2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse canım tekrar özürdilerim hepinize hayırlı doğumlr kusura bakmayın.

topiğinizi bir daha rahatsız etmem.dediğim ğibi sadece yardımcı olmak istemiştim.

Yaaa üzme beni, ne özürüü
Seninle gerçekten ilgisi yokk, espri yaparken yazıda anlaşılmıyor bi garip çıkıyor olabilir
Her zaman bekleriz, benim haddime mi , lütfen çok üzülürüm

evt öleymiş benim kaplıca hayalim dogumdan sonra inşallah

Yaaa üzme beni, ne özürüü
Seninle gerçekten ilgisi yokk, espri yaparken yazıda anlaşılmıyor bi garip çıkıyor olabilir
Her zaman bekleriz, benim haddime mi , lütfen çok üzülürüm

tamam canım benim sen üzülme senin üzülmen demek ufaklığında üzülmesi demek.kıyamam ben size sizi şişikler siziiii.

cnm zaten basta zorlanırsında sonra sen o dıyete alısırsınnn. yok be ben sadece pılav ve makarna yemıycem mesela bgn yemekte pılav vardı cokta gusel gozukuyodu ama yemedımm

aa ne güzel devlet memurusun canım bende memur olsam keşke de karsda bile görev yaparım

ben de çok memnunum memuriyetten valla. arada işlerim çok yoğun olsa da hakkaten haklarımız iyi çokşükür. Allah isteyen herkese nasip etsin..

olsun kız gelirsiniz batıya senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var biliyon mu devlet memuru olomak gibisi var mı yaa

yeni evlisindiye okumuştum canım ne kadar oldu evleneli

temmuzda evlendim ben 8-9 aylık evliyim atanmak için ne çileler çektim ben kıymetini çok ii bilirim 6 sene bekledim tayinim çıksın diye özelde de az çalışmadım 4-5 sene özelde çalıştım şükür bi sıkıntım yok ama imkansızlıklar var işde o çok sinir bozuyo

cnm zaten basta zorlanırsında sonra sen o dıyete alısırsınnn. yok be ben sadece pılav ve makarna yemıycem mesela bgn yemekte pılav vardı cokta gusel gozukuyodu ama yemedımm
ben pilav makarna nerdeyse hiiç yemiyorum sanırım ondan kilo almıyorum çok. arada canım hamurlu bişeyler çekiyor ama mesela pilav hiç yani.. ekmek de az yerim ben çok sevmem...

eşinle ardahanda mı tanıştın kız fatma? osmaniyeden nerden buldun:))

yaaa oykum gelmedı halaaaaaaaaaaaa....
valla ben oykumla bulurum nasılsa yakınnnnnn cılek kıs sende gelırsın sole ızınlerde bısıler ıcerız sut felan:))::)

bende mayıs da evlendim canım memuriyet için hiç uğraşmadım pişmanım şimdi

8 senedir de eczanede çalışıyorum lise bitti eczaneye girdim

hiç okumak için uğraşmadım hemen elime para geçince de tatlı geldi tabi

ama şimdi zorlanıyorum artık

tamam canım benim sen üzülme senin üzülmen demek ufaklığında üzülmesi demek.kıyamam ben size sizi şişikler siziiii.

Ohhh rahatladımmm bak şimdiiiiiiii

slm dedık slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canımmm benim selammmmm

yaaa oykum gelmedı halaaaaaaaaaaaa....
valla ben oykumla bulurum nasılsa yakınnnnnn cılek kıs sende gelırsın sole ızınlerde bısıler ıcerız sut felan:))::)

BEn de merak ettim Öyküm'ü ama uzun sürer herhalde bugün işi..
Ay ne güzel oluuurrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…