2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse canım tekrar özürdilerim hepinize hayırlı doğumlr kusura bakmayın.

topiğinizi bir daha rahatsız etmem.dediğim ğibi sadece yardımcı olmak istemiştim.

kızlar içinizde istanbulda ikamet edip; mısır çarşısına alışverişe gitmeyi düşünen biri varmı? ben istanbula baya uzağım..pek bilmem oradakı fiyat durumlarını..2 hafta sonra oğluma cici almaya gitcez ya, nereye gidip gezsek bana bi fikir verirmisiniz???

vay be antalya farkı desene :)) 5 li takım ne canım? nasıl oluyor tulummu oluyor içinde? bi de hastane çıkışı dışında aldıklarını kaç aylığa göre alıyorsunuz? 6 ay mı?

3 aylık da aldım ama çoğunluğu 6 ay..3 aylıktan fazla almayın dediler zaten..Pek almadm..Bana eldiven çok lazım oluyor dediler, eldiven stokluyorum, yüzünü gözünü çizmesin diyee sürekli takmak lazımmış..
5li takım dediğim de, anne ihtiyaç çantası, ana kucağı , portatif bebek çantası , kanguru, alt açma takımı olanlar var ya ondan..Kııyafet değil yani..

ben ben ben mısır çarşısı biçilmiş kaftan. Harika herşey var.ben ordan evlilik doğum ev herşeyimi alıyorualdım da..
Fiyatlarda uygun

benımdeeeeeeeeeeeeeeeee offfffffffffffff yarım ekmek sandvıc olsa yerdım valla cıtır cıtırrr:)

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee saat 3 bizim acıkma faslımız başladı

havalar için söledim canım yazın baston tipi olmayanlar pek kullanılmaz yaa sıcak da pişer çocuk

onun için baston uygun antalyada

Hıı, anladım canım..Ya ben araba almayı düşünmüyorum...Zaten por bebe, ana kucağı bi müddet idare edeceğiz..Sonrasında da yürür benim kuzucum..Paşa paşa yürüsün...
Zaten hep görüyorum, bebek annenin elinde, baba boş arabayı götürüyor oluyor..Bizim kendi arabamız da var, gerek yok gibi geliyor..Ama tabi bilmiyorum ??? Yanlış mı düşünüyorum..

benımdeeeeeeeeeeeeeeeee offfffffffffffff yarım ekmek sandvıc olsa yerdım valla cıtır cıtırrr:)

sen ne diyosun ya, zaten öğlen aç kaldım...neyden yapıldığı belli olmayan bi yemek vardı..töbe yarabbim, sözde tavuk kıymasından yapılmış..hiç alakası yok...diğer yemekte kötüydü..2 dilim ekmek yiyip kalktım..başım ağrıyo açlıktan....

yukardakı soruma yanıt istiyorum bayanlar...bak zaten açımmm..hanımefendiliğimi bozdurmayın bana

cnm benım ısyerım mısırcarsının dıbınde AMA bende yenı kesfedıyorum dahaa..
bı havuzlu han var orda cocukla ılgılı hersey varr, hurrıyet carsısı var ordada azızbebe ve ıdılbebenın dukkanı var bıde camasır gecelık ıcın. chıcco nun felan outletı var hemen havuzlu hanın karısında baska yer bılmıom benn ama havuzlu han zaten yeterınce senın ıhtıyaclarını karsılarrr..

ağa bılır ona sormak lazm :)

topiğinizi bir daha rahatsız etmem.dediğim ğibi sadece yardımcı olmak istemiştim.

olur mu tecrübeli annelere ihtiyacımız var. burası bilgilenme açısından mükemmel bir yer. ben çok faydalanıyorum.
ayrıca henüz yazılanların hızına yetişemesem de neşelendiriyor insanı burası:

ben de bundan sonra aldıklarımı 6 aylık alıcam, aldıklarım çok değil zaten iyi ki abartmadan insanlar uyardı beni :)
o çanta vs onlara benim de bakmam lazım. canım ana kucağını ben kanguruyla aynı şey sanıyodum farklı bi şey mi? ay ne cahilim yarabbim yaa

ben ben ben mısır çarşısı biçilmiş kaftan. Harika herşey var.ben ordan evlilik doğum ev herşeyimi alıyorualdım da..
Fiyatlarda uygun

mısır çarşısına daha önce 3_4 kez gittim ama genel olarak diğer semtlere bakıldığında fiyat karşılaştırması yapma imkanım olmadı...hiç dolaşmaya gerek yok..gidelim mısır çarşına herbişeyi toplayıp gelelim..sonra eve sereyim ..bi güzel fotolarını çekeyim sizin gibi...ekleyim buraya

bizde düğün zamanı bohça alışverişini ordan yapmıştık canım..ne günlerdii beeee..3 yıl geçti su gibi...

cnmm olurmu tecrubelı annelerı bız herzaman dınlerızzz sen bızım cılegımızı sadece yanlıs anladınnn olur bazen bole seyler sonucta yuzyuze olmadıgımız ıcınn. bız herzaman senı beklerızzz(

Yatırıp sallıyorsun ya, o ana kucağı oluyor işte..Biz de kanguru denilen şeye ana kucağı diyoruz canım normalde..Ben de sendenim yani..Ana kucağı çok lazım diyor hep etrafımdakiler..Bebek beşiğe yatmak istemiyor kapalı diye diyorlar..Ama ana kucağındayken seni de görüyor ya huzurlu oluyormuş..Öyle dediler etraftaki doğum yapanlar bana, aldım ben de seti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…