2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.. Bebek olunca olsaydı hiç uğraşılmazdı..

ayy ınsanın hevesını kursagında bırakıyorlar yaaa onlara neysee kendı paranla almıssın ıste alırsa onlarda alsın onlarıda gıydırırsın nolcekkkk:)

sanada gunaydın fatmaa ısım buldunuz mu?

yiğit olucak herhalde yaaa konuşulmuyo pek evde bi ismi kendi babasının ismi olucak oda güzel bişeydeğil ama ne yapayım buna direnemiyorum bbasını erken kaybetmiş birde babası bahsi geçince bi tuhaf oluyo tartışamıyorum koymayalım diyemiyorum öle işde yiğit olur herhalde babaının ismini sölemiyim :)

Geçmiş olsun canım.. Bebek olunca olsaydı hiç uğraşılmazdı..

sağol canım dediğin gibi bebek doğunca daha zor olurdu.. Ama sabah sabah olmasaydı en azından öğlende geleydi iyidi :))
artık geceleri hiç uyyamıyorum adam gibi her dönüşümde mutlaka uyanıyorum. Eşim gittikten sonra tek başına yatınca birazcık daha rahat yatıyorum en azından..

şimdi böyle dedin dedenin ismini merak ettim

:):):):)::) bence yıgıt olsun fatmaaaaaaaaaa:):):)::)
evet öle olucak galiba öle şu olsun bu olsun denildiği yok hilmi en son olmadı yiğit koyarız demişti bide uyuyo gibi sanki yiğit çavuş da

:))dur bakalım bıraz bekle belkıde oralı bıle olmazlar ama esın soylersede yıgıtle tamamlarsın..

yaa hilmi arada çavuşum diye seviyo bile sesimi çıkartamıyom ben dedim ben çavuş falan diyemem çocuga diye sen deme o zman diyo alnııyo birasda ama napiyim yaaa diyemem ki

günaydınnn sabah sabah sinirlerim bozuldu. şurda bişey yemeğe korkuyorum kahvaltı söylerken isteyen varmı soruyorum kimse gık demiyor sandviç geliyor yuhhhh ne kadar yiyorsun ucundan alıyım mı kaçırır gibi yemek yiyorum en sevmediğim şeyde bi erkeğin yediğim şeyi ellemesi. acaba ellerini yıkıyormu çişini yaptıktan sonra. aklıma hep bu gelir.
deli oldum yaaaaaaaa

ilahi bende gıcık oluyorum ellerini yıkadımı bayana hadi bi nevi tahamül ediliyoda erkek olana iğğğğğğğ sende d ecanım hoşlanmıyorum böle şeylerden de yiyeceksen sanada söliyim de pis şeylerrr eline bi tane şaplatacaksın

günaydın hoşgeldin canım..
bugün herkes böle bi sabah sabah dellenmiş geliyo hadi hayırlısı :))

günaydın canım bende çok sinir olurum böyle şeye bire her defasında anam onu mu yedin yok efendim
o çok bilmem ne bende sinir olurum öyle yorumlara kime ne yiyosan kendine bu arada bebişin nasıldı
kontrolde sonra karşılaşamadık geçmişide okuyamadım çok birikiyo malum

:))gunaydın egee.bende yemegımı paylasmayı hııcc sevmem sende bı daha bak ıstıyorsanız alayım yoksa vermeyecegım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…