Benle aynı haftada olan kızlar, Bebişiniz hıçkırıyormuş. :)))))) inanmazsanız okuyun.
Bebeğinizin neredeyse 900 grama yaklaştığı, boyunun 36.5 santimi çoktan geçtiği bir süreç. Artık gözlerini açıp kapayabiliyor. Aralıklarla uyanıp, uykuya bile dalabiliyor. Belki parmaklarını emiyor; ciğerleri henüz tam olarak olgunlaþmamış bile olsa, hatta erken bile doğsa kapasitesini yerine getirebilecek seviyedeler. Bu kapsamda bebeğinizin karnınız içinde hıçkırdığında yaþadığı sarsıntıyı bile hissetmeniz işten değil. Ve sıkılmayın, bu hıçkırıklar da son derece normaller. Her hıçkırık kısa süreli ve ona zarar bile vermiyor. Bu yüzden söz konusu tıkırtıların tadını ve keyfini çıkarmaya bakın deriz. Bu arada, bebeğinizin yaşadığı kısmî beyin dokusu gelişimiyle de, bu organının ne kadar aktif olduðunu tahmin edemezsiniz. Kimbilir o şu anda neler düşünüyor?
fmg moralim bozuk bugun eşimin işyerinde bi iş patladı ölçümlerle ilgili dün fırçalanmış biraz maaştan felan kesiceklermiş tamda zam alcaktı. inşallah işten çıkarmazlar. korkum o bende izine gidicem ne olcak bilmiyorum.
ya ayrı kalamıyorum sizden ben((((((((((
işde yapamıyorum gariplik var buıgun bende...
hani kilo konuşulmuyodu burda :44:beni mi kelediler yoksa dün
benim f vitaminimsiniz sizinle paylaşmak istedim.
fmg moralim bozuk bugun eşimin işyerinde bi iş patladı ölçümlerle ilgili dün fırçalanmış biraz maaştan felan kesiceklermiş tamda zam alcaktı. inşallah işten çıkarmazlar. korkum o bende izine gidicem ne olcak bilmiyorum.
yavv zaten karnımda pipisi olan işiyen ve hıçkıran bi varlığın olması başlı başına bi ilginçlik)))
Evet canım ya ben 24 hafta kontrolumde doktor ultrasondada gösterdi ritmik hareket oluyor bak hıçkırık diye çok tatlıydı
günaydın hayırlı cumalar ...öyküm geçmiş olsun canım banada pazartesi 100 grlık yapılıcak
bakalım beni neler bekliyo iğneler bitti derken galiba geri dönüyo
inşallah cnm sağolbirşey olmaz inşallah sıkma canını sen
aynen adam sabahlar gece gelmez teşekkür eden yok ufacık bi hatada bi sürü fırça. herşeyin hayırlısı diyelim. kazayla insan bile ölüyor. ne yapalım can sağlığı.. onun sıkıntılı olması eve de yansıdı banada belli etmemeye çalışıyor resmen daha fazla polyanacılık oynamamak için gittim yattım :))) işte böyle sersem gibiyim bugunKıyamam sana üzülme bişey olmaz yaaa. Allahın izniyle çıkar içinden.
Bizim işler böyle yaparsın yaparsın en ufak hatada senden kötüsü olmaz.
Canını sıkma bebişim. Vardır bir hayır elbette. Gönlünü ferah tut.
egecim yazın çok hoş beyendim ya bugünde çalışmayıver ....salla gitsin bugün çalışmadın diye işyeri batmaz boşverr
canım dert etme ya o kadar kolaymı işten çıkarmak yokya işverenleri bilmezmisin fırça en yaptıkları şey hiçbişey olmaz sıkma canını
egecim, gönlünü ferah tut, bir şey olmaz inşallah... olumlu düşün olumlu olsun...
Canım dert etme ya o kadar kolaymı işten çıkarmak yokya işverenleri bilmezmisin fırça en yaptıkları şey hiçbişey olmaz sıkma canını
cnm yaaa merak etmee ısten felan cıkma olurmu oyle sey herkes bazen yanlıslık yapabılıyorrr... olur oyle seyler sakın kafana takma bıdakı ay telafı edersınız herseyı cnm benım senın bebısın ıyıyaaolan para olsunnn
üzülme canım ya:-(((benim eşimde zam isticekti patronundan sonra resmen tırstı ne me lazım şimdi işten falan çıkarır bebek gelmeden diye...özel böyle işte yapcak bişey yok:-(((
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalarrr
ben dün yine fenalaştım yahu, sağ elim ve ağzımın sağ tarafı uyuştu yine, konuşmakta güçlük çektim
Allahtan hastanede çalışıyom da doktoruma hemen ulaşabildim, onun yönlendirmesiyle acilde tansiyonuma bakıldı normal çıktı...artık gayet eminim ki şekerle alakalı bi sorunum var benim...
bakalım haftaya yüklemede ne sonuç çıkacak...
onun dışında dün gece ilaç içmek için bi kalktım yataktan, hayatımda yaşamadığım berbatlıkta bi kramp girdi bacağıma, bas bas bağırdım eşimin ödü koptubiraz netten inceleme yapayım bakalım bişey öneriliyo mu bu duruma...
bi dee malum blog siteleri yasaklandı, yaklaşık 5 aylık emeğimin çoğu çöpe gitti...kurtarabildiğim yazılarımla yeni bi sayfa hazırlıyom şimdi...yazı yazmadan iyileşemiyorum resmen başım ağrıoy
neyse benden bu kadar şimdilik, herkes iyi baksın kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?