evet yaa sanki bişeyler sinirlenmiş gibi sinirli gibi vuruyo yada ben öle sanıyorum şimdide başladı
aynı aynı benim de öle..bence biraz yaramaz olcak gibi geliyo yoksa herkesinki mi böle bilmiyorum..zaten dediler bana Efe 'ler yaramaz olur diye
günaydın cnmmmm. Sabah şaşkınlıkla okudum. Seni dün bekledik hatta tel olsa arıycaktım. Moralini bozma geçmiş olsun. Idil hnm çıkınca herşey bitecek onu düşün. Allah kolaylık versin. çok üzüldüm. Ya ben en çok kilo alanım en çok aburcubur hamur işi ekmek ben yerim hayret valla. Acaba yanlışmı yaptılar bana:)
günaydın cnmmmm. Sabah şaşkınlıkla okudum. Seni dün bekledik hatta tel olsa arıycaktım. Moralini bozma geçmiş olsun. Idil hnm çıkınca herşey bitecek onu düşün. Allah kolaylık versin. çok üzüldüm. Ya ben en çok kilo alanım en çok aburcubur hamur işi ekmek ben yerim hayret valla. Acaba yanlışmı yaptılar bana:)
Ya aslında benim kilo alışım çok anormal değildi, doktorum üst sınırda kilo alıyorsun ama iyi diyordu ve bence sende şeker çıkmaz demişti ama çıktı... Ama bana dediki bunun kiloyla falan ilgisi yok, aslında yemekle de ilgisi çok yok, benim hergün 1 kavanoz nutella yiyen hastalarım var onda çıkmıyor, sende çıkıyor işte dedi.. O da üzüldü valla...Ama bende yatkınlık var.. Annem şeker hastası ondan, o da insülin kullanıyor.. Ben aslında şu üç ay insülin kullancam diye üzülmedim sadece, gebelikte şeker çıkan bayanlarda ilerde şeker hastası olma riski çok yüksekmiş, biraz ona üzüldüm.. Yoksa bu bebek için ne gerekiyorsa yapçaz artık.. Çok uğraştım bebek için..
evet benim tanıdıgım efelerinde hepsi yaramazbizimki efede değil ki bu çocugun böle olacagı belliydi anasına 16 haftalıkken tekemleyen çocuk ne olur şimdide yumruklar tabi
Teşekkür ederim güzelim, bakalım hayırlısı ne gerekiyorsa yapçaz artık... Senin ne işin var bu kadar erken saatte, sen nerde çalışıyordun canım..
Çok teşekkür ederim canım, katlancaz artık, İdil hanım için napalım..
Sorma bende aynı şeyi düşündüm, o bir çıksın dışarı kulağını çekçem ben onun... Ne nazlı kız oldu bu ya, eşime diyorum ki Nazlı koysaydık adını bariAz kaldı evet düzelir herhalde diyetle falan.. Bu arada o gün anlatmıştım ya kasıldım yolda kaldım diye, dün doktoruma da göründün tabi, tam o kasılan bölgede gebelik kisti varmış o böyle yapabilirmiş, tehlikeli falan değilmiş, kende kendine da kaybolurmuş kistler.. Ama bana doktorum dedi ki her kasılma olduğunda muhakkak gelmen gerekiyor çünkü hiçbir hamile hangisi erken doğum sancısı, hangisi şu klasik kasılma anlayamaz dedi.. ÇOk üztünde durdu, iki saat kan damarlarını falan inceledi.. Hiç işi şansa bırakmıyor benim doktorum, valla bi kere daha gözüme girdi.. Sizinde aklınızda olsun kızlar.. Dikkat edin...
aynen benimki de cok erken hissettim ilk olmasına ragmen..neyse maşallah yaaa kıpırdasınlar iyi olsunlar da biz erken uyanalım sorun degil..
aynen benimki de cok erken hissettim ilk olmasına ragmen..neyse maşallah yaaa kıpırdasınlar iyi olsunlar da biz erken uyanalım sorun degil..
allah allah inşallah ilerde bi sorun olmaz dikkat etmen gerekebilr. inan çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı istemek gerek. sadece bu kadar kısa zamanla kalsın ilersini boşver şimdi aklına getirme.
bugün dogumla ilgili bilgilendirme toplantısı gibi bişey var.delimavi48' le oraya gidicez saat 11de..şimdi cıkıyorum biraz evi toplayayım..kendinize iyi bakın görüşürüz...
bugün dogumla ilgili bilgilendirme toplantısı gibi bişey var.delimavi48' le oraya gidicez saat 11de..şimdi cıkıyorum biraz evi toplayayım..kendinize iyi bakın görüşürüz...
Maslak'ta bi ilaç firmasında çalışıyorum canım. 7de maslak'ta oluyorumkahvaltı falan foruma girmem geç bile oluyor..
Sen hiç sıkma canını.. biraz uğraşacaksın ama olsun, neler duyuyoruz Allah korusun..
Diyet olarak ne verdi, zor mu liste?
Vay be kaçta kalkıyorsun ya üzüldüm valla, çok erken değilmi... Bu arada daha diyetimi vermedi, diyetisyen vercek bugün diyetimi, dahiliye de insülini versin dedi bakalım.. Bugün gitçem daha...
Kızım benim doktorum hep söylerim ya o kadar ilgili ki ben hamile kalayım diye ne uğraştı anlatamam, bu kan pıhtılaşma sorunu vardı ya bende kadın oturmuş, bütün eski hastalarının dosyalarını incelemiş, nasıl tedavi uygulandığını falan bir bir araştırmış.. Sonra tansiyondan şüphelendi bir ara, hergün tyansiyonunu ölç, bana mail at falan diyordu, artık sıkılmıştım ilgisinden.. Biraz pimpirikli hiç işi şansa bırakmıyor.. Bende burda benzer kasılmalar yaşayanlar oldu ya, çok üstünde durmadım ama o kesinlikle hemen gelmelisin dedi.. Şaşırdım bende... Bazen sıkılıyor bile insan, bugünde gene çağırdı.. Bana artık hep uğra diyor... Çok tatlı ya benim dokrorum... benimde dün tekrar çok hoşuma gitti..
Bu arada Channel sen sigorta işini ne yaptın... Dün benim arkadaşımda yatarak sigorta vardı, Kadıköy Şifa dan fiyat aldı, 3166 tl .... Memorial da da 3100 Tl imiş ama yatarak sigorta doğumu karşılamıyormuşta indirim oluyormuş... Bilg...
6da çıkıyorum evden , servis alıyor 7de burada oluyoruz köprü trafiğinden kaçmak için, 8de iş başı.. Çok erken sorma , hergün düşünüyorum bebek olunca ne yapıcam diye..
Peki diyet yapınca insüline gerek olmama şansı var mı? Belki diyetle düşer?
Ay inşallah ama doktorum ikisine birden başlıycaz dedi, bakalım bugün öbür doktor ne der... Diyetle ve insülinle düzelirse yavaş yavaş, insülin dozunu indiririz dedi.. İnsülin alsam iyi olur aslında bebek için, çünkü akciğer gelişimini bile yavaşlatıyormuş, şeker .. Hayırlısı artık napalım.. Bu akşam belli olur hepsi..
gercekten supermıs doktorun valla aman dılımızı ısıralım cnm...
cnm ben su anda sıgortayı dondurdum 1 ay ama elım mahkum verecem 2800 mu ne fıyatı. ama en azından ole sıgorta oluncada ındırım yapıyorlarrr..eger yaptırırsam szaten sıfada memorıalda bıde yedıtepede hıc para vermıcemm..
anlamadım ben bunlarr hıc sıgortasızmı yoksaa yatarağa verdıkklerı fıyatmı cnmm..
evet bu arada bırımıze telefon bırak istersen senı cok merak edıyoruzzzz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?