2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy akşamüstü uyumuştum ıkı saate yakın..tabi şimdide uyku tutmadı yarım saat döndüm durdum.. olmadı geldimmm buraya :)

sen git makarna ye bacım hamileliğin tadını çıkar Ne korkuyon kız aboo sen bu haftalarda böyleysen son haftalarda düşünemiyrum seni Bebeğini kucağına al bakalım ne korku kalıyor ne tasa

kız anam dun yedım makarnayı makarna yıye yıye cocuk tokmak kafa olcak benımkıde salaklık ıste ama korku basıo ıcımı bır heyecan bole bugun yengem sancılanmıs ondan etkılendım sanırım bıraz tuhaf oldum yanı offff su kesı felan dıolar ya normal ıstıyorum ama sezeryanda olabılır ama bır sorun cıkmassa normal doguracagım kesın ben dogumda yapamam anam kacar gıderım hastahaneden cocukta yolda dogar

ayyyy akşamüstü uyumuştum ıkı saate yakın..tabi şimdide uyku tutmadı yarım saat döndüm durdum.. olmadı geldimmm buraya :)

hoşgldin ipekcim uyu uyu veletler uyutuyorlar bizi valla ayakta bende mart annelerini okuyodum yarın bi kaç kişi doğurcakmış sezaryenle Allahım yaaa ne heyecanlıı

iyi geceler kızlar.sezeryan ile ilğili soru soran olmuş hemen cevaplayım.kızlar 31 ağustosda doğum yaptım göbeğim hala duruyor.hamile ğibi değilim ama şişkoyum.bende 60 kilo ile hamile kaldım 85 doğum yaptım sezeryanla doğumda göbek kallıyor ama inşallah zamanla vereceğim.

canlarım emzirme sütyeni ile ilğili konu vardı ona cevap vermek isterim. çok gereksiz ve oyalayıcı.toplayıcı yada penye sütyen daha rahat.bu rada hastanede sütyen takmak yasak doğum esnasında sana bir elbise veriyorlar onu ğişyiyorsun. size tavsiyem. doğum çantanıza
1)silikon meme ucu
2)hametan adında krem
3)ğöğüs pedi
4)kulak çöpü
6)kağt havlu
7)boş düzgün poşet
8)kalem
9)not defteri
10kamera
11)yastık kılıfı
12)kilot ama en az 2 beden büyük 8,9 adet
13)bebek için hastane çıkışı
15)2 adet battaniye bebk içinb
16)bebk için havlu yumuşak
17)kendiniz için havlu
18)çatal kaşık bıçak su bardağı
şimdilik aklıma bunlar geldi.
2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur

bunları mutlaka koyun cici anneler.

ilahi yaaa kız gece gece güldürdün beni (bizi) bebişim de ben gülünce tekmeledi yolda doğurmak daha mı iyi anammm kız benden de betersinnn , çaktırma bende korkuyorum ara ara ama hemen kafamı dağıtıyorum

sağol MELTEM yazdıklarını not aldım

ne demek bitanem buraya 2 pijama 2 adet gecelik 1 adetde sabahlığı yazmamışım.

lızlar not geceliğinizin birini kaliteli ğüzel ccicili olsun.ama ikincisi şu 10,,,15 tl ye satılan ucuzlardan alın ilk çıknca onu giyersiniz kanama biraz azalınca diğer ğüzel olanı ğiyersiniz.hastane için alıyorum deyince mağazalar kazık pahalısından veriyorlar.

bu arada kasık ağrılarınız olacak krap şeklini alacak daha sonralarda da belinize vuracak bebişleriniz büyüdükçe paik yapmayın ben panik yapıp gece hastaneye ğitmiştim doktor söyledi.bir nevi 25.haftadan sonra yalancı sancılar başlıyor.

esımde dıo korkacak bıse yok aslında ona vercen 1 sa cekecekler bende ızlıcem ay ne hosuma gıder

yaaaa 25 hafta sonrası demek haklısın ogun bır tuhaf olmustum zaten az kala gıdıyoduk benım bobreklerde tas var sonra bobreklerıme elıme vurdu agrı bobrek dıe gerı yattım ama allahım zamanında getırsın bıde benım esım hergun evde degıl allah korusun :26::18:

valla bana da oldu koştum meğer üşütmüşm kendimi korkutuor arada bu veletler

cıkalaım azcık dedım bugun tum gun evdeydı ay oturdu pes soccer2010 oynuo ay delırttı benı resmen kafa atmak degıl yumruk atasım geldı resmen
benimki de diyo çekiceksin sancıyı işn ne

o zaman bi kafa atmak geliyo içimden

ne anlar onlar çocuk doğurmaktan

Allah korusun kızz benimde böbreklerim ağrıdı işte valla hergün ağrıyor hafif hafif belki bende de vardır taş maş:44: belini ve ayaklarını sıcak tut...

cıkalaım azcık dedım bugun tum gun evdeydı ay oturdu pes soccer2010 oynuo ay delırttı benı resmen kafa atmak degıl yumruk atasım geldı resmen

beni deee halaaaaaa sinemaya götürcek beyfendi keyfini bekliyoruz oğlumla... nerdeeeeeeee herşeye zaman var sinemaya yok

evet canım 25 haftadan sonra çünkü vücüt artık kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor.kasık ağrılarınızda ondan vücüt kendini doğum eylemini ğerçekleştirmek için sinyal veriyor.kan ğelirse suyunuz gelirse birde çok önmeli BEBĞİNİZİN HAREKETİNİ 2 SAAT DEN FAZLA HİSETMİYORSANIZ o zamn doktora ğidin.bu arada gaz sancılarınızda olur dikkat edin.sakın gazınızı tutmayın nerde olursa olsun bırakın. bebeğimizi zarar verirmiş. birde çantanızda mutlaka en az 50 tl. para koyun.bir köşesinde dursun.hastanede su bile parayla yemekleri iğrençççççç.

anam kız maşallah görüyor musun tecrübeli insanın hali başka oluyor... valla doğru söylüyorsun , sen hep bu topiğe gel ya gündüzleri çok kalabalık oluyor burası, kızlar soru sorarlar sana bol bol

beni deee halaaaaaa sinemaya götürcek beyfendi keyfini bekliyoruz oğlumla... nerdeeeeeeee herşeye zaman var sinemaya yok

saolsun ben esımın sayesınde hergun ayrı bır sınema ızlıyorum kendısı olaylardan berı gelmıo hergun bır olayın ıcınde oldugu ıcın ay ogun sporu vardı anlatımde gulun esım astsubay ogun spor vardı bu spor ayakkabısını esefman aldı gıttı aksam bır geldı kendı spor ayakkabısı harıc bır poset daha bu ne dedım spor ayakkabım askım dedı alla alla e pekı bu ne dedım nasıl yanı dedım o gun bır olay olmus hırısız yakalanmıs zanlı ayakkabıyı dısarda sormus tıkırtı olmasın dıe ölece de kacmıs ev sahıbı uyandı dıe sen tut benım avel kocam onu getır ay krız gecırdım korkudan yuzu bıle bır soguktu benımkıde bakmıs guluo

ayy koptummm

anam kız maşallah görüyor musun tecrübeli insanın hali başka oluyor... valla doğru söylüyorsun , sen hep bu topiğe gel ya gündüzleri çok kalabalık oluyor burası, kızlar soru sorarlar sana bol bol

ne demek canım benim siz sorun ben cevaplarım ben bunları bilmediğim için acemilik çektim.ama sizin ğibi şeker annelere anlatarak onların acemilik yaşamasını istemiyorum.o yüzden istediğinizi sorun.bildiğim her şeye seve seve cevap veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…