2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım şeker yüklemenin normal çıkmasın çok sevindim... amniyo sıvısı da takip altına alınırsa sorun yaşamazsın... ayrıca doğum çantası hazırlamak neden bu kadar uzak? hepimiz korkuyoruz az çok ama mecbur :) bu bebişler bi şekilde çıkıcaklar korkmak daha da kasıyor insanı, iyisi mi oluruna bırakmak... :)

kıyafet giyebilecek kadar kendini iyi hissedersen giyersin, ama insan canını kurtarmış amannnnnn diyiveriyor...hani, ne olur sabahlıkla eve gitsem:)) doğumdan geliyoruz ayol, millet kınayacak değil ya:)

inşallah önemli bişey yoktur canım...
9 ay hamileliği çeken, normal doğumu haydi haydi yapabilir korkma sakın,Rabbim düğümlediği düğümü çözer derdi annem, doğruymuş yaşayan biri olarak söylüyorum..
doğum çantası henüz benimde hazır değil, alışverişe gidilicek onu bekliyorum,
7.ayda hazır tutmalı telaşa mahal vermemek için,
Allah kolaylaştırsın hepimize tüm kalbimle dua ediyorum..

inşallah önemli bişey yoktur canım...
9 ay hamileliği çeken, normal doğumu haydi haydi yapabilir korkma sakın,Rabbim düğümlediği düğümü çözer derdi annem, doğruymuş yaşayan biri olarak söylüyorum..
doğum çantası henüz benimde hazır değil, alışverişe gidilicek onu bekliyorum,
7.ayda hazır tutmalı telaşa mahal vermemek için,
Allah kolaylaştırsın hepimize tüm kalbimle dua ediyorum..[/QUOTE]

Canım şeker yüklemenin normal çıkmasın çok sevindim... amniyo sıvısı da takip altına alınırsa sorun yaşamazsın... ayrıca doğum çantası hazırlamak neden bu kadar uzak? hepimiz korkuyoruz az çok ama mecbur :) bu bebişler bi şekilde çıkıcaklar korkmak daha da kasıyor insanı, iyisi mi oluruna bırakmak... :)

yalnız ben hala ikinci bir alıntı yapmayı anlayamadım, kopyala yapıstır yapıyorum:) dün doktor amniyon sıvısıyla ilgili öyle şeyler söyleyince hiç stres olmadım gayet rahattım, hatta şimdi de öyleyim, Rabb'ime emanet, ben takiplerimi yaptırırım elbette... normal doğum hakkında aslında kulaktan kulağa dolaşan efsaneler dışında çok az şey biliyorum biraz da ondan korkuyorum, ablam normal doğum yaptı aslında ama hiç ayrıntısıyla anlattırmadım. inşallah hepimiz rahat doğumlar yaparız
ben hamilelikte önceki pijamalarımı kullanamazsam diye iki takım almıştım, gerçi çok hantal duruyorlar üzerime ama doğumda işe yararlar:)
bu aralar bebek arabasına takmış durumdayım, sanki birincil ihtiyaçmış gibi alana kadar rahat edemeyeceğim sanırım... alsam da ben de kurtulsam eşim de

yalnız ben hala ikinci bir alıntı yapmayı anlayamadım, kopyala yapıstır yapıyorum:) dün doktor amniyon sıvısıyla ilgili öyle şeyler söyleyince hiç stres olmadım gayet rahattım, hatta şimdi de öyleyim, Rabb'ime emanet, ben takiplerimi yaptırırım elbette... normal doğum hakkında aslında kulaktan kulağa dolaşan efsaneler dışında çok az şey biliyorum biraz da ondan korkuyorum, ablam normal doğum yaptı aslında ama hiç ayrıntısıyla anlattırmadım. inşallah hepimiz rahat doğumlar yaparız
ben hamilelikte önceki pijamalarımı kullanamazsam diye iki takım almıştım, gerçi çok hantal duruyorlar üzerime ama doğumda işe yararlar:)
bu aralar bebek arabasına takmış durumdayım, sanki birincil ihtiyaçmış gibi alana kadar rahat edemeyeceğim sanırım... alsam da ben de kurtulsam eşim de [/QUOTE]

canım mesajların sağ alt tarafında alıntı ile cevapla varya, onun yanında bi simge daha var, birden fazla msj dan alıntı yapmak istiyosan,seçtiğin msj larda ona tıkla sonra konuya cvp ver de :)

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nslsınız... benim SAT sizden önde ama şeker yüklemesinde geri kaldım sanırım... bu hafta gitmem gerekiyo ama aç gel dediği için bi türlü hangi gün aç kalacağıma karar veremedim.... gece bile acıkıyom nasıl dayancamkiiii... aç kalınca midem bulanıyo

kızlar size bunu anlatmak istedim.ben biraz tez canlıyım.28 haftalık ken hem kendi çantamı hemde bebeğimin çantasını hazırladım.sanki içime doğmuş ğibi bir takım elbisemi ütüledim elbise kabına ğeçirdim eşimede ğösterip ben hastaneden çıkarken bunu ğetirecen şu çantaları ğetirecen diye.ama benim her şeyim normal ğidiyor.neyse 30 haftalık olunca ben bir ğün evdebayıldım hastanye ğittik şhipertansiyon denildi.ğözetim altında durmsm lazımmış. beni hemen hastaneye yatırdılar.ben doğuma kadar hastanede yatmayımımmı.allahdan çantamı falan hazırlamışım.çıkarkende eşim söylediğim elbisemi ğetirdim tertemiz ğiyinip hastaneden çıktım. bebeğimin herşeyi ğeldi.

ama benimle hataneye yatan bir kaç arkadaş vardı.onlar çantalarını hazırlamamışlar. daha var diye sonra inanın orda rezil oldular.

bence de iyi yapmışsın.... kaç hafta yattın hastanede

ayy o zaman şimdiden bile hazırlasak çantayı oluru var yani... sağol cnım bunları duymak iyi oluyr... tecrübesiziz çoğumuz, çoğumuzun ilk bebeği... tşk ettim...

oykummmmmmmmmmmmmmmm naptın cnm senı merak etımmmmmmmmmmmm

Aslı yı dişçiye götürdüm..Önce okuluna gittim almaya tabi... Çok yoruldum.. Ama noldu biliyor musun, tam okula yürüyordum karnıma bir sancı girdi.. yürüyemedim, kasıldım kaldım... Çok fena oldum ya.. Sonra zor bela kendimi okul kantinine attım.. Bebekte rahatsız oldu herhalde deli gibi tekmelemeye başladı.. Offfff çok fena oldum ama geçti Allah a şükür ama hala acıyor gibi.. Dinleniyorum..

ay çok geçmiş olsun oykumm... :s Allah bi daha yaşatmasın, yorulmuşsun ya ondan olmuştur...

geçmiş olsun canım, dinlen iyice artık her türlü ağrıya, sancıya hazırlıklı olmalıyız galiba((

offf ani kasılmalarda kötü yrın doktoruna sole cnm onu sennn bebısler artık herseyı hıssedıyor sanırım kIyamam onlara...cok gecmıs olsunn cnmm. ayy bıızmde adam hastaa cok kotu hııııc sesı cıkmıyorrrr:)

kızlar bunları paylaşmak benim için zevk.inanın bana kimse bir şey anlatmadı birde ben sizin kadar şanslı değildim.bilğisayarım yoktu o zaman .

bir de kızlar size şunu söyleyim inannın normak doğum o kadar rahat ki anlatamam.sakın korkmayın öyle dayanılmaz sancılar bağırmalar felan olmuyor.şunu düşünün adet sancısının biraz daha fazlası makattan ğiriyor. bele kasığa dağılıyor.ben 19 saat 3 dak,kada bir çektim hiç ne bağırdım nede ağladım.bazı kadınlar avazları çıktığı kadar bağırıyor.doktorlar o zamn kızyor başkalarınıda korkutuyorsunuz diye.

kızlar konudan konuya atlıyorum ama oda size anlatacak çok şeyim var ondan.hastaneye ğiderken bebeğinizi saracak battaniyenin dışında 2 tanede fazla koyun.çantanıza mutlaka 1 büyük boy pamuk koyun.kameranızı koymayı unutmayın.ben doğum sancısı çekerken bile resim çekinmiştim bunun birini sizinle paylaşıyorum.bu resim doğumumdan 6 veya 7 saat önce çekindim.ve doğum sancısı çekiyordum.

dimi benimde düşündüğüm şeye bak doğum yapıyoruz üstümüzde pijama olsa nolur yinede normal kıyafet de götürürüm ben belkim giyerim çantaya nasıl sığacakki bunlar bavul hazırlamam lazım galiba benim

ay çok geçmiş olsun oykumm... :s Allah bi daha yaşatmasın, yorulmuşsun ya ondan olmuştur...

Teşekkür ederim arkadaşım ama hiç böyle bişey yaşamamıştım, daha önce de hamilelik yaşadım ama artık neden oldu anlamadım..

geçmiş olsun canım, dinlen iyice artık her türlü ağrıya, sancıya hazırlıklı olmalıyız galiba((

Zaten gelir gelmez dinlenmeye başladım, yarında doktoruma sorarım artık..

Size de geçmiş olsun canım... çekilmez şimdi hastalık, sen dikkat et bari kendine..

resmini göremedim canım ama fotograf çekilebilecek kadar iyi olman güzel :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…