evet yaa göstersin kendini sizlere hala küçük benim göbeğmseninde içinde pipi olan göbeğinin masallahı var senin küçük bey artık ben buradayım diyor annesi :)))))))))))))))))
ya candan ercetinin git şarkısını bilirmisiniz şimdi o calıyorda ben bayılıyorum acaip güzel sözleride söyleyişide
Günaydın sana da bebiş :)
Günaydın canım
Karnım büyüyünce yağlarım gölgede kaldı galiba
Günaydın sana da bebiş :)
Günaydın canım
Karnım büyüyünce yağlarım gölgede kaldı galiba
sabah arkadas face bebısını koymus bebek kendı ısmını kendısı secmısss cok guzeldııı:) 5-6 tane ısım ıcınden bırıcık su yu secmıs:)
Günaydın fmg... Bayıldım bebişin arabasıyla, göbiş resmine..
Kızlar bugün yine benim arkada müdür, öpüyorum hepinizi çok çok .. Belki öğleden sonra girerim..
Fatmaaaaaaaa iyi bak damadıma :) Oynasın oynasın dursun uyutmasın anasını karışma :)
deminden beri düsünüyorum fmg ye bişi diyecektim ben neydi diye :)))))))))))))
bebek arabanızı iyi günlerde kullanınnnnnnn cok güzel yaaaaa :))))))
amaaaaaaaaaaa göbek foton süperdi masllah ya sen hiç kilolu değilsin masallah diyet yapıyorsun ya ondan dedim masallah masallaaaaaaaah
Çok teşekkür ederim canım, neyse ki az kaldı gerçekten.. 85 gün sonra falan gelir bebeşim herhalde.. Dün kan verirken beklediğim yer yenidoğan ünitesinin önündeydi.. Yeni bebek indi asansörden falan, sonra babası babaannesi sarıldı ağlaştı falan heyecandan, aman ben öldüm ağla ağla bir hal oldum.. Çok duygulandım ya... Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
kızlar çokkkkkkkkkk yoğunum biraz toparlıyım gelirim. hem okuyup hemde iş yapamadım. yazmak istiyorum yazamıyorum ben en iyisi çıkıyım sonra gelirim.
Çok teşekkür ederim canım napalım sorun etmiycem artık, alıştım zaten iğnelere en azından insülin iğnesi benim iğnemden daha küçük.. Böyle böyle teselli ediyom kendimi.. Birde Çileğin dediği gibi belki korkumdan dikkat ederde zayıflarım doğumdan sonra da.. Bunda da hayır var demek ki diyorum..
gecen senede yaptırmıstım ozaman bukadar odemedık ama dıyorum ya kullanınca prımler artıyor dıye.. ee sen nıe sıfa felan dusunmuyosunda medıkal de yapıcaksın cnmm
cnm yanı surda bı yuhh dedımmm fıyatlara bakkkk:):) bn zaten 3 seneden berı sıgorta yaptırdıgım ıcın cnmm karsılıyorr ama yaaa fıyatlarr cok yuksekmıssssssssss gercektenn ben pasa pasa adamı arım bareee yınelıyorum dıye:)
gunaydınn fıstıkkk.. benım ıcınde esımde var bıde gecen sene o amelıyat oldugu ıcın prımıde yukseldı cnmm ıodan daha yuksek yoksa bnmde 1 ,500 felan tutardı en fazla..
genel yasam benıkı cnmmm. alıanz her yerde /100 oduyormu fıstık
:):):) delüüü fmg arabaa nerde onu gormedımmmmmmm
Heeee delüyüm tabi fatmadan biraz az deliyim ama :)))))
ekliyom
Eki Görüntüle 150282 Eki Görüntüle 150283 Eki Görüntüle 150284
evet kilo verdirir babamda verdi canımmm
ben ya ataşehir memorial da ya da kızıltoprak florancenightingale düsünüyorum sekerim
şifa kadıköyde kalıyor diye istemiyorum nedense :) park sorunu var gibi gelio
seninde içinde pipi olan göbeğinin masallahı var senin küçük bey artık ben buradayım diyor annesi :)))))))))))))))))
ya candan ercetinin git şarkısını bilirmisiniz şimdi o calıyorda ben bayılıyorum acaip güzel sözleride söyleyişide
günaydınnnn. 5bininci sayfaya ulaşmışız:)))
hahaha güzel laf yağlarm gölgede kaldı
sen benim kadan olaman kuzum
nasıl seçmiş ki:26::26::26:
evet kilo verdirir babamda verdi canımmm
ben ya ataşehir memorial da ya da kızıltoprak florancenightingale düsünüyorum sekerim
şifa kadıköyde kalıyor diye istemiyorum nedense :) park sorunu var gibi gelio
Canım bence 3 yıl devam eden sigortan varsa devam ettir bence.. Yoksa sana tuzluya mal olcak, bende fiyatları görünce şok oldum... Birde herkesin sigortlalılık süresi, sigortayı kullanması falan farklıdır.. Kasko gibi hasarsızlık falan durumları oluryani herkesin fiyatı farklı olur ama bu aşamada sigorta şirketini sakın değiştirme, sana daha tuzluya mal olur canım..
Kadıköy Şifa Ataşehirde yapçam ben canım... Ama F.Night.... çok güzel bir hastane, kızımın doktoru Ramazan bey orda, doğumlara falan giriyor.. Çok severim orayı da..
Favori şarkılarımdan biridir. Severim.
Günaydın,
bu kadar geveze nasıl biraaya geldik hayret valla
hele bide çok kalamıyoz kalsak şimdiye On bini bulurduk kesin :)))
Evet ama öyle. yada kızım yağlarımı yutuyo. Sağolsun.
Bizim ailede zaten doğurunca eskisinden zayıf olunuyomuş. Annem öyle diyo. bakalım ne olacak.
nasıl seçmiş ki:26::26::26:
yaa bu dogumda kaç kilo gidiyo acaba ortalama
Heeee delüyüm tabi fatmadan biraz az deliyim ama :)))))
ekliyom
Eki Görüntüle 150282 Eki Görüntüle 150283 Eki Görüntüle 150284
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?