günaydın hanımlaaaaaaaaarr
günaydın kızlarrr
sabahın köründe uyanmak zorunda kaldımgözümden uyku akıyo ( çocuk odasının kalorifer peteği patlamış eşimde sağ olsun giderken tesisatçıya haber vermiş apar topar giyinip evi topladım adam geldi baktı şimdi bekleki gelsinde yeni petek taksın...
sizler napıyosunus
bende dun neye sınır oldum.Bebısımıze ayakkabı almıstm cok guzel spor kayınpederım kızım bunu rahat gıyemezkı hem cocugun gıydıgı haram yedıgı helal bıdı bıdı bıdı.....
esımden ses seda yok bende dedımkı bız boylesını alıyoruz sız daha ıyısını alırsınız artık hem bız onun ıcın calısıyoruz kazanıyoruz dedım sonra tabııkı alırız falan dedı ama cenesı sınır ettı benı
kıro kıro ınsanlar dolu heves bırakmıyorlar ama ona ınat bugun 2 cıft ayakkabı daha alacagım oğlumaaaa
sanada gunaydın fatmaa ısım buldunuz mu?
Geçmiş olsun canım.. Bebek olunca olsaydı hiç uğraşılmazdı..
yiğit olucak herhalde yaaa konuşulmuyo pek evde bi ismi kendi babasının ismi olucak oda güzel bişeydeğil ama ne yapayım buna direnemiyorum bbasını erken kaybetmiş birde babası bahsi geçince bi tuhaf oluyo tartışamıyorum koymayalım diyemiyorum öle işde yiğit olur herhalde babaının ismini sölemiyim :)
yeni gelen herkese günaydın ve hoşgeldinis
şimdi böyle dedin dedenin ismini merak ettim
ufff söliyim bari "çavuş" hilminin babasının ismi ama napiyim ki yaa yiğit çavuş olur büyük ihtimalle
evet öle olucak galiba öle şu olsun bu olsun denildiği yok hilmi en son olmadı yiğit koyarız demişti bide uyuyo gibi sanki yiğit çavuş da:):):):)::) bence yıgıt olsun fatmaaaaaaaaaa:):):)::)
:))dur bakalım bıraz bekle belkıde oralı bıle olmazlar ama esın soylersede yıgıtle tamamlarsın..
günaydınnn sabah sabah sinirlerim bozuldu. şurda bişey yemeğe korkuyorum kahvaltı söylerken isteyen varmı soruyorum kimse gık demiyor sandviç geliyor yuhhhh ne kadar yiyorsun ucundan alıyım mı kaçırır gibi yemek yiyorum en sevmediğim şeyde bi erkeğin yediğim şeyi ellemesi. acaba ellerini yıkıyormu çişini yaptıktan sonra. aklıma hep bu gelir.
deli oldum yaaaaaaaa
günaydınnn sabah sabah sinirlerim bozuldu. şurda bişey yemeğe korkuyorum kahvaltı söylerken isteyen varmı soruyorum kimse gık demiyor sandviç geliyor yuhhhh ne kadar yiyorsun ucundan alıyım mı kaçırır gibi yemek yiyorum en sevmediğim şeyde bi erkeğin yediğim şeyi ellemesi. acaba ellerini yıkıyormu çişini yaptıktan sonra. aklıma hep bu gelir.
deli oldum yaaaaaaaa
deli oldum yaaaaaaaa
deli oldum yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?