olur canım bana uyar yazın doğum yapınca gelicem 1-2 günlük tatile inşallah
öncede buluşabiliriz
cnm benım ısyerım mısırcarsının dıbınde AMA bende yenı kesfedıyorum dahaa..
bı havuzlu han var orda cocukla ılgılı hersey varr, hurrıyet carsısı var ordada azızbebe ve ıdılbebenın dukkanı var bıde camasır gecelık ıcın. chıcco nun felan outletı var hemen havuzlu hanın karısında baska yer bılmıom benn ama havuzlu han zaten yeterınce senın ıhtıyaclarını karsılarrr..
ağa bılır ona sormak lazm :)
Sen ye kızımmm..Bizim gibi aç bırakma çocuğu..Ben vicdan yapıyorum yaa..Yüreğim sızlıyo valla çocuk aç diye..
neyse canım tekrar özürdilerim hepinize hayırlı doğumlr kusura bakmayın.
topiğinizi bir daha rahatsız etmem.dediğim ğibi sadece yardımcı olmak istemiştim.
Valla mı ??
Buluşalım kız..Bu karılar istanbul buluşması yapacakmış , biz de buluşalım kısmet olursa...
kız nası yıyım adam benı dıyetısyene yonlendırdıde ben hepten psıkolojım bozulcak dıye gıtmedımmmm:):):):)
burdakkıı salaklarrr zaten kılo almamı ıstıyooo bıde dıyetısyene gıttım dıe hepten sevınırlerrrrrrrrr
ay zaten bin tane alıncak şey var isimleri de tuhaf tuhafYatırıp sallıyorsun ya, o ana kucağı oluyor işte..Biz de kanguru denilen şeye ana kucağı diyoruz canım normalde..Ben de sendenim yani..Ana kucağı çok lazım diyor hep etrafımdakiler..Bebek beşiğe yatmak istemiyor kapalı diye diyorlar..Ama ana kucağındayken seni de görüyor ya huzurlu oluyormuş..Öyle dediler etraftaki doğum yapanlar bana, aldım ben de seti..
Benm çıkmam lazım gelirim 1 saate kadar işim yoğunlaştı
Hem geliyormuşsun da, mutlaka beklerim....Bebeleri kaynaştırırız kız...Doğum tarihleri de yakın olacak, günlerimiz de neredeyse aynı...
biliyorum canım bilmezmiyim ninemgili kaplıcalara götürürdük hep ordan biliyom
kım istanbul buluşması yapıyoo kızz..
benıde unutmayın lütfennnn:)) buradan gelmesii biraz zor olcek ama bakarız bi çaresine :)
bende beklerim canım her zaman
ikimizde kız anasıyız hem
he yaaa ben dk durmazdım heeee her hafta sonu bi yere eşimde olmuyo zaten işdeBuluşan yok bacım..Bunların anca dilinde...Buluşcaz buluşcaz diyorlar..
Ben var ya ben, istanbulda olacaktım..Şimdiye evlere güne giderdik birbirimize....Tembel anacım istanbul hatunları..
ben oralıyım işde valla bi gitsek kaplıcaya oooohhhhhhhhh yatardım sıcacık suyun içinee ohh misler çıkıncada bi mangal ( ege napiyim kusura bakma yaaa ben haftalardır sayıklıyorum :):) sonra üzerine çayy uf hafiften bi rüzgar esse ne güzel olur beeeeee
Buluşan yok bacım..Bunların anca dilinde...Buluşcaz buluşcaz diyorlar..
Ben var ya ben, istanbulda olacaktım..Şimdiye evlere güne giderdik birbirimize....Tembel anacım istanbul hatunları..
ahh canım yaa sende az aylak yere gelin gitmemişsin taaa ardahandasın
ne iş yapıyordun canım sen
Yalnız baştan söyleyim, benim kız cadı olucak...Kızını döverse falan, hem geldiler hem dayak atıp gittiler deme sakın...Sen de cadı yap...
he yaaa ben dk durmazdım heeee her hafta sonu bi yere eşimde olmuyo zaten işde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?