2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynı aynı benim de öle..bence biraz yaramaz olcak gibi geliyo yoksa herkesinki mi böle bilmiyorum..zaten dediler bana Efe 'ler yaramaz olur diye

evet benim tanıdıgım efelerinde hepsi yaramaz bizimki efede değil ki bu çocugun böle olacagı belliydi anasına 16 haftalıkken tekemleyen çocuk ne olur şimdide yumruklar tabi

Ya aslında benim kilo alışım çok anormal değildi, doktorum üst sınırda kilo alıyorsun ama iyi diyordu ve bence sende şeker çıkmaz demişti ama çıktı... Ama bana dediki bunun kiloyla falan ilgisi yok, aslında yemekle de ilgisi çok yok, benim hergün 1 kavanoz nutella yiyen hastalarım var onda çıkmıyor, sende çıkıyor işte dedi.. O da üzüldü valla...Ama bende yatkınlık var.. Annem şeker hastası ondan, o da insülin kullanıyor.. Ben aslında şu üç ay insülin kullancam diye üzülmedim sadece, gebelikte şeker çıkan bayanlarda ilerde şeker hastası olma riski çok yüksekmiş, biraz ona üzüldüm.. Yoksa bu bebek için ne gerekiyorsa yapçaz artık.. Çok uğraştım bebek için..

günaydın egecim.. ya şekerin çok yemekle yada aşırı kiloyl alakası yokki canım vücudun insülin üretip üretmemkle alakası var şeker tatlı aburcuburlada alakası yok

allah allah inşallah ilerde bi sorun olmaz dikkat etmen gerekebilr. inan çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı istemek gerek. sadece bu kadar kısa zamanla kalsın ilersini boşver şimdi aklına getirme.

evet benim tanıdıgım efelerinde hepsi yaramaz bizimki efede değil ki bu çocugun böle olacagı belliydi anasına 16 haftalıkken tekemleyen çocuk ne olur şimdide yumruklar tabi

aynen benimki de cok erken hissettim ilk olmasına ragmen..neyse maşallah yaaa kıpırdasınlar iyi olsunlar da biz erken uyanalım sorun degil..

Teşekkür ederim güzelim, bakalım hayırlısı ne gerekiyorsa yapçaz artık... Senin ne işin var bu kadar erken saatte, sen nerde çalışıyordun canım..

Maslak'ta bi ilaç firmasında çalışıyorum canım. 7de maslak'ta oluyorum kahvaltı falan foruma girmem geç bile oluyor..

Sen hiç sıkma canını.. biraz uğraşacaksın ama olsun, neler duyuyoruz Allah korusun..
Diyet olarak ne verdi, zor mu liste?

bugün dogumla ilgili bilgilendirme toplantısı gibi bişey var.delimavi48' le oraya gidicez saat 11de..şimdi cıkıyorum biraz evi toplayayım..kendinize iyi bakın görüşürüz...

allah allah inşallah ilerde bi sorun olmaz dikkat etmen gerekebilr. inan çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı istemek gerek. sadece bu kadar kısa zamanla kalsın ilersini boşver şimdi aklına getirme.

Valla inşallah çıkmaz, zaten beli bunda da bir hayır vardır, hiç kendime bakmıyordum belki bu süreçte zorlanırsam, korkudan ilerde daha dikkatli olurum.. Böyle düşünüyorum bakalım, inşallah sağlıklı beslenme kısmını hayatıma yayarım da hasta olmam ilerde..

bugün dogumla ilgili bilgilendirme toplantısı gibi bişey var.delimavi48' le oraya gidicez saat 11de..şimdi cıkıyorum biraz evi toplayayım..kendinize iyi bakın görüşürüz...

öğrendiklerinizi bize anlatın olur muuu

Vay be kaçta kalkıyorsun ya üzüldüm valla, çok erken değilmi... Bu arada daha diyetimi vermedi, diyetisyen vercek bugün diyetimi, dahiliye de insülini versin dedi bakalım.. Bugün gitçem daha...

Vay be kaçta kalkıyorsun ya üzüldüm valla, çok erken değilmi... Bu arada daha diyetimi vermedi, diyetisyen vercek bugün diyetimi, dahiliye de insülini versin dedi bakalım.. Bugün gitçem daha...

6da çıkıyorum evden , servis alıyor 7de burada oluyoruz köprü trafiğinden kaçmak için, 8de iş başı.. Çok erken sorma , hergün düşünüyorum bebek olunca ne yapıcam diye..

Peki diyet yapınca insüline gerek olmama şansı var mı? Belki diyetle düşer?

gercekten supermıs doktorun valla aman dılımızı ısıralım cnm...

cnm ben su anda sıgortayı dondurdum 1 ay ama elım mahkum verecem 2800 mu ne fıyatı. ama en azından ole sıgorta oluncada ındırım yapıyorlarrr..eger yaptırırsam szaten sıfada memorıalda bıde yedıtepede hıc para vermıcemm..
anlamadım ben bunlarr hıc sıgortasızmı yoksaa yatarağa verdıkklerı fıyatmı cnmm..
evet bu arada bırımıze telefon bırak istersen senı cok merak edıyoruzzzz cnm

Ay inşallah ama doktorum ikisine birden başlıycaz dedi, bakalım bugün öbür doktor ne der... Diyetle ve insülinle düzelirse yavaş yavaş, insülin dozunu indiririz dedi.. İnsülin alsam iyi olur aslında bebek için, çünkü akciğer gelişimini bile yavaşlatıyormuş, şeker .. Hayırlısı artık napalım.. Bu akşam belli olur hepsi..

Hadi inşallah geçer.. Dediğim gibi benim eşimin ablasında vardı, bebek o kadar sağlıklı doğdu ki maşallah..
Kız da biraz kiloluydu doğumdan sonra kalmasın şeker diye dikkat etti şimdi var ya manken gibi 2 çocuktan sonra..
Sen de öyle yaparsın incecik olursun :)

Canım bende ona şaşırdım o yüzden aklıma sen geldin... Bu arkadaşın yatarak sigortası var ve bu fiyatlar indirimli fiyatlar, bende şaşırdım dedim ki eeeee sigortası olmasa ne öderdi.. 7600 Tl falanmış... Yatarak yapılan sigorta doğumu karşılamıyormuş.. Zaten benimde hatırladığım kadarıyla sigorta eğitimi falan aldığım dönemlerden, şu anda senin doğumunu sigortalar karşılamaz... Eğer eski sigorta poliçeni devam ettirmezsen tabi, onun da doğum teminatı çok yüksek olur.. Bu sigortacılar biraz uyanık oluyor dikkat et iyi incele yani.. Gelince ben girerim topiğe canım ama telde özele yazayım... bende merak ediyorum bazen sizi iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…