iyi akşamlar arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir umarım
ben de ayda yılda bir mesaiye kaldım biraz ara vereyim:) doğum çantasından falan bahsetmişsiniz, bana hala çoook uzak geliyor nedense. korkuyorum galibason ana kadar normal doğum istiyorum diyip son anda beni ameliyata alın diyebilirim, potansiyel olarak.
dün 50 mg şeker yüklemesi testim yapıldı, çok şükür iyi çıktı. ama amniyon sıvısı üst sınırdaymış, bunu da ilk kez duydum, hep az olması sorun olur ya. takip edelim dedi doktor.
doktorumu değiştirmiştim önceki ilgisiz diye, şimdiki de fazla panik çıktı, ne yapacağımı bilemedim...
bende pijama ile daha rahat edeceğimi düşünüyorum canım gecelik filan pek giymem normaldede tuhaf gelir sanırım ama daha rahat olacagını bilsem giyerim tabi hastalık hali sonuçta, hastane zorunlu tutmaz ise pijama takımı giyer yanımda sabahlık ile gecelik bulundururum rahat edemezsem yanımda bulunsun hiç olmazsa bu arada hastaneden pijamaylamı çıkacaz yaw normal kıyafet giysek olmamı :)))
teşekkürler canım çok işe yarıycak bilgiler yazmışsın bebek bezi koymanın daha pratik oldugunu ablamda söylemişti bende öyle düşünüyorum hasta bezi dediğin gibi rahatsız edici olur, pijama ile daha rahat edeceğimi düşünüyorum ama tecrübelilerden gelen öneriler doğrultusunda hem sabahlıklı pijama takımı hemde gecelik alıp koyayım çantama normal düşünüyorum doğumu ama ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak lazım herşeye çok saol canımcım
iyi akşamlar arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir umarım
ben de ayda yılda bir mesaiye kaldım biraz ara vereyim:) doğum çantasından falan bahsetmişsiniz, bana hala çoook uzak geliyor nedense. korkuyorum galibason ana kadar normal doğum istiyorum diyip son anda beni ameliyata alın diyebilirim, potansiyel olarak.
dün 50 mg şeker yüklemesi testim yapıldı, çok şükür iyi çıktı. ama amniyon sıvısı üst sınırdaymış, bunu da ilk kez duydum, hep az olması sorun olur ya. takip edelim dedi doktor.
doktorumu değiştirmiştim önceki ilgisiz diye, şimdiki de fazla panik çıktı, ne yapacağımı bilemedim...
inşallah önemli bişey yoktur canım...
9 ay hamileliği çeken, normal doğumu haydi haydi yapabilir korkma sakın,Rabbim düğümlediği düğümü çözer derdi annem, doğruymuş yaşayan biri olarak söylüyorum..
doğum çantası henüz benimde hazır değil, alışverişe gidilicek onu bekliyorum,
7.ayda hazır tutmalı telaşa mahal vermemek için,
Allah kolaylaştırsın hepimize tüm kalbimle dua ediyorum..
kızlar size bunu anlatmak istedim.ben biraz tez canlıyım.28 haftalık ken hem kendi çantamı hemde bebeğimin çantasını hazırladım.sanki içime doğmuş ğibi bir takım elbisemi ütüledim elbise kabına ğeçirdim eşimede ğösterip ben hastaneden çıkarken bunu ğetirecen şu çantaları ğetirecen diye.ama benim her şeyim normal ğidiyor.neyse 30 haftalık olunca ben bir ğün evdebayıldım hastanye ğittik şhipertansiyon denildi.ğözetim altında durmsm lazımmış. beni hemen hastaneye yatırdılar.ben doğuma kadar hastanede yatmayımımmı.allahdan çantamı falan hazırlamışım.çıkarkende eşim söylediğim elbisemi ğetirdim tertemiz ğiyinip hastaneden çıktım. bebeğimin herşeyi ğeldi.
ama benimle hataneye yatan bir kaç arkadaş vardı.onlar çantalarını hazırlamamışlar. daha var diye sonra inanın orda rezil oldular.
bence de iyi yapmışsın.... kaç hafta yattın hastanede
kızlar size bunu anlatmak istedim.ben biraz tez canlıyım.28 haftalık ken hem kendi çantamı hemde bebeğimin çantasını hazırladım.sanki içime doğmuş ğibi bir takım elbisemi ütüledim elbise kabına ğeçirdim eşimede ğösterip ben hastaneden çıkarken bunu ğetirecen şu çantaları ğetirecen diye.ama benim her şeyim normal ğidiyor.neyse 30 haftalık olunca ben bir ğün evdebayıldım hastanye ğittik şhipertansiyon denildi.ğözetim altında durmsm lazımmış. beni hemen hastaneye yatırdılar.ben doğuma kadar hastanede yatmayımımmı.allahdan çantamı falan hazırlamışım.çıkarkende eşim söylediğim elbisemi ğetirdim tertemiz ğiyinip hastaneden çıktım. bebeğimin herşeyi ğeldi.
ama benimle hataneye yatan bir kaç arkadaş vardı.onlar çantalarını hazırlamamışlar. daha var diye sonra inanın orda rezil oldular.
oykummmmmmmmmmmmmmmm naptın cnm senı merak etımmmmmmmmmmmm
9 hafta yattım canım.
Aslı yı dişçiye götürdüm..Önce okuluna gittim almaya tabi... Çok yoruldum.. Ama noldu biliyor musun, tam okula yürüyordum karnıma bir sancı girdi.. yürüyemedim, kasıldım kaldım... Çok fena oldum ya.. Sonra zor bela kendimi okul kantinine attım.. Bebekte rahatsız oldu herhalde deli gibi tekmelemeye başladı.. Offfff çok fena oldum ama geçti Allah a şükür ama hala acıyor gibi.. Dinleniyorum..
Aslı yı dişçiye götürdüm..Önce okuluna gittim almaya tabi... Çok yoruldum.. Ama noldu biliyor musun, tam okula yürüyordum karnıma bir sancı girdi.. yürüyemedim, kasıldım kaldım... Çok fena oldum ya.. Sonra zor bela kendimi okul kantinine attım.. Bebekte rahatsız oldu herhalde deli gibi tekmelemeye başladı.. Offfff çok fena oldum ama geçti Allah a şükür ama hala acıyor gibi.. Dinleniyorum..
dimi benimde düşündüğüm şeye bak doğum yapıyoruz üstümüzde pijama olsa nolurkıyafet giyebilecek kadar kendini iyi hissedersen giyersin, ama insan canını kurtarmış amannnnnn diyiveriyor...hani, ne olur sabahlıkla eve gitsem:)) doğumdan geliyoruz ayol, millet kınayacak değil ya:)
inşallah önemli bişey yoktur canım...
9 ay hamileliği çeken, normal doğumu haydi haydi yapabilir korkma sakın,Rabbim düğümlediği düğümü çözer derdi annem, doğruymuş yaşayan biri olarak söylüyorum..
doğum çantası henüz benimde hazır değil, alışverişe gidilicek onu bekliyorum,
7.ayda hazır tutmalı telaşa mahal vermemek için,
Allah kolaylaştırsın hepimize tüm kalbimle dua ediyorum..
ay çok geçmiş olsun oykumm... :s Allah bi daha yaşatmasın, yorulmuşsun ya ondan olmuştur...
geçmiş olsun canım, dinlen iyice artık her türlü ağrıya, sancıya hazırlıklı olmalıyız galiba((
offf ani kasılmalarda kötü yrın doktoruna sole cnm onu sennn bebısler artık herseyı hıssedıyor sanırım kIyamam onlara...cok gecmıs olsunn cnmm. ayy bıızmde adam hastaa cok kotu hııııc sesı cıkmıyorrrr:)
kızlar bunları paylaşmak benim için zevk.inanın bana kimse bir şey anlatmadı birde ben sizin kadar şanslı değildim.bilğisayarım yoktu o zaman .
bir de kızlar size şunu söyleyim inannın normak doğum o kadar rahat ki anlatamam.sakın korkmayın öyle dayanılmaz sancılar bağırmalar felan olmuyor.şunu düşünün adet sancısının biraz daha fazlası makattan ğiriyor. bele kasığa dağılıyor.ben 19 saat 3 dak,kada bir çektim hiç ne bağırdım nede ağladım.bazı kadınlar avazları çıktığı kadar bağırıyor.doktorlar o zamn kızyor başkalarınıda korkutuyorsunuz diye.
kızlar konudan konuya atlıyorum ama oda size anlatacak çok şeyim var ondan.hastaneye ğiderken bebeğinizi saracak battaniyenin dışında 2 tanede fazla koyun.çantanıza mutlaka 1 büyük boy pamuk koyun.kameranızı koymayı unutmayın.ben doğum sancısı çekerken bile resim çekinmiştim bunun birini sizinle paylaşıyorum.bu resim doğumumdan 6 veya 7 saat önce çekindim.ve doğum sancısı çekiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?