2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım emzirirken şu silikonlu ve destekli sütyen takabiliyormuyuz

illa penye olanlardan mı takmak lazım

onu kullanınca sanki sarkıyor memişler

keşke bildiğim birşey olsa ama hiç bilmiyorum.bir yolu buulunabilir bence
örtmen hanımlar yoklar şimdi gelince yazarlar inşallah :)) saol canımcım

bende kaç yerden sordum bedenime göre bulamadım ya, 85 ti 90 oldular en büyük 85 vardı alamadım en yakın zamanda alacam bende iki pijama takımı ile emzirme sütyeni, birde kızlar doğumda pijamamı giyeceksiniz gecelikmi? normal doğumda bazı hastaneler gecelik istiyomuş

saol tatlısım sende güle güle kullaaan.. evet hastane çantasını 7. aydan itibaren hazır tutmak iyidir , dünyanın binbir türlü hali var.. iki ayağımız bi pabuca girmesin sonra..

evet artık hazırlıklı olmak lazım bebişin ve bizim çantaların hazır beklemesinde fayda var.

saol tatlısım sende güle güle kullaaan.. evet hastane çantasını 7. aydan itibaren hazır tutmak iyidir , dünyanın binbir türlü hali var.. iki ayağımız bi pabuca girmesin sonra..

iyi günlerde kullan canım. hazırlıklı olmak iyidir. bu saatten sonra nasıl olsa hazırlanacak o çanta. çokda erken değil yani

canım emzirirken şu silikonlu ve destekli sütyen takabiliyormuyuz

illa penye olanlardan mı takmak lazım

onu kullanınca sanki sarkıyor memişler

destekli takabiliyorsun ama demirsiz olanlarından cnım... var destekli emzirme südyenleri de var hemde şık dantelli mantelli demirli olanlar göğüsü çevreliyor ya o çevrelemede sıkma falan olursa süt kanallarını tıkayabiliyormuş...

canım biraz araştırdım gecelik daha kullanışlı oluyormuş.

canım ben pantolon bluz şeklinde aldım.. gecelikle rahat edemem oram buram açılır diye.. kocam da evet evet pantolonlu al dedi.. kıskanççç yaaa :) sezeryan düşünüorum zaten bedeni de büyük rahat ederim diye düşündüm..

35 liraya aldım canım stand yapmışlar indirim standı Pelin Mağazasında .. mickey mouse lu.. biraz ciddiyetsiz oldu hastane için ama olsun seviyorum ayıcıklı kedicikli şeyleri :)

çok iyiymiş... çok kız ne ciddiyetsizliği aksine çok tatlı olursun... cicili bicili zaten doğum kolidorları... bütün kapıların önünde ayıcıklı çiçekler resimler var... gezdim ben hastanemin doğum katını çok hoşuma gitti... bende oğlum için odamın kapısını içerisini süsleticem ayıcıklarla nolmuşşş amaannn valla bende alırım ayıcıklı mayıcıklı pijama takımları ama üstünde uzun sabahlığı var mı çok önemliymiş o canım

aaa hiç görmedim ben dantelli emzirme sütyeni hep düz beyaz olanlarından gördüm

ama dantelli olanları da elin içinde bebeği emzirmeye utanırsın

devlet hastaneleri gecelik istiyor diye biliyorum. ben ilk bebeğimde normal doğumdu gecelik giydim. daha rahat oluyo.ki ben hiç gecelik giymem hep pijamacıyımdır ama iyiki annemleri dinleyip gecelik koymuşum çantama. tabii sezeryan da ne giyiliyo , nasıl rahat oluyo bilmiyorum

bi de ciddi olsun diye geçenlerde krem rengi şık takım aldım , onun sabahlığı da var.. krem rengi de biraz riskli kanamamız olucağı için bulaşabilir ilk gün bu kremi giyerim , ikinci günde mickey mouse inşallah :)

canım biraz araştırdım gecelik daha kullanışlı oluyormuş.
uzanırken filan bi taraflarım açılır diye pijama takımı düşündüm ben hastanede yakınlarda olacak rahat edemem sanki gecelikle inşallah zorunlu tutmazlar normal doğum için ama rahatlık açısından daha kullanışlı olur gecelik dediğin gibi

ay evet alışık değilim kocamın yanı dışında başka bi yerde gecelik türü bişey giymeye bide doğumdan sonra hasta hasta düzeltemem şimdi ikidebir dönerken falan oram buram açılıp durmasın bende bi beden büyük pijama takımı düşünüyorum önden düğmeli olanlardan al diyor tecrübeli arkadaşlar ama onlarda çirkin ya :))

Sabahlık çok önemliymiş, benim ablamda sezaryen yaptı, sabahlık almadığına bin pişman... her tarafını örtsün sabhalık mutlaka al dedi... kan geçer başka bişey geçer kolidorda yürüyemezsin dedi... bi de südyen falan takmamıştı o çok kötü olmuştu...

canım, kendi doktorumla bunu konuşmadık henüz ama mardinde gittiğim bir doktora sormuştuk sezaryan olacaksa 2 hafta öncesinden ayrılabiliyormuşuz, onu ayarlıyorlarmış. ama normal doğumda 40 hafta göstermeleri gerekiyormuş yoksa devlet onlara hesap soruyormuş. eşimin okulundaki türkçeci yeni doğum yaptı normaldi doğum, bebek doktorun dediği tarihi geçirdi. kadın okula rapor getirmiş 40. haftayı aştığına dair. yani denilen tarihte doğmazsa rapor hakkını kullanmış oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…