Aslı yı dişçiye götürdüm..Önce okuluna gittim almaya tabi... Çok yoruldum.. Ama noldu biliyor musun, tam okula yürüyordum karnıma bir sancı girdi.. yürüyemedim, kasıldım kaldım... Çok fena oldum ya.. Sonra zor bela kendimi okul kantinine attım.. Bebekte rahatsız oldu herhalde deli gibi tekmelemeye başladı.. Offfff çok fena oldum ama geçti Allah a şükür ama hala acıyor gibi.. Dinleniyorum..
Aslı yı dişçiye götürdüm..Önce okuluna gittim almaya tabi... Çok yoruldum.. Ama noldu biliyor musun, tam okula yürüyordum karnıma bir sancı girdi.. yürüyemedim, kasıldım kaldım... Çok fena oldum ya.. Sonra zor bela kendimi okul kantinine attım.. Bebekte rahatsız oldu herhalde deli gibi tekmelemeye başladı.. Offfff çok fena oldum ama geçti Allah a şükür ama hala acıyor gibi.. Dinleniyorum..
( oykum cok geçmiş olsun
bazen ayağa kalkarken banada bir kramp giriyor resmen kitleniyorum neden oluyor bilmiyorum
belkide gazdandır
canım Allah korkutmasın
senin ikinci bebeğin diye sadece daha deneyimlisin ama aynı endişeleri aynı korku ve heyecanları yaşadığımızı düsünüyorum
bugun benim miniğim öyle tekmelediki ahhh dedim ister istemez :) cok değişik bir duygu
gaz sancısı olmuştur canım.. bana da geçenlerde gecenin bi yarısı evde otururken oldu.. çok korktum kal geldi ne uzanabildim ne de kalkabildim yerimden çok acı verdi..bıçaklar battı resmen..:84:
meltem878 doğumdan 5-6 saat önce bu kadar rahat olman ne güzel inş. bizde çok sancı çekmeden kolaylıkla dünyaya getiririz bebeklerimizibirde bişey soracam canım karnın toparlanması doğumdan sonra ne kadar süreyi buluyor? bünyeye göre değişiyodur ama doğumdan çıkınca düz bir karınla çıkmıyoruz sanırım göbek kalıyor değilmi? vücud bir aya kadar toparlanır diye düşünüyorum inş. kısa sürer
Evet aslında zaten ilkini unutuyor insan, her seferinde değişik bir macera yaşıyorsun, biri birini tutmuyor zaten... İnşallah gazdandır dedim ama pek gaz gibi değilde daha çok kramp gibiydi, 10 dk. falan sürdü hala da orası sanki hafif hafif sızlıyor... Başka arkadaşlarda yazmıştı ya, olabiliyor diye, öyle bişey herhalde, bende çözemedim ama korktu gözüm, artık iyice yatarım ben korkumdan..
sezaryen olanlar sanki doğum yapmamış gibi çıkıyorlar hastanedenşiş oluyor çünkü vucud
Eki Görüntüle 149757
işte kızlar doğumdan 5 6 saat önce ki halim.hiç korkmayın kızlar bird makyaj malzemesi koymayıda unutmayın.
sonuçta kaynananız ğörümceniz ziyarete ğelecek.bir bebek dünyaya getirdide ne hale ğirmiş dedirtmeyin kendiizze.ben tüm makyaj parfüm sabun şampuan havlu koymuştum en çok kağıt havlu lazım oluyor.kendi bardak ve kaşığınızı birde küçük bir bıçak koymayı unutmayın.meyva falan yemek için.busetinizide son ğün eşiniz hastaneden çıkarken ğetirsin.
ha kızlar en önemlisi eğer normal doğum yaparsanız normal odada kalabilirsiniz bu sizin tercihiniz ama sezeryanle doğum yaparsanız ne olursa olsun özel odada kalın normal odada refaketçi almıyorlar.ama özel odada refakatçi,noluyor.onuda ğeç çoçuğunla dah çok ilğileniyor doktor ve hemşireler.normal odalardaki bebeklerle ilğilenmiyorlar.ğözümle şahit oldum.
o sanırım bünyeye göre değişiyor mervecim. ben kanama için hastanede yatarken, gece normal doğum yapmış bir kız geldi odaya, göbeği hamile göbeği gibiydi:)) ablamın bir arkadaşı da sezaryanla doğurdu, eski kotunu giyerek çıkmış hastaneden.
sezaryen olanlar sanki doğum yapmamış gibi çıkıyorlar hastanedenşiş oluyor çünkü vucud
canım ben pantolon bluz şeklinde aldım.. gecelikle rahat edemem oram buram açılır diye.. kocam da evet evet pantolonlu al dedi.. kıskanççç yaaa :) sezeryan düşünüorum zaten bedeni de büyük rahat ederim diye düşündüm..
valla doğrudru bircecim ben ablamda gördüğümü yazdımbizim bünyeler benzediği için ben de sanırım öyle doğum yapmamışş çıkıcam hastaneden tabii sezaryen olursam
oda kötü oluyodur yahu :)) doğum yapıyosun bebekle dönüyosun ama koca bir göbek hala duruyorablamda sezeryen oldu 7 aylık kadar karnı vardı doğumdan sonra 1 aya kadar ancak indi o karın bide tamamen kaybolmadı kilolar gidince normale yakın oldu göbeği o yüzden gözüm korkuyor hemen eski halime dönemem diye
Sabahlık çok önemliymiş, benim ablamda sezaryen yaptı, sabahlık almadığına bin pişman... her tarafını örtsün sabhalık mutlaka al dedi... kan geçer başka bişey geçer kolidorda yürüyemezsin dedi... bi de südyen falan takmamıştı o çok kötü olmuştu...
Canlarım herşeye atlamayayım diyorum ama dayanamıyorum kızlar, hastanede sütyen giymenize izin vermezler.... Sütünüz gelmez yoksa, takan görmedim ben hiç ama siz bilirsiniz derim.. Birde oram buram açılır dönerken falan demişsiniz, koptum ya, nereye dönüyonuz ya doğuma gidiyonuz.. Dönemezsinizki sırt üstü yatarsınız anca, sonuçta acı çekersiniz zaten...
Birde tabi şunu demeden geçemiycem, ben kızımda emzirme sütyeni aldım ama rahat edemedim, hemde çok sıcaktı havalar, yaz bebeğiydi sonuçta, gittim penye 3-5 sütyen aldım onları giydim daha rahat ettim.. Emzirme sütyeninden göğüs iyi çıkmıyor ya...
olsun doğumdanda zayıf çıksak ne güzel olurdu çok şeymi istiyorum ne :)) çoğu öyle oluyor zaten canım doğum sonrası genelde göbek kalıyor (istisna hatunlar hariç tabi) sonrasında yavaş yavaş gidiyor kilolaryok kızz öyle düşünme benim 2 ablamda sezaryen yaptı... büyük ablam 61 kiloyla hamile kaldı80 kiloyla doğuma girdi, şuan 58 kilo... hiç çabalamadı... yaptığı tek şey 2,5 yaşına kadr emzirmek oldu:) şuan filinta gibi... ortanca ablam da toparlandı o da iyi... ben hastaneden çıkıştaki durumdan bahsediyorum...
Canlarım herşeye atlamayayım diyorum ama dayanamıyorum kızlar, hastanede sütyen giymenize izin vermezler.... Sütünüz gelmez yoksa, takan görmedim ben hiç ama siz bilirsiniz derim.. Birde oram buram açılır dönerken falan demişsiniz, koptum ya, nereye dönüyonuz ya doğuma gidiyonuz.. Dönemezsinizki sırt üstü yatarsınız anca, sonuçta acı çekersiniz zaten...
Birde tabi şunu demeden geçemiycem, ben kızımda emzirme sütyeni aldım ama rahat edemedim, hemde çok sıcaktı havalar, yaz bebeğiydi sonuçta, gittim penye 3-5 sütyen aldım onları giydim daha rahat ettim.. Emzirme sütyeninden göğüs iyi çıkmıyor ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?