sen git makarna ye bacım hamileliğin tadını çıkarNe korkuyon kız aboo sen bu haftalarda böyleysen son haftalarda düşünemiyrum seni Bebeğini kucağına al bakalım ne korku kalıyor ne tasa
ayyyy akşamüstü uyumuştum ıkı saate yakın..tabi şimdide uyku tutmadı yarım saat döndüm durdum.. olmadı geldimmm buraya :)
kız anam dun yedım makarnayı makarna yıye yıye cocuk tokmak kafa olcak benımkıde salaklık ıste ama korku basıo ıcımı bır heyecan bole bugun yengem sancılanmıs ondan etkılendım sanırım bıraz tuhaf oldum yanı offff su kesı felan dıolar ya normal ıstıyorum ama sezeryanda olabılır ama bır sorun cıkmassa normal doguracagım kesın ben dogumda yapamam anam kacar gıderım hastahaneden cocukta yolda dogar
sağol MELTEM yazdıklarını not aldım
ilahi yaaakız gece gece güldürdün beni (bizi) bebişim de ben gülünce tekmeledi yolda doğurmak daha mı iyi anammm kız benden de betersinnn , çaktırma bende korkuyorum ara ara ama hemen kafamı dağıtıyorum
esımde dıo korkacak bıse yok aslında ona vercen 1 sa cekecekler bende ızlıcem ay ne hosuma gıder
ne demek bitanem buraya 2 pijama 2 adet gecelik 1 adetde sabahlığı yazmamışım.
lızlar not geceliğinizin birini kaliteli ğüzel ccicili olsun.ama ikincisi şu 10,,,15 tl ye satılan ucuzlardan alın ilk çıknca onu giyersiniz kanama biraz azalınca diğer ğüzel olanı ğiyersiniz.hastane için alıyorum deyince mağazalar kazık pahalısından veriyorlar.
bu arada kasık ağrılarınız olacak krap şeklini alacak daha sonralarda da belinize vuracak bebişleriniz büyüdükçe paik yapmayın ben panik yapıp gece hastaneye ğitmiştim doktor söyledi.bir nevi 25.haftadan sonra yalancı sancılar başlıyor.
ne demek bitanem buraya 2 pijama 2 adet gecelik 1 adetde sabahlığı yazmamışım.
lızlar not geceliğinizin birini kaliteli ğüzel ccicili olsun.ama ikincisi şu 10,,,15 tl ye satılan ucuzlardan alın ilk çıknca onu giyersiniz kanama biraz azalınca diğer ğüzel olanı ğiyersiniz.hastane için alıyorum deyince mağazalar kazık pahalısından veriyorlar.
bu arada kasık ağrılarınız olacak krap şeklini alacak daha sonralarda da belinize vuracak bebişleriniz büyüdükçe paik yapmayın ben panik yapıp gece hastaneye ğitmiştim doktor söyledi.bir nevi 25.haftadan sonra yalancı sancılar başlıyor.
benimki de diyo çekiceksin sancıyı işn ne
o zaman bi kafa atmak geliyo içimden
ne anlar onlar çocuk doğurmaktan
yaaaa 25 hafta sonrası demek haklısın ogun bır tuhaf olmustum zaten az kala gıdıyoduk benım bobreklerde tas var sonra bobreklerıme elıme vurdu agrı bobrek dıe gerı yattım ama allahım zamanında getırsın bıde benım esım hergun evde degıl allah korusun :26::18:
cıkalaım azcık dedım bugun tum gun evdeydı ay oturdu pes soccer2010 oynuo ay delırttı benı resmen kafa atmak degıl yumruk atasım geldı resmen
yaaaa 25 hafta sonrası demek haklısın ogun bır tuhaf olmustum zaten az kala gıdıyoduk benım bobreklerde tas var sonra bobreklerıme elıme vurdu agrı bobrek dıe gerı yattım ama allahım zamanında getırsın bıde benım esım hergun evde degıl allah korusun :26::18:
evet canım 25 haftadan sonra çünkü vücüt artık kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor.kasık ağrılarınızda ondan vücüt kendini doğum eylemini ğerçekleştirmek için sinyal veriyor.kan ğelirse suyunuz gelirse birde çok önmeli BEBĞİNİZİN HAREKETİNİ 2 SAAT DEN FAZLA HİSETMİYORSANIZ o zamn doktora ğidin.bu arada gaz sancılarınızda olur dikkat edin.sakın gazınızı tutmayın nerde olursa olsun bırakın. bebeğimizi zarar verirmiş. birde çantanızda mutlaka en az 50 tl. para koyun.bir köşesinde dursun.hastanede su bile parayla yemekleri iğrençççççç.
beni deee halaaaaaa sinemaya götürcek beyfendi keyfini bekliyoruz oğlumla... nerdeeeeeeee herşeye zaman var sinemaya yok
saolsun ben esımın sayesınde hergun ayrı bır sınema ızlıyorum kendısı olaylardan berı gelmıo hergun bır olayın ıcınde oldugu ıcın ay ogun sporu vardı anlatımde gulun esım astsubay ogun spor vardı bu spor ayakkabısını esefman aldı gıttı aksam bır geldı kendı spor ayakkabısı harıc bır poset daha bu ne dedım spor ayakkabım askım dedı alla alla e pekı bu ne dedım nasıl yanı dedım o gun bır olay olmus hırısız yakalanmıs zanlı ayakkabıyı dısarda sormus tıkırtı olmasın dıe ölece de kacmıs ev sahıbı uyandı dıe sen tut benım avel kocam onu getır ay krız gecırdım korkudan yuzu bıle bır soguktu benımkıde bakmıs guluo
anam kız maşallah görüyor musun tecrübeli insanın hali başka oluyor... valla doğru söylüyorsun , sen hep bu topiğe gel ya gündüzleri çok kalabalık oluyor burası, kızlar soru sorarlar sana bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?