2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim canım oğluşta çok iyiydi 729 gr olmuş doktor gayet iyi gidiyo dedi bizde magnezyuma başladık
gee baaklarıma kramp giriyo ellerimde ayaklarımda uyuşma oluyo tahlillerimi bugün alıcam inşallah onlarda iyi çıkar ...işten ayrıldım dün annemdeydim onun için yoktum

Densizler işte.. Bu bebek konusunda herkes bi yorum yapıyo, herkes çok bilmiş ya gıcık oluyorummmm

Ey Allahım kıyamam yaaaaa ne paniklemişsindiirr :)

günaydın hanımlaaaaaaaaarr

Günaydın canımmmmm geçti mi senin kocana sinirin :) Bugün de ben taktım adama, elime verseler sıkıcam boğazını..

Ay ben de deli oluyorum aynennnn.. bi de sen kendinle dalga geçiyorsun ya anlamıyorlar Ege üzerine geliyorlar, insanlar böyle.. Annem hep der "mütevazi olma inanırlar" diye seninki o hesap..

günaydın kızlar biz de geldik.
Kim yemiş egemin yemeğini kim dokunmuş vay terbiyesizler.
en sinir olduğum şeydir benimde.

Günaydınnnnn..

he heee
evet canım artık uyku düzenimize onlar karar veriyor bende 9:30 10:00 gibi kalkıyordum bugün erkenden dikti beni ayağa

aynen benim gibi uykucu insan..kör sabah kalkıyorum..yazık kocam kahvaltı yapmadan gidiyodu şimdi erken kallkınca hazırladım ohh bee diyor oglum işte sagolsun babasını düşünüyor diyor

[/QUOTE]

kızım teyzesine benzeyecek o da ikizler yaramaz bi kızdı hatta doğum günleri bile aynı olur belki
ama ben çok istiyorum ona benzemesini
halasına benzemesinden iyidir

günaydınn. saat 7-10 arası çok aktif oldukları saatmiş. sonra uyku moduna geçerlermiş.

günaydın hoşgeldin hayırlı olsun bebişin

şıu sigaranın ben varya
içerde sigaramı içiliyıor. fatma yazsın sana ceza. geçen denetime gitti.

egecımmmmmmmmmmmmmmm gunaydınnnn...
aksam yuklusun de sen aklıma geldın kız hep::):):):)

hahhaha niye kızzzzz.. heeeeeeeeee dün akşam fmg ye dedim diye mi.

kız egeee ben 15ı gecıosam bu ruhsuzluklaa sızın bebelerr 150yı gecerrrr:):)

benimkide sınırda normali19 haziran ama 2-3 gün geç glirse yengeç olablirz bizde:

ooo maşallah kuzucuga

kızım teyzesine benzeyecek o da ikizler yaramaz bi kızdı hatta doğum günleri bile aynı olur belki
halasına benzemesinden iyidir[/QUOTE]

benımde ıkızler olursa teyzesı yengec olursa halası ama ben ıkızler ıstıyorum yengecler cok hassas ve sulugoz oluyorlar

heeee ondannnn :):):):)
sabha sıgara muhabetı olduda heralde ondanmı dedı fmg acep sıgara:)

((((( çok sinirliyim bugun fmg hayır olsun. ne yesem ama ağzım oynadığı anda yanımdalar. inan kuruyemiş getiriyorum koca bi poşet . helal olsun ama sinir oluyorum...

Ahhh canım çok iyi anlıyorum seni.
bizimkilerde sigara içiyor o kadar dua ediyorum bi gelmiyolar ceza kesmeye.
beni zehirliyorlar hakkımı helal etmiyorum. versinler hesabını dürzüler. bi şirkette herkes sigara içer mi ya. ağlıcam valla sinirden.

halasına benzemesinden iyidir[/QUOTE]

eşim de ben de ebekken yaramaz değilmişiz .sizce bebeğimiz bize mi çekecek burcuna mı?

Biz geldik kızımla..
Ya siz nasıl uykudan uyanıyorsunuz tekmeyle, benimki de güçlü tekmeliyo ama ben hiç uyanmadım daha..Gerçi ben tuvalete bile kalkmıyorum, gece yatıyorum sabah uyanıyorum...Benimki telefonun alarmı ötmeye başlıyo, uyanıyorum o zman tekmeliyor...Sese duyarlı çocuk..Gece ses olmayınca tekme de mi olmuyor acaba, ya da uykucu anası mı hissetmiyor..

Kıyamam yaa, geçen mükellef içti de boğulacağım zannettim..İnsanlar neden böyle duyarsız anlayamıyorum ben... Öksür sürekli, belki insafa gelirler kız..

Hoşgeldinizzz.. belki hareket ediyordur da sen duymuyorsundur..

cnm maşallahhhhhhhh gözünaydın işten de ayrıldın darısı başıma:)))

Ay ben de deli oluyorum aynennnn.. bi de sen kendinle dalga geçiyorsun ya anlamıyorlar Ege üzerine geliyorlar, insanlar böyle.. Annem hep der "mütevazi olma inanırlar" diye seninki o hesap..
Günaydınnnnn..
aynen öyle yaa aman boşver o kadar varoş bi şirkette çalışıyorumki bende asimile olacağım diye korkuyorum..

kız egeee ben 15ı gecıosam bu ruhsuzluklaa sızın bebelerr 150yı gecerrrr:):)
hahahahah yok kızzzzz nazlı bu kız biraz

benim öyle bir şansım da yok garanti ikizler olcak. napalım Allah hayırlısını versin

valla ben yine de kociş gidince kalktım
o bisküvi felan atıştırıyor bişeyler

haah yazık adamcagıza..benimki de hep öledir kahvaltı hazırlayınca cok sevinirim yazık ben baştan alıştırmadım aman hiç ugraşamam kendi hazırlasın yesin gitsin..hazırlamıyosa ac gitsin vallayaşasın kötülük

Olmazsın sen asimile, onları edersin ancak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…