annesı babası kararsız kalmıs yazmıslarr kagıtlara ananesının de yardımıyla bebıs bı tanesını tutmaya calısıyorrr:):)) ama cok guzeldı yaaa
evet kadıkoy sıfada park sorunu var sanırımmm cnm. herkese gercı neresı uyarsa orda dogum yapıyor:)
yok yok kesın devam ettırcem canım barı ındırımlerden felan da faydalanırımm...ya aslında oykum benım bı cok sıgorta sırketınden dogum sıgortası yaptıran arkadasım varr asagı yukarı hepsının fıyatı aynıı.. yanı kımse 500 alıp 5 mılyar odemıyorr bı sekılde sıgortaya odedıgın fıyat her sıgorta sırketıne aynı
herkese günaydın arkadaşlar ben geldim:79::80:
orası ile cok iyi seyler duydum hep
ya o hastanede erkek bir cocuk doktoru varmıs cok iyi o galiba sizin doktorunuz o zaman :)
yaa bu dogumda kaç kilo gidiyo acaba ortalama
fmgggggg ben bayıldım buna yaaaaaaaaa super hele rengiii:) gule gule kullanın cnmm ıyı gunlerde
:79::80: sesimi duyan yok mu günaaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Hadi ben kaçar kızlar, herşey yolunda gider inşallah.. byeeeeeee
ya ayrı kalamıyorum sizden ben((((((((((
işde yapamıyorum gariplik var buıgun bende...
benle aynı haftada olan kızlar, bebişiniz hıçkırıyormuş. :)))))) inanmazsanız okuyun.
Bebeğinizin neredeyse 900 grama yaklaştığı, boyunun 36.5 santimi çoktan geçtiği bir süreç. Artık gözlerini açıp kapayabiliyor. Aralıklarla uyanıp, uykuya bile dalabiliyor. Belki parmaklarını emiyor; ciğerleri henüz tam olarak olgunlaþmamış bile olsa, hatta erken bile doğsa kapasitesini yerine getirebilecek seviyedeler. Bu kapsamda bebeğinizin karnınız içinde hıçkırdığında yaþadığı sarsıntıyı bile hissetmeniz işten değil. Ve sıkılmayın, bu hıçkırıklar da son derece normaller. Her hıçkırık kısa süreli ve ona zarar bile vermiyor. Bu yüzden söz konusu tıkırtıların tadını ve keyfini çıkarmaya bakın deriz. Bu arada, bebeğinizin yaşadığı kısmî beyin dokusu gelişimiyle de, bu organının ne kadar aktif olduðunu tahmin edemezsiniz. Kimbilir o şu anda neler düşünüyor?
karnımda belli aralıklarla pıt pıt hareketler oluyodu bende diyorum ritmik tekmeliyo benim oğlum.meğer hıçkırıkmışş haa)))
VİTAMİNLERİME SEVGİLERİMLE..............................
Her derde deva arkadaşlarım!
Neden hepsi birbirinden bu kadar farklı benim arkadaşlarımın?
Neden bazıları hatta marjinal?
Biri arkadaşımsa diğeriyle nasıl anlaşabiliyorum? Neden kimse anlayamıyor?
Galiba onların hepsi içimdeki çok farklı “ben”leri gün ışığına çıkarıyor da ondan.
Biriyle uslu, kibar kız oluyorum.
Diğeriyle şakalar yapıyorum.
Biriyle oturup ciddi ciddi konuşuyorum.
Diğeriyle saçma sapan şeylere kıkırdıyorum.
Biriyle oturup çay içiyorum.
Diğeriyle dans ediyorum.
Birinin derdini dinleyip öğüt veriyorum.
Diğerinin bana verdiği öğütleri dinliyorum.
Hepsi bir bulmacanın parçaları sanki, tamamlayınca ortaya bir hazine çıkıyor. Arkadaş hazinesi!
Beni bazen benden daha iyi anlayan, iyi günümde, kötü gönümde beni yalnız bırakmayan arkadaşlarım...
Hepsi farklı günlerde aldığım rengarenk anti-depresanlarım sanki.
Mehmet Öz’den yeni bir şey daha öğrendim. Arkadaşlar sağlık için de faydalıymış.
Şaka değil! F vitamini diyor Mehmet Öz arkadaşlar için.
(F “Friends”den geliyor.) F vitaminin sağlığımıza faydaları say say bitmiyormuş...
Yapılan araştırmalara göre güçlü sosyal iletişim içerisinde olanlarda depresyona girme ve ölümcül krizlerin oluşma riski azalıyormuş. Düzenli F vitamini kullanmak sizi gerçek yaşınızdan 30 yaş daha genç hâle getirebiliyormuş. Dostluğun sıcaklığı stresi azaltıyor, gergin olduğunuz zamanlarda bile kan damarlarınızda pıhtılaşma ve kalp krizi geçirme riskiniz yüzde 50 azalıyormuş.
Yaşasın!!Bilmeden yıllardır ne çok vitamin depolamışım vücudumda.
Neymiş, arkadaşlara çok önem vermeye, mümkün olduğunca çok bağlantıda kalmaya, beraber her şeyin komik bir tarafını bulmaya devam.... Gülerken ağzımızı kocaman açmayı da unutmuyoruz, uçuşan bütün F vitaminlerini yutuyoruz (!)
karnımda belli aralıklarla pıt pıt hareketler oluyodu bende diyorum ritmik tekmeliyo benim oğlum.meğer hıçkırıkmışş haa)))
kızlar günaydın
öyküm geçmiş olsun canım ama sıkma canını şükür ebebğin iyi sen iyisin allah dermensız dert vermesin gecen ay doğum yapan arkadasım her gün vuruluyordu maaşallah turp gibiler ikiside şekeri anında geçti,,,
fmg güzel günlerde kullansın kuzucuğun
güzel bir yazı teşekkürle paylaştığın için arkadaşım
çok beğendim yazını. bak en büyük en faydalı F vitamini benim heeee.
Öbür fatma değil
Canım cuma bugün hafta yorgunluğu var üstümüzde ondandır. Yarın çalışıyomusun?
benim f vitaminimsiniz sizinle paylaşmak istedim.
fmg moralim bozuk bugun eşimin işyerinde bi iş patladı ölçümlerle ilgili dün fırçalanmış biraz maaştan felan kesiceklermiş tamda zam alcaktı. inşallah işten çıkarmazlar. korkum o bende izine gidicem ne olcak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?