2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla sezeryandan sonra göbek hemen sönüyor ama bağırsaklar hava aldığı için ve verilen ilaçlardan dolayı şişiyor tekrar ama o da bünyeye göre değişir bence.. Çok fit olanlarda var, benim karnım zati hiçbir zaman çok gergin olmamıştı.. onun için göbek oldu bende..

sezeryandan sonra bende eve dündüğümde iyiydim de ilk 1-2 gün o kadarda kolay geçmez bildiğim kadarıyla normalde olsa... Ama tabi inşallah kolay olur doğumlarda rahat rahat istediğimizi giyeriz..

napacağımızı şaşırdık oykum kim ne derse kafamıza yatıyor bakalım nolcak sonumuz ayyy gülesim geldi şimdi şu panik halimizi düşününce

Aslında tam zamanı bence çantaları 28. haftadan sonra hazırlamak lazım.. Ben bu hafta sonu son 1-2 eksiğim var onları alıp bavulumu hazırlamayı düşünüyorum yavaş yavaş.. Gecelik sabahlık falanda aldım zaten..

sezeryandan sonra bende eve dündüğümde iyiydim de ilk 1-2 gün o kadarda kolay geçmez bildiğim kadarıyla normalde olsa... Ama tabi inşallah kolay olur doğumlarda rahat rahat istediğimizi giyeriz..

acı eşiği ile alakalıdır belki canım yaşamadığım için bilmiyorum inşallah hepimiz kolaylıkla doğururuz bebeklerimizi doğum şekli ne olursa olsun şimdi doğumun nasıl olacağı derdi var hepimizde, doğumdan sonra da bu defa uykusuz gecelerden gaz problemlerinden bitkin halimizden bahsediyor oluruz sanırım burda

Ay hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.. Bende normal yapmadığım için o konuda bir fikrim yok.. ben ondan hiç şikayet etmemiştim ama bakalım bunda o kadar sabırlı olabilecekmiyim.. Sağlıklı olsunlarda razıyım ben uykusuzluğa... Doğum zamanı zaten çok eğleniriz bu topikte, çok heyecanlı olur..

kesinlikle sağlıklı olsunda başka bişy istemem, ama uslu bi bebek olursada fena olmaz hani bonusu olur oda doğumdan sonra daha çok eğleneceğimiz kesin endişeler bitmiş olacak hiç olmazsa bebekler gözümüzün önünde olacagı için daha kolay olur büyütme aşaması

Hayır benimkinde aynen şöle yazıyor.... OMEGA 3 ''700'' EPA&DHA

beninkisinde de hamile iseniz doktorunuza danışarak kullanınız diye yazıyor...

saol tatlısım sende güle güle kullaaan.. evet hastane çantasını 7. aydan itibaren hazır tutmak iyidir , dünyanın binbir türlü hali var.. iki ayağımız bi pabuca girmesin sonra..

Haklisin.. Ama ben henuz en ufak bir hazirlik bile yapmadim.. Aslinda durum agirlasmadan alisveris islerini falan bitirmek gerekiyor.

offfffffffffffffffff hıc uykum yok ya ıyıce kactı uykuları nefesım dralıo dogumdan korkuom ya anlamadım nıe bole oldum bugun ıcıme bır korku dustu yaaaaaaa:26:

offfffffffffffffffff hıc uykum yok ya ıyıce kactı uykuları nefesım dralıo dogumdan korkuom ya anlamadım nıe bole oldum bugun ıcıme bır korku dustu yaaaaaaa:26:

korkma canım yok korkacak birşey bebeğini kucağına aldığında bütün acıların gidiyor:)
ben 2009 haziran annesiyim kocaman oldu bile oğlum 20 aylık zaman çok çabuk geçiyor...

Ay ne bılım ya korku bastı ıcımı aksam agladım aglıcam oldum annem yatıstıryo bır yandan esım neymıs 1 saatte dogurmusum cocuk avutyolar sankı :26::26::26:

Ay ne bılım ya korku bastı ıcımı aksam agladım aglıcam oldum annem yatıstıryo bır yandan esım neymıs 1 saatte dogurmusum cocuk avutyolar sankı :26::26::26:

sen git makarna ye bacım hamileliğin tadını çıkar ne korkuyon kız aboo sen bu haftalarda böyleysen son haftalarda düşünemiyrum seni bebeğini kucağına al bakalım ne korku kalıyor ne tasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…