Biz zatii iki deli, herifleri de kaynaştırırdık, akşam oturmaları falan da yapardık kız...
Senin pipili de benim zilliyle oynardı..
canım buraya gelinmi gelinirben burda çalışıyorum görev yerim bura sağlık memuruyum ben osmaniyeye gelin gittim
neyse canım tekrar özürdilerim hepinize hayırlı doğumlr kusura bakmayın.
topiğinizi bir daha rahatsız etmem.dediğim ğibi sadece yardımcı olmak istemiştim.
kızlar duarmadım gene neyse dediğiniz gibi yanlış anlaşmalar oluyor.neyseeeeeee
kızlar sakın sıcak suyula banyo felan yapmayın sakınnnnnnnn.banyo suyunuz ılık olacak özellikle 28 haftadan sonra sıcak su açılmayı hızlandırıyor.ben hastanede kalırken garibimin biri sen kaplıcaya git sıcak suyun içinde dur 29 haftalıkken 4 cm açıklık olsun.hemen hastaneye yatırdılar.ayağa bile zor kaldırıyordu doktorlar.açıkma olurda erken doğum olur diye.o yüzdn 28 haftadan sonra ılık suyla banyo yapıyorsunuz.ve mutlaka siz banyodayken evde biri olacak unutmayın .
aa ne güzel devlet memurusun canım bende memur olsam keşke de karsda bile görev yaparım
Yaaa üzme beni, ne özürüü
Seninle gerçekten ilgisi yokk, espri yaparken yazıda anlaşılmıyor bi garip çıkıyor olabilir
Her zaman bekleriz, benim haddime mi , lütfen çok üzülürüm
slm dedık slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ilahi kuzu hiç gülesim yoktu
bu haziran kızları hep cadı olacak oğluşları da yaramazzzzzz
bizlerin işi zor walla
valla kars buraya bin basar canım keşkem kars da olsaydımburası köy=ardahan
Ya kilo verilir hiç sorun değil, yeter ki bebişler iyi olsun da..Ben bak kuzuydum dana oldum...Gidişat hç iyi değil, ama ömrümde ilk kez kilolarla barışığım...Faydalı şeyler ye bol bol....
Benimki diyet ama, yine de sürekli yiyorum..Mesela şu an meyveli yoğurt yiyorum...Hazır değil ama, kendim karıştırdım..Her 2 saatte bir bişeyler yiyorum mutlaka...Eskisi gibi de aç değilim..Fayda ediyor sanırım..
Burda açım açım diyorum da, eskiden yediklerimi ve doyamadığımı düşünürsek, hala bozmadım diyeti, ufacık kaçamaklarım oldu sadece..
aa ne güzel devlet memurusun canım bende memur olsam keşke de karsda bile görev yaparım
olsun kız gelirsiniz batıya senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var biliyon mu devlet memuru olomak gibisi var mı yaa
yeni evlisindiye okumuştum canım ne kadar oldu evleneli
he yaa süper olurdu kızzz benim pipili senin kızı öperdi heee
ben pilav makarna nerdeyse hiiç yemiyorum sanırım ondan kilo almıyorum çok. arada canım hamurlu bişeyler çekiyor ama mesela pilav hiç yani.. ekmek de az yerim ben çok sevmem...cnm zaten basta zorlanırsında sonra sen o dıyete alısırsınnn. yok be ben sadece pılav ve makarna yemıycem mesela bgn yemekte pılav vardı cokta gusel gozukuyodu ama yemedımm
temmuzda evlendim ben 8-9 aylık evliyimatanmak için ne çileler çektim ben kıymetini çok ii bilirim 6 sene bekledim tayinim çıksın diye özelde de az çalışmadım 4-5 sene özelde çalıştım şükür bi sıkıntım yok ama imkansızlıklar var işde o çok sinir bozuyo
temmuzda evlendim ben 8-9 aylık evliyimatanmak için ne çileler çektim ben kıymetini çok ii bilirim 6 sene bekledim tayinim çıksın diye özelde de az çalışmadım 4-5 sene özelde çalıştım şükür bi sıkıntım yok ama imkansızlıklar var işde o çok sinir bozuyo
Neeeeeee..............
Öptürmeyiz bacımmm...Bi tadına varırsa, kertik mertik anlamaz haa benim kıza sulanırrr...
Ben kızımı çikolarla besledim bu zamana kadar, çiko gibi olacak..
tamam canım benim sen üzülme senin üzülmen demek ufaklığında üzülmesi demek.kıyamam ben size sizi şişikler siziiii.
yaaa oykum gelmedı halaaaaaaaaaaaa....
valla ben oykumla bulurum nasılsa yakınnnnnn cılek kıs sende gelırsın sole ızınlerde bısıler ıcerız sut felan:))::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?