2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

görüşürüz canım iyi bak kendineee

büyücü kadın yüklüsün diyince beni düşün
hahahaahaaaaa manyadım ben.....
hadi görüşürüz bebişim.

ben de seni ve kızlarını öptüm. güle güle

kızlar öğretmen yada devlet memuru olan yada sorunun cevabını bilen varsa yazsın biraz karışık oldu kusura bakmayın; bizim doğum sonrası izni boşa gidecek yaz tatiline denk geldiği için, doktora rica edip doğum iznine erken ayrılsam normalde 32. haftanın sonunda doğum iznine ayrılması uygundur şeklinde rapor veriyorlarmış iki hafta önceden 32. haftada gösterse beni izne ayrılsam, bu defa ben 38 haftalıkken doğum raporuna göre 40 haftalık görüneceğim için doğum yapmış olmam gerekiyor o tarihlerde doğum yapmazsam doğum sonrası iznine mi geçer yoksa doğum yapana kadar rapormu almak zorunda kalırım?
Doğum sonrası izinden kullanmak içinde doğum sonrası raporu vermesi gerekmiyormu doktorun? doğum gerçekleşmediği için o raporu veremez dolayısıyla kullanamam sonraki izinden değilmi? yada şu izni öne çekmenin bi yolu yokmu ya

ayy yaa herkes evine gidiyor şu patron gelse de ben de gitsem evimeee

akşama kadar sandalyede her yerim tutuluyor

oda uyku sersemi bana bi patlatırsaaaaa konuşmucam bugün öle suratımı asıp oturacam

amaaaaan boşver ne gerek var onun ruhu duymaz sen kaçırma tadını.
bak ne güzel keyfine bak. sen de takıl :))))
sen yeni evlimiydin fatma. öyle hatırlıyom sanki.
Alışırsın bu danalıklara. hiç umursamıyon belli süre sonra

keşke bildiğim birşey olsa ama hiç bilmiyorum.bir yolu buulunabilir bence

evt yeni evliyim yaa bu dana hep böleydi zatende ne biliyim evlenince biraz jest yyapar diyodum dana gene danaymış

Bugün emzirme sütyeni ve pijama takımı aldım hastane için.. biraz aceleciyim ben ama içim rahat etmio aklıma takılı kalıo bulamazsam diye..benim göğüslerde maşallaaaaaah kocaman bulabıldime sevindim yani Allah emzirmeyi de nasip eder inşallaaaaaaaah !!

güle güle kullan
bende sipariş vermiştim bu gün geldi emzirme atleti,sütyeni, kilot. hastane çantama koyucam :)

ayyy Fatmaaa gülmekten öldüm yaa açtım msn'i baktım fatma nckli biri hemen yazdım ne bu sinir diyee ablam çıkmaz mı o fatma

güle güle kullan
bende sipariş vermiştim bu gün geldi emzirme atleti,sütyeni, kilot. hastane çantama koyucam :)

saol tatlısım sende güle güle kullaaan.. evet hastane çantasını 7. aydan itibaren hazır tutmak iyidir , dünyanın binbir türlü hali var.. iki ayağımız bi pabuca girmesin sonra..

inşallah canımmm... kaça aldın takımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…