2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işte kızlar doğumdan 5 6 saat önce ki halim.hiç korkmayın kızlar bird makyaj malzemesi koymayıda unutmayın.

sonuçta kaynananız ğörümceniz ziyarete ğelecek.bir bebek dünyaya getirdide ne hale ğirmiş dedirtmeyin kendiizze.ben tüm makyaj parfüm sabun şampuan havlu koymuştum en çok kağıt havlu lazım oluyor.kendi bardak ve kaşığınızı birde küçük bir bıçak koymayı unutmayın.meyva falan yemek için.busetinizide son ğün eşiniz hastaneden çıkarken ğetirsin.

ha kızlar en önemlisi eğer normal doğum yaparsanız normal odada kalabilirsiniz bu sizin tercihiniz ama sezeryanle doğum yaparsanız ne olursa olsun özel odada kalın normal odada refaketçi almıyorlar.ama özel odada refakatçi,noluyor.onuda ğeç çoçuğunla dah çok ilğileniyor doktor ve hemşireler.normal odalardaki bebeklerle ilğilenmiyorlar.ğözümle şahit oldum.

gaz sancısı olmuştur canım.. bana da geçenlerde gecenin bi yarısı evde otururken oldu.. çok korktum kal geldi ne uzanabildim ne de kalkabildim yerimden çok acı verdi..bıçaklar battı resmen..:84:

( oykum cok geçmiş olsun
bazen ayağa kalkarken banada bir kramp giriyor resmen kitleniyorum neden oluyor bilmiyorum
belkide gazdandır
canım Allah korkutmasın
senin ikinci bebeğin diye sadece daha deneyimlisin ama aynı endişeleri aynı korku ve heyecanları yaşadığımızı düsünüyorum

bugun benim miniğim öyle tekmelediki ahhh dedim ister istemez :) cok değişik bir duygu

meltem878 sağol verdiğin bilgiler için. fotoğrafta yüzün hala güldüğüne göre gerçekten çok kötü değilmiş sancılar:))) Allah güzel bir ömür nasip etsin bebeğine...

Evet aslında zaten ilkini unutuyor insan, her seferinde değişik bir macera yaşıyorsun, biri birini tutmuyor zaten... İnşallah gazdandır dedim ama pek gaz gibi değilde daha çok kramp gibiydi, 10 dk. falan sürdü hala da orası sanki hafif hafif sızlıyor... Başka arkadaşlarda yazmıştı ya, olabiliyor diye, öyle bişey herhalde, bende çözemedim ama korktu gözüm, artık iyice yatarım ben korkumdan..

gaz sancısı olmuştur canım.. bana da geçenlerde gecenin bi yarısı evde otururken oldu.. çok korktum kal geldi ne uzanabildim ne de kalkabildim yerimden çok acı verdi..bıçaklar battı resmen..:84:

İnşallah öyledir canım.. Bebekte hareketli bence bir sorun yok ama yine de insan korkuyor işte, birde yolda yürürken olunca çok kötü oldum... Çok şükür geçti canım...

meltem878 doğumdan 5-6 saat önce bu kadar rahat olman ne güzel inş. bizde çok sancı çekmeden kolaylıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi birde bişey soracam canım karnın toparlanması doğumdan sonra ne kadar süreyi buluyor? bünyeye göre değişiyodur ama doğumdan çıkınca düz bir karınla çıkmıyoruz sanırım göbek kalıyor değilmi? vücud bir aya kadar toparlanır diye düşünüyorum inş. kısa sürer

sezaryen olanlar sanki doğum yapmamış gibi çıkıyorlar hastaneden şiş oluyor çünkü vucud

Bu ara bende de oldu kramp ama belimde oldu,belimden göbeğime dönüp durdu dayanamadım gittim hastaneye böbreklerimi üşüttüğümü söylemişti doktor... dikkati olmak lazım ya üşütmekten de olabilir Oykum. belini, ayaklarını sıcak tut...

aman aman dün bebeğimTV'de prematüre doğan bebekleri gösterdiler çok üzüldüm ya bi bebek 540 gram doğmuş.. Allahım boğazından hortum geçirmişler burnundan hortum... kafasına bi alet bağlamışlar yavrum bişeyden habersiz... Aman Allah erken doğum göstermesin kimseye :s ççoookk dikkat etmek lazımmm

sezaryen olanlar sanki doğum yapmamış gibi çıkıyorlar hastaneden şiş oluyor çünkü vucud

o sanırım bünyeye göre değişiyor mervecim. ben kanama için hastanede yatarken, gece normal doğum yapmış bir kız geldi odaya, göbeği hamile göbeği gibiydi:)) ablamın bir arkadaşı da sezaryanla doğurdu, eski kotunu giyerek çıkmış hastaneden.

geçmiş olsun öyküm... dinlen tabi.. bol sıvı al istersen... inş kötü bişi yoktur... bakalım daha neler görcez... her yeni gün değişik maceralar yaşıyoruz... hele tecrübesiz hamileysek korkuyoruz tabi ki...

süpersin meltem... tşk ederiz çok iyi oldu söylediklerin... çok da uyanıksın haaa....

valla doğrudru bircecim ben ablamda gördüğümü yazdım bizim bünyeler benzediği için ben de sanırım öyle doğum yapmamışş çıkıcam hastaneden tabii sezaryen olursam

oda kötü oluyodur yahu :)) doğum yapıyosun bebekle dönüyosun ama koca bir göbek hala duruyor ablamda sezeryen oldu 7 aylık kadar karnı vardı doğumdan sonra 1 aya kadar ancak indi o karın bide tamamen kaybolmadı kilolar gidince normale yakın oldu göbeği o yüzden gözüm korkuyor hemen eski halime dönemem diye

Canım sezeryandan sonra uzun bir süre bişi giydirmiyorlar, gelip gelip kanamanı kontrol ediyorlar.. Gecelik şu yönden rahat, pijamayı giymek işkence olur ameliyatlıyken, tuvalete falan nasıl gitçen.. Valla bence gecelik şart ..

yok kızz öyle düşünme benim 2 ablamda sezaryen yaptı... büyük ablam 61 kiloyla hamile kaldı80 kiloyla doğuma girdi, şuan 58 kilo... hiç çabalamadı... yaptığı tek şey 2,5 yaşına kadr emzirmek oldu:) şuan filinta gibi... ortanca ablam da toparlandı o da iyi... ben hastaneden çıkıştaki durumdan bahsediyorum...

Canlarım herşeye atlamayayım diyorum ama dayanamıyorum kızlar, hastanede sütyen giymenize izin vermezler.... Sütünüz gelmez yoksa, takan görmedim ben hiç ama siz bilirsiniz derim.. Birde oram buram açılır dönerken falan demişsiniz, koptum ya, nereye dönüyonuz ya doğuma gidiyonuz.. Dönemezsinizki sırt üstü yatarsınız anca, sonuçta acı çekersiniz zaten...

Birde tabi şunu demeden geçemiycem, ben kızımda emzirme sütyeni aldım ama rahat edemedim, hemde çok sıcaktı havalar, yaz bebeğiydi sonuçta, gittim penye 3-5 sütyen aldım onları giydim daha rahat ettim.. Emzirme sütyeninden göğüs iyi çıkmıyor ya...

napacağımızı şaşırdık oykum kim ne derse kafamıza yatıyor bakalım nolcak sonumuz ayyy gülesim geldi şimdi şu panik halimizi düşününce

olsun doğumdanda zayıf çıksak ne güzel olurdu çok şeymi istiyorum ne :)) çoğu öyle oluyor zaten canım doğum sonrası genelde göbek kalıyor (istisna hatunlar hariç tabi) sonrasında yavaş yavaş gidiyor kilolar

ben dedim onu :) normal doğum sonrası çok fazla dikiş olmıycak ama tahta gibi yatacakmıyız öyle sezeryende ameliyatlıyken kıpırdanamaz tabi ama normal doğum sonrası öyle olunmuyor galiba ya bizim komşunun 6 dikişi vardı bayada hareketliydi doğumdan geldiğinde öyle hasta bi hali yoktu yani bırak dönemiycek kadar kötü olmayı kadın gezip duruyodu evin içinde o yüzden dönerken filan bi taraflarım açılmasın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…