdim ama hamilelikte kebap manyağı oldum. Hergün yesem yerim

dolma yaparsan böle olur işte. yapmıcan aç kalsın

şaka bacım valla ne güzel erkencikten gitmişiniz eve. ne mutlu size.

kız yemeğin varmış yarın yapma yemek dıardan yersiniz.

ege sana doğum zamanını söylediler mi?

Hoşgeldin meltemmeryem
37.haftada randevu verceklermiş. Devlet kızım benimki özel değil:)))))

iyiyim canım saol. Ama biraz yoğunum sık sık giremiyorum. Sizi merak ediyorum.

iyuiyiz cnm kontroller vardı peşpeşe 1 aydaha bekliycez işte.

valla bravo sen kıymet bilen, yapılan iyiliği anlayan, adaletli davranan bir insansın anladığım kadarıyla. ama kayınvalidende iyi bir insan sanırım ,sen böyle dediğine göre.ne güzel denkgelmişsiniz

saol canım şımartmayın bu kadar beni

şaka bi yana ne biliyim ben öyle düşünüyorum. İyi bi kayınvalidem var.Dediğim gibi var garip huyları falan ama kimin yokki.Yinede bana karışmaz etmez evimiz çok yakın birbirimize evlendiğimden beri 10 kere anca gelmiştir evime. Öle çat kapı gelsin etsin hiç yoktur öyle şeyleri. çok düşünür beni sağolsun. bişi olsun oğlu yerine beni savunur. e böyle insana kötü davranamazsın ki. DEdiğim gibi hem davransam nolcak olan yine bana olcak.Benim ağzımın tadı kaççak.İyi böle memnunum ben :)

merve tansiyon problemi bende yaşadım nişastayı kes dedi dr um birde kalp dr u bol bol yürü dedi tansiyonu dengeler dedi ama benimki çıkıyordu senin düşüyor mu
Canım benim de yüksek tansiyon yürüyüş yapamıyorum doktor dinlenmem gerektiğini söylemişti kanamamdan ötürü ama kanama geçti çoktan yarın sorarım... yürümek kolay, yürüyüş bandı var evde... eğer sorun öyle çözülcekse ne ala :)))

Ciddi mi diyon kızzz..Yeni çıktı ya o..
eşim de alalım uygunmuş diyor da, sonra pahalanır diye canım istemiyor benim..Zaten evde durmuyoz, bi de ona mı para vercez diyorum ben...
Ama güzel bişey bi yandan da...
Yok kız çoktan beri kullanıyor eşim iş yerinde... bizim evin hemen bi alt katı internet kafe, eşim işletiyor... ordan giriyorum bende... eleman olduğu için eşim rahat yemeklere böyle maçlara eve çıkıyor :))) şifresini kaydetti girebiliyorum hemen... paralı evet faturana yansıyormuş ama uygun ve güzel bence direkt canlı izliyorsun herşeyi ve çok net...

dolma yaparsan böle olur işte. yapmıcan aç kalsın

şaka bacım valla ne güzel erkencikten gitmişiniz eve. ne mutlu size.
evet haklısın yapmıcaktım önceden

kız yemeğin varmış yarın yapma yemek dıardan yersiniz.

37.haftada randevu verceklermiş. Devlet kızım benimki özel değil:)))))

iyuiyiz cnm kontroller vardı peşpeşe 1 aydaha bekliycez işte.

yarında gitmez bu ben bugün istiyordum ama sinirden elim ayagım titriyo ne zoruma gitti yaa uyuyo yaa bi tane patlatacam şimdi kafasına ayyy gülesim geldi

ne biliyim nasıl olsa belli şimdiden gün vermiş olabilirler diye düşündüm.
yok cnmm yaa(
37. Haftanda randevu vericez dedi. Ona göre 38 de alıcaz dedi. Keşke belli olsaydı en azıdan sizin gibi bilirdim..

Neyse ben çıkıyorum toparlıyım. Akşama sülümanda görüşürüz. Aynı sahneyi seyredicez aklına gelirim:) beni unutma canikom öptüm kızlarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…