2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa göstersin kendini sizlere hala küçük benim göbeğmD

Günaydın sana da bebiş :)

Günaydın canım
Karnım büyüyünce yağlarım gölgede kaldı galiba

hahaha güzel laf yağlarm gölgede kaldı

Sağol canım, görüşürüz sonra.

Günaydın çok sağol,
Resimde öyle çıktı heralde canım valla çok şiştim :)

Amin inşallah. Ben de çok duygulanırım böyle şeylere hemen ağlarım :)

Süper geveze hatunlar :)))))

kızlar çokkkkkkkkkk yoğunum biraz toparlıyım gelirim. hem okuyup hemde iş yapamadım. yazmak istiyorum yazamıyorum ben en iyisi çıkıyım sonra gelirim.

kolay gelsin canım.

evet kilo verdirir babamda verdi canımmm

gecen senede yaptırmıstım ozaman bukadar odemedık ama dıyorum ya kullanınca prımler artıyor dıye.. ee sen nıe sıfa felan dusunmuyosunda medıkal de yapıcaksın cnmm

ben ya ataşehir memorial da ya da kızıltoprak florancenightingale düsünüyorum sekerim
şifa kadıköyde kalıyor diye istemiyorum nedense :) park sorunu var gibi gelio

Canım bence 3 yıl devam eden sigortan varsa devam ettir bence.. Yoksa sana tuzluya mal olcak, bende fiyatları görünce şok oldum... Birde herkesin sigortlalılık süresi, sigortayı kullanması falan farklıdır.. Kasko gibi hasarsızlık falan durumları olur yani herkesin fiyatı farklı olur ama bu aşamada sigorta şirketini sakın değiştirme, sana daha tuzluya mal olur canım..

ben ya ataşehir memorial da ya da kızıltoprak florancenightingale düsünüyorum sekerim

Kadıköy Şifa Ataşehirde yapçam ben canım... Ama F.Night.... çok güzel bir hastane, kızımın doktoru Ramazan bey orda, doğumlara falan giriyor.. Çok severim orayı da..

Favori şarkılarımdan biridir. Severim.

günaydınnnn. 5bininci sayfaya ulaşmışız:)))

Günaydın,
bu kadar geveze nasıl biraaya geldik hayret valla
hele bide çok kalamıyoz kalsak şimdiye On bini bulurduk kesin :)))

hahaha güzel laf yağlarm gölgede kaldı

Evet ama öyle. yada kızım yağlarımı yutuyo. Sağolsun.
Bizim ailede zaten doğurunca eskisinden zayıf olunuyomuş. Annem öyle diyo. bakalım ne olacak.

nasıl seçmiş ki:26::26::26:

evet kadıkoy sıfada park sorunu var sanırımmm cnm. herkese gercı neresı uyarsa orda dogum yapıyor:)

yok yok kesın devam ettırcem canım barı ındırımlerden felan da faydalanırımm...ya aslında oykum benım bı cok sıgorta sırketınden dogum sıgortası yaptıran arkadasım varr asagı yukarı hepsının fıyatı aynıı.. yanı kımse 500 alıp 5 mılyar odemıyorr bı sekılde sıgortaya odedıgın fıyat her sıgorta sırketıne aynı

Kadıköy Şifa Ataşehirde yapçam ben canım... Ama F.Night.... çok güzel bir hastane, kızımın doktoru Ramazan bey orda, doğumlara falan giriyor.. Çok severim orayı da..

orası ile cok iyi seyler duydum hep
ya o hastanede erkek bir cocuk doktoru varmıs cok iyi o galiba sizin doktorunuz o zaman :)

yaa bu dogumda kaç kilo gidiyo acaba ortalama

kızlar günaydın dün bebikim için gerekli elektronik aletleri aldım yine düşünenelr ve almam lazım diyenler için piyasadaki en ucuz siteleri araştırdım ve aldığım ürünlerin fiyatlarını arşılaştırdım.aldıklarım şöyle:

CHİCCO EASY NEB SOĞUK BUHAR MAK.PİYASADA 179 CİVARI TERMOMETRE HEDİYELİ BEN 89 MİLYONA ALDIM TERMOMETRE YOK.SİTE İSMİ:BEBEK SALIK GERELER | Avantajl runler.Com -

WEEWEL MULTİFONKSİYONLU ATEŞÖLÇER(HEM KULAKTAN HEM ALINDAN HEM BANYO SUYU ÖLÇÜYO HEM ODA TERMOMETRESİ 6 FONFSİYONLU )SİTE İSMİ:Weewell Dijital Multi Fonksiyonel Kulak Alın Termometre (Ateş Ölçer) 6 fonksiyonlu - Anne, Bebek, Çocuk

chicco burun aspiratörü:site ismi:BEBEK SALIK GERELER | Avantajl runler.Com -

ve sebamed set site ismi:minikbaby | Sebamed Baby antal Set

DEDİĞİM GİBİ BUNLAR BENİM ARAŞTIRDIĞIM EN KULLANIŞLI DEDİKLERİ ÜRÜNLER.FİKİRLER VE ZEVKLER DEĞİŞEBİLİR.SADECE DAHA UYGUNA ALMAK İSTEYENLER İÇİN PAYLAŞIYRUM.ÖZELLİKLE BUHAR MAK.89 MİLYONA ÇOK UYGUN ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…