gercekten supermıs doktorun valla aman dılımızı ısıralım cnm...
cnm ben su anda sıgortayı dondurdum 1 ay ama elım mahkum verecem 2800 mu ne fıyatı. ama en azından ole sıgorta oluncada ındırım yapıyorlarrr..eger yaptırırsam szaten sıfada memorıalda bıde yedıtepede hıc para vermıcemm..
anlamadım ben bunlarr hıc sıgortasızmı yoksaa yatarağa verdıkklerı fıyatmı cnmm..
evet bu arada bırımıze telefon bırak istersen senı cok merak edıyoruzzzz cnm
Ay inşallah ama doktorum ikisine birden başlıycaz dedi, bakalım bugün öbür doktor ne der... Diyetle ve insülinle düzelirse yavaş yavaş, insülin dozunu indiririz dedi.. İnsülin alsam iyi olur aslında bebek için, çünkü akciğer gelişimini bile yavaşlatıyormuş, şeker .. Hayırlısı artık napalım.. Bu akşam belli olur hepsi..
günaydınnn güzell günlerrr olsunn
cumanız mübarek olsun
Günaydın kızlar
Öyküm çok üzüldüm canım geçmiş olsun.
Yavrun gelsin hepsi bitecek neyseki az kaldı. Sık dişini arkadaşım.
Canım bende ona şaşırdım o yüzden aklıma sen geldin... Bu arkadaşın yatarak sigortası var ve bu fiyatlar indirimli fiyatlar, bende şaşırdım dedim ki eeeee sigortası olmasa ne öderdi.. 7600 Tl falanmış... Yatarak yapılan sigorta doğumu karşılamıyormuş.. Zaten benimde hatırladığım kadarıyla sigorta eğitimi falan aldığım dönemlerden, şu anda senin doğumunu sigortalar karşılamaz... Eğer eski sigorta poliçeni devam ettirmezsen tabi, onun da doğum teminatı çok yüksek olur.. Bu sigortacılar biraz uyanık oluyor dikkat et iyi incele yani.. Gelince ben girerim topiğe canım ama telde özele yazayım... bende merak ediyorum bazen sizi iyi olur..
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çilek ya cok erken cıkıyormussun evden cok üzüldüm ya(((
channel neden sigortan o kadar tutuyor? hangi sigorta bu? benimkisini pazartesi günü yeniledik yataklı 1060 tl tuttu dogum teminati içinde allianzdan
öykümcüm cok geçmiş olsun dün okudum etkisinde kaldım hatta cok üzüldüm canım inşallah devamı iyi gelicek ama :)
Günaydın kızlar
channel neden sigortan o kadar tutuyor? hangi sigorta bu? benimkisini pazartesi günü yeniledik yataklı 1060 tl tuttu dogum teminati içinde allianzdan
öykümcüm cok geçmiş olsun dün okudum etkisinde kaldım hatta cok üzüldüm canım inşallah devamı iyi gelicek ama :)
Günaydın kızlar
gunaydınn fıstıkkk.. benım ıcınde esımde var bıde gecen sene o amelıyat oldugu ıcın prımıde yukseldı cnmm ıodan daha yuksek yoksa bnmde 1 ,500 felan tutardı en fazla..
genel yasam benıkı cnmmm. alıanz her yerde /100 oduyormu fıstık
Sorma canım öyle oluyor yoruluyorum ister istemezama olsun Allaha şükür işimiz var çalışıyoruz yoksa bitmez bizim ev kredisi..
Günaydın fmg... Bayıldım bebişin arabasıyla, göbiş resmine..
Kızlar bugün yine benim arkada müdür, öpüyorum hepinizi çok çok .. Belki öğleden sonra girerim..
Fatmaaaaaaaa iyi bak damadıma :) Oynasın oynasın dursun uyutmasın anasını karışma :)
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
günaydııınnnn ikinizede
galiba benimkisi bir tek amerikanda gecmiyordu zaten orayıda ben düsünmem acıkcası
memorialda şifada floransnightingale de geçiyordu benim sorduklarım bunlardı canım
gecen sene yaptırmısmıydın doğum teminatını
biz gecen sene ilk yaptırdık iki sene yaptırmak gerekiyormus
günaydııınnnn ikinizede
gunaydınnn fıstıkkkkk. bu arada fmg resmıne baktımmmm sen hıc kılolu durmuyosun yaaaaaaa gobegın cıkmıs sadeceee masallah sezın hanımaaaa
Çok teşekkür ederim canım, neyse ki az kaldı gerçekten.. 85 gün sonra falan gelir bebeşim herhalde.. Dün kan verirken beklediğim yer yenidoğan ünitesinin önündeydi.. Yeni bebek indi asansörden falan, sonra babası babaannesi sarıldı ağlaştı falan heyecandan, aman ben öldüm ağla ağla bir hal oldum.. Çok duygulandım ya... Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?