2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

özelde olacak benim doğum ama hastaneye sormak lazım hastaneden hastaneye değişiyodur ne bilim rahat edemem gibi sanki gecelikle zorunlu değilse pijamalarımı çeker yatarım ben :))
bide kızlar sabahlık neden önemliymiş ? ay ne çok bilmediğim şey var benim

sütyen neden takamamıştı canım ?? ya ben ameliyathaneye giderken bile sütyenli olmak istiorum.. inek gibi salkım saçak gitmimmmm

elbise şeklindeki geceliklerle ben de rahat edemem ama geçen gün bir yerde okumuştum onlardan da bulunsun diyordu. daha kolay oluyormuş hastanede onlar.

Canım bu yüzdennn SABAHLIK ÖNEMLİ !!! :)))))))))))

kızlar hangi doğum olursa olsun öyle sık sık dönemiyorsunuz yani.en azından ilk gün. biz yaz annesi olacağız yatakta üzerinizdeki pike bile fazla geliyor inanın.

çok saol canım bizim doğum sonrası izni güme gitti desene sağlık olsun napalım bende bu gidişimde doktora ne zaman doğum öncesi izne ayrılabileceğimi sordum raporu 32 + 0 da veriyoruz dedi nisan sonuna denk geliyor doğum öncesi iznini bile tam kullanmamış oluyorum bi daha ki bebeği ayarlamak lazım şu izin işine göre

evet ya ben mart ya da nisana denk gelmesini çok istiyordum ama kısmet. o kadar uğraştıktan sonra olsun da ne zaman olursa olsun dedim:)))

kızlar hangi doğum olursa olsun öyle sık sık dönemiyorsunuz yani.en azından ilk gün. biz yaz annesi olacağız yatakta üzerinizdeki pike bile fazla geliyor inanın.
en iyisi gecelikte alayım pijamada zorlanırsam gecelik giyerim değilse pijama :)
Canım bu yüzdennn SABAHLIK ÖNEMLİ !!! :)))))))))))
yeni gördüm canım yazdıgını söylediğin iyi oldu rezil olmayalım
kız kendimi çok cahil hissettim haa ilk defa görüyorum böle emzirme sütyeni

yalnız değilsin canım bende yeni gördüm yada baktıgım yerdeki sütyenler kalitesizmiş :)

bende nisan sonu mayıs başı çıkıyorum doğum iznine 4 ay yokum patron benim yerime geçici eleman bile ayarladı gözüm arkada olmicak rahat rahat iznimi kullanıcam ohh bee bunu düşünmek bile güzel

Aman haa sabahlık alın kızlar bendennn demesiii :)))

sütyen de iki tane alıcam ben şimdilik, dönüşümlü kullanıcam...

Son düzenleme:
evet ya ben mart ya da nisana denk gelmesini çok istiyordum ama kısmet. o kadar uğraştıktan sonra olsun da ne zaman olursa olsun dedim:)))

ben zaten son bi senenin 12 ayı içinde uğraştım olması için kısmet haziranaymış dediğin gibi o kadar uğraştıktan sonra doğsunda sorun doğum izni hakkını kullanamamak olsun :))

sütyen neden takamamıştı canım ?? ya ben ameliyathaneye giderken bile sütyenli olmak istiorum.. inek gibi salkım saçak gitmimmmm

cahillik :)) yanına mı almamıştı destekli mi vardı da hemşireler izin vermedi öyle bişey olmuştu canım :) ameliyathaneye girerken südyenli mi kız küpene kadr herşeyini alyorlar, takı makı hiç bişeyin kalmıcak üstünde

kızlar merhaba,
bu hafta pek fazla oturmuyorum pc nin başına görüşemedik hepiniz iyimisiniz?
yeni bi gelişme varmı?
ipek bende krem pijama düşünüyorum ama söylediğin sebepten dolayı açıkçası emin değilim o renkten..

yakamozcum ben iki kızımıda normal doğurdum ve inan geceliğin hiç bi espirisi yok,
pijama daha rahat ve hiç bi yerin açılmıyor,
pansumanlar da rahat yapılıyor hiç bi zorluğu yok..
sabahlık önemli, odadan dışarı çıkarken, hastaneden taburcu olurken falan salkım saçak olmuyosun,
şık pijama takımları var sabahlıklı onlardan edinmek lazım.

meraba tatlım ben bebeğimi 6 ay önce dünyaya ğetirdim size tecrübesi yeni bir anne olarak cevap vermek istedim.hastane çantanızı hazırlarken en az 2 takım pijama 2 takımda ğecelik ve bir adet te sabahlık şart.çünkü sezeryanla doğumda 3 yada4 ğün kalabiliyorsun kanaman çok oluyor.ve seni herğün doktoralr konturole ve pansumana ğeliğyorlar.eğer sezeryanle yaparsan zaten afedersin tuvalete bile zor oturuyorsun o zaman ğecelik ğiymen ğerekiyor.birde dikişlerin var tabii.sabahlıkda doğumdan sonra mutlaka doktorlar yürüyün içerdeki pislik temizlnsin diyor.koridorda falan gezerken mecbur giymen ğerekiyor.birde doğum yaptıktan sonra hava nekadar sıcak olursa olsun üşüyorsun.tatlım.bir tanede şal koy.bebeğini emzirmeye kalktığında omzuna alırsın.mazallah omuzların tutulursa fena oluyor.birde hasta bezi almanıza gerek yok.bebek bezinin kenarlarını yırtıp koyunca çok daha iyi oluyor.hasta bezi kocaman.insanı rahatsız ediyor.

bende pijama ile daha rahat edeceğimi düşünüyorum canım gecelik filan pek giymem normaldede tuhaf gelir sanırım ama daha rahat olacagını bilsem giyerim tabi hastalık hali sonuçta, hastane zorunlu tutmaz ise pijama takımı giyer yanımda sabahlık ile gecelik bulundururum rahat edemezsem yanımda bulunsun hiç olmazsa bu arada hastaneden pijamaylamı çıkacaz yaw normal kıyafet giysek olmamı :)))

teşekkürler canım çok işe yarıycak bilgiler yazmışsın bebek bezi koymanın daha pratik oldugunu ablamda söylemişti bende öyle düşünüyorum hasta bezi dediğin gibi rahatsız edici olur, pijama ile daha rahat edeceğimi düşünüyorum ama tecrübelilerden gelen öneriler doğrultusunda hem sabahlıklı pijama takımı hemde gecelik alıp koyayım çantama normal düşünüyorum doğumu ama ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak lazım herşeye çok saol canımcım

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir umarım
ben de ayda yılda bir mesaiye kaldım biraz ara vereyim:) doğum çantasından falan bahsetmişsiniz, bana hala çoook uzak geliyor nedense. korkuyorum galiba son ana kadar normal doğum istiyorum diyip son anda beni ameliyata alın diyebilirim, potansiyel olarak.
dün 50 mg şeker yüklemesi testim yapıldı, çok şükür iyi çıktı. ama amniyon sıvısı üst sınırdaymış, bunu da ilk kez duydum, hep az olması sorun olur ya. takip edelim dedi doktor.
doktorumu değiştirmiştim önceki ilgisiz diye, şimdiki de fazla panik çıktı, ne yapacağımı bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…