ayy koptummm
ne demek canım benim siz sorun ben cevaplarım ben bunları bilmediğim için acemilik çektim.ama sizin ğibi şeker annelere anlatarak onların acemilik yaşamasını istemiyorum.o yüzden istediğinizi sorun.bildiğim her şeye seve seve cevap veririm.
yarın gelirsin öğlen vakti kaynıyor burası... ben öğleden sonra gelirim büyük ihtimal kontrolum var çünkü yarın bi de aşı falan olucam... şeker yüklemesi de yarın yapılcak büyük ihtimal. işim uzun sürer ama kızlar severler seni sen yeterki onlara bilgi ver
valla kız aile olduk şaka maka farkında mıısn :)tabi canımmmmmmmmmmmmm tabıııııııııııııı egeyle kocamın kuzusunayetmezay yesın onları bacıları kız cok sevıom hepsını allahım bır sesle kurtar yarabbım
yarın gelirsin öğlen vakti kaynıyor burası... ben öğleden sonra gelirim büyük ihtimal kontrolum var çünkü yarın bi de aşı falan olucam... şeker yüklemesi de yarın yapılcak büyük ihtimal. işim uzun sürer ama kızlar severler seni sen yeterki onlara bilgi ver
ay meltem allah razı olsun cnm baya bılgı edındık ya gercekten
allah sizdende razı olsun inşallah allah size kolay doğumlar nasip eder.sağ sağlim bebişlerinizi benim ğibi kucağınıza alırsınız.
çok ğüzel bambaşka bir duyğu kızlar.ütün çektiğiniz çile ağrı uçup ğidiyor. onun bir ğülüşü dünyalara değer.alın size oğluşumu göstereyim.Eki Görüntüle 149782
allah sizdende razı olsun inşallah allah size kolay doğumlar nasip eder.sağ sağlim bebişlerinizi benim ğibi kucağınıza alırsınız.
çok ğüzel bambaşka bir duyğu kızlar.ütün çektiğiniz çile ağrı uçup ğidiyor. onun bir ğülüşü dünyalara değer.alın size oğluşumu göstereyim.Eki Görüntüle 149782
anam masallah kurban olurum ben kızne seker gozler yumuk yumuk yaaaaaaaa yesınler allah analı babalı buyutsun cnm benım
allah sizinkileride kucağınıza almayı nasip etsin canım ben yatıyorum iyi geceler sabah ğörüşmek üzere.unutmayın sol tarafa yatıyorsunuz.bebeğiniz daha rahat nefes alıp daha iyi besleniyor.sol tarafa yatarsanız bbeişeriniz hıozlı kilo alıyor.
günaydınnn... bugün ben de erkenciyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?