Kızlar, günaydın diyip kaçıyorum..bugün erken geldim işe, ofisi toplayacağız 2 gün..Cumartesi taşınacağız..Pazartesi de internet bağlantılarımız falan yapılacak....
Bilgsayarın başında olamam herhalde, eşyaları kolileyeceğiz..Beni merak etmeyin..Pazartesi net bağlantımız olursa, salı burdayım...Terslik çıkarsa da, net bağlanamadığı için çıkar, endişe etmeyin...
Kızlar, günaydın diyip kaçıyorum..bugün erken geldim işe, ofisi toplayacağız 2 gün..Cumartesi taşınacağız..Pazartesi de internet bağlantılarımız falan yapılacak....
Bilgsayarın başında olamam herhalde, eşyaları kolileyeceğiz..Beni merak etmeyin..Pazartesi net bağlantımız olursa, salı burdayım...Terslik çıkarsa da, net bağlanamadığı için çıkar, endişe etmeyin...
kolay gelsin canım. sen yorma sakın kendini...Kızlar, günaydın diyip kaçıyorum..bugün erken geldim işe, ofisi toplayacağız 2 gün..Cumartesi taşınacağız..Pazartesi de internet bağlantılarımız falan yapılacak....
gunaydınnn:))
burdayım arkadasım bıraz gec geldım ama
bırce kuzu sızlerede gunaydın enerjı dolu gıbıyız
Oki kuzu, yorma kendini bizi de habersiz bırakma...
günaydın kızlarrr
sabahın köründe uyanmak zorunda kaldımgözümden uyku akıyo ( çocuk odasının kalorifer peteği patlamış eşimde sağ olsun giderken tesisatçıya haber vermiş apar topar giyinip evi topladım adam geldi baktı şimdi bekleki gelsinde yeni petek taksın...
sizler napıyosunus
erkekler gamsız oluyor çilekçim. bir de üste çıkıyorlar ya...hemen temizlikçi suçlu olmuş. sen de bir süre minderi ters çevirerek idare et artık. almıştır eşin dersini.
cılek sınırlenmekte haklısın valla masraf cıkarmaya bayılıyorlar ama sen yapsan hıc mal kıymetı bılmıyorsun askım derler:))
gunaydınnn kızlarrr
esınde cok akıllıymıs cılekcım yaaa:)ayyyy sıgara buyuk dert gercektn ama ıcen ııcnde cok zor valla cnmmm. ben nısana bırkac gun kala nisan elbısesını yakan bırı olaraktan:):)::):)
YAAA ben aksm tam yatcagım sırada ıctıgım balık hapını okudum hamıleler kullanamaz yazıyordu 2 saat delırdım agla aglaa sonra dedım doktoruma bı maıl atım de sabah donsun bana adam allahtan uyanıkmıs ta aradı saolsun dedı oda balık hapı ve cogu ılacta boyle yazarrr sonra rahatladım ama bu seferde uykum kactııı kabus gubu bı geceydıı ııcene panık atak oldummmm
YAAA ben aksm tam yatcagım sırada ıctıgım balık hapını okudum hamıleler kullanamaz yazıyordu 2 saat delırdım agla aglaa sonra dedım doktoruma bı maıl atım de sabah donsun bana adam allahtan uyanıkmıs ta aradı saolsun dedı oda balık hapı ve cogu ılacta boyle yazarrr sonra rahatladım ama bu seferde uykum kactııı kabus gubu bı geceydıı ııcene panık atak oldummmm
İnşallah almıştır canım.. Allah dert vermesin , bunlara üzülmek saçma ama tutamıyorum kendimi çok sinirlendim..
:)) Aynen öyleee.. Ay her yerde sigara yanıkları, yepyeni ev. Çok düşüncesiz gerçekten bu adam..
Günaydın canımmm
Yaaaa channel ciddi misinnnn, ne yaptın sonra?? kendin mi yaktın başkası mı yaktı?
çoğu ilaç hamileler kobay olarak kullanılamadığından hamileler üzerinde test edilemiyo o yüzdende prospektüse öle yazıolar canım...doktor iç dediği sürece sorun yok yani
yaa doktorun ne kadar dusuncelıymıs cnm bak hemen ıcını ferahlatmıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?