2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar biz de geldik.
Kim yemiş egemin yemeğini kim dokunmuş vay terbiyesizler.
en sinir olduğum şeydir benimde.

günaydın herkes iyimi
günaydın havadisleri alalım lütfen.... oğluşunu gördünmü . işten ayrıldın mı dün yoktun nerdeydin:))))))))

günaydın hoşgeldin canım..
bugün herkes böle bi sabah sabah dellenmiş geliyo hadi hayırlısı :))
ya sorma acayip gergin ve sinirliyim

çok saygısızlar benimle aynı boyutta yiyenler bile yuhh elif ne kadar yiyorsun diyorlar. maskara olduk gerizekalılara..

ege fmg dun sız dedınız ya 15 tekme valla dunde saydım bugunde sıpa dürtüyor hareketini daha net hissediyorum artık 15' ıde gecıyor

ayy çok kızarım böyle şeye kime ne ne kaar isterssem yerim sanki onlar ödüyor parasını açım yiyorum sizene

sabah sabah dellendim valla gelip söyleyeni yolasım geldi ege

günaydıııııııııııııın

aman boşver sen onları siz kendinize bakın de

ege fmg dun sız dedınız ya 15 tekme valla dunde saydım bugunde sıpa dürtüyor hareketini daha net hissediyorum artık 15' ıde gecıyor

bende aksam yatarken saydımmm ooo 15ı coktan gecıooo ınsallah hergun duyarızzz.burda ınsanlar dıodu bgn tepıklemedı merak ettık dıee dıodum nolcakkı benmde tepıklemıo:)))ama artık bende panık yaparım hergun hıssedınce:)

valla aynen öyle oluyo benimki de artık baya hareketli dün akşam hareket etmeyince baya korktuk ama sonra uyandı sıpam

hatta karnımdaki hareket gözle görülebilir halde oluyor bazen
dün ilk defa eşimde gördü

günaydın kızlar..iki sabahtır cocugun tekmeleriyle uyanıyorum..sabah ezanında başlıyo 7ye kadar kaldıramıyo beni sonra pes edip kalkıyorum herhalde acıkıyomudur nedir..öff şimdiden uyutmuyo bu cocuk beni ya

benim oğlan başladı gene boks yapıo herhalde bi o tarafa vuruyo bi bu tarafıma

:79:günaydın arkadaşlar. sohbetinizi böldüm ama hoşuma gitti erkenden kalkan kişilerin burada sobete başlaması. ben de haziran annesi olucam inşallah. 26 haftalık gebeyim. daha önce de yazmıştım ama hatırlamazsınız düzenli girmediğimden. erkek bebek bekliyorum haziranın 3 ü gibi. bebeklerimiz ikizler burcu olacak. gerçi çok takmam burçları ama ikizler burcu çok farklı insanlar oluyor yani çok değişkenler bebeklikleri de çok yaramaz oluyormuş. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?

benimkide kurulu saat gibi 6 da başlıyo zoraki 7:30a kadr uyur uyanır yatakda kalıyorum

:))gunaydın egee.bende yemegımı paylasmayı hııcc sevmem sende bı daha bak ıstıyorsanız alayım yoksa vermeyecegım de
ya diyorum sorun ellerini değdirmeleri

((((( çok sinirliyim bugun fmg hayır olsun. ne yesem ama ağzım oynadığı anda yanımdalar. inan kuruyemiş getiriyorum koca bi poşet . helal olsun ama sinir oluyorum...

maşallahhhhhhhh say say hergün say 10-15 den sonra bırak artık:))

ayy çok kızarım böyle şeye kime ne ne kaar isterssem yerim sanki onlar ödüyor parasını açım yiyorum sizene

sabah sabah dellendim valla gelip söyleyeni yolasım geldi ege
sorma ya aynen bende öyle oldum dalıcaktım.

amanda aman 15 i de geçermiş. ruhsuz karı ilkten hissedemiyorum diye feryat ediyordun şimdi hava mı basıyorsun

egecımmmmmmmmmmmmmmm gunaydınnnn...
aksam yuklusun de sen aklıma geldın kız hep::):):):)

he heee
evet canım artık uyku düzenimize onlar karar veriyor bende 9:30 10:00 gibi kalkıyordum bugün erkenden dikti beni ayağa

günaydın hoşgeldin.. bebeğin hayırlı ugurlu olur inş. sağlıkla kucagımıza alırız

79:günaydın arkadaşlar. sohbetinizi böldüm ama hoşuma gitti erkenden kalkan kişilerin burada sobete başlaması. ben de haziran annesi olucam inşallah. 26 haftalık gebeyim. daha önce de yazmıştım ama hatırlamazsınız düzenli girmediğimden. erkek bebek bekliyorum haziranın 3 ü gibi. bebeklerimiz ikizler burcu olacak. gerçi çok takmam burçları ama ikizler burcu çok farklı insanlar oluyor yani çok değişkenler bebeklikleri de çok yaramaz oluyormuş. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?[/QUOTE]

benimkide kurulu saat gibi 6 da başlıyo zoraki 7:30a kadr uyur uyanır yatakda kalıyorum

öff aynı işte zıpzıplar bari 8 e kadar falan uyutsalar..

selam hoşgeldin..öfff ben de aynı düşünüyorum seninle..hatta hamileligimden beri ben de bi kararsız degişken bi insan oldum beni bile etkiledi azcık gec dogarsa benimki yengeçi yakalayabilir ona güveniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…