günaydın havadisleri alalım lütfen.... oğluşunu gördünmü . işten ayrıldın mı dün yoktun nerdeydin:))))))))günaydın herkes iyimi
ya sorma acayip gergin ve sinirliyimgünaydın hoşgeldin canım..
bugün herkes böle bi sabah sabah dellenmiş geliyo hadi hayırlısı :))
ilahi bende gıcık oluyorum ellerini yıkadımıbayana hadi bi nevi tahamül ediliyoda erkek olana iğğğğğğğ sende d ecanım hoşlanmıyorum böle şeylerden de yiyeceksen sanada söliyim de pis şeylerrr eline bi tane şaplatacaksın
günaydın havadisleri alalım lütfen.... oğluşunu gördünmü . işten ayrıldın mı dün yoktun nerdeydin:))))))))
ya sorma acayip gergin ve sinirliyim
çok saygısızlar benimle aynı boyutta yiyenler bile yuhh elif ne kadar yiyorsun diyorlar. maskara olduk gerizekalılara..
günaydııııııııııııııngünaydın kızlar biz de geldik.
Kim yemiş egemin yemeğini kim dokunmuş vay terbiyesizler.
en sinir olduğum şeydir benimde.
günaydın havadisleri alalım lütfen.... oğluşunu gördünmü . işten ayrıldın mı dün yoktun nerdeydin:))))))))
çok saygısızlar benimle aynı boyutta yiyenler bile yuhh elif ne kadar yiyorsun diyorlar. maskara olduk gerizekalılara..
ege fmg dun sız dedınız ya 15 tekme valla dunde saydım bugunde sıpa dürtüyor hareketini daha net hissediyorum artık 15' ıde gecıyor
günaydıııııııııııııın
ege fmg dun sız dedınız ya 15 tekme valla dunde saydım bugunde sıpa dürtüyor hareketini daha net hissediyorum artık 15' ıde gecıyor
valla aynen öyle oluyo benimki de artık baya hareketli dün akşam hareket etmeyince baya korktuk ama sonra uyandı sıpambende aksam yatarken saydımmm ooo 15ı coktan gecıooo ınsallah hergun duyarızzz.burda ınsanlar dıodu bgn tepıklemedı merak ettık dıee dıodum nolcakkı benmde tepıklemıo:)))ama artık bende panık yaparım hergun hıssedınce:)
günaydın kızlar..iki sabahtır cocugun tekmeleriyle uyanıyorum..sabah ezanında başlıyo 7ye kadar kaldıramıyo beni sonra pes edip kalkıyorum herhalde acıkıyomudur nedir..öff şimdiden uyutmuyo bu cocuk beni ya
ya diyorum sorun ellerini değdirmeleri:))gunaydın egee.bende yemegımı paylasmayı hııcc sevmem sende bı daha bak ıstıyorsanız alayım yoksa vermeyecegım de
günaydın kızlar biz de geldik.
Kim yemiş egemin yemeğini kim dokunmuş vay terbiyesizler.
en sinir olduğum şeydir benimde.
maşallahhhhhhhh say say hergün say 10-15 den sonra bırak artık:))ege fmg dun sız dedınız ya 15 tekme valla dunde saydım bugunde sıpa dürtüyor hareketini daha net hissediyorum artık 15' ıde gecıyor
sorma ya aynen bende öyle oldum dalıcaktım.ayy çok kızarım böyle şeye kime ne ne kaar isterssem yerim sanki onlar ödüyor parasını açım yiyorum sizene
sabah sabah dellendim valla gelip söyleyeni yolasım geldi ege
bende aksam yatarken saydımmm ooo 15ı coktan gecıooo ınsallah hergun duyarızzz.burda ınsanlar dıodu bgn tepıklemedı merak ettık dıee dıodum nolcakkı benmde tepıklemıo:)))ama artık bende panık yaparım hergun hıssedınce:)
egecımmmmmmmmmmmmmmm gunaydınnnn...günaydın havadisleri alalım lütfen.... oğluşunu gördünmü . işten ayrıldın mı dün yoktun nerdeydin:))))))))
günaydın kızlar..iki sabahtır cocugun tekmeleriyle uyanıyorum..sabah ezanında başlıyo 7ye kadar kaldıramıyo beni sonra pes edip kalkıyorum herhalde acıkıyomudur nedir..öff şimdiden uyutmuyo bu cocuk beni ya
:79:günaydın arkadaşlar. sohbetinizi böldüm ama hoşuma gitti erkenden kalkan kişilerin burada sobete başlaması. ben de haziran annesi olucam inşallah. 26 haftalık gebeyim. daha önce de yazmıştım ama hatırlamazsınız düzenli girmediğimden. erkek bebek bekliyorum haziranın 3 ü gibi. bebeklerimiz ikizler burcu olacak. gerçi çok takmam burçları ama ikizler burcu çok farklı insanlar oluyor yani çok değişkenler bebeklikleri de çok yaramaz oluyormuş. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
benimkide kurulu saat gibi 6 da başlıyo zoraki 7:30a kadr uyur uyanır yatakda kalıyorum
:79:günaydın arkadaşlar. sohbetinizi böldüm ama hoşuma gitti erkenden kalkan kişilerin burada sobete başlaması. ben de haziran annesi olucam inşallah. 26 haftalık gebeyim. daha önce de yazmıştım ama hatırlamazsınız düzenli girmediğimden. erkek bebek bekliyorum haziranın 3 ü gibi. bebeklerimiz ikizler burcu olacak. gerçi çok takmam burçları ama ikizler burcu çok farklı insanlar oluyor yani çok değişkenler bebeklikleri de çok yaramaz oluyormuş. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?