2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınnn:))
burdayım arkadasım bıraz gec geldım ama
bırce kuzu sızlerede gunaydın enerjı dolu gıbıyız

Oki kuzu, yorma kendini bizi de habersiz bırakma...

kolay gelsın kuzucuk yorma kendını ..

erkekler gamsız oluyor çilekçim. bir de üste çıkıyorlar ya...hemen temizlikçi suçlu olmuş. sen de bir süre minderi ters çevirerek idare et artık. almıştır eşin dersini.

kolay gelsin canım. sen yorma sakın kendini...
gunaydınnn:))
burdayım arkadasım bıraz gec geldım ama
bırce kuzu sızlerede gunaydın enerjı dolu gıbıyız

günaydın canım.

cılek sınırlenmekte haklısın valla masraf cıkarmaya bayılıyorlar ama sen yapsan hıc mal kıymetı bılmıyorsun askım derler:))

günaydın kızlarrr
sabahın köründe uyanmak zorunda kaldım gözümden uyku akıyo ( çocuk odasının kalorifer peteği patlamış eşimde sağ olsun giderken tesisatçıya haber vermiş apar topar giyinip evi topladım adam geldi baktı şimdi bekleki gelsinde yeni petek taksın...

sizler napıyosunus

YAAA ben aksm tam yatcagım sırada ıctıgım balık hapını okudum hamıleler kullanamaz yazıyordu 2 saat delırdım agla aglaa sonra dedım doktoruma bı maıl atım de sabah donsun bana adam allahtan uyanıkmıs ta aradı saolsun dedı oda balık hapı ve cogu ılacta boyle yazarrr sonra rahatladım ama bu seferde uykum kactııı kabus gubu bı geceydıı ııcene panık atak oldummmm

en azından bebek olmadan aradan cıkmıs olacak kolay gelsın sana cnm

erkekler gamsız oluyor çilekçim. bir de üste çıkıyorlar ya...hemen temizlikçi suçlu olmuş. sen de bir süre minderi ters çevirerek idare et artık. almıştır eşin dersini.

İnşallah almıştır canım.. Allah dert vermesin , bunlara üzülmek saçma ama tutamıyorum kendimi çok sinirlendim..

cılek sınırlenmekte haklısın valla masraf cıkarmaya bayılıyorlar ama sen yapsan hıc mal kıymetı bılmıyorsun askım derler:))

:)) Aynen öyleee.. Ay her yerde sigara yanıkları, yepyeni ev. Çok düşüncesiz gerçekten bu adam..

gunaydınnn kızlarrr

Günaydın canımmm

esınde cok akıllıymıs cılekcım yaaa:)ayyyy sıgara buyuk dert gercektn ama ıcen ııcnde cok zor valla cnmmm. ben nısana bırkac gun kala nisan elbısesını yakan bırı olaraktan:):)::):)

Yaaaa channel ciddi misinnnn, ne yaptın sonra?? kendin mi yaktın başkası mı yaktı?

çoğu ilaç hamileler kobay olarak kullanılamadığından hamileler üzerinde test edilemiyo o yüzdende prospektüse öle yazıolar canım...doktor iç dediği sürece sorun yok yani

bende dun neye sınır oldum.Bebısımıze ayakkabı almıstm cok guzel spor kayınpederım kızım bunu rahat gıyemezkı hem cocugun gıydıgı haram yedıgı helal bıdı bıdı bıdı.....
esımden ses seda yok bende dedımkı bız boylesını alıyoruz sız daha ıyısını alırsınız artık hem bız onun ıcın calısıyoruz kazanıyoruz dedım sonra tabııkı alırız falan dedı ama cenesı sınır ettı benı
kıro kıro ınsanlar dolu heves bırakmıyorlar ama ona ınat bugun 2 cıft ayakkabı daha alacagım oğlumaaaa

yaa doktorun ne kadar dusuncelıymıs cnm bak hemen ıcını ferahlatmıs..

kendım yaktımmmm:) askıda duruyordu dolabın onunde ya nasıl oldu bılmıyorum alev gıtmıs bıde tul yaa ayyy kabus gıbıydı allahtann tullerı coktuda terxı bıraz halettı bılmeyenler anlamadı ama bılenler anadı tabıkı:)

çoğu ilaç hamileler kobay olarak kullanılamadığından hamileler üzerinde test edilemiyo o yüzdende prospektüse öle yazıolar canım...doktor iç dediği sürece sorun yok yani

yaa doktorun ne kadar dusuncelıymıs cnm bak hemen ıcını ferahlatmıs..

ya cok kotuydu delırdım esıme dıomkı bıde sen oku dogru yazıyo dımı (ıngılızce yazıyordu) dıokı sen okumussunya dogrudur dıyoo. cam sıseyı bı fırlattım sınırleee ıyı adama gelmedııı:):):):)erkekler gercekten daha rahatlarr dıoki "vıtamının zararı olurmu""

ayy doktorum gercekten ıyıymıs yaa saolsun hemen aradı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…