günaydın havadisleri alalım lütfen.... oğluşunu gördünmü . işten ayrıldın mı dün yoktun nerdeydin:))))))))
ya sorma acayip gergin ve sinirliyim
çok saygısızlar benimle aynı boyutta yiyenler bile yuhh elif ne kadar yiyorsun diyorlar. maskara olduk gerizekalılara..
bende dun neye sınır oldum.Bebısımıze ayakkabı almıstm cok guzel spor kayınpederım kızım bunu rahat gıyemezkı hem cocugun gıydıgı haram yedıgı helal bıdı bıdı bıdı.....
esımden ses seda yok bende dedımkı bız boylesını alıyoruz sız daha ıyısını alırsınız artık hem bız onun ıcın calısıyoruz kazanıyoruz dedım sonra tabııkı alırız falan dedı ama cenesı sınır ettı benı
kıro kıro ınsanlar dolu heves bırakmıyorlar ama ona ınat bugun 2 cıft ayakkabı daha alacagım oğlumaaaa
kendım yaktımmmm:) askıda duruyordu dolabın onunde ya nasıl oldu bılmıyorum alev gıtmıs bıde tul yaa ayyy kabus gıbıydı allahtann tullerı coktuda terxı bıraz halettı bılmeyenler anlamadı ama bılenler anadı tabıkı:)
günaydın hanımlaaaaaaaaarr
Ay ben de deli oluyorum aynennnn.. bi de sen kendinle dalga geçiyorsun ya anlamıyorlar Ege üzerine geliyorlar, insanlar böyle.. Annem hep der "mütevazi olma inanırlar" diye seninki o hesap..günaydınnn sabah sabah sinirlerim bozuldu. şurda bişey yemeğe korkuyorum kahvaltı söylerken isteyen varmı soruyorum kimse gık demiyor sandviç geliyor yuhhhh ne kadar yiyorsun ucundan alıyım mı kaçırır gibi yemek yiyorum en sevmediğim şeyde bi erkeğin yediğim şeyi ellemesi. acaba ellerini yıkıyormu çişini yaptıktan sonra. aklıma hep bu gelir.
deli oldum yaaaaaaaa
günaydın kızlar biz de geldik.
Kim yemiş egemin yemeğini kim dokunmuş vay terbiyesizler.
en sinir olduğum şeydir benimde.
he heee
evet canım artık uyku düzenimize onlar karar veriyor bende 9:30 10:00 gibi kalkıyordum bugün erkenden dikti beni ayağa
[/QUOTE]79:günaydın arkadaşlar. sohbetinizi böldüm ama hoşuma gitti erkenden kalkan kişilerin burada sobete başlaması. ben de haziran annesi olucam inşallah. 26 haftalık gebeyim. daha önce de yazmıştım ama hatırlamazsınız düzenli girmediğimden. erkek bebek bekliyorum haziranın 3 ü gibi. bebeklerimiz ikizler burcu olacak. gerçi çok takmam burçları ama ikizler burcu çok farklı insanlar oluyor yani çok değişkenler bebeklikleri de çok yaramaz oluyormuş. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
günaydın hoşgeldin.. bebeğin hayırlı ugurlu olur inş. sağlıkla kucagımıza alırız
günaydınn. saat 7-10 arası çok aktif oldukları saatmiş. sonra uyku moduna geçerlermiş.günaydın kızlar..iki sabahtır cocugun tekmeleriyle uyanıyorum..sabah ezanında başlıyo 7ye kadar kaldıramıyo beni sonra pes edip kalkıyorum herhalde acıkıyomudur nedir..öff şimdiden uyutmuyo bu cocuk beni ya
günaydın hoşgeldin hayırlı olsun bebişin:79:günaydın arkadaşlar. sohbetinizi böldüm ama hoşuma gitti erkenden kalkan kişilerin burada sobete başlaması. ben de haziran annesi olucam inşallah. 26 haftalık gebeyim. daha önce de yazmıştım ama hatırlamazsınız düzenli girmediğimden. erkek bebek bekliyorum haziranın 3 ü gibi. bebeklerimiz ikizler burcu olacak. gerçi çok takmam burçları ama ikizler burcu çok farklı insanlar oluyor yani çok değişkenler bebeklikleri de çok yaramaz oluyormuş. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
içerde sigaramı içiliyıor. fatma yazsın sana ceza. geçen denetime gitti.şıu sigaranın ben varya
egecımmmmmmmmmmmmmmm gunaydınnnn...
aksam yuklusun de sen aklıma geldın kız hep::):):):)
ya diyorum sorun ellerini değdirmeleri
((((( çok sinirliyim bugun fmg hayır olsun. ne yesem ama ağzım oynadığı anda yanımdalar. inan kuruyemiş getiriyorum koca bi poşet . helal olsun ama sinir oluyorum...
maşallahhhhhhhh say say hergün say 10-15 den sonra bırak artık:))
sorma ya aynen bende öyle oldum dalıcaktım.
amanda aman 15 i de geçermiş. ruhsuz karı ilkten hissedemiyorum diye feryat ediyordun şimdi hava mı basıyorsun
benimkide sınırda normali19 haziran ama 2-3 gün geç glirse yengeç olablirz bizdeöff aynı işte zıpzıplar bari 8 e kadar falan uyutsalar..
selam hoşgeldin..öfff ben de aynı düşünüyorum seninle..hatta hamileligimden beri ben de bi kararsız degişken bi insan oldum beni bile etkilediazcık gec dogarsa benimki yengeçi yakalayabilir ona güveniyom
iyiyim canım oğluşta çok iyiydi 729 gr olmuş doktor gayet iyi gidiyo dedi bizde magnezyuma başladık
gee baaklarıma kramp giriyo ellerimde ayaklarımda uyuşma oluyo tahlillerimi bugün alıcam inşallah onlarda iyi çıkar ...işten ayrıldım dün annemdeydim onun için yoktum
günaydınn. saat 7-10 arası çok aktif oldukları saatmiş. sonra uyku moduna geçerlermiş.
günaydın hoşgeldin hayırlı olsun bebişin
içerde sigaramı içiliyıor. fatma yazsın sana ceza. geçen denetime gitti.
hahhaha niye kızzzzz.. heeeeeeeeee dün akşam fmg ye dedim diye mi.
aynen benim gibi uykucu insan..kör sabah kalkıyorum..yazık kocam kahvaltı yapmadan gidiyodu şimdi erken kallkınca hazırladım ohh bee diyor oglum işte sagolsun babasını düşünüyor diyor
((((( çok sinirliyim bugun fmg hayır olsun. ne yesem ama ağzım oynadığı anda yanımdalar. inan kuruyemiş getiriyorum koca bi poşet . helal olsun ama sinir oluyorum...
Ahhh canım çok iyi anlıyorum seni.
bizimkilerde sigara içiyor o kadar dua ediyorum bi gelmiyolar ceza kesmeye.
beni zehirliyorlar hakkımı helal etmiyorum. versinler hesabını dürzüler. bi şirkette herkes sigara içer mi ya. ağlıcam valla sinirden.
Biz geldik kızımla..
Ya siz nasıl uykudan uyanıyorsunuz tekmeyle, benimki de güçlü tekmeliyo ama ben hiç uyanmadım daha..Gerçi ben tuvalete bile kalkmıyorum, gece yatıyorum sabah uyanıyorum...Benimki telefonun alarmı ötmeye başlıyo, uyanıyorum o zman tekmeliyor...Sese duyarlı çocuk..Gece ses olmayınca tekme de mi olmuyor acaba, ya da uykucu anası mı hissetmiyor..
cnm maşallahhhhhhhh gözünaydın işten de ayrıldın darısı başıma:)))iyiyim canım oğluşta çok iyiydi 729 gr olmuş doktor gayet iyi gidiyo dedi bizde magnezyuma başladık
gee baaklarıma kramp giriyo ellerimde ayaklarımda uyuşma oluyo tahlillerimi bugün alıcam inşallah onlarda iyi çıkar ...işten ayrıldım dün annemdeydim onun için yoktum
aynen öyle yaa aman boşver o kadar varoş bi şirkette çalışıyorumki bende asimile olacağım diye korkuyorum..Ay ben de deli oluyorum aynennnn.. bi de sen kendinle dalga geçiyorsun ya anlamıyorlar Ege üzerine geliyorlar, insanlar böyle.. Annem hep der "mütevazi olma inanırlar" diye seninki o hesap..
Günaydınnnnn..
hahahahah yok kızzzzz nazlı bu kız birazkız egeee ben 15ı gecıosam bu ruhsuzluklaa sızın bebelerr 150yı gecerrrr:):)
öff aynı işte zıpzıplar bari 8 e kadar falan uyutsalar..
selam hoşgeldin..öfff ben de aynı düşünüyorum seninle..hatta hamileligimden beri ben de bi kararsız degişken bi insan oldum beni bile etkilediazcık gec dogarsa benimki yengeçi yakalayabilir ona güveniyom
valla ben yine de kociş gidince kalktım
o bisküvi felan atıştırıyor bişeyler
cnm maşallahhhhhhhh gözünaydın işten de ayrıldın darısı başıma:)))
aynen öyle yaa aman boşver o kadar varoş bi şirkette çalışıyorumki bende asimile olacağım diye korkuyorum..
hahahahah yok kızzzzz nazlı bu kız biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?