2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çilek ya cok erken cıkıyormussun evden cok üzüldüm ya (((

channel neden sigortan o kadar tutuyor? hangi sigorta bu? benimkisini pazartesi günü yeniledik yataklı 1060 tl tuttu dogum teminati içinde allianzdan

öykümcüm cok geçmiş olsun dün okudum etkisinde kaldım hatta cok üzüldüm canım inşallah devamı iyi gelicek ama :)

Günaydın kızlar
Öyküm çok üzüldüm canım geçmiş olsun.
Yavrun gelsin hepsi bitecek neyseki az kaldı. Sık dişini arkadaşım.

cnm yanı surda bı yuhh dedımmm fıyatlara bakkkk:):) bn zaten 3 seneden berı sıgorta yaptırdıgım ıcın cnmm karsılıyorr ama yaaa fıyatlarr cok yuksekmıssssssssss gercektenn ben pasa pasa adamı arım bareee yınelıyorum dıye:)

gunaydınn fıstıkkk.. benım ıcınde esımde var bıde gecen sene o amelıyat oldugu ıcın prımıde yukseldı cnmm ıodan daha yuksek yoksa bnmde 1 ,500 felan tutardı en fazla..

genel yasam benıkı cnmmm. alıanz her yerde /100 oduyormu fıstık

Sorma canım öyle oluyor yoruluyorum ister istemez ama olsun Allaha şükür işimiz var çalışıyoruz yoksa bitmez bizim ev kredisi..

Günaydın kızlar

Günaydın fmg... Bayıldım bebişin arabasıyla, göbiş resmine..

Kızlar bugün yine benim arkada müdür, öpüyorum hepinizi çok çok .. Belki öğleden sonra girerim..
Fatmaaaaaaaa iyi bak damadıma :) Oynasın oynasın dursun uyutmasın anasını karışma :)

galiba benimkisi bir tek amerikanda gecmiyordu zaten orayıda ben düsünmem acıkcası

memorialda şifada floransnightingale de geçiyordu benim sorduklarım bunlardı canım
gecen sene yaptırmısmıydın doğum teminatını
biz gecen sene ilk yaptırdık iki sene yaptırmak gerekiyormus

Çok teşekkür ederim canım napalım sorun etmiycem artık, alıştım zaten iğnelere en azından insülin iğnesi benim iğnemden daha küçük.. Böyle böyle teselli ediyom kendimi.. Birde Çileğin dediği gibi belki korkumdan dikkat ederde zayıflarım doğumdan sonra da.. Bunda da hayır var demek ki diyorum..

bakıorum sen içini ferah tut :)

Günaydın kızlar

deminden beri düsünüyorum fmg ye bişi diyecektim ben neydi diye :)))))))))))))

bebek arabanızı iyi günlerde kullanınnnnnnn cok güzel yaaaaa :))))))

amaaaaaaaaaaa göbek foton süperdi masllah ya sen hiç kilolu değilsin masallah diyet yapıyorsun ya ondan dedim masallah masallaaaaaaaah

Günaydın kızlar

Çok teşekkür ederim canım, neyse ki az kaldı gerçekten.. 85 gün sonra falan gelir bebeşim herhalde.. Dün kan verirken beklediğim yer yenidoğan ünitesinin önündeydi.. Yeni bebek indi asansörden falan, sonra babası babaannesi sarıldı ağlaştı falan heyecandan, aman ben öldüm ağla ağla bir hal oldum.. Çok duygulandım ya... Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

gecen senede yaptırmıstım ozaman bukadar odemedık ama dıyorum ya kullanınca prımler artıyor dıye.. ee sen nıe sıfa felan dusunmuyosunda medıkal de yapıcaksın cnmm

amın cnmm allah herkesı hemencecık anne sahıbı yapsın kazasız belasız.

kızlar çokkkkkkkkkk yoğunum biraz toparlıyım gelirim. hem okuyup hemde iş yapamadım. yazmak istiyorum yazamıyorum ben en iyisi çıkıyım sonra gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…