2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın gelirsin öğlen vakti kaynıyor burası... ben öğleden sonra gelirim büyük ihtimal kontrolum var çünkü yarın bi de aşı falan olucam... şeker yüklemesi de yarın yapılcak büyük ihtimal. işim uzun sürer ama kızlar severler seni sen yeterki onlara bilgi ver

tabi canımmmmmmmmmmmmm tabıııııııııııııı egeyle kocamın kuzusunayetmez ay yesın onları bacıları kız cok sevıom hepsını allahım bır sesle kurtar yarabbım

tabi canımmmmmmmmmmmmm tabıııııııııııııı egeyle kocamın kuzusunayetmez ay yesın onları bacıları kız cok sevıom hepsını allahım bır sesle kurtar yarabbım
valla kız aile olduk şaka maka farkında mıısn :)
nese kızlar ben kaçar belim ağrıyor biraz hareket edeyim bari...

hadi öptüm hepinizi iyi geceler..............

haydın ben yatar kızlar esra kacar hepınıze ıyı geceler tatlı ruyalar tabı ben bu aralar hep coccuk doguryom emzıryom ruyalarımda hıc acı cekmıyorum oyle doguma ne var cnm gunde 50 tane cıkartırım

canımşeker yüklemesine ğidiyorsan yanında bir pet bardak bir şişe su ve birde limon götür şeker yüklemesini kaçlık yapacaksın bilmiyorum ama 100 çok ağır oluyor.bulantın oluyor.limonu ağzına sürünce ğeçiyor bulantın.tabi limonu kesmek içinde bıçak unutma canım 100 yapılacaksa mutlak yanında bir kişi olsun 3 saat sürüyor. açlıktan ve şekerden fenalaşabiliyorsun.şimdiden ğeçmiş olsun.

nedemek yarın öğlen burdayım.siz isteyin yeter ki.

benım ıgnem coktan yapıldı sukur darısı sana merve bıde dun gıttım dr a bebek oynamıo dıe uyumustur bıde yorulunca yapar ole dedı 900 gr ulasmıs masallah boyuda 33 cm olmus kuzumn baloncuk cıkaryodu 25 ıncı haftada normal dır ınsallah bu degerler dr um cok ıı dedı ama bılmıom ıste endıselenıom bazen

ay meltem allah razı olsun cnm baya bılgı edındık ya gercekten

allah sizdende razı olsun inşallah allah size kolay doğumlar nasip eder.sağ sağlim bebişlerinizi benim ğibi kucağınıza alırsınız.

çok ğüzel bambaşka bir duyğu kızlar.ütün çektiğiniz çile ağrı uçup ğidiyor. onun bir ğülüşü dünyalara değer.alın size oğluşumu göstereyim.

anam masallah kurban olurum ben kızne seker gozler yumuk yumuk yaaaaaaaa yesınler allah analı babalı buyutsun cnm benım

anam masallah kurban olurum ben kızne seker gozler yumuk yumuk yaaaaaaaa yesınler allah analı babalı buyutsun cnm benım resmı nasıl koyuyosunuz ya ben yapamıom da

anam masallah kurban olurum ben kızne seker gozler yumuk yumuk yaaaaaaaa yesınler allah analı babalı buyutsun cnm benım

allah sizinkileride kucağınıza almayı nasip etsin canım ben yatıyorum iyi geceler sabah ğörüşmek üzere.unutmayın sol tarafa yatıyorsunuz.bebeğiniz daha rahat nefes alıp daha iyi besleniyor.sol tarafa yatarsanız bbeişeriniz hıozlı kilo alıyor.

bız hep sol uyuyoz zaten cok tşk ettım cnm bende yattım hadi ıyı uykular hepımıze

Dün kocama sinir oldummmmmmmmmmmmm... Temizlik vardı evde, ohh mis dedim eve geldim tv'nin karşısındaki koltuğa bi oturdum kocaman sigara yanığı. Aradım kocamı ama ağlıyorum sinirden, o da temizlikçiye bağırıyor "ben o minderi ters çevirmiştim sen görme diye, niye ön yüzünü çeviriyor" diye..
Ay sinir oldum içime oturdu, bu kadar masrafın arasında bi koltuk çıkardı başıma.. HAyır ben bin kere koltukların üstünde sigara içme diye uyarmasam canı sağolsun diycem de bin kere uyardım yaa.. Her yer sigara yanığı çek bir sehpa iç onun üstünde.. bi de ben hamileyim diye evde sigara içilmiyor, balkonda içiyordu güya ama ben uyuduktan sonra içiyor salonda demek ki, o da ayrı mevzu (
Sinirlerim bozuldu sabah sabah, hiç mal kıymeti bilmiyor yaa

Kızlar, günaydın diyip kaçıyorum..bugün erken geldim işe, ofisi toplayacağız 2 gün..Cumartesi taşınacağız..Pazartesi de internet bağlantılarımız falan yapılacak....
Bilgsayarın başında olamam herhalde, eşyaları kolileyeceğiz..Beni merak etmeyin..Pazartesi net bağlantımız olursa, salı burdayım...Terslik çıkarsa da, net bağlanamadığı için çıkar, endişe etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…