o sanırım bünyeye göre değişiyor mervecim. ben kanama için hastanede yatarken, gece normal doğum yapmış bir kız geldi odaya, göbeği hamile göbeği gibiydi:)) ablamın bir arkadaşı da sezaryanla doğurdu, eski kotunu giyerek çıkmış hastaneden.
olsun doğumdanda zayıf çıksak ne güzel olurdu çok şeymi istiyorum ne :)) çoğu öyle oluyor zaten canım doğum sonrası genelde göbek kalıyor (istisna hatunlar hariç tabi) sonrasında yavaş yavaş gidiyor kilolar
ben dedim onu :) normal doğum sonrası çok fazla dikiş olmıycak ama tahta gibi yatacakmıyız öyle sezeryende ameliyatlıyken kıpırdanamaz tabi ama normal doğum sonrası öyle olunmuyor galiba ya bizim komşunun 6 dikişi vardı bayada hareketliydi doğumdan geldiğinde öyle hasta bi hali yoktu yani bırak dönemiycek kadar kötü olmayı kadın gezip duruyodu evin içinde o yüzden dönerken filan bi taraflarım açılmasın dedim
napacağımızı şaşırdık oykumkim ne derse kafamıza yatıyor bakalım nolcak sonumuz ayyy gülesim geldi şimdi şu panik halimizi düşününce
sezeryandan sonra bende eve dündüğümde iyiydim de ilk 1-2 gün o kadarda kolay geçmez bildiğim kadarıyla normalde olsa... Ama tabi inşallah kolay olur doğumlarda rahat rahat istediğimizi giyeriz..
acı eşiği ile alakalıdır belki canım yaşamadığım için bilmiyorum inşallah hepimiz kolaylıkla doğururuz bebeklerimizi doğum şekli ne olursa olsunşimdi doğumun nasıl olacağı derdi var hepimizde, doğumdan sonra da bu defa uykusuz gecelerden gaz problemlerinden bitkin halimizden bahsediyor oluruz sanırım burda
oykummmmmmmmmm ya bısı sorcam bendekı bu balık yagında solgar hamıleler kullanamaz yazıooo??????????
Ay hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.. Bende normal yapmadığım için o konuda bir fikrim yok.. ben ondan hiç şikayet etmemiştim ama bakalım bunda o kadar sabırlı olabilecekmiyim.. Sağlıklı olsunlarda razıyım ben uykusuzluğa... Doğum zamanı zaten çok eğleniriz bu topikte, çok heyecanlı olur..
Solgar Omega 3 değil mi o ?
oykum allah askına baksana bısenınkıde efa 1300 mg omega 3-6-9mu???
salak eczı gecen bana demır dıe ılAcı dıe baska bı ılac vermıstı allahtan daha once kullanmıstım da anladı yanlıs verdını yınemı yanlıs verdı dıe sınırlerım bozuldu???
oykum allah askına baksana bısenınkıde efa 1300 mg omega 3-6-9mu???
salak eczı gecen bana demır dıe ılAcı dıe baska bı ılac vermıstı allahtan daha once kullanmıstım da anladı yanlıs verdını yınemı yanlıs verdı dıe sınırlerım bozuldu???
Hayır benimkinde aynen şöle yazıyor.... OMEGA 3 ''700'' EPA&DHA
offf kesın ben yanlıs ılca yuttum ayy yrın sabah olmaz artık banaa..
cnm saolasınn herkesen ıyıgecelerrrr
saol tatlısım sende güle güle kullaaan.. evet hastane çantasını 7. aydan itibaren hazır tutmak iyidir , dünyanın binbir türlü hali var.. iki ayağımız bi pabuca girmesin sonra..
Kizlar, kasiklarinizdan karniniza dogru agri yasiyor musunuz ?Ben de cok oluyor..
offfffffffffffffffff hıc uykum yok ya ıyıce kactı uykuları nefesım dralıo dogumdan korkuom ya anlamadım nıe bole oldum bugun ıcıme bır korku dustu yaaaaaaa:26:
Ay ne bılım ya korku bastı ıcımı aksam agladım aglıcam oldum annem yatıstıryo bır yandan esım neymıs 1 saatte dogurmusum cocuk avutyolar sankı :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?