2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim şeker yüklemem sınırda 139 çıktı .100 lük yapılmadı

Aaaa nasıl kuracaklar, odaları yeni baştan yapıyorlar Minikmucizem 1,5 ay sürüyor teslim etmeleriiii

Ayyyy bugün Öyküm'ün şeker yüklemesi vardı 100lük nooldu acep?
Ege var mı sende telefonu?
yok bende telefonu
ama öğleden sonra gelir

anesteziye gerek kalmaz canım bayılırım gibi geliyor korkudan:18:
hep böyle duyduklarım normal doğuruyor
pardon canım tel geldi cıktım..evet ya hipnozla dogurtsun bizi efe ii herhalde göresim geldi tutuyom kendimi 13 gün kaldı..senin bebe nasıl??

ayy aynen ya karnım ağrıyor diye gidesim geliyor bazen ii olsunda bebeişler benimki 2 gün off yaptı hiç tekmelemedi bende panik oldum sağlık ocağına falan gittim kalbini dinledler herşey yolundaymış işte bizimkide iyi isimsiz yavrucağım benim

sen hiç mi şeker yemiyon bacım. nasıl diyetin şekerli şeyler mi?

Ben hamile olduğumdan beri çikoyla ekmekle besleniyorum..O yüzden de şiştim iyice..
Vücut kabul etmiyo herhalde ne yapayım..Bi de ben kıpırdağım azıcık..Durmam yerimde, şekerler eriyoo..
Ne şekeri kız, herşey yasak..2 sap pırasa yedim dün öğlen..Paso yoğurt yiyorum..
Şeker, beyaz un, ekmek, tatlı herşey, patates, pirinç, krema yasakkkkk....Kan şekerini ani yükseltecek herşey yasak...

benim doktor da yarın çağırdı sabah gitcem 100 gr lık yapılacak bakalım..üff ya çok can sıkıcı durum cnaım..inaşalhh bunların sonuçları iyi çıkar..eşiminde canı çok sıkıldı bakalım doktorun dedikelerinden dışarı çıkmayacağız artık

sanırım sende de isteyecek 100 gr lık yükleme

Görmedik kız, bi daha yaz bi daha..Ben yeni geldim daha..
Diyetteyim yoğurt yiyomm...Karnım aç, beynim sulanıyoo..

yazarım cnaım bir daha da şey sen neden diyettesin şeker mi çıktı yoksa

anaaa buda gelın gıbı dmadımız da ısımsızmıs dahaaa:)

kisme özlememeiş beni..hatta unutmuşş...kimse cvp bile yazmamışş

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım hoşgeldin forum çok kalabalık ondan görmemişim mesajı, sen de hastaydın dimi geçtimi tamamen iyileştinmi ?ay bu grip çok beter Allah tüm hamileleri ve anneleri korusun...
ayyy kuzuuuu çok heyecanlandım yaaa bi arkadaşımın oğlu var 21 haziranda doğdu geçen sene. şimdi diyorum seneye benim oğlum da bu kadar olacak inşallah :)) çok güzel bi şey diyo arkadaşım. 25ten sonra hep yaşlanıyomuşum gibi geliyordu ama bu sene gençleşmiş gibi hissettim kendimi diyor.vayy be dedim neymiş bu annelik :))
Canım çok geçmiş olsun sen demekki tam hastalığı atlatamadan işe başlamışsın iyicene dinlen
canım sağolasın sorma ya bi iyileşemedik :) işe git gel insan kendine gelemiyo. bu 2 gün full yatmayı düşünüyorum.

yaa dünya Hürreme kalmadı. mahidevrana üzülüyorum ya yazık..

e diyorsun sen ben şimdi normal mi doğurıcam

bişey değil canım, nolcak ki yeterki içimiz rahat olsun, işimiz görülsün..yardımlaşmak kadar güzel ne varki....bak sana şöyle anlatayım

yeni yasaya göre Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir.yani 32.haftanda ayrıldın diyelim..35. haftanda doğum yaptın..kullanmadığın kaç haftan kaldı, 5 haftan kaldı..bu doğum sonrasına kullanılıyor..
ama doğumun geciktiğini düşünürsek: bununla ilgili tasarıda herhangı bırsey geçmiyor..ama doğum sonrası izninin yanmaması için sen ne yapıcaksın onu söliyim.. 40.haftan geldi bebiş çıkmak istemıyoo diyelim iznininde son günü olsun. doktorunla görüşüp hastaneye yatış işlemi başlatacaksın..ama yatmayacaksın, bir rapor alacaksın doktordan; rapora dayalı sağlık durumuna bağlı kullanılan izin süresinin sağlık izni olarak isimlendirilmesinin uygun olacağı değerlendirildiğinden, doğum zamanı geldiğinde de gidip doğumunu yapacaksın...sonrasında doğum sonrası iznin başlayacak....
umarım yardımcı olmuşumdur..yine aklına takılan olursa sorarsın..ok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…