Yaramadı kız, açlıktan geberiyommm...Göbek de büyüyo hala...
Niye şanslı oluyolar kız, anlamadım....Eşim şanslı onu biliyom da, kızım yazık şanslı mı artık, ben gibi delinin eline düştüğü için şanssız mı onu bilemicem..
evet canım baston arabalar fazla kullanışlı değil.eğer başka bir bebk düşünüyorsanız mutlaka yatabilen ve özelliklede sapının arka ve öne ğeçbileni seçmelisiniz.çünkü yürüken rüzgarın yönüne ğöre ayarlıyorsun bebğini.zaten siz anca sonbahara doğru binderebilirisniz bebkleri arabaya.
anamm olsun kızz süt onlar süttMerve o memişler var ya, 75 bedenin içinde karpuz kabuğunun içine girmiş kayısı gibi duruyordu..Acayip büyüdüler...
Aha Meltemciğimiz de gelmiş... Evet Meltem engin tecrübelerinden bizleri aydınlattığın için teşekkür ederizmerhaba kızlar
sizlere bir şeyler yazmak istedim.lütfen hamileliğiniz sırasında sabah en ğeç 7 de kalkıp kahvaltınızı yapın.sonraisterseniz yatın.siz bir yemedikçe bebeğinizde aç kalıyor.ama en önemlisi sabah kahvaltıda mutlaka 2 adet ceviz.siz kırıp yiyeceksiniz.kabuklu alın.6 adet fındık.1 kaşık pekmez,ve 1 adet yumurta mutlaka bunları kahvaltıda yeyin. ve her ğün öğle yemeğinde bulğur pilavı olması lazım
not:CEVİZ VE BULĞUR PİLAVI BEYİN ĞELİŞİMİ SAĞLIYOR.BEBEĞİNİZİN ZEKİ OLMASI İÇİN MUTLAKA.ŞART.
SÜTÜNÜZÜDE ĞECE YATARKEN İÇECEKSİNİZ.HEM MİDE YANMASINI ALIR HEMDE KEMİK ERİMESİ YANİ OSTEROPOZ ZA YAKALANMA RİSKİNİZİ DÜŞÜRÜR.
mervecim gözün aydın hayırlı olsun güzel haberlerin bizi mutlu etti. Tansiyonda düzelmiş..
Kuzuuuu karısı göbüşünü yerim senin. Pakize.
Bluueee, birceeee bayıldım yaaa..
aldıklarınız harika...Birce kız, sen çeyiz düzmüşsün maşallah..
Bu arada eklemeden geçemiycem blue ile zevklerimiz aynı demek, aynı hastane çıkışını almışız...
Eki Görüntüle 149970 Eki Görüntüle 149971 Eki Görüntüle 149972 Eki Görüntüle 149973
saol canım bilgi verdiğin içino zaman vazgeçtim baston tipi olanlardan
bence hem bebişlerimiz, hem biz, hem babalar çok ama çok şanslıyız hepimiz. herkes sevgi dolu burada. hepimiz heyecanla evlatlarımızı bekliyoruz..
canım hergün bulgur yenir mi?? Olacak iş değil, et sebze ne olacak? Bence hamilelikte tek tip beslenme yerine mevsiminde ve herşeyden yemek çok daha mantıklı..
Teşekkürler bilgiler için, doktorlarımız da sağolsunlar bilgilendiriyorlar :)
ay hakkaten kııız :)))) ben çok beğendim bu takımı :)))) parça sayısı falan da hoşuma gitti penyesi de güzel.seninki pembiş benimki maviş :)))) sen kaça aldın ben 30a aldım.
ilk gün gecelik giyiyorsun ama sonrasında pijama giyiniyoruz. Yürüyüş felan yapıyorusn.nebılım kız kan lekesı felan zor cıkıyorya kuruyunca ondan dedımmm. Yarında oraya bakım barııı.
Bu arada bana satıcı bayan dedıkı mantıklıda geldı pijama mutlaka alın pansuman felan yaparken gecelıgı bayagı bı acmak gerekır ama pıjamada rahat edersınız dedı
ben ekleyemiyorum telefondan çekip başkasına yollamam lazım felan olmuyor yoksa 50 kere eklerdimsen de ekle kızz..meydanlar ağa görsünn...
Ben özel istek üzerine ekledim...
benim de bütün arkadaşlarım arabaları atıp baston araba aldılar.. Kişiden kişiye değişiyor, sen aklına yatana karar ver canım
neyse kızlar ben çıkıyorum daha yatağımı bile toplamadım
görüşürz bizi özleyin anacımmmmm
Benim de bütün arkadaşlarım arabaları atıp baston araba aldılar.. Kişiden kişiye değişiyor, sen aklına yatana karar ver canım
canım maksatım ukalalık yapıp size akıl vermek değil.bende yeni annne oldum bebğim 6 aylık.sadece sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istemiştim.
Bu arada tek tip beslenmeden bahsetmiyorum.etin yanında sebzenin yanında yada sadece salatanın yanında ufak bir porsiyon bulğur pilavı şart.bunu hem tecrübelerimden hemde diyetisyenlerin söylediklerinden yola çıkarak size aktardım pirinç yerine bulğur.
Ama tabii siz istemezseniz bende bir şey yazmam.özürdilerim kusura bakma.
ya bi arkadaşım antalyada duruyor oğluna baston olanlardan almış antalya için uygun tabe onda görünce hoşuma gitmişti
canım maksatım ukalalık yapıp size akıl vermek değil.bende yeni annne oldum bebğim 6 aylık.sadece sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istemiştim.
Bu arada tek tip beslenmeden bahsetmiyorum.etin yanında sebzenin yanında yada sadece salatanın yanında ufak bir porsiyon bulğur pilavı şart.bunu hem tecrübelerimden hemde diyetisyenlerin söylediklerinden yola çıkarak size aktardım pirinç yerine bulğur.
özledik şimdi ne olcak çıkmıycan mıneyse kızlar ben çıkıyorum daha yatağımı bile toplamadım
Görüşürz bizi özleyin anacımmmmm
hepimiz çok şanslıyız gerçekten, Allah bize evlat nasip ediyor yaa dünyanın en güzel şeyi:)bence hem bebişlerimiz, hem biz, hem babalar çok ama çok şanslıyız hepimiz. herkes sevgi dolu burada. hepimiz heyecanla evlatlarımızı bekliyoruz..
vay be antalya farkı desene :)) 5 li takım ne canım? nasıl oluyor tulummu oluyor içinde? bi de hastane çıkışı dışında aldıklarını kaç aylığa göre alıyorsunuz? 6 ay mı?Ben 25 e aldım sanırım..Tam hatırlamıyorum ya, yanında havlu takımıyla 5 li set almıştık...
Estağfurullah özür ne demek, olur mu,
Bebeğine de maşallah..
Ben sevmiyorum hamilelikte o olur bu yenir bu yenmez denmesini sadece, herşeyden azar azar yersin... bebek beslenir diye düşünüyorum.. Ceviz yemezsin , onun açığını balıkla kapatırsın. Balık ya da et yemezsin bebek kuru baklagilden alır vitaminini.
Bu kadar katı beslenme şekillerine karşıyım seninle hiiiiç ilgisi yok :)
????????
Antalya için niye uygun, anlamadım..Ben de antalyadayım...
Yollar düz diye mi, havalar dolayısıyla mı ???
Anlamadım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?