2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence hem bebişlerimiz, hem biz, hem babalar çok ama çok şanslıyız hepimiz. herkes sevgi dolu burada. hepimiz heyecanla evlatlarımızı bekliyoruz..

saol canım bilgi verdiğin için o zaman vazgeçtim baston tipi olanlardan

Merve o memişler var ya, 75 bedenin içinde karpuz kabuğunun içine girmiş kayısı gibi duruyordu..Acayip büyüdüler...
anamm olsun kızz süt onlar sütt
Aha Meltemciğimiz de gelmiş... Evet Meltem engin tecrübelerinden bizleri aydınlattığın için teşekkür ederiz
mervecim gözün aydın hayırlı olsun güzel haberlerin bizi mutlu etti. Tansiyonda düzelmiş..

Sağol Egecim tuzlu yemediğimde iyiyim... herşeyi tuzsuz yiyorum

ay hakkaten kııız :)))) ben çok beğendim bu takımı :)))) parça sayısı falan da hoşuma gitti penyesi de güzel.seninki pembiş benimki maviş :)))) sen kaça aldın ben 30a aldım.

canım maksatım ukalalık yapıp size akıl vermek değil.bende yeni annne oldum bebğim 6 aylık.sadece sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istemiştim.

Bu arada tek tip beslenmeden bahsetmiyorum.etin yanında sebzenin yanında yada sadece salatanın yanında ufak bir porsiyon bulğur pilavı şart.bunu hem tecrübelerimden hemde diyetisyenlerin söylediklerinden yola çıkarak size aktardım pirinç yerine bulğur.

Ama tabii siz istemezseniz bende bir şey yazmam.özürdilerim kusura bakma.

neyse kızlar ben çıkıyorum daha yatağımı bile toplamadım

görüşürz bizi özleyin anacımmmmm

ilk gün gecelik giyiyorsun ama sonrasında pijama giyiniyoruz. Yürüyüş felan yapıyorusn.

sen de ekle kızz..meydanlar ağa görsünn...
Ben özel istek üzerine ekledim...
ben ekleyemiyorum telefondan çekip başkasına yollamam lazım felan olmuyor yoksa 50 kere eklerdim

benim de bütün arkadaşlarım arabaları atıp baston araba aldılar.. Kişiden kişiye değişiyor, sen aklına yatana karar ver canım

baston sonra çok güzel kullanışlı pratik taşıması kolay ama ilkten ben sevmiyorum. Siz bilirsiniz yine.

Estağfurullah özür ne demek, olur mu,
Bebeğine de maşallah..
Ben sevmiyorum hamilelikte o olur bu yenir bu yenmez denmesini sadece, herşeyden azar azar yersin... bebek beslenir diye düşünüyorum.. Ceviz yemezsin , onun açığını balıkla kapatırsın. Balık ya da et yemezsin bebek kuru baklagilden alır vitaminini.
Bu kadar katı beslenme şekillerine karşıyım seninle hiiiiç ilgisi yok :)

Estağfurullah özür ne demek, olur mu,
Bebeğine de maşallah..
Ben sevmiyorum hamilelikte o olur bu yenir bu yenmez denmesini sadece, herşeyden azar azar yersin... bebek beslenir diye düşünüyorum.. Ceviz yemezsin , onun açığını balıkla kapatırsın. Balık ya da et yemezsin bebek kuru baklagilden alır vitaminini.
Bu kadar katı beslenme şekillerine karşıyım seninle hiiiiç ilgisi yok :)
Onu yemezsen bebek şöyle olur, bunu yersen bebek böyle olur o kadar yoruldum ki şunca zamandır bu sözlerden o yüzden, yoksa haklısın tabii yazdıklarında

neyse kızlar ben çıkıyorum daha yatağımı bile toplamadım

Görüşürz bizi özleyin anacımmmmm
özledik şimdi ne olcak çıkmıycan mı
:)))))))) hadi byeeeeeee

yok cnm yanlış anladın çilekçiğimizi sennn. O öyle bişey demez tabiki tecrübeleri paylaşıyoruz benimde 2. çocuğum sadece tek pilavmı diye takılmıştır..

bence hem bebişlerimiz, hem biz, hem babalar çok ama çok şanslıyız hepimiz. herkes sevgi dolu burada. hepimiz heyecanla evlatlarımızı bekliyoruz..
hepimiz çok şanslıyız gerçekten, Allah bize evlat nasip ediyor yaa dünyanın en güzel şeyi:)
Ben 25 e aldım sanırım..Tam hatırlamıyorum ya, yanında havlu takımıyla 5 li set almıştık...
vay be antalya farkı desene :)) 5 li takım ne canım? nasıl oluyor tulummu oluyor içinde? bi de hastane çıkışı dışında aldıklarını kaç aylığa göre alıyorsunuz? 6 ay mı?

Ben de karşıyım ben de....Diyetisyenin listesiyle doyamayan biri olarakkk....
Canım sürekli yiyecek bişeyler istiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…