sağol canım ....sen aslsın oğluşun nasıl
ben ufak tefek başladım
benimdde 50 grlık biraz yüksek çıktı daha doktorla görüşmedim aramasını bekliyorum
geçen gün öyküme moral vermeye çalışıyodum ama şimdi kendime veremiyorum
ne bayılacan dogurursun kıs çatır çatırne var ki
kız onun gerçek karısı neydi adı unuttum kısmanmıyor mu yaa ben olsam ifrit olurum he eve geldiğince yolarım saçını başını
bu arada ben kaçar
kızlar benim şeker yüklemem sınırda 139 çıktı .100 lük yapılmadı
ne bayılacan dogurursun kıs çatır çatırne var ki
kız onun gerçek karısı neydi adı unuttum kısmanmıyor mu yaa ben olsam ifrit olurum he eve geldiğince yolarım saçını başını
evet çatır çatır h:18:eralde
kız böyle diye diye uyuyamaz ettin beni nazarın değdi bak
benim evim temiz bacım senin gibi badana derdim yok rahatım
çarşıya gitcem oda takımı perde beğncem getirip kurcaklar işte bu kadar
ondan rahatım cicim
sen kendi derdine yan
daha badana felan ooooofffff çok işin var çoookkk
yok bende telefonuAyyyy bugün Öyküm'ün şeker yüklemesi vardı 100lük nooldu acep?
Ege var mı sende telefonu?
evet bi sen eksiktin şimdi tam oldu.anammmm milletin topiği akıllı dolu bizede deliler geliyor. kız zaten herkes deli burda akıllı olsaydın ya.
haziran anneleri komple çatlak heralde
cnmmmm hoşgeldin. öykümünde yksek çıktı bişey ollmaz.Kızlar nasılsınızz...hepinizi çok özledimm...mailimle ilgili sıkıntı vardı ve giremiyordum siteye..mail atıp yardım istemek yeni aklıam geldi..sorun çözüldü...
bebişleriniz nasıl...?? benim bebiş çok iyi..sağlıklı her şey yolunda..kızım bol bol tekme atıyor..
yalnız 50 gr lık şeker yüklemem sınırın üstünde çıktı yarın 100 gr lık yükleme yapılcak..canım çok sıkıldı..kötüyüm biraz anlayacağınız...
sizlerde varmı sıkıntılar falan..ayy cicişlerin de eklemişsiniz bebişlerinizde..fırsat buldukca bakacağım..öpüyorum güzel annller hepinizi
cankuşummmmmmmmm benim yaaaaaaaaa . çok seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiSenin demenle olmuyor o canım, bakalım biz kabul edecek miyiz
Benim şeker yüklenmeden 75, yüklenince 100 çıktı..
Diyete soktu doktor..Çok düşük diyee...
hep böyle duyduklarım normal doğuruyoranesteziye gerek kalmaz canım bayılırım gibi geliyor korkudan:18:
pardon canım tel geldi cıktım..evet ya hipnozla dogurtsun biziefe ii herhalde göresim geldi tutuyom kendimi 13 gün kaldı..senin bebe nasıl??
yok bende telefonu
ama öğleden sonra gelir
evet bi sen eksiktin şimdi tam oldu.
cnmmmm hoşgeldin. öykümünde yksek çıktı bişey ollmaz.
cankuşummmmmmmmm benim yaaaaaaaaa . çok seviyorum seniiiiiiiiiiiiii
Ben de seni ağammmmm bi tane ağa tanırım ben başka olmaaaazzz
yok bende telefonu
ama öğleden sonra gelir
evet bi sen eksiktin şimdi tam oldu.
küseyiiim haaaaaaaaaa
sen hiç mi şeker yemiyon bacım. nasıl diyetin şekerli şeyler mi?
Yok canım takma sakın kafana.. Azıcık diet ile düzelir hemen nolur üzülmee..
sağol canım ....sen aslsın oğluşun nasıl
ben ufak tefek başladım
benimdde 50 grlık biraz yüksek çıktı daha doktorla görüşmedim aramasını bekliyorum
geçen gün öyküme moral vermeye çalışıyodum ama şimdi kendime veremiyorum
Görmedik kız, bi daha yaz bi daha..Ben yeni geldim daha..
Diyetteyim yoğurt yiyomm...Karnım aç, beynim sulanıyoo..
hep böyle duyduklarım normal doğuruyor
ayy aynen ya karnım ağrıyor diye gidesim geliyor bazen ii olsunda bebeişler benimki 2 gün off yaptı hiç tekmelemedi bende panik oldum sağlık ocağına falan gittim kalbini dinledler herşey yolundaymış işte bizimkide iyi isimsiz yavrucağım benim
canım hoşgeldin forum çok kalabalık ondan görmemişim mesajı, sen de hastaydın dimi geçtimi tamamen iyileştinmi ?ay bu grip çok beter Allah tüm hamileleri ve anneleri korusun...kisme özlememeiş beni..hatta unutmuşş...kimse cvp bile yazmamışş
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ayyy kuzuuuu çok heyecanlandım yaaa bi arkadaşımın oğlu var 21 haziranda doğdu geçen sene. şimdi diyorum seneye benim oğlum da bu kadar olacak inşallah :)) çok güzel bi şey diyo arkadaşım. 25ten sonra hep yaşlanıyomuşum gibi geliyordu ama bu sene gençleşmiş gibi hissettim kendimi diyor.vayy be dedim neymiş bu annelik :))Seneye Öykü emekliyo,, yürüyo, konuşuyoooları bol bol duyarsın da, çıldırttı zor çıkar benim ağzımdan...
Kızım habire sabah oluyo, anasına gidiyo, o sabahların gecesi yok mu..Karılar hep yataklarında uyuyo...
Hele mahidevran yazıkk, hamile de değil ya, karı biz gibi nadasa girdi..
canım sağolasın sorma ya bi iyileşemedik :) işe git gel insan kendine gelemiyo. bu 2 gün full yatmayı düşünüyorum.Canım çok geçmiş olsun sen demekki tam hastalığı atlatamadan işe başlamışsın iyicene dinlen
Hürrem Sultan, Kanuni Sultan Süleyman'a bir kız, dört oğlan çocuğu doğurdu. En büyük oğlu Mehmet Şehzade tahta çıkamadan öldürüldü. İkinci oğlu Selim tahta çıktı. Diğer çocukları da Beyazıt ve Cihangir Şehzadeleridir. Kızı Mihrimah Sultan'ı Vezir-i Azam Rüstem Paşa ile evlendirerek Vezir-i Azam'la bir ittifak oluşturdu. Kanuni, yeniçeriler tarafından çok sevilen oğlu Mustafa'yı kendisini tahttan indirmeyi planladığı inancıyla öldürttü. Hürrem Sultan'ın Kanuni'yi bu kararda etkilediği inancı yaygındır. Şehzade Mustafa'nın öldürülmesinden sonra Mahidevran Sultan iyice gözden düştü. Yaşamının büyük bir bölümünü fakir olarak oğlunun mezarının bulunduğu Bursa'da geçirdi. Ancak Hürrem Sultan'ın ölümünden sonra Hürrem Sultan'ın oğlu padişah II. Selim Mahidevran Sultan'a maaş bağlattı ve oğlu Mustafa'nın türbesini yaptırttı.
EN GUZELIDE:)
Hürrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Süleyman'dan 8 sene önce 52 yaşındayken öldü. Oğlu II. Selim'in tahta çıkışını göremedi.
cankuşummmmmmmmm benim yaaaaaaaaa . çok seviyorum seniiiiiiiiiiiiii
hep böyle duyduklarım normal doğuruyor
ayy aynen ya karnım ağrıyor diye gidesim geliyor bazen ii olsunda bebeişler benimki 2 gün off yaptı hiç tekmelemedi bende panik oldum sağlık ocağına falan gittim kalbini dinledler herşey yolundaymış işte bizimkide iyi isimsiz yavrucağım benim
oğlumun cicilerini ekledim cici topiğine:))
canım sağol eklemişsin, yani biz mesela 32.haftada çalışabilir raporu aldık ve çalışmaya devam ederken 37.haftadan önce doğum oldu, misal 36. haftada. bu durumda doğum öncesinde 5 hafta değil 4 hafta çalışabilmiş oluyoruz. 1 haftamz yine doğumdan sonraya kalıyor, öyle anladım ben.. peki doğum gecikirse noluyo? mesela 37.haftada izne ayrıldık. 40ı geçti, napacaz o zman, doğum sonrası iznimizden mi gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?