Estağfurullah özür ne demek, olur mu,
Bebeğine de maşallah..
Ben sevmiyorum hamilelikte o olur bu yenir bu yenmez denmesini sadece, herşeyden azar azar yersin... bebek beslenir diye düşünüyorum.. Ceviz yemezsin , onun açığını balıkla kapatırsın. Balık ya da et yemezsin bebek kuru baklagilden alır vitaminini.
Bu kadar katı beslenme şekillerine karşıyım seninle hiiiiç ilgisi yok :)
vay be antalya farkı desene :)) 5 li takım ne canım? nasıl oluyor tulummu oluyor içinde? bi de hastane çıkışı dışında aldıklarını kaç aylığa göre alıyorsunuz? 6 ay mı?
Ben de karşıyım ben de....Diyetisyenin listesiyle doyamayan biri olarakkk....
Canım sürekli yiyecek bişeyler istiyor...
ben ben ben mısır çarşısı biçilmiş kaftan. Harika herşey var.ben ordan evlilik doğum ev herşeyimi alıyorualdım da..kızlar içinizde istanbulda ikamet edip; mısır çarşısına alışverişe gitmeyi düşünen biri varmı? Ben istanbula baya uzağım..pek bilmem oradakı fiyat durumlarını..2 hafta sonra oğluma cici almaya gitcez ya, nereye gidip gezsek bana bi fikir verirmisiniz???
benımdeeeeeeeeeeeeeeeee offfffffffffffff yarım ekmek sandvıc olsa yerdım valla cıtır cıtırrr:)
havalar için söledim canım yazın baston tipi olmayanlar pek kullanılmaz yaa sıcak da pişer çocuk
onun için baston uygun antalyada
benımdeeeeeeeeeeeeeeeee offfffffffffffff yarım ekmek sandvıc olsa yerdım valla cıtır cıtırrr:)
kızlar içinizde istanbulda ikamet edip; mısır çarşısına alışverişe gitmeyi düşünen biri varmı? ben istanbula baya uzağım..pek bilmem oradakı fiyat durumlarını..2 hafta sonra oğluma cici almaya gitcez ya, nereye gidip gezsek bana bi fikir verirmisiniz???
neyse canım tekrar özürdilerim hepinize hayırlı doğumlr kusura bakmayın.
topiğinizi bir daha rahatsız etmem.dediğim ğibi sadece yardımcı olmak istemiştim.
kuzuuuu bu arada bende burdurdayım canım yakınızzzz
kuzuuuu bu arada bende burdurdayım canım yakınızzzz
3 aylık da aldım ama çoğunluğu 6 ay..3 aylıktan fazla almayın dediler zaten..Pek almadm..Bana eldiven çok lazım oluyor dediler, eldiven stokluyorum, yüzünü gözünü çizmesin diyee sürekli takmak lazımmış..
5li takım dediğim de, anne ihtiyaç çantası, ana kucağı , portatif bebek çantası , kanguru, alt açma takımı olanlar var ya ondan..Kııyafet değil yani..
ben ben ben mısır çarşısı biçilmiş kaftan. Harika herşey var.ben ordan evlilik doğum ev herşeyimi alıyorualdım da..
Fiyatlarda uygun
neyse canım tekrar özürdilerim hepinize hayırlı doğumlr kusura bakmayın.
topiğinizi bir daha rahatsız etmem.dediğim ğibi sadece yardımcı olmak istemiştim.
kız benim ilçemde burdura yakın sandıklıyı bilirmisin afyon sandıklı
ben de bundan sonra aldıklarımı 6 aylık alıcam, aldıklarım çok değil zaten iyi ki abartmadan insanlar uyardı beni :)
o çanta vs onlara benim de bakmam lazım. canım ana kucağını ben kanguruyla aynı şey sanıyodum farklı bi şey mi? ay ne cahilim yarabbim yaa
Valla mı ??
Buluşalım kız..Bu karılar istanbul buluşması yapacakmış , biz de buluşalım kısmet olursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?