2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hayırlı cumalar ...öyküm geçmiş olsun canım banada pazartesi 100 grlık yapılıcak
bakalım beni neler bekliyo iğneler bitti derken galiba geri dönüyo

Evet canım ya ben 24 hafta kontrolumde doktor ultrasondada gösterdi ritmik hareket oluyor bak hıçkırık diye çok tatlıydı

Kıyamam sana üzülme bişey olmaz yaaa. Allahın izniyle çıkar içinden.
Bizim işler böyle yaparsın yaparsın en ufak hatada senden kötüsü olmaz.
Canını sıkma bebişim. Vardır bir hayır elbette. Gönlünü ferah tut.

hani kilo konuşulmuyodu burda :44:beni mi kelediler yoksa dün

ayyy canım bişey olmaz sıkma canını yaa

yavv zaten karnımda pipisi olan işiyen ve hıçkıran bi varlığın olması başlı başına bi ilginçlik)))

Paşalar yaaaa ohhhhh
keyifleri yerindedir inşallah.

Evet canım ya ben 24 hafta kontrolumde doktor ultrasondada gösterdi ritmik hareket oluyor bak hıçkırık diye çok tatlıydı

ben görmedim benimki uyuyodu :)

kızlar günaydın dün bebikim için gerekli elektronik aletleri aldım yine düşünenelr ve almam lazım diyenler için piyasadaki en ucuz siteleri araştırdım ve aldığım ürünlerin fiyatlarını arşılaştırdım.aldıklarım şöyle:

CHİCCO EASY NEB SOĞUK BUHAR MAK.PİYASADA 179 CİVARI TERMOMETRE HEDİYELİ BEN 89 MİLYONA ALDIM TERMOMETRE YOK.SİTE İSMİ:BEBEK SALIK GERELER | Avantajl runler.Com -

WEEWEL MULTİFONKSİYONLU ATEŞÖLÇER(HEM KULAKTAN HEM ALINDAN HEM BANYO SUYU ÖLÇÜYO HEM ODA TERMOMETRESİ 6 FONFSİYONLU )SİTE İSMİ:Weewell Dijital Multi Fonksiyonel Kulak Alın Termometre (Ateş Ölçer) 6 fonksiyonlu - Anne, Bebek, Çocuk

chicco burun aspiratörü:site ismi:BEBEK SALIK GERELER | Avantajl runler.Com -

ve sebamed set site ismi:minikbaby | Sebamed Baby antal Set

DEDİĞİM GİBİ BUNLAR BENİM ARAŞTIRDIĞIM EN KULLANIŞLI DEDİKLERİ ÜRÜNLER.FİKİRLER VE ZEVKLER DEĞİŞEBİLİR.SADECE DAHA UYGUNA ALMAK İSTEYENLER İÇİN PAYLAŞIYRUM))))ÖZELLİKLE BUHAR MAK.89 MİLYONA ÇOK UYGUN ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.-)))))

Son düzenleme:

Canım dert etme ya o kadar kolaymı işten çıkarmak yokya işverenleri bilmezmisin fırça en yaptıkları şey hiçbişey olmaz sıkma canını

günaydın hamişler.
ben çokkkkkkk yorgunum dün oğlumun aşısı vardı sabaha kadaruyumadı. ateşlendi bebğim.şimdi ne uyudunuz o kızlar bol bol uyuyun ben 6 aydır hasretim uykuya.fırsatınız varken iyi değerlendirin.canlarım.

cnm yaaa merak etmee ısten felan cıkma olurmu oyle sey herkes bazen yanlıslık yapabılıyorrr... olur oyle seyler sakın kafana takma bıdakı ay telafı edersınız herseyı cnm benım senın bebısın ıyıyaa olan para olsunnn

birşey olmaz inşallah sıkma canını sen
inşallah cnm sağol

aynen adam sabahlar gece gelmez teşekkür eden yok ufacık bi hatada bi sürü fırça. herşeyin hayırlısı diyelim. kazayla insan bile ölüyor. ne yapalım can sağlığı.. onun sıkıntılı olması eve de yansıdı banada belli etmemeye çalışıyor resmen daha fazla polyanacılık oynamamak için gittim yattım :))) işte böyle sersem gibiyim bugun

egecim yazın çok hoş beyendim ya bugünde çalışmayıver ....salla gitsin bugün çalışmadın diye işyeri batmaz boşverr

hahha çok hoş yaa. bence de

canım dert etme ya o kadar kolaymı işten çıkarmak yokya işverenleri bilmezmisin fırça en yaptıkları şey hiçbişey olmaz sıkma canını

üzülme canım ya:-(((benim eşimde zam isticekti patronundan sonra resmen tırstı ne me lazım şimdi işten falan çıkarır bebek gelmeden diye...özel böyle işte yapcak bişey yok:-(((

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalarrr
ben dün yine fenalaştım yahu, sağ elim ve ağzımın sağ tarafı uyuştu yine, konuşmakta güçlük çektim
Allahtan hastanede çalışıyom da doktoruma hemen ulaşabildim, onun yönlendirmesiyle acilde tansiyonuma bakıldı normal çıktı...artık gayet eminim ki şekerle alakalı bi sorunum var benim...
bakalım haftaya yüklemede ne sonuç çıkacak...
onun dışında dün gece ilaç içmek için bi kalktım yataktan, hayatımda yaşamadığım berbatlıkta bi kramp girdi bacağıma, bas bas bağırdım eşimin ödü koptubiraz netten inceleme yapayım bakalım bişey öneriliyo mu bu duruma...
bi dee malum blog siteleri yasaklandı, yaklaşık 5 aylık emeğimin çoğu çöpe gitti...kurtarabildiğim yazılarımla yeni bi sayfa hazırlıyom şimdi...yazı yazmadan iyileşemiyorum resmen başım ağrıoy

neyse benden bu kadar şimdilik, herkes iyi baksın kendine

egecim, gönlünü ferah tut, bir şey olmaz inşallah... olumlu düşün olumlu olsun...

Canım dert etme ya o kadar kolaymı işten çıkarmak yokya işverenleri bilmezmisin fırça en yaptıkları şey hiçbişey olmaz sıkma canını

üzülme canım ya:-(((benim eşimde zam isticekti patronundan sonra resmen tırstı ne me lazım şimdi işten falan çıkarır bebek gelmeden diye...özel böyle işte yapcak bişey yok:-(((

arkadaşlar sağolun gerçekten çok iyi geliyorsunuz bana. hayırlısı herşeyin..

Geçmiş olssun arkadaşım inşaallah sonuçların iyiçıkar

kızlar yazdıklarınızı okudum da şu elektonik şeylere fazla takılmayın. ben bebek telsizi almıştım doktorum geri iade et çoçuğa çok zararı var.bir mikrodalğa kadar radyosyon yayıyor.dedi iade ettim.buhar makinesine gelince ğereksiz.parası olan alsın.ama çokda lazım değil.peteğinizin üzerine herğün bir tas temiz su koyun aynı görevi ğörüyor.ben ufonun aspiratörünü almıştım onun buhar fonksiyonunu kullanıyorum 1 kere lazım oldu şimdiye kadar.ateş ölçeri alın hemde en kalitelisini.o çok önemli.ucuzuna falan bakmayın.beşik alırkende eğer kiracı iseniz portatif tercih edin.toplnıp bir ğitar kutusuna ğirecek şekilde küçülüyor.ben kiracı olduğum için portatif aldım.çok kullanışlı.temizlik felan yaparken yada odadan odaya taşırken çok koly oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…